Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , dimi.tra είπε:

Ναι για Μάρτιο, θέλει να με αφήσει συν εναν κύκλο για να θρέψει καλά η μήτρα εσωτερικά. Θα προσπαθήσουμε σε φυσικό κύκλο εμβρυομεταφορά. Είπα θα κάνω υπομονή! Μου έδωσε σικλακουρ γι αυτό το μήνα και τον επόμενο χωρίς, θέλει να με δει και να δει και το ενδομήτριο αν θα έχουμε κάποια διαφορά σε σχέση με πριν γιατί γενικά είχα ενδομήτριο μέχρι 7,5. 
      Μάρτιο είχα μείνει και έγκυος στο εξωμητριο μου μακάρι αυτός ο Μάρτιος να είναι ο τυχερός μου. 🤞

Μακάρι κορίτσι μου!!! Μια φίλη μου 2 παιδάκια που έκανε Μάρτιο έμεινε έγκυος και τις 2 φορές. Με φυσικό τρόπο αλλά μετά από 1.5 χρόνο ελεύθερων επαφών κάθε φορά. Ο Μάρτιος φέρνει χριστουγεννιάτικα μωρά ❤️

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Ναι ΒΑΤΡΑΧΑΚΙ, γενικώς καλό είναι να αποφεύγονται τα μωρομάντηλα γιατί όλα λίγο ως πολύ έχουν επικίνδυνες ουσίες. Η αλήθεια είναι οτι κι εγώ χρησιμοποιώ αλλά παίρνω τα sensitive χωρίς αρώματα και και και αλλά γενικώς στο σπίτι προτιμώ να την πλένω με νεράκι και βαμβάκι για να είμαι σίγουρη :)

Όσο για τον υπνόσακο, με το που ξυπνάει αρχίζει και με φωνάζει οπότε της τον βγάζω και μπορεί άνετα να σηκωθεί αν θέλει. Στον ύπνο όμως τον φοράει μια χαρά και δεν την ενοχλεί καθόλου.

Αχ, είμαι πολύ χαρούμενη αξιώθηκα επιτέλους να της ξεκινήσω ημερολόγιο, τόσο καιρό το έλεγα και όλο το καθυστερούσα!!!! Επιτέλους το άρχισα :)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι ΒΑΤΡΑΧΑΚΙ, γενικώς καλό είναι να αποφεύγονται τα μωρομάντηλα γιατί όλα λίγο ως πολύ έχουν επικίνδυνες ουσίες. Η αλήθεια είναι οτι κι εγώ χρησιμοποιώ αλλά παίρνω τα sensitive χωρίς αρώματα και και και αλλά γενικώς στο σπίτι προτιμώ να την πλένω με νεράκι και βαμβάκι για να είμαι σίγουρη :)

Όσο για τον υπνόσακο, με το που ξυπνάει αρχίζει και με φωνάζει οπότε της τον βγάζω και μπορεί άνετα να σηκωθεί αν θέλει. Στον ύπνο όμως τον φοράει μια χαρά και δεν την ενοχλεί καθόλου.

Αχ, είμαι πολύ χαρούμενη αξιώθηκα επιτέλους να της ξεκινήσω ημερολόγιο, τόσο καιρό το έλεγα και όλο το καθυστερούσα!!!! Επιτέλους το άρχισα :)

αληθεια μαριλου ειναι η επικινδυνη ουσια? :confused::confused::confused::confused::confused:

ημερολογιο κι εγω θελω να του ξεκινησω αλλα ακομη δεν εχω βρει το τετραδιακι που να μου αρεσει

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Κυκλοφορουν μωρομαντηλα χρωματος πορτοκαλι (για να μη γραψω μαρκα), που δεν περιεχουν παραβενες - SLS - οινοπνευμα, ή ετσι γραφουν τουλαχιστον. Θα ριξω μια ματια ομως και στα βιολογικα.

age.png age.png

Κυκλοφορουν μωρομαντηλα χρωματος πορτοκαλι (για να μη γραψω μαρκα), που δεν περιεχουν παραβενες - SLS - οινοπνευμα, ή ετσι γραφουν τουλαχιστον. Θα ριξω μια ματια ομως και στα βιολογικα.[/quote

πηρα και 3 πακετα τρομαρα μου... τι θα τα κανω τωρα?? να τα χρησιμοποιησω στον μικρο δεν μπορω

να τα επιστρεψω παλι δεν μπορω γιατι τα ανοιξα

tara ειναι οντως αυτη η απογορευμενη ουσια?

Διαφημίσεις

Τα μωρομάντηλα είναι τελικά μόνο για έξω σε περιπτώσεις ανάγκης. Εγώ τα έχω μόνιμα στην τσάντα εξόδου. Για το σπίτι, νερό!

Εγώ της έχω ξεκινήσει ημερολόγιο από όταν γεννήθηκε! Είναι καταπληκτικό, όταν μεγαλώσει και το διαβάσει και δει και τις φωτο που βάζω μέσα θα ξετρελαθεί! Μακάρι να είχα κι εγώ ένα από την παιδική μου ηλικία :rolleyes:

Τις φωτο από τα βαφτήσια μου έχω και τρελαίνομαι. Επίσης της φτιάχνω και ένα album με φωτο από κάθε μήνα που κλείνει - κάθε 17 δηλαδή.Ετσι θα βλέπει πόσο αλλάζει μήνα με το μήνα!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Ναι κι εγώ έτσι το έχω σκεφτεί ημερολόγιο, άλμπουμ & dvd με βιντεάκια που την τραβάμε για κάθε χρόνο της ζωής της. Νομίζω θα είναι πολύ ωραίο να τα έχει όταν μεγαλώσει :)

dWXVp3.png

YqUap3.png

1528836ph4gciec7x.gif

Καλημερα κοριτσια!

