Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια

Βγηκαμε μια βολτα στον πεζοδρομο αλλα ειχε ηλιο με δοντια σημερα. Καθισαμε λιγο σε μια καφετερια εξω αλλα μεσα (για τελειως εξω δεν ηταν), δηλαδη εχουν τζαμαρια 2 μετρων περιπου αλλα ειναι ανοιχτο πανω. Ειχε πολυ κοσμο φοβηθηκα για την γριπη και εφυγα αφου ηπια τον καφε. Εσεις πατε τα μωρακια σε κλειστους χωρους?

Καλησπερα κοριτσια. Και εμεις μια απο τα ιδια συν του, το ειχα ντυσει σαν εξωγηινο. Ειχα και τον αντρα και φωναζε να του ριξω το κουβερτακι:(((( Κατσαμε σε μια καφετερια και μολις φεραν τους καφεδες ξυπνησε το καραφλομπεκατσο και εκλαιγε λες και το σφαζαν...Ηρθαμε σπιτι και μεχρι την ωρα που τον πηρε ο υπνος ποοοολλλλυυυυυ γρινια. Κοριτσια σας εχει συμβει να τρωει με το μπιμπερο και να βαζει και το δαχτυλο στο στομα;;;; και κατι ακομα αλλαζε τροπο που ρουφαει το γαλα...........!!!!!!!!!!ρουφαει και οταν σταματαει να παρει την επομενη ρουφιξια κανει μπουρμπουληθρες και ενας απαισιο θορυβο με τον ουρανισκο που πολυ με νευριαζει.

BdN1p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Βρε κορίτσια τι μπορεί να είναι η βλέννα στα κακά???? Η μπουκίτσα συνεχίζει να κάνει 4-5 φορές κακά τη μέρα τη 1 φορά κάνει κάμποσα κ τις υπόλοιπες ελάχιστα αλλά με πολλά αέρια κ ζόρισμα κ τις 2-3 έχουν βλέννα μέσα....κάποιες φορές είναι κ κιτρινοπράσινα κ συνήθως πιο νερουλά απ'οτι πριν....τώρα έκανε ένα πράγμα το οπόιο ήταν πρασινοπό περισσότερο βλέννες παρά κακά κ μυριζε απαίσια...ήμαστε στην 6 μέρα κ δεν πίνουμε κ γάλα για δυσκοιλιότητα κ συνεχίζουν τα περίεργα....τόσες μέρες να είναι ίωση?Εμένα 1 μέρα μου κρατησε!Κάθε φορά να είναι κ διαφορετικά τα κακάκια της....κ έχει επιστρέψει κ το μπούκωμα κ έχει κ έναν βήχα που δεν ξέρω αν είναι αληθινός ή παιχνίδι γιατί βήχει κ άμα της κάνω τον καραγκιόζη το ξεχνάει κ γελάει....Απελπίζομαι σιγά σιγά κ η παιδίατρος είναι καθησυχαστική αλλά δεν μου απαντάει συγκεκριμένα....ε κάνουν κ βλέννα τα παιδιά λέει....κ κιτρινοπράσινα κακά...μπορεί να στρώνει το αντεράκι της...ιωσούλα είναι αν δεν κάνει πυρετό δεν είναι σνησυχητικό....κ τι θα περιμένω να κάνει πυρετό για να ανησυχήσω?????????

Εμενα πινει γαλα για την παλινδρομηση και κακα του τα βλεπω πολλες φορες ετσι αλλα πλεον δεν τους δινω σημασια. Αλλες φορες ειναι χακι και βρομερα αλλες υδαρη, αλλες σαν μους αλλες φορες πολυ εντονο κιτρινο που δεν καθαριζει ευκολα απο το δερματακι του μωρου....εχω κι αλλες περιγραφες ακομα να σου κανω.εαν επρεπε να δειχνω ολες τις πανες στον γιατρο θα με ειχε βρισει με τετοια ποικιλια που εχω. Και εγω ανησυχουσα πολυ στην αρχη αλλα μετα απο 2μιση μηνες τα συνηθισα.ασε που ειχα τρελανει το παιδακι με το θερμομετρο!!! Νομιζω οτι ο δικος μου ισως επηρεαζεται το πρωτο δεκαημερο μετα το εμβολιο του ροτατοϊου. Μην σε παρω στο λαιμο μου ρωτα και τον γιατρο σου.

