Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• @MK2012 Σήμερα έμαθα από την ψυχολόγο μου ότι οι περισσότερες θεραπευόμενες  που έχει και είναι με φυσικούς κύκλους είναι με τον Σφακ. Μου το είπε και αμέσως σε σκέφτηκα. Οπότε έπραξες πολύ καλά που πήγες σε εκείνον. Τωρα θα είναι η φορά που θα έχεις καλά αποτελέσματα 🙏🏻

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσια!!

copy paste !!!το ιδιο ακριβωσ κι εμεισ!!!περαστικουλια στα μπεμπακια μασ!!!!ποια αντιβιωση παιρνει ξανθη?εμεισ την ceclor αλλα δεν την θελει με τιποτα!!!!!!!!σφραγιζει το στομα και δεν μπαινει με τιποτα μεσα η συρριγγα!!!αντιθετα με τισ σταγονεσ μια χαρα!!η δε μασκα κι εκει χαμοσ!!:confused::rolleyes:

QUOTE]

Και εμας την ιδια μας εδωσε, με τη μασκα δε εχουμε προβλημα

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσάκια!!!

Ησυχάσαμε κ εμείς λίγο τώρα....πήγαμε κάναμε εμβολια μας τσούξανε κ κλαίγαμε αυτή τη φορά αλλά μέχρι στιγμής μια χαρά είναι η κοντέσα!:tongue:

Την πλάκωσε εντωμεταξύ η μάνα μου στο χαμομήλι από τις 9-12 που ήρθα γιατί έκανε πολύ σφτιχτά κακάκια κ μου τα κανε 2 φορές που κάνανε για 10 τι να σας λέω δεν ήξερα από που να ξεκινήσω να τη σκουπίζω! :rolleyes: Ηπια κ τον καφέ μου με την κουμπάρα μου αν κ θέλαμε να βγούμε όξω(μη φανταστείτε εδώ δίπλα σε μια πλατεία) πέσανε κ οι 2 ξερες οι κορες μας μετα το εμβόλιο κ δεν έλεγε!

Χριστίνα μπα δεν τα θέλω τα αντισυλληπτικά α. γιατί καπνίζω β. γιατί πρηζομαι!!! Εδώ προσπαθω να χάσω κανα κιλό θα πάρω τα αντισυλληπτικά να με πρήξουν??? :tongue: Πολύ απλά θα του εξηγήσω ότι θέλω να περιμένουμε λίγο ακόμα....ξέρεις από μήνα σε μήνα :P

Περαστικά στα άρρωστα μωράκια

Ειρήνη ήρθε η ώρα για την αυχενική ε? Εγώ θα σου πω να πας στον Παπαπαναγιώτου-Εμβρυο-Λητώ(πολύ διαφήμιση του έχω κάνει κ θα έπρεπε να μου δίνει ποσοστά αλλά τέσπα):tongue:

Nadine άτσα κ το αγγλικό ο υιος! ;) Καλά να περάσετε στο Μέτσοβο!!! :D

Πωλίνα κ εσείς καλά να περάσετε(ή έφυγε ήδη?) :P

Α για τα μαλλιά....εμένα σταμάτησαν επιτέλους να πέφτουν....πήρα κ μισό κουτί σίδηρο εγκυμοσύνης βέβαια...;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Εγω μπορω απλα να βαλω τις φωνες????????????

γιατι αν τις βαλω στα αληθεια θα τρεξει ολος ο πειραιας στο λιμανι να φυγει με κανα πλοιο...

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

με πηρε η αδελφουλα μου τηλεφωνο και τελικα θα γεννησει με καισαρικη στις 17/03 και αυτο λογω φλεγμονης στη μεση, εχει ηδη προβλημα στη μεση της και την επιασε και τωρα οξεια οσφυαλγια αν επιδεινωθει η κατασταση ισως να της το παρουν νωριτερα

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

:confused::confused::confused::confused::confused: κι εγω δεν εχω παει ακομηηηη:(:(:(:(:(

Oυτε και εγω εχω παει , εδω εχασα το χαρτι για τις επαναληπτικες εξετασεις για τα βλαστοκυταρα... δε παω καλα...

1528836ph4gciec7x.gif

Καλημερα κοριτσια!

Πολυ ομορφη ιδεα το ημερολογιο. Εγω εχω λευκωματα και για τα δυο (κυκλοφορουν στα βιβλιοπωλεια), με φωτογραφιες και καταγραφη των πιο σημαντικων στιγμων.

Περιμενω πως και πως το Σαββατο!;)

Ωραια ιδεα αλλα ολα στην μεση τα αφηνω.... εδω αμα με ρωτανε ποτε εγινε κατι για να θυμηθω ημερομηνια βρισκω φωτογραφιεσ και βλεπω ημερομηνιες που τραβηχτηκαν//.....εεεεεε

2270023tg0uztr8ys.gif

Καλημέρα!

Μου θυμήσατε ότι πρέπει να συμπληρώσω τα παιδικά λευκώματα, μπράβο να'σται καλά.

