Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Nima21 είπε:

Κ εγω αυτο κραταω, στο οτι τωρα που μας μιλας εχεις το μωρακι σου στην κοιλιτσα σου και ολα αυτα τα ασχημα ειναι παρελθόν που απλώς σου θυμιζουν τι περασες για να φτασεις εδω! Μακαρι ολο και περισσοτερες να να πετυχαινουμε και να ειμαστε εδω μονο για εμψυχωση και στηριξη!!! Επισης μακαρι καποια στιγμη να επιδοτηθεί η διαδικασια της εξωσωματικης θα πω εγω.. με τρελαινει να ζουμε σε ένα κράτος που μας κουνάει το δάχτυλο για την υπογεννητικότητα και αντ'αυτου το μονο που μας προσφέρει ειναι τα φαρμακα που κ αυτα για να τα πάρουμε καποιες, οχι ολες πρεπει να τρέχουμε σαν τις παλαβες και να προσεχουμε την καθε λεπτομερεια.. ειναι κριμα και ντροπη... 

Πόσο δίκιο έχεις και να περνάς επιτροπές και να σου ζητάνε της παναγιάς τα μάτια για τα μισά φάρμακα που πολλές φορές δεν φτάνουν κιόλας!!!! Αίσχος, ντροπή! 

• Λυπημένη/-ος 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!

Αχ δεν την παλεύω αυτή τη βδομάδα είμαι χάλια κ με το κρύωμα κ με τη μέση κ πνίγομαι στη δουλεια!!!

Ποια ρώτησε για το μπουκωμα??? Εμας μας κράτησε 2 εβδομάδες τη τελευταία φορά!! :rolleyes:

Ξανθή δίνε του 2-3 κουταλάκια την ημέρα να συνηθίσει λίγο τη γεύση....η δικιά μου πάνω στη βδομάδα έφαγε ολόκληρο το κυπελάκι ενώ τις πρώτες μέρες αναγούλιαζε!;) Εγώ της δίνω advance αφού τα κατσικίσια-πρόβεια δεν τα ήθελε αλλά τώρα θα την ξαναδοκιμάσω που όσο να ναι συνήθισε λίγο την ξινίλα του γιαουρτιού! :tongue:

Πάω να χωθώ στη χαρτούρα μου πάλι! ciaooooo :mad:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια, πως πάει σήμερα?

Τελικά λέτε να ξεκινήσω κι εγώ το γιαούρτι? Όλες βλέπω δίνεται λίγο-πολύ. Βέβαια τα περισσότερα μπεμπάκια είναι πιο μεγάλα από εμάς!

Κι εμείς αύριο θα πάμε για εμβόλιο. Ωχ άντε πάλι κλάματα και πυρετός την άλλη μέρα. :-(

Σήμερα ενώ ήρθα με όρεξη για δουλειά, ξαφνικά μου κόπηκε με τις βλακείες που ακούω εδώ μέσα. :mad: Συνεννόηση μηδέν!

Τώρα σκέφτομαι τι ωραία που θα περάσω την άλλη εβδομάδα που θα έρθει η αδερφή μου και τα ανήψια μου. Πρέπει να βγάλω πρόγραμμα, θα αλωνίσουμε την Αθήνα πάλι :tongue: :tongue: :tongue:

Αυτή τη φορά με το φατσάκι μαζί!

Κυριακή κι εγώ φασολάκια σήμερα :)

n8m8p2.png

X9drp2.png

Μαρία εγώ της δίνω εδώ και καμια 15αριά μέρες γιούρτι και δεν έχουν πολλή διαφορά με τη δική σου οπότε νομίζω σιγά σιγά μπορείς να το δοκιμάσεις :) Εμείς πάλι μια και απέκτησε ξαφνικά αυτή την απέχθεια στο μπιμπερό και επειδή έχω ακόμη γάλα δικό μου στην κατάψυξη το οποίο ΑΡΝΟΥΜΑΙ να πετάξω (τόσο κόπο έκανα για να το βγάλω), το έχουμε ρίξει στο milkshake μανούλα :) Το ανακατεύω με φρούτα και το τσακίζει ωραιότατα!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

καλημερα κοριτσια!!!!τι κανετε?πολλα αρρωστουλικα μπεμπακια βρε παιδι μου!!!!περαστικουλια σε ολα!!!!!!!!!!!!

εμασ ηλθε τελικα χτεσ ο παιδιατροσ...στο τσακ προλαβαμε την ωτιτιδα και ειχε σχεδον υποτροπιασει η βροχιτιδα.μασ εκοψε το αερολιν σιροπι κ μασ εδωσε κατι σταγονεσ ,2 φαρμακα για εισπνοεσ με μασκα κ αντιβιωση....

