Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , dimi.tra είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου είσαι πολύ γλυκιά❤️ μακάρι να πάει το 25 καλά για όλες μας και να τα καταφέρουμε επιτέλους 🤞❤️

Θα πάει! Πίστεψε το! Θέλει θετική ενέργεια!! Για πότε υπολογίζεται τώρα; Μάρτιο; 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

κ εγω πρεπει να παω! επισης,απο τις 40 δεν πηγα!

γεισ σας! βγαζουμε δοντακι!!!!!!!!!!!!!!!!!! ισα ισα που φαινεται.το περιμενω οπου να ναι!:D

Με το καλο το δοντακι σας!!! Τα μικρα μας εχουν ακριβως ενα μηνα διαφορα!!!

29znp3.png

ybBxp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

:tongue:

Α τη Τετάρτη επιτέλους θα πάω κ για Παπ!!!! :P Από τις 40μέρες έχει να με δει ο γιατρός... :rolleyes:

:confused::confused::confused::confused::confused: κι εγω δεν εχω παει ακομηηηη:(:(:(:(:(

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

γεια σαςςςς!!!

ενα ομορφο ΣΚ περασε

Σαββατο ειμασταν στις βολτες οι δυο μασ με τον γιοκα μου

και την Κυριακη πηγαμε στην Χαλκιδικη να δουμε τους θειους μας

ειχε ηλιο αλλα τετοιο αερα που βγηκαμε απο το σπιτι μονο για να μπουμε στο αυτοκινητο...:confused::confused::confused:

σημερα δουλιτσες ψωνια απο σουπερ μαρκετ χαλαρα...

credo γερο το νεο σας δοντακι!!!!!!!!!!!!!

μαριλου τον υπνοσακο που εχεις στην γοργονιτσα ειναι βολικος?

σκεφτομαι οτι αν δεν εχει ποδαρακια και ειναι σαν σακι και πχ θελει να σηκωθει πιανοντας τα καγκελα τησ κουνιας μπορει? δεν μπερδευονται τα ποδαρακια της?

nadine εγω στον υπνοσακο τον βαζω αφου κοιμηθει

οταν πεφτει για υπνο στριφογυριζει παιζει λιγο με το αρκουδακι του και μετα κοιμαται

κατα τις 12 που παω κι εγω για υπνο του βαζω και τον υπνοσακο

ενα βραδυ μονο δεν τον φορεσε και ολη νυχτα ηταν ξεσκεπαστος

καλα να περασετε στο ταξιδακι σας !!!!!!!!!!!!!!

Καλησπέρα κορίτσια!!!!!

Ψιλοχάθηκα και μου λείψατεεεεεεεεε :D

Εμένα το πρωί τρώει 210ml, αλλά το βράδυ του δίνει και καταλαβαίνει... Τρώει γύρω στα 320ml...

:roll::roll::roll::roll::roll:

δλ του ετοιμαζεις 2 μπουκαλια???

γεια σου Σοφακι μας κι εμας μας ελειψες κοριτσακι!!!

Διαφημίσεις

:confused::confused::confused: είμαι έξω φρενών...:confused::confused::confused:...με τον μπαμπά μου...κάθε μεσημέρι θέλει τον πιτσιποπάκο στο σπίτι του για να παίξουν....και κάθε μεσημέρι καπνίζει μπροστά στο μωρό...όταν του την λέω μου την λέει και από πάνω ότι είμαι ιδιότροπη...:confused::confused::confused:...τι θα πάθει το μωρό από το τσιγάρο? με ρωτάει...είσαι στριμένη και υποχόνδρια...τα χάπια μου...του είπα ότι το παιδί θα ξαναπατήσει στο σπίτι του αν και όταν ποτέ αρχίσει και αυτό να καπνίζει...:cool:

Μα να σέβονται όλοι το μωρό εκτός από τον μπαμπά μου?...λυπήθηκα τα νιάτα μου και την ομορφιά μου αλλιώς θα με βλέπατε το βράδυ στα κανάλια ως πατροκτόνο...:confused::wink:

Καλημέρα, κορίτσια....!!!! :D

Είμαι πολύ χαρούμενη, λέμε με τον αντρούλη μου να πάμε εκδρομούλα οι 2 μας το σαβ/κο, που έρχεται, μιας και δε θα δουλεύει Σάββατο (επιτέλους...!!)...!! :D:D:D:D Ούτε θυμάμαι από πότε έχουμε να ξεφύγουμε λίγο μόνοι μας, σίγουρα πριν γεννήσω πάντως...!! Θ' αφήσουμε τον Παναγιώτη στη μανούλα μου (μια αγωνία την έχω, δε μπορώ να πω) και θα πάμε κάπου ήσυχα, μάλλον στο Μέτσοβο. Έχετε πάει; Είναι καλά....??

Εν τω μεταξύ, θέλω από καιρό να ρωτήσω κάτι άσχετο: Ο μικρός έχει μαλώσει με τα σκεπάσματα ("με τα ρούχα μου μαλώνω", αν έχετε ακουστά...!!), Όταν τον αφήνω να κοιμηθεί ανάσκελα, ή κουκουλώνεται μέχρι πάνω ή ξεσκεπάζεται και κρυώνει. Όταν τον γυρίζω μπρούμυτα, βγάζει το κατωσέντονο και παίζει με την ετικέτα του στρώματος... :rolleyes::rolleyes:

Υπνόσακο δε θέλει, τον έβαλα λίγες φορές και δεν του άρεσε, γκρίνιαζε. Καμία λύση.....????

α) Πες της μαμάς σου να κοιμηθεί όλη την εβδομάδα να έχει κουράγια για το σκ :lol:

β) Μέτσοβο έχω πάει, ήταν πολύ ωραία, απογοητεύτηκα από τις περίφημες πίττες τους

γ) Εμένα κλωθογυρνάει όλο το βράδυ στο κρεββάτι σαν τους δείκτες του ρολογιού, πάει και χώνεται σε μια γωνιά και δε μπορεί να κουνηθεί, ξεσκεπάζεται κλασσικά... Η λύση είναι να τον δέσεις στο κρεββάτι :lol:

Επίσης, αποφάσισα να στείλω εξώδικο σε μια ενοικίαστρια που μου χρωστάει μισθώματα από τον Αύγουστο :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: Σε λίγο δεν θα έχω να ταίσω τα παιδιά μου στην κυριολεξία,όμως!!!!

Καλά ξεμπερδέματα, νομίζω παίρνει λίγο χρόνο όλη η διαδικασία!
:confused::confused::confused: είμαι έξω φρενών...:confused::confused::confused:...με τον μπαμπά μου...κάθε μεσημέρι θέλει τον πιτσιποπάκο στο σπίτι του για να παίξουν....και κάθε μεσημέρι καπνίζει μπροστά στο μωρό...όταν του την λέω μου την λέει και από πάνω ότι είμαι ιδιότροπη...:confused::confused::confused:...τι θα πάθει το μωρό από το τσιγάρο? με ρωτάει...είσαι στριμένη και υποχόνδρια...τα χάπια μου...του είπα ότι το παιδί θα ξαναπατήσει στο σπίτι του αν και όταν ποτέ αρχίσει και αυτό να καπνίζει...:cool:

Μα να σέβονται όλοι το μωρό εκτός από τον μπαμπά μου?...λυπήθηκα τα νιάτα μου και την ομορφιά μου αλλιώς θα με βλέπατε το βράδυ στα κανάλια ως πατροκτόνο...:confused::wink:

Ε ΟΧΙ! Ο ίδιος ο μπαμπάς σου; Μην τον ξαναπάς για να μάθει! Εμένα κάνα δύο φορές άναψε τσιγάρο στη βεράντα και μπήκε λίγος καπνός και έγινε σκοτωμός. Άσε που καρδιοπαθής άνθρωπος το ξανάρχισε μετά από 1μιση χρόνο... Δεν θα το σχολιάσω γιατί επίσης θα γίνω πατροκτόνα!

WN6Op3.png

:confused::confused::confused::confused::confused: κι εγω δεν εχω παει ακομηηηη:(:(:(:(:(

εγω πηγα μολις την Πεμπτη που μας περασε, κι αυτο οχι τοσο για το τεστ παπ, αλλα για να παρω χαρτι για το κολυμβητηριο που πηγα τη μικρη.

