Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Χάλια οι εξετάσεις κορίτσια. FSH 19 και E2 42. Θα κάνουμε φυσικό κύκλο χωρίς χάπια.

Είναι όντως υψηλή αλλά για φυσικό κύκλο όχι απαγορευτική. Ο γιατρός σου είπε προχωράτε σωστά? 

Εγώ ένα δεν μπορώ να καταλάβω, ακούω για γιατρούς που προχωράνε χωρίς αιματολογικές μόνο με υπερηχο. Άλλοι μόνο με αιματολογικές και υπέρηχο μετά πόσες μέρες. Γιατί δεν τα κάνουν και τα δύο, βαριουνται?? 

Θα είχες ένα κριτήριο με βάση τις προηγούμενες ωοληψιες σου αλλά οκ τώρα πας ούτως ή άλλως σε φυσικό. Ps όταν παίρνουμε φάρμακα σε κύκλο για ωοληψια, η FSH στους επόμενους κύκλους συνήθως είναι πιο χαμηλή, υπάρχει μπουσταρισμα στον οργανισμό λόγω των ορμονών.

Και κάτι τελευταίο, πάνω στην κουβέντα που είχατε για πληροφορίες και γνώση από φόρουμ γιατρούς κτλ, είναι απίστευτα σημαντικές οι πληροφορίες που μπορείς να πάρεις από εδώ μέσα (να έχεις βέβαια το κριτήριο να καταλαβαίνεις πότε είναι όντως γνώση και πότε εικασία) και να πας με άλλη αυτοπεποίθηση στην εξωσωματική. Η γνώση είναι δύναμη. Επίσης οι γιατροί δυστυχώς παραλείπουν ή ξεχνάνε.

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Βατραχάκι περαστικούλια!!!

κοριτσια με το ικα τι να κάνουμε τελικα????ποτε πρέπει να πάμε???εγω δουλεύω μετα την άδεια κανονικά χωρις να πάρω την εξάμηνη αλλα θα παρετηθώ σε κανα μήνα.θα το πάρω?

nuidsoz2w.png

vnqfr9cay.png

Kαλησπέρα και από το όρθιο πτώμα!!!:tongue::tongue:

Βατραχάκι μου πολλά πολλά περαστικούλια στο καρδουλίνι σου...

Είμαι όλη την ημέρα στο πόδι, αλλά νομίζω ότι έκανα καλή δουλειά και δεν θα ξεχάσουμε κάτι...Πήγα και στη διαιτολόγο το απόγευμα, τα μισά κατάλαβα από αυτά που μου είπε, λόγω κούρασης, αλλά θα ξεκινήσω από Δευτέρα και βλέπουμε...

Κοριτσάκια να περάσετε πολύ ωραία το Σάββατο, θα τα ξαναπούμε από Δευτέρα!!:D:D:D

Φιλιά πολλά!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Πήγα και στη διαιτολόγο το απόγευμα, τα μισά κατάλαβα από αυτά που μου είπε, λόγω κούρασης, αλλά θα ξεκινήσω από Δευτέρα και βλέπουμε...
Φιλενάδα ελπίζω να μην κατάλαβες ότι πρέπει να ταράξεις τα ολλανδικά σουβλάκια :cool:

Καλό ταξίδι, να περάσετε σούπερ! Στείλε και κάνα σουμουσου εντυπώσεων!

WN6Op3.png

1690787u5lt1nzrig.gif

Πωλινακι, απολαυσε τωρα ενα τετοιο πρωινο, μεσημεριανο, βραδινο και ενδιαμεσα γευματα φυσικα, γιατι απο Δευτερα τα κεφαλια μεσα!:tongue: Καλα να περασετε! Καλο ταξιδι!:D

Βατραχακι πως περασατε τη νυχτα?

