Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εγώ είμαι σίγουρη μέχρι Σεπτέμβρη θα έχεις σίγουρα αποτελέσματα . Κ γενικά δεν λέω υπεραισιόδοξα πράγματα όταν δεν μπορούν να γίνουν . 

Τι να πω. Μακάρι. ❤️ Ας διαρκέσει όσο χρειάζεται αρκεί να γίνει. Πέρσι το Μάρτιο που ξεκινούσα δε περίμενα να φτάσουμε ως εδώ χωρίς εγκυμοσύνη. Να που φτάσαμε. Αγώνας είναι. Κάπου είναι ο τερματισμός και ας μη τον βλέπω ακόμα. Δε ξέρω με τι έκβαση, θετική ή αρνητική αλλά κάποια στιγμή θα τελειώσει. Αυτό σκέφτομαι και ας μην είμαι υπεραισιόδοξη. Προσπαθώ να είμαι ρεαλίστρια. 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Εχω μικροκυστικές ωοθήκες ή μία βασικά φάνηκε τώρα ξεκάθαρα απορώ πως δεν το είχε δει ο προηγούμενος γυναικολόγος γιατί μέχρι κ η δερματολόγος μου το είχε σίγουρο με τις ορμονικές που έβλεπε(κ ο ενδοκρινολόγος μου) κ επειδή σταμάτησα το χάπι του θυροειδή έγινε το μπάχαλο....τώρα μου λέει σε καμμιά 10 μέρες όπως είδε το ενδομήτριο θα έχω περίοδο....θα δουμε τις εξετάσεις του θυροειδή αυτό το μήνα μετά από 3 μήνες που το έχω κόψει κ θα δούμε τι θα γίνει...λογικά αν μου έφυγε τελείως ο υποθυρεοειδισμός θα πρέπει να στρώσει ο κύκλος μου στις 40-45 μέρες όπως ήταν πριν.... ;)

πολυκυστικες ειχα και εγω πριν κανω το Μαριο και εκανα θεραπεια περπου ενα χρονο με αντισυλληπτικα.Εσπασαν ολες και εννοειται οτι μια εγκυμοσυνη τις εξαφανιζει .Αλλα που να πιασεις παιδι με 35 κυστες στη μια και 28 στην αλλη ωοθηκη που ειχα εγω;Βεβαια αφου το προβλημα εφυγε ειχα οχι μια αλλα 2 εγκυμοσυνες.....:tongue::rolleyes:ννοειται οτι ο κυκλος μου ηταν σε απελπιστικη κατασταση.....καθε μηνα τεστ!!!!!:cool:

1v0n7ypa5y9lur77.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα...

Βατραχάκι περαστικά!!!Ελπίζω να έπεσε ο πυρετός και να μην ξανανέβει.....

Εμείς σήμερα,κορίτσια μου,δεν ξυπνήσαμε καλά....στις 8.30 το πρωί πήρε τηλ ο πατέρας μου για να μας ενημερώσει ότι η γιαγιά μου τελικά δεν άντεξε άλλο και πέθανε νωρίς το πρωί...ακόμα δεν το έχω πιστέψει...μου φαίνεται αδιανόητο ότι δεν θα την ξαναδώ...και έχω βάρος γιατί ήταν να πάμε χτες να την δούμε αλλά επειδή μαλώναμε με τον Κώστα τελικά δεν πήγαμε....

Ζωη σε σας κοριτσακι!

1v0n7ypa5y9lur77.png

Βάτραχάκι περαστικά σας!!!

Μπιζελάκι συλληπητήρια!!!

Κορίτσια κι εγώ έχω πολυκυστικές και υποθυρεοειδισμό!:-( άλλα αδιαθετώ πάντα συγκεκριμένες μέρες, ποτέ δεν έχω (και δεν είχα) άσταστο κύκλο! Τώρα αυτό πως γίνεται δεν ξέρω?!?!:confused:

Τι σχεδιάζετε πάλι για το Σάββατο? Θα το ξενυχτύσετε? Εγώ δεν ξέρω αν θα έρθω σίγουρα, καθότι το Σάββατο θα κάνω γενική στο σπίτι και έχω επιστρατεύσει την πεθερά για να κρατήσει την μπέμπα. Και το βράδυ περιμένω τον ανηψιό μου από Λάρισα.

n8m8p2.png

X9drp2.png

καλημερα!!!!!

ο μπουσουλιτσας ειναι καλυτερα το βραδυ κοιμηθηκε ηρεμα

το πρωι κατα τις 8.30 που ξυπνησε ειχε 38.5 του δωσα πονσταν και τωρα ειναι μεσ τα κεφια

η γιατρος μου ειπε ακομη σημερα να δουμε πως θα παει κι αν ειναι αυριο να τον παω

παντως σας ευχαριστω ολες για το ενδιαφερον σας!!

ο μπουσουλιτσας σας στελνει ενα γλυκο γλυκο φιλακι!!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

A!και τωρα που ειπε για τη συναντηση η Μαρια εχω να πω:α) οτι ζηλευω ,:confused:β) οτι πρεπει καποια στιγμη να κανονιστει η συναντηση Κυριακη ωστε να μπορεσω να ανεβω και εγω και γ) πρεπει καποια στιγμη να κανονισουμε και εκεινη τη συναντηση που λεγαμε να κανουμε με τα πιτσιρικια μας.Τωρα που ανοιγει και ο καιρος σιγα σιγα!!!!

