Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , dimi.tra είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου είσαι πολύ γλυκιά❤️ μακάρι να πάει το 25 καλά για όλες μας και να τα καταφέρουμε επιτέλους 🤞❤️

Θα πάει! Πίστεψε το! Θέλει θετική ενέργεια!! Για πότε υπολογίζεται τώρα; Μάρτιο; 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια!!!τι κανετε?εμεισ τα ιδια...ευτυχωσ χτεσ το βραδυ κοιμηθηκαμε μαμα+κορη επειτα απο 3 βραδυα στο ποδι...

Για μωρο μιλαμε Ειρηνη!!! Δε φορτωνεις φαρμακα τα μωρα!

το ξερω καλε...απλα επειδη οσο παει και χειροτερευει το συναχι και ο βηχασ γι αυτο φοβηθηκα!!!εν τω μεταξυ εμεισ εχουμε κι ενα θεμα με τισ ωτιτιδεσ(μασ ειχαν πει καλο θα ειναι να μην παρουσιασει πολλεσ...) και πιο πολυ τρεμω αυτο!!

ημερολογιο τησ εχω κι εγω!!γραφω απο τοτε που γεννηθηκε!!μου το ειχαν φερει ετοιμο(σαν αλμπουμ ειναι) και συμπληρωνεισ διαφορα γεγονοντα....(σχετικα με την βαπτιση,ποτε εβγαλε δοντακια ,ποτε μιλησε κτλ)ειναι πολυ ωραιο!!

α μιασ και ειπα δοντακι....βγαλαμε και το δευτερο δοντι μασ!!!!!!!!!!!!με το ρυθμο που παμε μασ βλεπω να αποφοιταει απο το πανεπιστημιο και ακομα να βγαζει δοντια....:tongue::tongue::tongue:

το πρωτο ηταν 25 γεναρη και το δευτερο μωλισ χτεσ...20 φλεβαρη!!!!!εν τω μεταξυ το πρωτο εχει ηδη μεγαλωσει αρκετα και φαινεται ενα και μοναδικο δοντι να προεξεχει...εχει πολυ πλακα!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

2270023tg0uztr8ys.gif

Καλημέρα!

Μου θυμήσατε ότι πρέπει να συμπληρώσω τα παιδικά λευκώματα, μπράβο να'σται καλά.

Έχει κάποια από σας καμιά ιδέα για κάποια κούνια (κούνια-μπέλα δηλαδή:D) που να κάνει για την ηλικία των μωρών μας καθώς οι βρεφικές που βρίσκω είναι για μωρά μέχρι εννέα-δέκα κιλα?

Το Σάββατο δε θα έρθω τελικα γιατί θα πάμε διήμερη εκδρομούλα...

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Καλημερα κοριτσακια

να ρωτησω κατι εχω παρα πολλα πορτοκαλια και δεν ξερω τι να τα κανω αν τα στιψω για χυμο και τα βαλω στη καταψυξη θα χαθουν οι βιταμινες????

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Διαφημίσεις

μολισ πηρα τηλεφωνο τον πριγκιπογιατρο...

πριν λιγο ξυπνησε η αγγελικουλα μου ,πηγα να την πιασω απτην κουνια και ειχε κανει εμμετο!!!!ολη η προικα ,τα σεντονια,το στρωμα τησ και εννοειται και τα ρουχα τησ γεματα εμμετο...

μου ειχε κανει και χτεσ η καημενουλα!!:(εν τω μεταξυ τωρα πια μου ειναι αρκετα δυσκολο να την κανω μπανιο μονη μου και απο την αποψη οτι δεν καθεται ησυχη αλλα και επειδη δεν κανει να την πολυσηκωνω...

τωρα μου ειπε οτι θα ελθει το απογευμα να την δει...

DnfMp3.pngqTarp3.png

εγω πηγα μολις την Πεμπτη που μας περασε, κι αυτο οχι τοσο για το τεστ παπ, αλλα για να παρω χαρτι για το κολυμβητηριο που πηγα τη μικρη.