Έχει κάποια από σας καμιά ιδέα για κάποια κούνια (κούνια-μπέλα δηλαδή:D) που να κάνει για την ηλικία των μωρών μας καθώς οι βρεφικές που βρίσκω είναι για μωρά μέχρι εννέα-δέκα κιλα?

Το Σάββατο δε θα έρθω τελικα γιατί θα πάμε διήμερη εκδρομούλα...

ελενακι καλα να περασεις, οσο για κουνια για δες στο τρικυκλο και στο imaginarium(axx τι ωραια πραγματα που εχει αυτο)

Καλησπέρα κι από μένα:D

Τι γίνεται ρε παιδιά όλοι έχετε δοντάκια εκτός από εμάς? Η δικιά μου ούτε για δείγμα...Ας είναι!...Σιδερένια τα δοντάκια σας λοιπόν και καλές μάσες!!!:lol:

Σε λίγο σχολάω...Ααα μην το ξεχάσω.

Το ΙΚΑ δίνει το 50% των κρατήσεων πίσω για 1 έτος στις μητέρες που γεννήσανε πρόσφατα. Εμάς μας πιάνει! θέλει ληξιαρχική πράξη γέννηση του μωρού και βεβαίωση εργοδότη. Για όσες ενδιαφέρονται...μπείτε στο ΙΚΑ.GR & πηγαίνετε εκεί που λέει εγκύκλιοι και πατήστε στα πεδία αναζήτησησς τα (Νο 15 - έτος 2010). Μια γνωστή μου το είπε κι εμένα και φτιάχνω τα χαρτιά μου για να πάω την Τρίτη που θα έχω άδεια.

Δεν ειστε μονοι σας......

Καλησπέρα,

Το νινί μου κοιμάται και είπα να μπω να δω τι γίνεται.Δεν βλέπω κουβεντολόϊ :-(Που πήγατε όλες ?

Εμείς ακόμα μοσχαράκι τρώμε.Την Πέμπτη που θα πάμε παιδίατρο θα ρωτήσω τι άλλο μπορεί να τρώει. Θέλω να της δώσω γιαούρτι, νομίζω ότι θα της αρέσει πολύ, αλλά δεν ξέρω αν κάνει ακόμα!

Κορίτσια αρχίζω και ρουτινιάζω πάλι...δουλειά και σπίτι και τίποτα άλλο!Θέλω να γίνει κάτι άλλο:rolleyes:, κάτι ωραίο :confused: τι όμως???Μια ευχάριστη έκπληξη ρε παιδί μου...Το ζώδιό μου λέτε να φταίει? (Τοξότης βλέπετε!)Εχω συχνά τέτοιες αναζητήσεις από τότε που με θυμάμαι :tongue:Τώρα περνάω φάση πάλι...Με έπιασε η παραφιλολογία μου μάλλον, σταματώ :oops:

Βατραχάκι περαστικά σας. Κι εμένα τις απόκριες ανέβασε πυρετό για μια μέρα και την επόμενη ήταν καλά! Καμια ιωσούλα θα είναι, μην ανησυχεις:wink:

Εμεις τρωμε γιαουρτακια κυριως απ τον 6ο μηνα τις κρεμες αραια και που...

Θελωωωω και γω αλλαγεεςςςςςςςςςςςς

Ελα μου ντε!

Με υποχρεωσαν να της δωσω αντιβιωση χωρις να ξεκαθαρισουμε τι εχει.

Επειδη παρατεινοταν ο πυρετος 6 μερες για προστασια.

Και το φοβερο ειναι οτι μολις την πηρε τη ρημαδα εγινε αμεσως περδικι:confused:

Σιγουρα θελω να ειναι καλα, αλλα δε τις θελω τις αντιβιωσεις.

Ο ντρουλης τρωει. Συνεχως!:P

Περαστικα ΚΑςςςς

Μαριλουυυυυ εχουμε κι εμεις "μπρικι" στη Σερρες και ειναι πολυ ωραιο μμμμ μμμ

εχω να παω απο τον Ιουνιο αλλα αυτο ειναι αλλοοοοο θεμα

Θα ερθω Σερρες τον Μαιο για γαμο... καφεδακι?????

Kαλησπέρα και από το όρθιο πτώμα!!!:tongue::tongue:

Βατραχάκι μου πολλά πολλά περαστικούλια στο καρδουλίνι σου...

Είμαι όλη την ημέρα στο πόδι, αλλά νομίζω ότι έκανα καλή δουλειά και δεν θα ξεχάσουμε κάτι...Πήγα και στη διαιτολόγο το απόγευμα, τα μισά κατάλαβα από αυτά που μου είπε, λόγω κούρασης, αλλά θα ξεκινήσω από Δευτέρα και βλέπουμε...

Κοριτσάκια να περάσετε πολύ ωραία το Σάββατο, θα τα ξαναπούμε από Δευτέρα!!:D:D:D

Φιλιά πολλά!