Αυτα ειναι τα αιτηματα μου:tongue:....ζηταω πολλα;:rolleyes:

1v0n7ypa5y9lur77.png

Είναι κάπως διαφορετικό το πολυκυστικές με το μικροκυστικές αλλά έχουν κοινό τη διαταραχή της περιόδου ....αντισηληπτικά έχω πάρει πολλά χρόνια καθώς είχα κ μία μεγάλη κύστη στη μία ωοθήκη που ευτυχώς καταφέραμε να την αντιμετωπίσουμε έτσι κ όχι με χειρουργείο....

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Εμείς σήμερα,κορίτσια μου,δεν ξυπνήσαμε καλά....στις 8.30 το πρωί πήρε τηλ ο πατέρας μου για να μας ενημερώσει ότι η γιαγιά μου τελικά δεν άντεξε άλλο και πέθανε νωρίς το πρωί...ακόμα δεν το έχω πιστέψει...μου φαίνεται αδιανόητο ότι δεν θα την ξαναδώ...και έχω βάρος γιατί ήταν να πάμε χτες να την δούμε αλλά επειδή μαλώναμε με τον Κώστα τελικά δεν πήγαμε....

Tα συλλυπητηρια μου.

Με τόσο ψηλό πυρετό και σου είπε να μην τον δεί ούτε σήμερα???? Εντύπωση μου κάνει...

Το 38,5 δε θεωρειται υψηλος πυρετος για μωρο. Γι αυτο της ειπε ν΄αφησουν μια μερα ακομα να περασει. Μπορει να ειναι ιωσουλα. Εμεις ειχαμε τον Αντωνη 1,5 ετους στις διακοπες Αυγουστο μηνα με 39,5 2-3 μερες. Του διναμε αντιπυρετικα, του καναμε συνεχεια ντους, και οπως ειχε πει και η παιδιατρος, ηταν ιωση που εκανε τον κυκλο της. Μολις γυρισαμε Αθηνα εγινε περδικι!:rolleyes:

age.png age.png

Διαφημίσεις

μαριλου κι εμενα μου εκανε εντυπωση οταν μου ειπε για αυριο η γιατρος

αλλα ειχε δικιο γιατι τωρα ειναι καλυτερα και ο πυρετος επεσε στο 37.7

και εχει τα κεφια του το μωρο!!! μονο ηθελε οπωσδηποτε να δει τα αποτελεσματα απο τη γενικη κ καλλιεργεια ουρων

τωρα πηγε ο αντρας μου να τα παρει

κοριτσια πολυκυτικες εχω κι εγω ομως ποτε δεν εχω παρει αντισυλ. και ο κυκλος μου ειναι παντα σταθερος στις 30 ημερες

γεια σας κοριτσια!!!

Μπιζελακι... λυπαμαι για τη γιαγια σου... ζωη σε σας...

Βατραχακι... περαστικα στο μπεμπουλη σου!!! Εκτος απο πυρετο εχει και αλλα συμπτωματα ??

Γιατι οι εμπυρετες ιωσεις σε βρεφη, συνηθως δεν φτανουν σε τοσο υψηλες θερμοκρασιες... 39,9 ειναι πολυ...

Καλο θα ηταν να τον δει ο παιδιατρος, μην το καθυστερεις :)

Ετοιμαζοσαστε για τη συναντηση ε ? :D

Για να δουμε... αν θα τα καταφερω αυτη τη φορα (που το θελω πααααρα πολυυυυ)

Γμτ! Με πιανει το παραπονο ωρες ωρες που δεν μπορω να κουνησω ρουπι αν δεν καταστρωσω ολοκληρο στρατηγικο σχεδιο!!!!!!!!!!!!:-(

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλησπερα και απο εμενα

Μπιζελακι συλληπητηρια κοριτσι μου ζωη σε σας

Εμεις γυρισαμε απο τον παιδιατρο αλλα για τον μπεμπη αυτη τη φορα , απο εχτες μου εκανε πυρετο 38,5 οποτε πρωι πρωι τον πηγα το αποτελεσμα βρογχιτιδα και ακροαστικα μου εδωσε αντιβιωση, σταγονες και εισπνοες και εγω και τον Μαριο που απο τη Παρασκευη ειναι με 38-39 πυρετο και δεν λεει να σταματησει την αντιβιωση δεν τη πινει -κανει εμετο και οταν του ειπα να την αλλαξουμε μου ειπε οτι δεν υπαρχει καποια αλλη αντιστοιχη που να δινει το ιδιο αποτελεσμα .Τον καταλαβαινω τον μικρουλη μου εχτες δωσαμε μαχη να την παρει και την εβγαλε και τις δυο φορες ειχε πεσει λιγη στο δαχτυλο μου και οταν το εβαλα στο στομα μουδιασε απο την πικρα , εφαγα τσιχλα , καραμελα και η πικρα ηταν ακομα εκει φανταζομαι στον Μαριο πως θα ειναι πως να μη κανει εμετο το πουλακι μου

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

ξανθη περαστικα και σε εσας

την ξερω αυτη την αντιβιωση καποτε την επερνα κι εγω για ενηλικες φυσικα και πραγματικα ειναι πολυ πικρη.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...