Το ΙΚΑ δίνει το 50% των κρατήσεων πίσω για 1 έτος στις μητέρες που γεννήσανε πρόσφατα. Εμάς μας πιάνει! θέλει ληξιαρχική πράξη γέννηση του μωρού και βεβαίωση εργοδότη. Για όσες ενδιαφέρονται...μπείτε στο ΙΚΑ.GR & πηγαίνετε εκεί που λέει εγκύκλιοι και πατήστε στα πεδία αναζήτησησς τα (Νο 15 - έτος 2010). Μια γνωστή μου το είπε κι εμένα και φτιάχνω τα χαρτιά μου για να πάω την Τρίτη που θα έχω άδεια.

φατσακι αυτα τα χρηματα τα δικαιουτε η μητερα ή ο εργοδοτησ????:confused::confused:κατσε γιατι με εβαλεσ σε σκεψεισ...με πηραν απο το γραφειο να παω την ληξιαρχικη πραξη γεννησησ του μωρου και την βεβαιωση του οαεδ??λετε να τα θελουν γι αυτον τον λογο????:confused::confused::rolleyes:

δεν ειναι νωρις για ψαρι ?? εγω αν θυμαμαι καλα στον Μαριο μου ειχε πει γυρω στους 11 μηνες να τον αρχισω πρωτα μου ειχε δωσει το αυγο (10 μηνων) και τελευταιο το ψαρι:rolleyes:

κι εμεισ μια απο τα ιδια..10 αυγο+11ψαρι..

DnfMp3.pngqTarp3.png

Μαρία εγώ της δίνω εδώ και καμια 15αριά μέρες γιούρτι και δεν έχουν πολλή διαφορά με τη δική σου οπότε νομίζω σιγά σιγά μπορείς να το δοκιμάσεις :) Εμείς πάλι μια και απέκτησε ξαφνικά αυτή την απέχθεια στο μπιμπερό και επειδή έχω ακόμη γάλα δικό μου στην κατάψυξη το οποίο ΑΡΝΟΥΜΑΙ να πετάξω (τόσο κόπο έκανα για να το βγάλω), το έχουμε ρίξει στο milkshake μανούλα :) Το ανακατεύω με φρούτα και το τσακίζει ωραιότατα!!!!!

Καλή μαγκιά!!! Μάλλον θα την ξεκινήσω κι εγώ σήμερα, μιας και μας τελείώνει η φαρίν λακτέ κιόλας! Ελπίζω μόνο να μην μου μοιάσει και δεν τρώει κι αυτή πρόβειο ή κατσικίσιο.Τα απεχθάνομαι!!! Αλήθεια το αγελαδινό δεν είναι οκ για τα μωρά?

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Όχι η παιδίατρος μου είπε αγελαδινό μετά το χρόνο, γιατί μπορεί να κάνει αλλεργίες και είναι και βαρύ. Εγώ της δίνω εναλλάξ advance με δημητριακά και advance με φρούτα γιατί το πρόβειο η αλήθεια είναι ότι δεν το μπορεί. Και μερικά απογεύματα της δίνω και quaker.

dWXVp3.png

YqUap3.png

Σε λίγο σχολάω...Ααα μην το ξεχάσω.

Το ΙΚΑ δίνει το 50% των κρατήσεων πίσω για 1 έτος στις μητέρες που γεννήσανε πρόσφατα. Εμάς μας πιάνει! θέλει ληξιαρχική πράξη γέννηση του μωρού και βεβαίωση εργοδότη. Για όσες ενδιαφέρονται...μπείτε στο ΙΚΑ.GR & πηγαίνετε εκεί που λέει εγκύκλιοι και πατήστε στα πεδία αναζήτησησς τα (Νο 15 - έτος 2010). Μια γνωστή μου το είπε κι εμένα και φτιάχνω τα χαρτιά μου για να πάω την Τρίτη που θα έχω άδεια.

Καλημέρα!!

Το διάβασα στο site του ΙΚΑ...ενθουσιάστηκα...πήρα τηλ τον Κώστα και του το είπα....μέχρι που διάβασα ότι ισχύει για εισφορές που θα πληρωθούν μέχρι 31/3/2010 και ότι το 6άμηνο δεν πιάνεται....:-(:-(:-(

Αυτό ουσιαστικά πιάνει όσες πάνε κατευθείαν για δουλειά,χωρίς να πάρουν το 6άμηνο δλδ,και δεν απολυθούν μετά τον χρόνο!!!....Εμένα π.χ. τί να μου γυρίσουνε??20 ευρώ????Αφού 10 Μαρτίου υποτίθεται ότι πάω για δουλειά και από 1/4/2010 αλλάζει ο τρόπος υπολογισμού εισφορών....Αφού όλες πια παίρνουν το 6άμηνο και απολύονται την επόμενη που κλείνει χρόνος από την γέννα....Καλά το βγάλανε,αλλά έπρεπε να πιάνει και το 6άμηνο!!!;);)

MRIip3.png

xnmwp3.png

Καλημέρα!!