By the way, ωραια ηταν στο κολυμβητηριο, αλλα μου κρυωσε μαλλον η μικρη. εχει ολο το Σ/Κ μυξες μονο ευτυχως, οχι πυρετο, αλλα γενικως πως το αντιμετωπιζετε?

Με ορο και υπομονη:P

:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

κοριτσια θα μου δωσετε την βοηθεια σας?

αγορασα σημερα μωρομαντηλα τα pambers active

τα ειχα δει στο ιατρειο της παιδιατρου μας και ειπα να τα δοκιμασω

στα συστατικα που διαβασα λεει και propylparaben ειναι η επικινδυνη ουσια??:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(

φυσικα και ειναι επικινδυνο, παρε τα πορτοκαλι που σου λεει η Ταρα και να αποφευγεις τα μωρομαντηλα μεσα στο σπιτι.

Καλημερα κοριτσακια

να ρωτησω κατι εχω παρα πολλα πορτοκαλια και δεν ξερω τι να τα κανω αν τα στιψω για χυμο και τα βαλω στη καταψυξη θα χαθουν οι βιταμινες????

Αν ειναι να τα πεταξεις, βαλτα στην καταψυξη.

Ελενακι που θα πας διημερο και θα χασεις τη συναντηση???

yey2p2.png BN4cp2.png

Καλημέρα σας κορίτσια τι κάνετε;Δεν πιστεύω να με ξεχάσατε:rolleyes:Όσο μεγαλώνει το μπουγατσάκι γίνεται απαιτητικό μόλις τον πάρω αγκαλιά να καθίσουμε λίγο στο λάπτοπ σκάει στο κλάμμα θέλει την αποκλειστικότητα!!!!Εχθές έφυγε η μαμά μου την είχα 15 μερούλες εδώ την ευχαριστήθηκα και τώρα θα μου έρθει το Πάσχα!!!!

Ο μπέμπης ακόμα με το φαγητό δεν τα πάει καλά!!!:confused:

Βγάλαμε άλλα 2 δοντάκια επάνω και μάλιστα τους πλάγιους κοπτήρες το βράδυ ξυπνάμε και θέλουμε να κοιμόμαστε αγκαλίτσα!!!Προσθέσαμε ψαράκι στη διατροφή μας σε λίγο θα φάμε για πρώτη φορά μπας και γίνει κανένα θαύμα και ξεκολλήσουμε από τις 4-5 κουταλίτσες και φάμε λίγο παραπάνω!!!Φιλάκια πολλά!!!

yrOKp2.png

QRMEp2.pngA3Tbp2.png?ufZzb0Ne

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κι από μένα:D

Τι γίνεται ρε παιδιά όλοι έχετε δοντάκια εκτός από εμάς? Η δικιά μου ούτε για δείγμα...Ας είναι!...Σιδερένια τα δοντάκια σας λοιπόν και καλές μάσες!!!:lol:

Σε λίγο σχολάω...Ααα μην το ξεχάσω.

Το ΙΚΑ δίνει το 50% των κρατήσεων πίσω για 1 έτος στις μητέρες που γεννήσανε πρόσφατα. Εμάς μας πιάνει! θέλει ληξιαρχική πράξη γέννηση του μωρού και βεβαίωση εργοδότη. Για όσες ενδιαφέρονται...μπείτε στο ΙΚΑ.GR & πηγαίνετε εκεί που λέει εγκύκλιοι και πατήστε στα πεδία αναζήτησησς τα (Νο 15 - έτος 2010). Μια γνωστή μου το είπε κι εμένα και φτιάχνω τα χαρτιά μου για να πάω την Τρίτη που θα έχω άδεια.

n8m8p2.png

X9drp2.png

καλησπερα κοριτσια!!!

αυτο το ρημα "ΤΡΕΧΩ" το εχω σιχαθει στην κυριολεξια!!!!!!!!!!!!!!!! :mad:

ολη μου η ζωη χαρακτηριζεται πλεον απο αυτη τη λεξη!!!

οσο για τις συναντησεις... δυστυχως ποτε δεν μπορω να επιβεβαιωσω 100% αν θα τα καταφερω ή οχι μεχρι την τελευταια στιγμη...

