Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , Xristina96 είπε:

Θα πάει! Πίστεψε το! Θέλει θετική ενέργεια!! Για πότε υπολογίζεται τώρα; Μάρτιο; 

Ναι για Μάρτιο, θέλει να με αφήσει συν εναν κύκλο για να θρέψει καλά η μήτρα εσωτερικά. Θα προσπαθήσουμε σε φυσικό κύκλο εμβρυομεταφορά. Είπα θα κάνω υπομονή! Μου έδωσε σικλακουρ γι αυτό το μήνα και τον επόμενο χωρίς, θέλει να με δει και να δει και το ενδομήτριο αν θα έχουμε κάποια διαφορά σε σχέση με πριν γιατί γενικά είχα ενδομήτριο μέχρι 7,5. 
      Μάρτιο είχα μείνει και έγκυος στο εξωμητριο μου μακάρι αυτός ο Μάρτιος να είναι ο τυχερός μου. 🤞

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

:confused::confused::confused::confused::confused::confused:

κοριτσια ο μπεμπουλης ετσι ξαφνικα ανεβασε 38,5 πυρετο:?::?::?:

δεν εχει μπουκωμα μονο πυρετο

λετε να ειναι κανενα δοντακι?

τα ουλα του δεν ειναι πρησμενα

τι επαθε το κουκουτσακι μου??????????

του δωσα ντεπον για να δουμε

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ βρε Λιζάκι σε καταλαβαίνω απόλυτα!!!!!Όλοι και όλα εξαρτώνται από εμάς εμένα πια τι να πω τέτοια εξάρτηση όλοι από τον πιο μεγάλο μέχρι τον πιο μικρό!!

τω αυτω!!!!!

αφου ουτε μια ιωση δεν μπορεσα να περασω κρεβατωμενη!!!

στο ποδι την εβγαλα... :confused:

εμεις δοξα τω Θεω, δεν εχουμε προβλημα με το φαγητο (το τιμαμε δεοντως) ειτε ειναι κοτοπουλο, ειτε μοσχαρι!

απο προχθες δε, που το προσθεσα και λαχανακια βρυξελλων στη σουπα την τρωει ακομα πιο ευχαριστα!

μονο κρεμες δεν τρωει... ουτε το επετρεψε ο παιδιατρος αλλα και δυο αποπειρες που εκανα πριν απο αυτο... στεφθηκαν με απολυτη αποτυχια και μ΄ενα προσωπακι αηδιασμενο!!! :lol:

οσο για τη ημερολογιο που λετε...

αρκουμε στο λευκωμα που ειπε και η Ταρα γιατι αν ειναι να κραταω ημερησιο ημερολογογιο (αν εννοειτε κατι τετοιο) θα επρεπε η μερα μου να ειχε 48 ωρες και οχι 24!!!!

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

α και απο δοντια...

εμεις εχουμε δυο τα οποια σκασανε σχεδον μαζι με μια μερα διαφορα οταν ηταν πεντεμιση μηνων, και τωρα ειναι ετοιμα να σκασουν και πανω... :)

και μιας που λεμε για δοντια...

εσπασε μια μυτουλα απο ενα τραπεζιτη δικο μου... και μερικες φορες με πεθαινει στον πονο!!!!!!!! :mad::mad:

καλο καλοκαιρι με βλεπω να βρισκω χρονο για οδοντιατρο!!!

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

!!!Προσθέσαμε ψαράκι στη διατροφή μας σε λίγο θα φάμε για πρώτη φορά μπας και γίνει κανένα θαύμα και ξεκολλήσουμε από τις 4-5 κουταλίτσες και φάμε λίγο παραπάνω!!!Φιλάκια πολλά!!!

δεν ειναι νωρις για ψαρι ?? εγω αν θυμαμαι καλα στον Μαριο μου ειχε πει γυρω στους 11 μηνες να τον αρχισω πρωτα μου ειχε δωσει το αυγο (10 μηνων) και τελευταιο το ψαρι:rolleyes:

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

α και απο δοντια...

εμεις εχουμε δυο τα οποια σκασανε σχεδον μαζι με μια μερα διαφορα οταν ηταν πεντεμιση μηνων, και τωρα ειναι ετοιμα να σκασουν και πανω... :)

και μιας που λεμε για δοντια...

εσπασε μια μυτουλα απο ενα τραπεζιτη δικο μου... και μερικες φορες με πεθαινει στον πονο!!!!!!!! :mad::mad:

καλο καλοκαιρι με βλεπω να βρισκω χρονο για οδοντιατρο!!!