Πολυ ομορφη ιδεα το ημερολογιο. Εγω εχω λευκωματα και για τα δυο (κυκλοφορουν στα βιβλιοπωλεια), με φωτογραφιες και καταγραφη των πιο σημαντικων στιγμων.

Περιμενω πως και πως το Σαββατο!;)

age.png age.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!

Τελικά δεν είμαι η μόνη αμελής της παρέας που δεν πήγα για παπ ε?? :tongue:

Είμαι ένα ερείπιο ..... με έχει πιάσει τόσο άσχημα η μέση μου κ προσπαθώ να θυμηθώ τι έκανα κ με έπιασε....ξεκίνησε ελαφρά χθες το πρωί κ πλέον κάθομαι κ σηκώνομαι μόνο αν στηριχτώ κάπου!!! :rolleyes: Το κρύωμα δεν υποχώρησε οπότε αύριο μετά το παπ θα πάω κ στον πνευμονολόγο μου....μια ομορφια σας λέω!!!:mad:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

να ερθω κι εγω το Σαββατο....το θελω τοοοσοοοο πολυυυ!!!!!!:(:(:(

αν ειχα να ταξιδεψω την μιση αποσταση ΣΙΓΟΥΡΑ θα ημουν εκει!!!

Καλημερα κοριτσακια και μπεμπακια!

Βρε λυπηθειτε την πολυτεκνη μανα που δεν εχει χρονο να διαβασει ολες αυτες τις σελιδες......:confused:Λοιπον εγω απο την προηγουμενη Παρασκευη τρεχω σαν τον Βεγγο.....ετοιμαζα παρτι για τα γενεθλια του 2ου γιου μου που ηταν το Σαββατο...εγινε ενας χαμος στο σπιτι....με τα εννιαχρονα να τριγυριζουν....περασαμε καλα.Την επομενη ομως τρομαξα να μαζεψω το σπιτι....Αλλα δεν πειραζει....

Η μικρουλα ειναι και αυτη μια ζουζουνω τωρα που μπουσουλαει....δεν την φτανω.Αυριο εχουμε και εμβολιο .Να δουμε τι θα μου πει ο παιδιατρος που δεν πινει αλλο γαλα εκτος το δικο μου...Τα φρουτα και τα φαγητα τα τρωμε ανετα.Κρεμες δεν τις προτιμαμε!!!

Λοιπον κοριτσια μεχρι εχθες νομιζα οτι η συναντηση ηταν την Κυριακη και κανονιζαμε με τον αντρα μου να ανεβουε Αθηνα να δει και αυτος την αδελφη του και εγω να ερθω να σας γνωρισω επιτελους απο κοντα .Και εχθες μιλωντας στο fb με τη Μπεττυ μου ειπε οτι ειναι Σαββατο.Φτουουουου!!!!!

Κανονιστε και μια Κυριακη και για μενα ρε κοριτσακια...και κατα πριτιμηση μεσημερι γιατι εχουμε και την επιστροφη....Μεσ την απαιτηση ειμαι πρωι πρωι ε;:tongue::lol:Φιλια προς το παρον...παω να ετοιμασω κοτοπουλακι στο φουρνο με πατατουλες για τη λυκοφαμελια....Αλλα θα ειμαι online για να ριχνω κλεφτές ματιες.....;)

Επεξεργάστηκαν by αργ7

1v0n7ypa5y9lur77.png

Καλημερα κοριτσακια και μπεμπακια!

Βρε λυπηθειτε την πολυτεκνη μανα που δεν εχει χρονο να διαβασει ολες αυτες τις σελιδες......:confused:Λοιπον εγω απο την προηγουμενη Παρασκευη τρεχω σαν τον Βεγγο.....ετοιμαζα παρτι για τα γενεθλια του 2ου γιου μου που ηταν το Σαββατο...εγινε ενας χαμος στο σπιτι....με τα εννιαχρονα να τριγυριζουν....περασαμε καλα.Την επομενη ομως τρομαξα να μαζεψω το σπιτι....Αλλα δεν πειραζει....

Η μικρουλα ειναι και αυτη μια ζουζουνω τωρα που μπουσουλαει....δεν την φτανω.Αυριο εχουμε και εμβολιο .Να δουμε τι θα μου πει ο παιδιατρος που δεν πινει αλλο γαλα εκτος το δικο μου...Τα φρουτα και τα φαγητα τα τρωμε ανετα.Κρεμες δεν τις προτιμαμε!!!

Λοιπον κοριτσια μεχρι εχθες νομιζα οτι η συναντηση ηταν την Κυριακη και κανονιζαμε με τον αντρα μου να ανεβουε Αθηνα να δει και αυτος την αδελφη του και εγω να ερθω να σας γνωρισω επιτελους απο κοντα .Και εχθες μιλωντας στο fb με τη Μπεττυ μου ειπε οτι ειναι Σαββατο.Φτουουουου!!!!!

Κανονιστε και μια Κυριακη και για μενα ρε κοριτσακια...και κατα πριτιμηση μεσημερι γιατι εχουμε και την επιστροφη....Μεσ την απαιτηση ειμαι πρωι πρωι ε;:tongue::lol:Φιλια προς το παρον...παω να ετοιμασω κοτοπουλακι στο φουρνο με πατατουλες για τη λυκοφαμελια....Αλλα θα ειμαι online για να ριχνω κλεφτές ματιες.....;)

να χαιρεσαι τον γιοκα σου!!!!!!!!

πολυχρονος και να τον δεις οπως επιθυμεις!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...