βοηθεια μηδεν, ο Χαρης τρεχει και δε φτανει με τη δουλεια... οποτε οπως καταλαβαινετε δυσκολα τα πραγματα...

στο μεταξυ εχουμε να κανονισουμε ακομα αρκετα για τη βαπτιση και το γαμο, και καθε μερα ολο και κατι εχουμε να κανουμε...

Ειρηνη, περαστικα στη μικρη :)

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αχ βρε Λιζάκι σε καταλαβαίνω απόλυτα!!!!!Όλοι και όλα εξαρτώνται από εμάς εμένα πια τι να πω τέτοια εξάρτηση όλοι από τον πιο μεγάλο μέχρι τον πιο μικρό!!

Κορίτσια τζίφος και με το ψάρι 2 κουταλιές και κλάαααμμαααα πολύ!!!Τον θήλασα και ησύχασε!!

yrOKp2.png

Καλησπέρα κορίτσια.Σήμερα πήγαμε κι'εμείς για τα βαπτιστικά.Είχα πάει στην έκθεση που γινόταν πριν λίγο καιρό στο Περιστέρι και είχα δεί κάτι που μου άρεσαν και σήμερα πήγαμε και τα κλείσαμε.Φορεματάκι,λαμπάδα,σετ λαδιού,μαρτυρικά.Τώρα απο το ίδιο μαγαζί έχω δεί και κλατι ωραία προσκλητήρια αλλα θέλει να τα δει και ο άντρας μου και θα πάμε μαζί γι'αυτά.Στην έκθεση είχα δεί και μπουμπουνιέρες αλλά και γι'αυτές θα πάμε παρέα.Τώρα μου έμειναν τα λαδόπανα αλλα έχω βρεί κάποια απο το internet που μου άρεσαν και τα έχει και η νονά μας και θα τα κλείσω απο εκεί.Μου έχουν μείνει μόνο να ψάξω για τα μπαλόνια και για το τι θα βάλω στα τραπέζια.

Ελισάβετ να σε ρωτήσω μιας και μεις αύριο θα ξεκινήσουμε το ψαράκι.Τι ψάρι έδωσες?Εγώ σκέφτομαι για μπακαλιαράκι.Είναι καλό?

SI5Yp3.png

Καλησπέρα κορίτσια.Σήμερα πήγαμε κι'εμείς για τα βαπτιστικά.Είχα πάει στην έκθεση που γινόταν πριν λίγο καιρό στο Περιστέρι και είχα δεί κάτι που μου άρεσαν και σήμερα πήγαμε και τα κλείσαμε.Φορεματάκι,λαμπάδα,σετ λαδιού,μαρτυρικά.Τώρα απο το ίδιο μαγαζί έχω δεί και κλατι ωραία προσκλητήρια αλλα θέλει να τα δει και ο άντρας μου και θα πάμε μαζί γι'αυτά.Στην έκθεση είχα δεί και μπουμπουνιέρες αλλά και γι'αυτές θα πάμε παρέα.Τώρα μου έμειναν τα λαδόπανα αλλα έχω βρεί κάποια απο το internet που μου άρεσαν και τα έχει και η νονά μας και θα τα κλείσω απο εκεί.Μου έχουν μείνει μόνο να ψάξω για τα μπαλόνια και για το τι θα βάλω στα τραπέζια.

Ελισάβετ να σε ρωτήσω μιας και μεις αύριο θα ξεκινήσουμε το ψαράκι.Τι ψάρι έδωσες?Εγώ σκέφτομαι για μπακαλιαράκι.Είναι καλό?

Η Ζαμπετώ είμαι ε;Δεν ξέρω αν είχες δει που άλλαξα το όνομά μου γι αυτό.:rolleyes:

Το μπακαλιαράκι είναι πολύ καλό και το παίρνω πολύ συχνά κάνει ωραία σούπα εγώ σήμερα βρήκα χρυστόψαρο που κι αυτό είναι πολύ καλό μιας και δεν έχει ψιλά κοκκαλάκια.

Με το καλό και η βάφτισή σας.:!::!::!:

yrOKp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...