Εδώ έκλεισα ένα ραντεβού για καθαρισμό 2 μήνες πριν(δυσεύρετα κι αυτά)και το ξέχασα:rolleyes:!!!!Επιχειρήσαμε δε να βγούμε την τελευταία Κυριακή της αποκριάς είχα κοιμήσει το μωρό και τα άφησα στους γονείς μου ε πριν πατήσω το πόδι μου στο μαγαζί που είχαμε κανονίσει το μικρό μου βλασταράκι είχε ξυπνήσει και είχε ξεσηκώσει το σύμπαν τα μάζεψα άρων άρων και γύρισα σπίτι τον ξανακοίμησα ξανακατέβηκα αλλά που όρεξη μου ήμουν στην τσίτα;:?:

yrOKp2.png

QRMEp2.pngA3Tbp2.png?ufZzb0Ne

Διαφημίσεις

δεν ειναι νωρις για ψαρι ?? εγω αν θυμαμαι καλα στον Μαριο μου ειχε πει γυρω στους 11 μηνες να τον αρχισω πρωτα μου ειχε δωσει το αυγο (10 μηνων) και τελευταιο το ψαρι:rolleyes:

Εμένα την ίδια περίοδο μου είχε δώσει και στους άλλους αλλά είτε το έδωσε είτε όχι στο μπέμπη το έφαγε ο νεροχύτης.Αυτό το παιδί πότε καλέ θα φάει;:?:

Επεξεργάστηκαν by ΕλισάβετΖ

yrOKp2.png

QRMEp2.pngA3Tbp2.png?ufZzb0Ne

Καλησπέρα,

Το νινί μου κοιμάται και είπα να μπω να δω τι γίνεται.Δεν βλέπω κουβεντολόϊ :-(Που πήγατε όλες ?

Εμείς ακόμα μοσχαράκι τρώμε.Την Πέμπτη που θα πάμε παιδίατρο θα ρωτήσω τι άλλο μπορεί να τρώει. Θέλω να της δώσω γιαούρτι, νομίζω ότι θα της αρέσει πολύ, αλλά δεν ξέρω αν κάνει ακόμα!

Κορίτσια αρχίζω και ρουτινιάζω πάλι...δουλειά και σπίτι και τίποτα άλλο!Θέλω να γίνει κάτι άλλο:rolleyes:, κάτι ωραίο :confused: τι όμως???Μια ευχάριστη έκπληξη ρε παιδί μου...Το ζώδιό μου λέτε να φταίει? (Τοξότης βλέπετε!)Εχω συχνά τέτοιες αναζητήσεις από τότε που με θυμάμαι :tongue:Τώρα περνάω φάση πάλι...Με έπιασε η παραφιλολογία μου μάλλον, σταματώ :oops:

Βατραχάκι περαστικά σας. Κι εμένα τις απόκριες ανέβασε πυρετό για μια μέρα και την επόμενη ήταν καλά! Καμια ιωσούλα θα είναι, μην ανησυχεις:wink:

n8m8p2.png

X9drp2.png

κορίτσια καλησπέρα

κάτι άσχετο!

αδιαθέτησα πρίν δυο εβδομάδες και συνεχίζει ακόμη 16 και σήμερα!!!!.Μετά την γέννα είχα αδιαθετήσει πολλές φορές αλλα όλα ηταν νορμάλ.

εκει που λέω τελέιωσε ξαναρχίζει απο την αρχή μου φαίνεται,..... και γίνεται χαμός.

Είναι λόγος να πάρω την γυναικολόγο μου??Λετε να είναι κάτι σοβαρό?

Και να θέλω να κάνω δεύτερο....πωωωωωωςςςς??????

Θα σκάσω βαρέθηκαααααα...όσο τα είχαμε ξεσυνηθήσει αυτά....

nuidsoz2w.png

vnqfr9cay.png

γεια σας κοριτσια!!

ο μπεμπουλακος μου κοιμαται ας ελπισουμε οτι δεν θα ξανανεβασει πυρετουλη...

νινι κι εμενα την προηγουμενη φορα που μου ηρθε η ακατονομαστη μου κρατησε κανα 10μερο στο τελος καφε υγρα

καλα ειχαμε μαθει τοσους μηνες διχως αυτην:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

τα υπολοιπα κοριτσια τι κανουν?? θα βλεπουν Λαζοπουλο εεεε???

Καλησπέρα,

Το νινί μου κοιμάται και είπα να μπω να δω τι γίνεται.Δεν βλέπω κουβεντολόϊ :-(Που πήγατε όλες ?

Εμείς ακόμα μοσχαράκι τρώμε.Την Πέμπτη που θα πάμε παιδίατρο θα ρωτήσω τι άλλο μπορεί να τρώει. Θέλω να της δώσω γιαούρτι, νομίζω ότι θα της αρέσει πολύ, αλλά δεν ξέρω αν κάνει ακόμα!