Αχχχ καλα να περασετεεεε

με πηρε η αδελφουλα μου τηλεφωνο και τελικα θα γεννησει με καισαρικη στις 17/03 και αυτο λογω φλεγμονης στη μεση, εχει ηδη προβλημα στη μεση της και την επιασε και τωρα οξεια οσφυαλγια αν επιδεινωθει η κατασταση ισως να της το παρουν νωριτερα

Καλα γενητουριαα

4u4cp3.png aMppp3.png

δειτε αυτο¨:

http://paidiatros.gr/medication.php

4u4cp3.png aMppp3.png

Ειρηνη, δε μπορω να ανοιξω τον συνδεσμο. Το internet security με προειδοποιει οτι υπαρχει trojan...

Συμπεθερα με το καλο. Πολυ δυσκολη εγκυμοσυνη βρε παιδι μου. Να της δωσεις τις ευχες μου.

Η Μαριαλενα εφαγε δευτερη τουμπα σημερα, αυτη τη φορα απο το κρεβατι μου, που ειναι και ψηλο... Ενω κοιμοταν στη μεση του κρεβατιου και καθετα, ξαφνικα ακουσα ενα γκντουπ και τσιριδες... Πω πω, μονο στο κρεβατι της ή στο παπλωμα κατω πλεον για υπνακους.

age.png age.png

Διαφημίσεις

Ειρηνη, δε μπορω να ανοιξω τον συνδεσμο. Το internet security με προειδοποιει οτι υπαρχει trojan...

Συμπεθερα με το καλο. Πολυ δυσκολη εγκυμοσυνη βρε παιδι μου. Να της δωσεις τις ευχες μου.

Η Μαριαλενα εφαγε δευτερη τουμπα σημερα, αυτη τη φορα απο το κρεβατι μου, που ειναι και ψηλο... Ενω κοιμοταν στη μεση του κρεβατιου και καθετα, ξαφνικα ακουσα ενα γκντουπ και τσιριδες... Πω πω, μονο στο κρεβατι της ή στο παπλωμα κατω πλεον για υπνακους.

πωπω την μαριαλενα αμαν η δικια μου την εφαγε με το παιχνιδι προχθες και την επιασε ενα κλαμααααα ειδα και επαθα να την καλμαρωωω

ο συνδεσμος ειναι απ τον παιδιατρο το site kai βαζει ς κιλα μωρου και σου λεει ποσο depon kai ponstan...xexxxe

4u4cp3.png aMppp3.png

καλησπερα!!

ο μπουσουλιτας μου ανεβασε παλι ενα 39.5 το απογευμα με πονσταν και μπανιο επεσε στους 37.5;-):wink::lol::lol::lol: λιγο να ηρεμησει το πουλακι μου

τα αποτελεσματα απο την καλλιεργεια πηγαν στραφει γιατι μας ειδοποιησαν οτι δεν εγινε σωστα η ληψη των ουρων με το σακουλακι το κρατησαμε πολυ ωρα? δεν του κατεβασα το πουλακι οταν τον επλυνα για να καθαρισει? και μας εβγαλε λιγη ουρολοιμωξη

ξανα δωσαμε ουρα το μεσημερι και υπομονη μεχρι αυριο για τα αποτελεσματα.........

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

ειρηνη 77 εννοειτε πως θα περιμενω τηλ για καφε!!!!!!!!!!!!!!!!!!

και οποια αλλη κοπελα βρεθει στην πολη μας ευχαριστως να βρεθουμε να γνωριστουμε!!!!!! για την Αννα δεν το συζητωωωωωωωωωωω την περιμενω σιγουρα!!!!!!!!

Ειρηνη εγκυουλα πραγματικα ποτε περασε ο καιρος και πατε για αυχενικη?

σε εμενα τα αποτελεσματα ηταν οτι ναναι και εκανα αμνιοπαρακεντηση

ακροβατικα η μικρη!!!!!!!!! αθλητρια θα την κανεις!!!!!!!!!

καλησπερα!!

ο μπουσουλιτας μου ανεβασε παλι ενα 39.5 το απογευμα με πονσταν και μπανιο επεσε στους 37.5;-):wink::lol::lol::lol: λιγο να ηρεμησει το πουλακι μου

τα αποτελεσματα απο την καλλιεργεια πηγαν στραφει γιατι μας ειδοποιησαν οτι δεν εγινε σωστα η ληψη των ουρων με το σακουλακι το κρατησαμε πολυ ωρα? δεν του κατεβασα το πουλακι οταν τον επλυνα για να καθαρισει? και μας εβγαλε λιγη ουρολοιμωξη

ξανα δωσαμε ουρα το μεσημερι και υπομονη μεχρι αυριο για τα αποτελεσματα.........

kαι εμεις τωρα εχουμε 39,2 δεν μπορω αλλο.... μεχρι ποτε?

Ρε κοριτσια αν χρειαστει να το πατε νοσοκομειο που θα τρεξετε (κουφια η ωρα) σε ποιο θα το πατε? παιδων? η ιδιωτικο ? μητερα?ιασω?

4u4cp3.png aMppp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...