By the way, ωραια ηταν στο κολυμβητηριο, αλλα μου κρυωσε μαλλον η μικρη. εχει ολο το Σ/Κ μυξες μονο ευτυχως, οχι πυρετο, αλλα γενικως πως το αντιμετωπιζετε?

4Rnfp3.png

ευχαριστουμε πολυ!

smouts ορο και αναρροφητηρα.εγω αυτο εκανα και κοιμοταν σχετικα καλα τη νυχτα.τι αλλο να κανεις?αναρροφητηρα για να μην κανει ωτιτιδα.αντε περαστικα!

Διαφημίσεις

καλα αυτο κανω κι εγω, και βαζω και μια βρεγμενη πετσετουλα στο καλοριφερ. σημερα ειναι λιγο καλυτερα.

ΑΑΑ. εβαλα και κρεας σημερα πρωτη φορα, και εφαγε πολυ καλυτερα απο τοσες μερες που ετρωγε χορτοσουπα. ευτυχως να αρχισει να τρωει λιγο.

4Rnfp3.png

:roll::roll::roll::roll::roll:

δλ του ετοιμαζεις 2 μπουκαλια???

γεια σου Σοφακι μας κι εμας μας ελειψες κοριτσακι!!!

Ναι βατραχάκι!!! Του φτιάχνω ένα μπιμπερό με 240 και μετά ένα μικρό με 120 και όσο πιεί! Πάντως τρώει καλά φαίνεται γιατί δεν ξυπνάει το βράδυ :D

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!!!

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

Nadine μια χαρά είναι το Μέτσοβο για Σ/Κ. Μικρό και γραφικό! Αν το πετύχεις και με χιόνι εκπληκτικό!Καλά να περάσετε ;)Έχει και καφέ και εστιατόρια...Τώρα για τις πίτες που λέει η Χριστίνα...άλλο να φας έξω και άλλο σπιτική. Έλα το Πάσχα Γιάννενα να σου φτιάξει η μάνα μου και θα μου πεις...Ε το Αγρίνιο κοντα είναι :tongue:

n8m8p2.png

X9drp2.png

εν τω μρταξυ βρε κοριτσια δεν ξερω!!να παρω παλι τον ντοκτορα τησ πριγκιπισσασ???παιρνει ηδη αερολιν ,βαζουμε ορουσ και οτρισαλιν...μηπωσ χρειαζεται και κατι παραπανω?ειμαι κατα των πολλων αντιβιωσεων αλλα απο την αλλη φοβαμαι μην τυχον και δεν ειναι δραστικα τα μετρα που πηραμε ηδη!!!

Για μωρο μιλαμε Ειρηνη!!! Δε φορτωνεις φαρμακα τα μωρα!

μαριλου τον υπνοσακο που εχεις στην γοργονιτσα ειναι βολικος?

σκεφτομαι οτι αν δεν εχει ποδαρακια και ειναι σαν σακι και πχ θελει να σηκωθει πιανοντας τα καγκελα τησ κουνιας μπορει? δεν μπερδευονται τα ποδαρακια της?

Ακριβως. Μολις αρχισουν να σηκωνονται και να περπατανε, δεν τους θελουν αυτους τους υπνοσακκους.

By the way, ωραια ηταν στο κολυμβητηριο, αλλα μου κρυωσε μαλλον η μικρη. εχει ολο το Σ/Κ μυξες μονο ευτυχως, οχι πυρετο, αλλα γενικως πως το αντιμετωπιζετε?

Πολυ ορο, αναρροφηση απαλα, και ενα παραθυρο λιγο ανοιχτο.

age.png age.png

:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

κοριτσια θα μου δωσετε την βοηθεια σας?

αγορασα σημερα μωρομαντηλα τα pambers active

τα ειχα δει στο ιατρειο της παιδιατρου μας και ειπα να τα δοκιμασω

στα συστατικα που διαβασα λεει και propylparaben ειναι η επικινδυνη ουσια??:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...