Το διάβασα στο site του ΙΚΑ...ενθουσιάστηκα...πήρα τηλ τον Κώστα και του το είπα....μέχρι που διάβασα ότι ισχύει για εισφορές που θα πληρωθούν μέχρι 31/3/2010 και ότι το 6άμηνο δεν πιάνεται....:-(:-(:-(

Αυτό ουσιαστικά πιάνει όσες πάνε κατευθείαν για δουλειά,χωρίς να πάρουν το 6άμηνο δλδ,και δεν απολυθούν μετά τον χρόνο!!!....Εμένα π.χ. τί να μου γυρίσουνε??20 ευρώ????Αφού 10 Μαρτίου υποτίθεται ότι πάω για δουλειά και από 1/4/2010 αλλάζει ο τρόπος υπολογισμού εισφορών....Αφού όλες πια παίρνουν το 6άμηνο και απολύονται την επόμενη που κλείνει χρόνος από την γέννα....Καλά το βγάλανε,αλλά έπρεπε να πιάνει και το 6άμηνο!!!;);)

Κρίμα ρε γμτ!Εγώ ευτυχώς γύρισα στη δουλειά από τον Σεπτέμβρη.Ε κάτι θα βγει:rolleyes: πιστεύω!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Ναι..εσένα σε πιάνει από Σεπτέμβριο μέχρι τέλος Μαρτίου..Τυχερή!!!!Εγώ πάντως θα ρίξω άδεια να πιάσω γεμάτα....;-)20 ευρώ??20!!30 ευρώ??30!!Όσα είναι,γιατί να τ'αφήσω???Αν και μου έλεγε ο Κώστας χτες ότι μπορεί να βάλει κανονικά τα ένσημά μου για το κρίσιμο 3μηνο και να κάνει το κορόιδο στο ΙΚΑ ότι και καλά δεν το ήξερε...αλλά μάλλον δεν γίνεται...θα πιαστεί πάλι μόνο το 20ήμερο του Μαρτίου...:(

Θα δούμε...Ας περάσει το 12άμηνο από την γέννα κια θα πάω να δω τί παίζει...

MRIip3.png

xnmwp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια μολις κοιμη8ηκε ο μικρουλης μου και ειπα να μπω να σας διαβάσω.

Για το ποσο απο το ΙΚΑ πρεπει να έχουμε επιστρέψει στη δουλειά για να κατθέσουμε τα χαρτιά ή ακομα και τωρα που είμαστε σε 6μηνη αδεια?

εμένα χαρτί απο τον οαεδ δεν μου έδωσαν οταν πήρα το 6μηνο.

line_m121_beg_17_time_1246593600_text_cf20e3e9fcf220eceff520e5dfede1e9.gif

καλημερα!!!!

κοριτσια κ εγω πηρα το 6μηνο αρα...:-( δουλεια θα παω τον ιουνιο.απο μαρτιο μεχρι ιουνιο θα ειμαι χωρις ενσημα?πρεπει να παω στο ικα. μπιζελακι ετσι ακριβως!20? 20!!!

Καλησπέρα κορίτσια μολις κοιμη8ηκε ο μικρουλης μου και ειπα να μπω να σας διαβάσω.

Για το ποσο απο το ΙΚΑ πρεπει να έχουμε επιστρέψει στη δουλειά για να κατθέσουμε τα χαρτιά ή ακομα και τωρα που είμαστε σε 6μηνη αδεια?

εμένα χαρτί απο τον οαεδ δεν μου έδωσαν οταν πήρα το 6μηνο.

Νομίζω ότι καλύτερα είναι να πάτε,όσες πάτε,μετά το 12μηνο έτσι ώστε να πιαστούν όλες οι εισφορές...Από τον ΟΑΕΔ δεν σου έδωσαν την εγκριτική απόφαση για το 6μηνο???Δεν πήγες στην δουλειά σου το χαρτί???Εμένα μου έδωσαν την απόφαση μαζί με την ανάλυση των χρημάτων που θα παίρνω και την πρώτη σελίδα (εκεί που λέει ότι σου εγκρίνουν την άδεια) την πήγα στο γραφείο...

MRIip3.png

xnmwp3.png

Μπιζελάκι δεν μου εδωσαν καποιο χαρτί και η κουμπαρα μου που έχουμε ενα μήνα διαφορά δεν πήρε και αυτη κατι.Χωρις αυτό το χαρτί δεν μπορούμε να καταθέσουμε τα χαρτία μας να το ζητήσω απο το οαεδ?

line_m121_beg_17_time_1246593600_text_cf20e3e9fcf220eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...