Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Nima21 είπε:

Κ εγω αυτο κραταω, στο οτι τωρα που μας μιλας εχεις το μωρακι σου στην κοιλιτσα σου και ολα αυτα τα ασχημα ειναι παρελθόν που απλώς σου θυμιζουν τι περασες για να φτασεις εδω! Μακαρι ολο και περισσοτερες να να πετυχαινουμε και να ειμαστε εδω μονο για εμψυχωση και στηριξη!!! Επισης μακαρι καποια στιγμη να επιδοτηθεί η διαδικασια της εξωσωματικης θα πω εγω.. με τρελαινει να ζουμε σε ένα κράτος που μας κουνάει το δάχτυλο για την υπογεννητικότητα και αντ'αυτου το μονο που μας προσφέρει ειναι τα φαρμακα που κ αυτα για να τα πάρουμε καποιες, οχι ολες πρεπει να τρέχουμε σαν τις παλαβες και να προσεχουμε την καθε λεπτομερεια.. ειναι κριμα και ντροπη... 

Πόσο δίκιο έχεις και να περνάς επιτροπές και να σου ζητάνε της παναγιάς τα μάτια για τα μισά φάρμακα που πολλές φορές δεν φτάνουν κιόλας!!!! Αίσχος, ντροπή! 

• Λυπημένη/-ος 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Δεν νομίζω ότι είναι απαραίτητο αυτό το χαρτί,απλά μου έκανε εντύπωση που δεν στο έδωσαν...στο ΙΚΑ έτσι κι αλλιώς φαίνεται ότι είσαι σε 6μηνη άδεια του ΟΑΕΔ γιατί τα ένσημα του 6μήνου έχουν άλλο κωδικό από τα κανονικά....

MRIip3.png

xnmwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ρε κοριτσια, απο το σαββατο που ξεκινησε με τις μυξουλες, ακομα τις εχει. Ποσες μερες κρατανε αυτα (ειναι η πρωτη φορα που κρυολογει και δεν ξερω). Πυρετο δεν εχει κανει καθολου, και με αυτο το ρημαδι το οτρισαλιν μας ακουει ολος ο γερακας.

πολυ μπορει να κρατησει χωρις να ειναι κατι σοβαρο.

βαζε ορο.

προσπαθησα και εγω να του κοψω την απογευματινη κρεμα και να του δωσω γιαουρτι αλλα ξυνιζει τα μουτρα και τον πιανει αναγουλα , κλεινει το στομα και δεν το ανοιγει με τιποτα ....τι κανουμε ????

υπομονη και προσπαθεια παλι.

Μηπως ξερετε ποση δοσολογια ειναι το σιροπακι ντεπον? Τελευταια φορα που του εδωσα ηταν 7 κιλα και επαιρνε 3.5 ml, το μισο του βαρους του παει?

κανονικα το μισο του βαρους ειναι η δοσολογια του πονσταν που το δινουμε ομως μετα το χρονο.

η δοση του ντεπον ειναι περιπλοκη, δωσε το μισο του βαρους, μη σε μπλεκω τωρα.

anna περαστικουλια και για μεση και για κρυωμα...κουραγιο!!!!

η κασ που χαθηκε???

χτες ειχα πολυ δουλεια, αλλα γενικοτερα δεν ημουν και καλα λογω αρρωστιας της δεσποινας.

ευτυχως ειναι καλα τωρα, δυστυχως μου την επεσαν ο γιατρος και ο αντρας μου και της εδωσα αντιβιωση.

yey2p2.png BN4cp2.png

Όχι η παιδίατρος μου είπε αγελαδινό μετά το χρόνο, γιατί μπορεί να κάνει αλλεργίες και είναι και βαρύ. Εγώ της δίνω εναλλάξ advance με δημητριακά και advance με φρούτα γιατί το πρόβειο η αλήθεια είναι ότι δεν το μπορεί. Και μερικά απογεύματα της δίνω και quaker.

Κατσικισιο δοκιμασες? Το advance ειναι επιδορπιο, και οχι γιαουρτι. Περιεχει γλυκαντικες υλες, και καλο ειναι να το αποφυγεις. Αν θελεις ντε και καλα να της δινεις, τουλαχιστον προτιμησε το απλο, χωρις φρουτα, χωρις δημητριακα.

ευτυχως ειναι καλα τωρα, δυστυχως μου την επεσαν ο γιατρος και ο αντρας μου και της εδωσα αντιβιωση.

Γιατι αντιβιωση? Τι εχει?

age.png age.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια,

Φατσάκι κάτι δεν έχεις καταλάβει καλά σε αυτά που διάβασες στο site του ΙΚΑ.

Πρώτον δεν δικαιούμαστε το 50% των εισφορών γενικά αλλά το 50% των εισφορών του κλάδου της κύριας σύνταξης. Από το ποσοστό που μας κρατάνε το ΙΚΑ (περίπου 16%) τα ποσοστά διαιρούνται για κύρια σύνταξη επικουρική , για ασθένεια μετά υπάρχουν διάφορες κρατήσεις υπέρ οργανισμών (ακόμα πχ και για τον ΟΕΚ) κτλ.

Δεύτερον την επιστροφή αυτή την δικαιούσαι αφού την έχεις πληρώσει (η εταιρεία σου). Όταν λοιπόν παίρνεις το 6μηνό του ΟΑΕΔ δεν πληρώνεσαι από την δουλεία σου και κατά συνέπεια δεν σου έχουν κρατήσει αυτό το ποσό!!

Δεν είναι επίδομα που το παίρνουμε όλοι αλλά επιστροφή ποσού που μας έχουν παρακρατήσει ήδη από το μισθό μας.

Αυτό ισχύει από την ημερομηνία λήξης της άδειας λοχίας και για ένα χρόνο.

