Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Nima21 είπε:

Κ εγω αυτο κραταω, στο οτι τωρα που μας μιλας εχεις το μωρακι σου στην κοιλιτσα σου και ολα αυτα τα ασχημα ειναι παρελθόν που απλώς σου θυμιζουν τι περασες για να φτασεις εδω! Μακαρι ολο και περισσοτερες να να πετυχαινουμε και να ειμαστε εδω μονο για εμψυχωση και στηριξη!!! Επισης μακαρι καποια στιγμη να επιδοτηθεί η διαδικασια της εξωσωματικης θα πω εγω.. με τρελαινει να ζουμε σε ένα κράτος που μας κουνάει το δάχτυλο για την υπογεννητικότητα και αντ'αυτου το μονο που μας προσφέρει ειναι τα φαρμακα που κ αυτα για να τα πάρουμε καποιες, οχι ολες πρεπει να τρέχουμε σαν τις παλαβες και να προσεχουμε την καθε λεπτομερεια.. ειναι κριμα και ντροπη... 

Πόσο δίκιο έχεις και να περνάς επιτροπές και να σου ζητάνε της παναγιάς τα μάτια για τα μισά φάρμακα που πολλές φορές δεν φτάνουν κιόλας!!!! Αίσχος, ντροπή! 

• Λυπημένη/-ος 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Μαριλουυυυυ εχουμε κι εμεις "μπρικι" στη Σερρες και ειναι πολυ ωραιο μμμμ μμμ

εχω να παω απο τον Ιουνιο αλλα αυτο ειναι αλλοοοοο θεμα

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εχω φτιάξει έναν υπέροχο φρέντο κ τον απολαμβάνω έχοντας ανοιχτό όλο το σπίτι α. για να φευγει η τσιγαρίλα β. για να απολαμβάνω την ανοιξιάτικη μέρα που έχει :lol:

Eχεις βρογχιτιδα και καπνιζεις? Και μαλιστα μεσα στο σπιτι?

age.png age.png

Βατραχάκι περαστικά στον άντρα μας ! ;)

Που να έβλεπες γέλιο με τη δικιά μου όταν ήθελα να της πάρω ούρα που καθόταν η μάνα μου δίπλα με 2 ποτήρια κ έριχνε νερό από το ένα ποτήρι στο άλλο! :tongue:

Εχω φτιάξει έναν υπέροχο φρέντο κ τον απολαμβάνω έχοντας ανοιχτό όλο το σπίτι α. για να φευγει η τσιγαρίλα β. για να απολαμβάνω την ανοιξιάτικη μέρα που έχει :lol:

εγω του εκανα τσσσσσσ αλλα δεν επιασε κατουρησε μετα απο 1 ωρα αφου του αλλαξα 3 σακουλακια

ΑΝΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

καπνιζεις μεσα στο σπιτιιιιιιιιιιιιιι?????????????????

γρηγορα στο μπαλκονι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΜΕΣΩΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

Eχεις βρογχιτιδα και καπνιζεις? Και μαλιστα μεσα στο σπιτι?

Σοκ ε? :rolleyes: Οπως είμαι τώρα κάνω 2-3 τσιγάρα τη μέρα μακάρι να μπορούσα να μην κάνω καθόλου αλλά παθαίνουν τα νεύρα μου :confused: Δεν έχω τη μικρή εδώ γι'αυτό κάπνισα μέσα στο σπίτι κ άνοιξα τις πόρτες μέχρι το βράδυ που θα ρθει θα χουν φύγει οι βλαβερές αναθυμιάσεις!

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

εγω του εκανα τσσσσσσ αλλα δεν επιασε κατουρησε μετα απο 1 ωρα αφου του αλλαξα 3 σακουλακια

ΑΝΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

καπνιζεις μεσα στο σπιτιιιιιιιιιιιιιι?????????????????

