Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Έτσι Κ αλλιώς γιατρός της  θα την κάνει την οποιαδήποτε εξέταση δεν θα την κάνει η μαμά της . Οπότε την γνώμη του κ την γνώση θα την λαβει. Μιλάμε για εξετάσεις γιατί όταν κάποιος πάει ανίδεος περνάνε μπορεί Κ 3-4 χρόνια με αποτυχίες Κ ο γιατρός δεν έχει προτείνει τίποτα ... Κ αν δεν ξέρεις δεν μπορείς Κ να ψάξεις... 

Σκέψου η κοπέλα λέει έχει κάνει ενδομητριωση από το 2009 Κ ο γιατρός της την έβαλε να κάνει εξετάσεις γονιμότητας ΑΜη μετα από 17 χρόνια .

Δηλαδή αν είχε βρεθεί πριν 10 χρόνια μία κοπέλα να της πει κάνε μια ΑΜΗ να απαντούσε δεν μου το έχει πει ο γιατρός μου? Θα είχε σωθεί 

Οι εξετάσεις διαφέρουν, άλλο να κάνει μια γυναίκα μια εξέταση αίματος και άλλο να μπει σε χειρουργείο.Το οποίο φυσικά κοστίζει κιολας.Ειπα και πριν,πως δεν είναι απαραίτητη η υστεροσκοπηση για όλες τις περιπτώσεις.Στη συγκεκριμένη περίπτωση,κάνει πολύ καλά που αλλάζει γιατρό,γιατί εκ του αποτελέσματος φάνηκε πως αυτός που είχε είτε δεν ασχολήθηκε όπως θα πρεπε,είτε ήταν επικίνδυνος(δυστυχώς υπάρχουν κ αυτοί).Εμενα αυτό που μου φαίνεται παράλογο,είναι να πάει στο γιατρό με ετοιμη λίστα επεμβατικών εξετάσεων,επειδή το διάβασε στο φόρουμ.Ειναι έξτρα άγχος και φυσικά το κόστος είναι πολύ μεγαλύτερο κ επίσης δεν χρειάζονται όλες αυτές οι εξετάσεις για όλες τις περιπτώσεις

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

1960303rou2h72bgt.gif

δεν ειναι νωρις για ψαρι ?? εγω αν θυμαμαι καλα στον Μαριο μου ειχε πει γυρω στους 11 μηνες να τον αρχισω πρωτα μου ειχε δωσει το αυγο (10 μηνων) και τελευταιο το ψαρι:rolleyes:

Κι εμεις το ιδιο.

Εδώ έκλεισα ένα ραντεβού για καθαρισμό 2 μήνες πριν(δυσεύρετα κι αυτά)και το ξέχασα:rolleyes:!!!!Επιχειρήσαμε δε να βγούμε την τελευταία Κυριακή της αποκριάς είχα κοιμήσει το μωρό και τα άφησα στους γονείς μου ε πριν πατήσω το πόδι μου στο μαγαζί που είχαμε κανονίσει το μικρό μου βλασταράκι είχε ξυπνήσει και είχε ξεσηκώσει το σύμπαν τα μάζεψα άρων άρων και γύρισα σπίτι τον ξανακοίμησα ξανακατέβηκα αλλά που όρεξη μου ήμουν στην τσίτα;:?:

Α ρε Μπετουλα...! Μας ελειψες!

Κορίτσια αρχίζω και ρουτινιάζω πάλι...δουλειά και σπίτι και τίποτα άλλο!Θέλω να γίνει κάτι άλλο:rolleyes:, κάτι ωραίο :confused: τι όμως???Μια ευχάριστη έκπληξη ρε παιδί μου...Το ζώδιό μου λέτε να φταίει? (Τοξότης βλέπετε!)Εχω συχνά τέτοιες αναζητήσεις από τότε που με θυμάμαι :tongue:Τώρα περνάω φάση πάλι...Με έπιασε η παραφιλολογία μου μάλλον, σταματώ :oops:

:lol::lol::lol:Κατι μου θυμιζουν αυτα που γραφεις...!;)

κορίτσια καλησπέρα

κάτι άσχετο!

αδιαθέτησα πρίν δυο εβδομάδες και συνεχίζει ακόμη 16 και σήμερα!!!!.Μετά την γέννα είχα αδιαθετήσει πολλές φορές αλλα όλα ηταν νορμάλ.

εκει που λέω τελέιωσε ξαναρχίζει απο την αρχή μου φαίνεται,..... και γίνεται χαμός.

Είναι λόγος να πάρω την γυναικολόγο μου??Λετε να είναι κάτι σοβαρό?