Η Μαριαλενα εχει αρχισει και βαραει το κεφαλι της στο ξυλο του κρεβατιου κατα τη διαρκεια του υπνου! Ενω μεχρι τωρα κοιμοταν ησυχη, χωρις να κοβει βολτες στο κρεβατι της. Ο Αντωνης πηγαινοερχεται απο το ενα δωματιο στο αλλο... Εγω φυσικα δεν ακουω τιποτα τη νυχτα, μου περιγραφει τα καθεκαστα ο αντρας μου καθε πρωι!:rolleyes:

Η κορη μου θα γινει χορευταρου. Τρελαινεται να χορευει, κι αν ειναι μονη της, κινειται μπρος πισω με τον ρυθμο της μουσικης! Εχω ξαναγραψει οτι εχει φοβερη αδυναμια στον αδερφο της, τελευταια ομως οταν παιζουμε με τον Αντωνη και τον ακουει να τσιριζει, ειναι ετοιμη να κλαψει! Νομιζει οτι υποφερει ο αδερφος της!:lol:

Να σας ενημερωσω κοριτσια οτι εχει αγωνα αποψε. Ο βαζελος παιζει με τη Ρομα στις 8. Κανονιστε το βραδυ σας!

age.png age.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!

Βατραχάκι περιμένουμε νέα σας....ελπίζω όλα καλα!

Πήγα χθες στο γυναικολόγο....όλα καλά περιμένω τα αποτελέσματα του παπ την αλλη εβδομάδα....μπορούμε να βάλουμε μπρος το δεύτερο λύσαξε ο άντρας μου....του λέω άσε να χαρούμε λίγο τώρα την ελάχιστη ελευθερία μας...μου λέει άμα κάνουμε το δεύτερο τώρα μετά τα 45 θα μπορείς να ζήσεις τη ζωή σου έχει χρόνια!! :shock::shock::shock: Δεν ξανακάνουμε σεξ λέει με προφυλάξεις...άντε να του αλλάξω γνώμη τώρα....ωραία εμπειρία μου λέει είναι....:rolleyes:

Σήμερα έχουμε κ εμβόλιο κ θα πιω κ έναν καφέ με την κουμπάρα μου αφού πάμε μαζί για τα εμβόλια...να ξεμπλοκάρω λίγο....

Μαριάννα το έχει κανονίσει μια χαρά ο άντρας μου το βράδυ....αυτός θα βλέπει μπάλα κ εγώ θα κάθομαι στο pc! ;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Αννούλα καλά τα νέα από το γυναικολόγο λοιπόν. Για την περίοδο τι σου είπε που δεν έρχεται?!? Έλα μην ανησυχείς θα μείνουμε μαζί έγκυες στο δεύτερο και θα σου κάνω εγώ support μια χαρά θα είναι :)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Καλημέρα...

Βατραχάκι περαστικά!!!Ελπίζω να έπεσε ο πυρετός και να μην ξανανέβει.....

Εμείς σήμερα,κορίτσια μου,δεν ξυπνήσαμε καλά....στις 8.30 το πρωί πήρε τηλ ο πατέρας μου για να μας ενημερώσει ότι η γιαγιά μου τελικά δεν άντεξε άλλο και πέθανε νωρίς το πρωί...ακόμα δεν το έχω πιστέψει...μου φαίνεται αδιανόητο ότι δεν θα την ξαναδώ...και έχω βάρος γιατί ήταν να πάμε χτες να την δούμε αλλά επειδή μαλώναμε με τον Κώστα τελικά δεν πήγαμε....

MRIip3.png

xnmwp3.png

Διαφημίσεις

καλημεραααα!τι κανουμε?και τι μαγειρευουμε σημερα;βαριεμαι και θελω καφε!ο καιρος ειναι τελειος σημερα!Παω να φτιαξω καφεδακι...Βατραχακι....τι κανει ο μικρουλης?

Να σας ενημερωσω κοριτσια οτι εχει αγωνα αποψε. Ο βαζελος παιζει με τη Ρομα στις 8. Κανονιστε το βραδυ σας!