γρηγορα στο μπαλκονι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΜΕΣΩΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

Αυτό το μπαλκόνι θα με στείλει εμένα που είναι όσα πέρνει ο άνεμος το μεγάλο κ στο μικρό κάθομαι αγκαλιά με τις πατάτες!:tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Πφφφφ πάλι δίπλα μου θα κάτσεις; :P

Eσυ θελεις να πεις θα καθησεις διπλα μου, γιατι παντα ετσι συμβαινει!!!:tongue:

Αυτό το μπαλκόνι θα με στείλει εμένα που είναι όσα πέρνει ο άνεμος το μεγάλο κ στο μικρό κάθομαι αγκαλιά με τις πατάτες!:tongue:

Ασε Αννα, γιατι σαν το δικο μου σπιτι και μπαλκονι που ειναι στην κυριολεξια οσα παιρνει ο ανεμος, δεν υπαρχει... Εξοχη βλεπεις... Φτανει να σου πω οτι περσι σηκωσε ολοκληρο τραπεζι γυαλινο που ειχαν οι απο πανω στη βεραντα, και το εκανε θρυψαλα στη δικια μου! Ευτυχως που δεν ηταν κανεις μας εξω...:rolleyes:

age.png age.png

Eσυ θελεις να πεις θα καθησεις διπλα μου, γιατι παντα ετσι συμβαινει!!!:tongue:

Ασε Αννα, γιατι σαν το δικο μου σπιτι και μπαλκονι που ειναι στην κυριολεξια οσα παιρνει ο ανεμος, δεν υπαρχει... Εξοχη βλεπεις... Φτανει να σου πω οτι περσι σηκωσε ολοκληρο τραπεζι γυαλινο που ειχαν οι απο πανω στη βεραντα, και το εκανε θρυψαλα στη δικια μου! Ευτυχως που δεν ηταν κανεις μας εξω...:rolleyes:

Εσύ καπνιζεις όμως??? :confused: Εμάς είναι γωνία το ρημάδι κ στον 3ο κ επειδή δεν βάλαμε τέντα στο πλάινο κομμάτι κάνει ένα ρεύμα απίστευτο...:mad:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλέ μιλάτε για άνεμους που πέρνουν και σηκώνουν;Εδώ να έρθετε να δείτε που όταν φυσάει μαζεύω από πευκοβελόνες μέχρι την ταμπέλα του απέναντι,χώρια την θάλασσα πάνω από τα τζάμια μου!!!!!

yrOKp2.png

QRMEp2.pngA3Tbp2.png?ufZzb0Ne

Διαφημίσεις

Καλέ μιλάτε για άνεμους που πέρνουν και σηκώνουν;Εδώ να έρθετε να δείτε που όταν φυσάει μαζεύω από πευκοβελόνες μέχρι την ταμπέλα του απέναντι,χώρια την θάλασσα πάνω από τα τζάμια μου!!!!!

Κοπελιά το θέμα μας είναι οι αντίξοεες συνθήκες στις οποίες καπνίζουμε όχι ο αέρας :tongue::tongue::tongue::tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Θα με απολαυσεις αγαπημενη χωρις πολλες παρεμβολες!!!:tongue::tongue::tongue:

Εγώ που επιτέλους θα καταφέρω να σας πετύχω και τις δύο, μπορώ να κάνω την παρεμβολή!?!?!?!!??:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

dWXVp3.png

YqUap3.png

ναι ομως την θαλασσα που απολαμβανεις ολο το καλοκαιρι?????????

και ολοι οι σελεμπριτις που βολταρουν κατω απο το μπαλκονι σου?

Μπετουλα Τυχερουλα!!!

Εσύ καπνιζεις όμως??? :confused: Εμάς είναι γωνία το ρημάδι κ στον 3ο κ επειδή δεν βάλαμε τέντα στο πλάινο κομμάτι κάνει ένα ρεύμα απίστευτο...:mad:

Kανω 2 τσιγαρα αργα το βραδυ. Παω και κρυβομαι πισω απ΄το παλιο ψυγειο που βγαλαμε στο μπαλκονι, και καπως προστατευομαι...!!!:lol:

Εγώ που επιτέλους θα καταφέρω να σας πετύχω και τις δύο, μπορώ να κάνω την παρεμβολή!?!?!?!!??:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Εσενα, που σε κοβω πολυ γλυκεια, θα καθησεις διπλα μου, αλλα απο την αλλη πλευρα! Να μην κινδυνευεις απο τη Χριστινα!:lol:

age.png age.png

ναι ομως την θαλασσα που απολαμβανεις ολο το καλοκαιρι?????????

και ολοι οι σελεμπριτις που βολταρουν κατω απο το μπαλκονι σου?

Μπετουλα Τυχερουλα!!![/quote

Έλα μου ντε και απέναντι μου το σπίτι του Tom Hanks παρακαλώ Beverly Hills συν το νησί του Γουλανδρή!!!

yrOKp2.png

QRMEp2.pngA3Tbp2.png?ufZzb0Ne

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...