Και να θέλω να κάνω δεύτερο....πωωωωωωςςςς??????

Θα σκάσω βαρέθηκαααααα...όσο τα είχαμε ξεσυνηθήσει αυτά....

Φυσικα και πρεπει να παρεις τη γιατρο σου!

γεια σας κοριτσια!!

ο μπεμπουλακος μου κοιμαται ας ελπισουμε οτι δεν θα ξανανεβασει πυρετουλη...

Περαστικα!

Ρε κοριτσια, απο το σαββατο που ξεκινησε με τις μυξουλες, ακομα τις εχει. Ποσες μερες κρατανε αυτα (ειναι η πρωτη φορα που κρυολογει και δεν ξερω). Πυρετο δεν εχει κανει καθολου, και με αυτο το ρημαδι το οτρισαλιν μας ακουει ολος ο γερακας.

Απαλα θα το κανεις. Μια βδομαδα σιγουρα κραταει.

Καλημερα κοριτσια.

Το χριστοψαρο εχει μονο χοντρα κοκκαλα. Κι εμεις συνηθως αυτο παιρνουμε.

Συμπεθερα, βαλε λιγη μπανανουλα μεσα στο γιαουρτι.

Η Μαριαλενα εφαγε μια εντυπωσιακη τουμπα χθες. Την αφησα σε μια βαθια πολυθρονα με τα παιχνιδια της για μερικα δευτερολεπτα. Εσκυψε να δει τι ειναι απο κατω, και επεσε με το κεφαλι κανοντας κωλοτουμπα...! Εκλαψε λιγο γιατι τρομαξε, αλλα ολα καλα μετα!

age.png age.png

Γεια σας κοριτσια.

Εμεις απο χθες το απογευμα εχουμε πυρετακο 37.5 - 38-5 που υποχωρει ομως με ντεπον. Να ειναι απο τα δοντακια? Αυριο εχουμε και εμβολιο θα κανει αραγε? Λεω να παρω την παιδιατρο.

ziZip2.png BhAqp2.png

Διαφημίσεις

Είναι το μισό των ακεραίων κιλών του ή αλλιώς μια περίεργη εξίσωση που είχε πει η Κασσιανή. Μήπως αν δεν έχει πάνω από 38.5 να μην του δώσεις βρε Ρουλάκι μου? Εκτός αν ταλαιπωρείται. Περαστικά σας, μάλλον δοντάκι θα σας σκάσει :)

dWXVp3.png

YqUap3.png

1960303rou2h72bgt.gif

Κι εμεις το ιδιο.

Α ρε Μπετουλα...! Μας ελειψες!

:lol::lol::lol:Κατι μου θυμιζουν αυτα που γραφεις...!;)

Φυσικα και πρεπει να παρεις τη γιατρο σου!

Περαστικα!

Απαλα θα το κανεις. Μια βδομαδα σιγουρα κραταει.

Καλημερα κοριτσια.

Το χριστοψαρο εχει μονο χοντρα κοκκαλα. Κι εμεις συνηθως αυτο παιρνουμε.

Συμπεθερα, βαλε λιγη μπανανουλα μεσα στο γιαουρτι.

Η Μαριαλενα εφαγε μια εντυπωσιακη τουμπα χθες. Την αφησα σε μια βαθια πολυθρονα με τα παιχνιδια της για μερικα δευτερολεπτα. Εσκυψε να δει τι ειναι απο κατω, και επεσε με το κεφαλι κανοντας κωλοτουμπα...! Εκλαψε λιγο γιατι τρομαξε, αλλα ολα καλα μετα!

την καυμενουλα!αυτα εχει η περιεργια!!!!και ποσες τουμπες θα φανε ακομα......!!
Γεια σας κοριτσια.

Εμεις απο χθες το απογευμα εχουμε πυρετακο 37.5 - 38-5 που υποχωρει ομως με ντεπον. Να ειναι απο τα δοντακια? Αυριο εχουμε και εμβολιο θα κανει αραγε? Λεω να παρω την παιδιατρο.

περαστικα στον πονηροφατσα!
Συμπεθερα πως να βαλω τη μπανανα την πολτοποιεις στο μπλεντερ και την ανακατευεις με το γιαουρτι?
ναι!!!!γινεται σαν τα ετοιμα!
Μηπως ξερετε ποση δοσολογια ειναι το σιροπακι ντεπον? Τελευταια φορα που του εδωσα ηταν 7 κιλα και επαιρνε 3.5 ml, το μισο του βαρους του παει?
το μισο του βαρους του!