ειναι ηδη κανονισμενο κοριτσακι.....με τρεις βαζελους στο σπιτι και η μονη γαυρινα εγω......:-(στη μαμα μου εχω κανονισει να παω...θα με φανε ζωντανη!:confused:

1v0n7ypa5y9lur77.png

Καλημέρα κορίτσια,

Φατσάκι κάτι δεν έχεις καταλάβει καλά σε αυτά που διάβασες στο site του ΙΚΑ.

Πρώτον δεν δικαιούμαστε το 50% των εισφορών γενικά αλλά το 50% των εισφορών του κλάδου της κύριας σύνταξης. Από το ποσοστό που μας κρατάνε το ΙΚΑ (περίπου 16%) τα ποσοστά διαιρούνται για κύρια σύνταξη επικουρική , για ασθένεια μετά υπάρχουν διάφορες κρατήσεις υπέρ οργανισμών (ακόμα πχ και για τον ΟΕΚ) κτλ.

Δεύτερον την επιστροφή αυτή την δικαιούσαι αφού την έχεις πληρώσει (η εταιρεία σου). Όταν λοιπόν παίρνεις το 6μηνό του ΟΑΕΔ δεν πληρώνεσαι από την δουλεία σου και κατά συνέπεια δεν σου έχουν κρατήσει αυτό το ποσό!!

Δεν είναι επίδομα που το παίρνουμε όλοι αλλά επιστροφή ποσού που μας έχουν παρακρατήσει ήδη από το μισθό μας.

Αυτό ισχύει από την ημερομηνία λήξης της άδειας λοχίας και για ένα χρόνο.

Έστω και να έχεις πάρει το 6μηνό από τον ΟΑΕΔ υπάρχουν τα δώρα και τα επιδόματα που έχει πάρει από τον εργοδότη σου και επομένως από αυτές τις κρατήσεις έχεις λαμβάνειν.

Αυτά εν περιλήψη ισχύουν για το 50%.

Φιλιά :)

Καλημέρα Ράνια, ευχαριστώ για την εξήγηση. Αυτό που γράφεις κατάλαβα κι εγώ! Δεν ξέρω μήπως δεν το διατύπωσα σωστά. Εγώ δεν έχω πάρει το εξάμηνο και ο εργοδότης είναι εντάξει στις υποχρεώσεις του. Δεν ξέρω ακριβώς τι ποσό θα βγει αλλά ότι και να είναι, καλό θα είναι!;)

n8m8p2.png

X9drp2.png

Αννούλα καλά τα νέα από το γυναικολόγο λοιπόν. Για την περίοδο τι σου είπε που δεν έρχεται?!? Έλα μην ανησυχείς θα μείνουμε μαζί έγκυες στο δεύτερο και θα σου κάνω εγώ support μια χαρά θα είναι :)

Εχω μικροκυστικές ωοθήκες ή μία βασικά φάνηκε τώρα ξεκάθαρα απορώ πως δεν το είχε δει ο προηγούμενος γυναικολόγος γιατί μέχρι κ η δερματολόγος μου το είχε σίγουρο με τις ορμονικές που έβλεπε(κ ο ενδοκρινολόγος μου) κ επειδή σταμάτησα το χάπι του θυροειδή έγινε το μπάχαλο....τώρα μου λέει σε καμμιά 10 μέρες όπως είδε το ενδομήτριο θα έχω περίοδο....θα δουμε τις εξετάσεις του θυροειδή αυτό το μήνα μετά από 3 μήνες που το έχω κόψει κ θα δούμε τι θα γίνει...λογικά αν μου έφυγε τελείως ο υποθυρεοειδισμός θα πρέπει να στρώσει ο κύκλος μου στις 40-45 μέρες όπως ήταν πριν.... ;)

Μπιζελάκι πραγματικά λυπάμαι....:(

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Μικροκυστικές είναι άλλο από τις πολυκυστικές που είχα εγώ?!?!? Εμένα πάντως μετά τη γέννα ακόμη δεν έχει σταθεροποιηθεί εντελώς ο κύκλος μου, αλλά μου είπε οτι αφού θηλάζω είναι λογικό. Παίζει 30-32 :)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...