BdN1p3.png

Γεια σας κοριτσια

Βγηκαμε μια βολτα στον πεζοδρομο αλλα ειχε ηλιο με δοντια σημερα. Καθισαμε λιγο σε μια καφετερια εξω αλλα μεσα (για τελειως εξω δεν ηταν), δηλαδη εχουν τζαμαρια 2 μετρων περιπου αλλα ειναι ανοιχτο πανω. Ειχε πολυ κοσμο φοβηθηκα για την γριπη και εφυγα αφου ηπια τον καφε. Εσεις πατε τα μωρακια σε κλειστους χωρους?

Δεν είναι ό,τι καλύτερο οι κλειστοί χώροι, αλλά τί να κάνουμε..

Εμείς χθες και σήμερα πήγαμε για καφέ στον εσωτερικό χώρο, μιας και έξω θα κρύωνε ο μπέμπης, παρά τον όμορφο ήλιο πο είχε. Το τσιγάρο είναι η χειρότερή μου, όταν είμαι με το μικρό, αλλά πρόσέχω, όσο γίνεται, να πηγαίνω σε μέρη που δεν έχει πολύ κάπνα..

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Εμείς έχουμε κοντ'α στο σπίτι μια πολύ ωραία καφετέρια που δέν έχει πολύ κόσμο κ απαγορεύετε κ το κάπνισμα κ πάμε συχνά εκεί. Κ πριν λίγο εκεί ήμασταν κ ήταν μια χαρά. Άσε που όποτε πάμε εκεί (παρ όλη τη σχετικά δυνατή μουσική), η μικρή ρίχνει κάτι ύπνους!!!!

I LOVE MY LITTLE STAR!!!

Εμενα πινει γαλα για την παλινδρομηση και κακα του τα βλεπω πολλες φορες ετσι αλλα πλεον δεν τους δινω σημασια. Αλλες φορες ειναι χακι και βρομερα αλλες υδαρη, αλλες σαν μους αλλες φορες πολυ εντονο κιτρινο που δεν καθαριζει ευκολα απο το δερματακι του μωρου....εχω κι αλλες περιγραφες ακομα να σου κανω.εαν επρεπε να δειχνω ολες τις πανες στον γιατρο θα με ειχε βρισει με τετοια ποικιλια που εχω. Και εγω ανησυχουσα πολυ στην αρχη αλλα μετα απο 2μιση μηνες τα συνηθισα.ασε που ειχα τρελανει το παιδακι με το θερμομετρο!!! Νομιζω οτι ο δικος μου ισως επηρεαζεται το πρωτο δεκαημερο μετα το εμβολιο του ροτατοϊου. Μην σε παρω στο λαιμο μου ρωτα και τον γιατρο σου.

Ποιο είναι αυτό το εμβόλιο??? Γιατί εμείς είχαμε 2 μέρες πριν το εμβόλιο διάροια αλλά νορμαλ κίτρινη κ μετά το εμβόλιο μας μεταλάχτηκαν τα κακά σε κιτρινοπράσινα κ εμφανίστηκαν κ οι βλέννες!Τώρα ήμαστε πια ένα βήμα πριν το σύγκαμα....την έκανα μπάνιο κ είδα ότι είχε κοκκινήσει λίγο ο κώλος της κ μόλις την έντυσα τα έκανε πάλι κ αφού την ξαναέπλυνα είχε χειροτερέψει κ την άλλαξα μόλις στο 5λεπτο αφού τα έκανε :((((

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Ποιο είναι αυτό το εμβόλιο??? Γιατί εμείς είχαμε 2 μέρες πριν το εμβόλιο διάροια αλλά νορμαλ κίτρινη κ μετά το εμβόλιο μας μεταλάχτηκαν τα κακά σε κιτρινοπράσινα κ εμφανίστηκαν κ οι βλέννες!Τώρα ήμαστε πια ένα βήμα πριν το σύγκαμα....την έκανα μπάνιο κ είδα ότι είχε κοκκινήσει λίγο ο κώλος της κ μόλις την έντυσα τα έκανε πάλι κ αφού την ξαναέπλυνα είχε χειροτερέψει κ την άλλαξα μόλις στο 5λεπτο αφού τα έκανε :((((

το εμβολιο ειναι το rotatec και το αναφερει στις παρενεργειες αλλα εκτος αυτου εαν ρωτησεις και το γιατρο θα σου πει οτι για ενα δεκαημερο θα δεις αλλαγες στα κακακια του.

BdN1p3.png

Κοριτσάρες καλημέρα!!!!! Φεύγω για γραφείο:) Άντε να δούμε πώς θα πάει η πρώτη μέρα σήμερα. Θα τα πούμε αργότερα κάποια στιγμή!!!!! Φιλιά στα μπεμπάκια

dWXVp3.png

YqUap3.png

καλημερα και απο μενα και καλη εβδομαδα!