Έστω και να έχεις πάρει το 6μηνό από τον ΟΑΕΔ υπάρχουν τα δώρα και τα επιδόματα που έχει πάρει από τον εργοδότη σου και επομένως από αυτές τις κρατήσεις έχεις λαμβάνειν.

Αυτά εν περιλήψη ισχύουν για το 50%.

Φιλιά :)

an1cEXV0g410000MzAwNDlkfDY3MTY4MTQzZGF8VG8gYW50cmFraSBtb3UgZWluYWk.gif

an1cOLN0g410000MjAzZHw5MDIyOTVkYXwmIzkyNTsmIzk1MzsmIzk0NTsmIzk3MDsg.gif

Επιτέλους μόνη!!!! Η μαμά μου πήρε τη μικρή από τώρα αφού μετά έχω γυναικολόγο κ θέλω να κάνω κ αποτρίχωση...ο άντρας στη δουλειά οπότε μπορώ να απολαυσω το χρόνο με τον εαυτό μου!:tongue:

Περι ίκα κορίτσια.....καταρχάς διαβάζοντας το νόμο θεωρώ αυτονόητο ότι θα πρέπει να πάμε στο ίκα αφού χρονίσουν τα παιδάκια μας καθώς δεν μπορούμε να πάρουμε εισφορές πίσω οι οποίες δεν έχουν καταβληθεί ακόμα! Επίσης την επιστροφή σαφεστατα την δικαιούμαστε εμείς κ όχι ο εργοδότης κ δεν μπορεί να την πάρει κιολας κ να θέλει δηλαδή! :tongue: Συμπέρασμα εμείς περιμένουμε την επόμενη εγκύκλιο για να δούμε τι ισχύει για εμάς!;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Γιατι αντιβιωση? Τι εχει?

Ελα μου ντε!

Με υποχρεωσαν να της δωσω αντιβιωση χωρις να ξεκαθαρισουμε τι εχει.

Επειδη παρατεινοταν ο πυρετος 6 μερες για προστασια.

Και το φοβερο ειναι οτι μολις την πηρε τη ρημαδα εγινε αμεσως περδικι:confused:

Κασσιανη δεν πειραζει αρκει που ειναι καλα η μικρουλα!Τι κανει ο ντρουλης?

Σιγουρα θελω να ειναι καλα, αλλα δε τις θελω τις αντιβιωσεις.

Ο ντρουλης τρωει. Συνεχως!:P

yey2p2.png BN4cp2.png

Ελα μου ντε!

Με υποχρεωσαν να της δωσω αντιβιωση χωρις να ξεκαθαρισουμε τι εχει.

Επειδη παρατεινοταν ο πυρετος 6 μερες για προστασια.

Και το φοβερο ειναι οτι μολις την πηρε τη ρημαδα εγινε αμεσως περδικι:confused:

Σιγουρα θελω να ειναι καλα, αλλα δε τις θελω τις αντιβιωσεις.

Ο ντρουλης τρωει. Συνεχως!:P

Kαι φυσικα ποτε δε θα μαθεις αν εγινε καλα απο την αντιβιωση, ή απλα ήταν μια ιωση εμπυρετη που εκανε τον κυκλο της...:rolleyes:

age.png age.png

Διαφημίσεις

Kαλησπέρα!!!!Κασσιανή μου περαστικά στο Δεσποινάκι!!Μαριαννάκι η μικρή εξερευνήτρια έκανε την πρώτη τουμπίτσα ε;Ευτυχώς που δεν χτύπησε!!

Σήμερα με το φαγητό μια από τα ίδια δεν τρώει δεν τρώει...τέλος πάντων τι να τον κάνω τον άτιμο που δεν δέχεται και ζόρισμα κι αν μου κάνει και απεγκλωβιστεί έτσι όπως τον κρατάω βουτάει το κουτάλι κι άστα να πάνε...θα τρώω ξύλο μεθαύριο μου φαίνεται!!

yrOKp2.png

QRMEp2.pngA3Tbp2.png?ufZzb0Ne

γεια σας!!!!!!!!!

τι κανετε?

εμεις τωρα ειμαστε λιγο καλυτερα

ο μικρουλης μου και τα ξημερωματα ανεβασε 39 πυρετο και τον πηρα μαζι μου στο κρεββατι γιατι ειχε γκρινια...ο καημενος στριφογυρνουσε

το πρωι ξανα τα ιδια

τηλ στην παιδιατρο και μου ειπε να κανουμε εξετασεις ουρων και αν συνεχισει ο πυρετος αυριο θα παμε να μας δει

ευτυχως ο πυρετος δεν ανεβηκε ξανα και η γενικη ουρων μας τα εδειξε ολα καλα αυριο θα δουμε και την καλλιεργεια

ειχε γελιο με το σακουλακι στο πουλακι του:tongue::tongue::tongue::tongue:

και τελικα μου κατουρησε και τον καναπε:-(:-(:-(:-(:-(

δεν πειραζει ασ ειναι το μωρακι μου καλα και ποιος τον χ....ει τον καναπε:rolleyes::rolleyes:

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Βατραχάκι περαστικά στον άντρα μας ! ;)

Που να έβλεπες γέλιο με τη δικιά μου όταν ήθελα να της πάρω ούρα που καθόταν η μάνα μου δίπλα με 2 ποτήρια κ έριχνε νερό από το ένα ποτήρι στο άλλο! :tongue:

Εχω φτιάξει έναν υπέροχο φρέντο κ τον απολαμβάνω έχοντας ανοιχτό όλο το σπίτι α. για να φευγει η τσιγαρίλα β. για να απολαμβάνω την ανοιξιάτικη μέρα που έχει :lol:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...