Κορίτσια αρχίζω και ρουτινιάζω πάλι...δουλειά και σπίτι και τίποτα άλλο!Θέλω να γίνει κάτι άλλο:rolleyes:, κάτι ωραίο :confused: τι όμως???Μια ευχάριστη έκπληξη ρε παιδί μου...Το ζώδιό μου λέτε να φταίει? (Τοξότης βλέπετε!)Εχω συχνά τέτοιες αναζητήσεις από τότε που με θυμάμαι :tongue:Τώρα περνάω φάση πάλι...Με έπιασε η παραφιλολογία μου μάλλον, σταματώ :oops:

Βατραχάκι περαστικά σας. Κι εμένα τις απόκριες ανέβασε πυρετό για μια μέρα και την επόμενη ήταν καλά! Καμια ιωσούλα θα είναι, μην ανησυχεις:wink:

αχ φατσακι μου τι να πουμε κι εμεις που καθε μερα τρωμε το ιδιο??

κοτοπουλο πατατα καροτο??

απο τον επομενο μηνα μας ειπε θα δοκιμασουμε και κατι σε πρασινο χρωμα

αν φουντωσει η αλλεργια του μαλλον θα συνεχισουμε στον ιδιο ρυθμο

παντως εχει πλακα οποτε μας βλεπει να μασουλαμε κατι μας κοιταει μεσα στο στομα και γελαει

κρατιεμαι με νυχια και με δοντια για να μη του δωσω...τον λυπαμαι τον καημενουλη ειναι και λιχουδης σαν την μαμα του:tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Καλησπερα κι απο μενα.

Φατσακι εμενα τρωει γιαουρτακι απο 6 μηνων

Νινι κυριακη, ναι νομιζω οτι ειναι σοβαρος λογος να παρεις το γυναικολογο σου αυτος. Ποσες φορες εχεις αδιαθετησει μετα τη γεννα?

Ρε κοριτσια, απο το σαββατο που ξεκινησε με τις μυξουλες, ακομα τις εχει. Ποσες μερες κρατανε αυτα (ειναι η πρωτη φορα που κρυολογει και δεν ξερω). Πυρετο δεν εχει κανει καθολου, και με αυτο το ρημαδι το οτρισαλιν μας ακουει ολος ο γερακας.

4Rnfp3.png

Καλησπερα κι απο μενα.

Φατσακι εμενα τρωει γιαουρτακι απο 6 μηνων

Νινι κυριακη, ναι νομιζω οτι ειναι σοβαρος λογος να παρεις το γυναικολογο σου αυτος. Ποσες φορες εχεις αδιαθετησει μετα τη γεννα?

Ρε κοριτσια, απο το σαββατο που ξεκινησε με τις μυξουλες, ακομα τις εχει. Ποσες μερες κρατανε αυτα (ειναι η πρωτη φορα που κρυολογει και δεν ξερω). Πυρετο δεν εχει κανει καθολου, και με αυτο το ρημαδι το οτρισαλιν μας ακουει ολος ο γερακας.

γεια σου κι απο μενα

ο μικρουλης μου τηντελευταια φορα απο ειχε μυξουλες κρατησε καμια εβδομαδα και ισως παραπανω

Η Ζαμπετώ είμαι ε;Δεν ξέρω αν είχες δει που άλλαξα το όνομά μου γι αυτό.:rolleyes:

Το μπακαλιαράκι είναι πολύ καλό και το παίρνω πολύ συχνά κάνει ωραία σούπα εγώ σήμερα βρήκα χρυστόψαρο που κι αυτό είναι πολύ καλό μιας και δεν έχει ψιλά κοκκαλάκια.

Με το καλό και η βάφτισή σας.:!::!::!:

Καλημέρα.Ναι βρε Ζαμπέτω.Εχεις δίκιο για το όνομα.Μπερδεύτηκα κι'εγώ,ενώ είδα το Ζ στο τέλος.Το θυμάμαι που είχες αλλάξει.Οσο για το ψαράκι που λες το χρυστόψαρο δεν το ξέρω μιας και ασχολείτε ο άντρας μου καθότι ψαράς το χόμπι του αλλά αφού δεν έχει κόκκαλα που λες θα είναι καλό.Εγώ αυτά φοβάμαι.Για να δούμε πως θα πάει η επιχείρηση ψάρι σήμερα.Πάντως γενικά τώρα τελευταία τρώει καλά απ'όλα τα υπόλοιπα δεν μπορώ να πώ.Μόνο τις κρέμες δεν τρώει τις οποίες έχω κόψει κι'εγώ να της δίνω εδώ και αρκετό καιρό και δίνω μόνο γιαουρτάκι το απόγευμα αλλά τώρα που θα πάμε στο γιατρό θα τον ρωτήσω τι άλλο θα μπορούσα να δίνω για αλλαγή.

SI5Yp3.png

προσπαθησα και εγω να του κοψω την απογευματινη κρεμα και να του δωσω γιαουρτι αλλα ξυνιζει τα μουτρα και τον πιανει αναγουλα , κλεινει το στομα και δεν το ανοιγει με τιποτα ....τι κανουμε ????

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...