Μαριαλενα, καλη αρχη :-)

Μερικες φορες σκεφτομαι οτι ισως θα ηταν και καλυτερα να ξεκινουσα τη δουλεια γιατι αυτη η κλεισουρα μεσα στο σπιτι φτανει σε σημειο καποιες στιγμες να μου τσακιζει τα νευρα!

Απο την αλλη παλι ειναι η πρωτη φορα που μεγαλωνω εγω το παιδι μου... αφου στα δυο προηγουμενα αναγκαστηκα να παω για δουλεια στις 56 μερες... :-(

Αννα, οι βλεννες που κανει ειναι απο την ιωση που εχει (γαστρεντεριτιδα) αλλα μιλα με τον παιδιατρο!

Εγω εχθες, βουτηξα το μπεμπη και το καροτσακι απο το πρωι και γυρισαμε σχεδον μεσημερι!!!

Ηταν καροτσαδα... μαραθωνιος !!!!

Παντως το ευχαριστηθηκε! Εριξε και εναν υπνο καμια ωριτσα στο καροτσι... και ολα τελεια!!!!

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλημερα και απο εμενα κοριτσακια

Λιζακι don't worry στην ιδια κατασταση ειμαι και εγω η τελευταια φορα που πηγα για καφε ηταν στη συναντηση μας

ο μπεμπης μου συνεχιζει ακομα με το βηχα παρα τις εισπνοες που κανουμε , αυριο εχουμε παιδιατρο για εμβολιο οποτε θα τον ξαναδει

αρχισαμε απο εχτες φρουτοκρεμα και κρεμα ρυζαλευρο, καλα η η φρουτοκρεμα δεν τον τρελανε αλλα την αλλη την τσακισε , να ρωτησω να του δινω να πινει και νερακι μαζι?

εχτες του εδωσα λιγο απο το αποστειρωμενο και δεν αφηνε τη πιπιλα

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Διαφημίσεις

Καλημερα.ολο το Σ/Κδεν προλαβα να μπω λογω υπερπολυτεκνιας.κραταω τακοριτσια της αδελφης μου και τρεχωσαν την τρελη.ο μπεμπης ειναι ακομα στο Παιδων με ουρολοιμωξη που προηλθε απο μικροβιο στα κακα του.Θα του δωσουν αντιβιωση που θα την παιρνει 6 μηνες!Τρελαθηκα οταν το ακουσα .Αφηστε που θα κανει εξετασεις καθε μηνα.

Η μπεμπουλα εχει λιγο γκρινια απο τα δοντακια της ,αν και δεν εχουν φουσκωσει παρα πολυ.Την αλλη εβδομαδα θα φαμε και κρεμουλα.

Μπετυ εχω συνταγη για τσηζκεικ.Θα στην γραψω μες στην ημερα.Το επιδομα τριτεκνιας κανει περιπου ενα 6αμηνο.Η επομενη πληρωμη ειναι απο 6-13 Δεκεμβριου.Μπορει να ερθουν τωρα και να κανεις σουπερ Χριστουγεννα!Εγω αργησα λιγο να τα καταθεσω και τα περιμενω το φεβρουαριο.....

Σας αφηνω για τωρα .παω να βαλω φακες για τη λυκοφαμελια!

1v0n7ypa5y9lur77.png

Καλημέρα κορίτσια και από μένα, καλή εβδομάδα,

Μαριαλένα με το καλό η πρώτη μέρα στη δουλεία να μας πεις πως νιώθεις μακριά από την γοργονίτσα σου σήμερα .

Λίζα και εγώ κάπως έτσι νιώθω για την δουλεία μιας και είναι η πρώτη φορά που κάθομαι στο σπίτι τόοοοοοοοοσο πολύ καιρό, αλλά από την άλλη σκέφτομαι ότι τώρα που κάθομαι στο σπίτι μπορεί να νεύρα μου να παίζουν κλακέτες από την κλεισούρα αλλά παράλληλα οι στιγμές με το μωράκι μου είναι μοναδικές.

Τέλος όταν πάω στην δουλεία σκέφτομαι και φοβάμαι ότι αναγκαστικά θα γίνω «μάνα σαββατοκύριακου» και από τώρα με πιάνουν φοβερές τύψεις.

Κυριακή περαστικά κα υπομονή για το ανιψάκι σου, νιώθω ότι καλύτερα είναι να αρρωσταίνω εγώ παρά τα μωράκια μας.

an1cEXV0g410000MzAwNDlkfDY3MTY4MTQzZGF8VG8gYW50cmFraSBtb3UgZWluYWk.gif

an1cOLN0g410000MjAzZHw5MDIyOTVkYXwmIzkyNTsmIzk1MzsmIzk0NTsmIzk3MDsg.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...