1v0n7ypa5y9lur77.png

Πηρα την παιδιατρο και μου ειπε πανω απο 38 να του δινω αλλα ξεχασα να τη ρωτησω τη δοσολογια, και μαλλον εξεταζε εκεινη την ωρα και ντρεπομαι να ξαναπαρω. . Οταν λες ακεραια κιλα εννοεις 7,8,9 πχ οχι 8.5 αν καταλαβα καλα. Δοντακια εχει δυο ισως σκανε κι αλλα...:rolleyes:

ziZip2.png BhAqp2.png

Ρουλακι το μισο του βαρους τους δινω κι εγω ντεπον, απο 38,5 ομως και πανω.

Συμπεθερα ευτυχως η Μαριαλενα τρωει προβειο και κατσικισιο γιαουρτι σκετα, αλλα αν ειχα προβλημα, αυτο θα εκανα. Λιγη μπανανουλα, ή καποιο γλυκο φρουτο γενικα, και στο μπλεντερ με το γιαουρτι.

age.png age.png

Ναι ακριβώς αν είναι 8.5 θα του δώσεις 4 :) Περαστικά σας!!!!!

Κοριτσάκια καλημέρα. Το γοργονίδιο εξακολουθεί να αρνείται πεισματικά όταν βγαίνω το βράδυ να πιεί γάλα μου από το μπιμπερό επομένως χθες βράδυ που η μανούλα τα έπινε στο "Μπρίκι", το παιδάκι μου έφαγε μισό γιαουρτάκι και την έπεσε :) Περιττό να σας πω ότι το πρωί έτρωγε β**ί 45 λεπτά το γλυκούλι μου. Φοβήθηκε μην το χάσει!!!!

Αχ, κορίτσια περάσαμε πολύ ωραία χθες. Πήρε πτυχίο η μικρή της παρέας μας (η μικρότερη δηλαδή γιατί κι εμείς μικρές είμαστε άλλωστε:) ) και μαζευτήκαμε στο "Μπρίκι" και περάσαμε πολύ ωραία!!!!!! Μου πέρασε και η κατάθλιψη της προηγούμενης βδομάδας και όλα μια χαρά!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Πηρα την παιδιατρο και μου ειπε πανω απο 38 να του δινω αλλα ξεχασα να τη ρωτησω τη δοσολογια, και μαλλον εξεταζε εκεινη την ωρα και ντρεπομαι να ξαναπαρω. . Οταν λες ακεραια κιλα εννοεις 7,8,9 πχ οχι 8.5 αν καταλαβα καλα. Δοντακια εχει δυο ισως σκανε κι αλλα...:rolleyes:

ελα πρωι πρωι με τα μαθηματικα!!!!!:D

Αν ειναι 8,5 δωστου 4cc. που να μετρας τωρα το 4.25...

1v0n7ypa5y9lur77.png

Ναι ακριβώς αν είναι 8.5 θα του δώσεις 4 :) Περαστικά σας!!!!!

Κοριτσάκια καλημέρα. Το γοργονίδιο εξακολουθεί να αρνείται πεισματικά όταν βγαίνω το βράδυ να πιεί γάλα μου από το μπιμπερό επομένως χθες βράδυ που η μανούλα τα έπινε στο "Μπρίκι", το παιδάκι μου έφαγε μισό γιαουρτάκι και την έπεσε :) Περιττό να σας πω ότι το πρωί έτρωγε β**ί 45 λεπτά το γλυκούλι μου. Φοβήθηκε μην το χάσει!!!!

Αχ, κορίτσια περάσαμε πολύ ωραία χθες. Πήρε πτυχίο η μικρή της παρέας μας (η μικρότερη δηλαδή γιατί κι εμείς μικρές είμαστε άλλωστε:) ) και μαζευτήκαμε στο "Μπρίκι" και περάσαμε πολύ ωραία!!!!!! Μου πέρασε και η κατάθλιψη της προηγούμενης βδομάδας και όλα μια χαρά!!!!!

Μπραβο παντα τετοια!!! Και η δικια μου καπως ετσι θα κανει αν φευγω .Γιατι το μπιμπερο ουτε να το βλεπει!!!Τό '' μπρικι'' φοβερο ονομα !!!!!

1v0n7ypa5y9lur77.png

Ευτυχώς απλώς αρκείται σε κάτι άλλο και δε γκρινιάζει κι έτσι μπορούμε να βγαίνουμε. Τρώει οτιδήποτε με το κουτάλι και κοιμάται σαν πουλάκι μετά :)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...