Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Xristina96 είπε:

Καλημέρα, 

όχι δεν είναι το ίδιο. Σε συμφέρει σε σχέση από το κανονικό στεγαστικό, αλλά τα επιτόκια είναι πολύ ψηλά και τα ακίνητα πανάκριβα. Δηλαδή καλύτερα να αγοράζαμε το 2021 με κανονικό στεγαστικό που ήταν στο 3% τα επιτόκια και τα σπίτια σε φυσιολογικές τιμές. 
      αυτήν την φορά στο πρόγραμμα το 50% είναι έντοκο και το άλλο 50 ατομικό. Ενώ το πρώτο ήταν το 25% έντοκο. Τώρα σου δίνουν μέχρι και 190Κ ενώ το προηγούμενο σου έδινε 150κ

το έντοκο κομμάτι τώρα είναι περίπου στο 4.2 % με επιτόκιο, δεν έκαναν κάποια προσφορά η τράπεζα, μόνο αν είσαι τρίτεκνος θα έχεις 50% έκπτωση στο επιτόκιο. Ενώ το πρώτο, το έντοκο κομμάτι ήταν κάτω του 2%.

με αποτέλεσμα, αν έπαιρνες 135κ για ένα σπίτι που είχε 150κ (90%) σου έβγαινε η δόση περίπου 300 κάτι ευρώ. Τώρα σου βγαίνει 560-580€

θες το λιγότερο 10% της αξίας του ακινήτου άρα στα 150 θες 15κ.

για τα έξοδα αγοράς για 150κ σπίτι θες το λιγότερο αλλά 6κ 

και αν χρειαστείς κάποια ανακαίνιση; Θα πω ότι θες ένα 10-15κ στην άκρη για 5 πράγματα βασικά ανακαίνιση. Κουζίνα; Ίσως το μπάνιο; Ή τα κουφώματα. Στα 150κ σπίτι έτοιμο στην πένα δεν παίζει να βρεις. 
      και θες στην άκρη 2κ σίγουρα γιατί θα είσαι ιδιοκτήτης και αν συμβεί κάτι θες λεφτά . Πχ ασανσέρ; Πρόβλημα με τον λέβητα; Εν σπίτι στα 150κ θα είναι σε παλιά πολυκατοικία, άρα και περισσότερες πιθανότητες να γίνει κάποια ζημιά και να πρέπει να πληρώσεις. 
      Ετσι τα έχω υπολογίσει εγώ. Ας με διορθώσει κάποια αν τα λέω λάθος. 

Αχ εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είναι αυτά τα παιδάκια σας ❤️ τα έχετε φτιάξει όλα! Μένει η εμβρυομεταφορά ❤️

Σ ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου είσαι πολύ γλυκιά❤️ μακάρι να πάει το 25 καλά για όλες μας και να τα καταφέρουμε επιτέλους 🤞❤️

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια!!!καλη μασ εβδομαδα!!!!!!

αλλο ενα βραδυ αγρυπνεσ μαμα+πριγκιπισσα...!!!!!

Δεν εχω χρησιμοποιησει καποιο αλλο, και δε γνωριζω να σου πω. Μονο το otrisalin παιρνω. Περαστικα στην κουκλιτσα!

και πολυ καλα κανεισ ταρα μου!!!ειναι παρα πολυ καλο...παλευα κι εγω τοσο καιρο με τα αλλα δυο που ειχα αλλα τελικα ειναι για πεταμα αυτα!!!!:(

Καλημερα κοριτσια! Δεν ξερω αν σας εχω πει την αδυναμια που εχει η Μαριαλενα στον Αντωνη (ξεκαρδιζεται οταν τον βλεπει!), απο σημερα αρχισαν να παιζουν μαζι! Οι κινησεις της αποκτουν ευελιξια μερα με τη μερα, αρχισε να μπουσουλαει σιγα σιγα, και ο Αντωνης βρηκε ενδιαφερον! Της σπρωχνει μια μπαλα για να ερθει να την πιασει, αυτη το ανταποδιδει, και πριν λιγο παλευαν στο παπλωμα που εχω στρωσει κατω! Απολαυση ειναι να τα παρακολουθεις!

Αννα, Ειρηνη περαστικα! Εσυ εγκυουλα, να προσεχεις τι τρως τωρα!;)

ευχαριστουμε!!!

φανταζομαι την εικονα των μικρων σου!!!μπραβο τουσ!!!

καλησπερα κοριτσακια και απο εμενα

Εμεις συνεχιζουμε κανονικα με πυρετο 39 και δεν τρωει τιποτα το πουλακι μου και εχει λιωσει αντε να ξημερωσει να παμε παιδιατρο

Συμπεθερα πολυ τα χαιρομαι τα παιδακια σου εμας τι να σου πω ναι μεν ο μπεμπης ξεκαρδιζεται με τον Μαριο αλλα η μοναδικη τους δραστηριοτητα μαζι ειναι να φοραει ο Μαριος στον μπεμπη μια στεκα -κερατα ελαφιου (χριστουγεννιατικη) και καλα οτι το μωρο ειναι ελαφι και αυτος το παιζει κυνηγος και κρυβεται πισω απο καναπεδες και πυροβολει τον μπεμπη με την καραμπινα ασε που μια φορα ειχαν ξεχαστει μεσα κατι καψουλια και εκαναν θορυβο, χ...στηκα απο την τρομαρα μου και το μωρο γελαγε:confused:

καλα ο μαριοσ το εχουμε ξαναπει!!δεν παιζεται!!ειναι απιθανοσ!!!!!απορρω που τα σκευτεται!!!!!!:confused::tongue:να τουσ βγαζεισ κανενα βιντεο...οταν μεγαλωσουν κ θα τα βλεπουν ,θα σκανε στα γελια!!!!!

περαστικακια σασ κιολασ!!!

Ποιόν υπνόσακο χρησιμοποιείς;

Έχει και μανικάκια;

Μέχρι τον 5ο μήνα κάτι γινόταν, τώρα δεν τον θέλει, θα ξαναδοκιμάσω....!

μηπωσ εαν του τον εβαζεσ απο πιο νωρισ,τον συνηθιζε?δηλαδη πριν κοιμηθει...δεν ξερω υποθεση κανω!!:confused:

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια,καλή εβδομάδα!!!

Θέλω κ εγώ εκδρομήηηηη αλλά δεν προβλέπεται!! Σήμερα αν δω κάποια στιγμή το αφεντικό θα του πω για το δεκαήμερο που θελω να λείψω τον Μαιο ελπίζω να μη μου αρνηθεί γιατί όποτε λείπω έστω κ μια μέρα αρρωσταίνει αυτός!:rolleyes: Πήγε κ ο άντρα μου σήμερα να καταθέσει τα χαρτιά για κοινωνικό τουρισμό...εγώ έλεγα να μην πάρουμε φέτος μια κ θα πάμε κ στα χωριά μας λίγες μέρες αφού έχουμε κ έναν γάμο αλλά εκείνος ήθελε οπότε προβλέπεται να κάνουμε έναν μήνα διακοπές φέτος...από τη μία χαίρομαι κ από την άλλη σκέφτομαι τα έξοδα....δε με πιάνω πουθενά! :tongue:

καλα το εχουμε ξαναπει!!!!!!δεν παμε καλα εμεισ οι δυο!!!σημερα πηγε και ο δικοσ μου!!!!!!!!!!!!!!!:confused::confused::tongue:

να σου πω κι εγω δεν πολυηθελα για φετοσ...γιατι απτην μια σκευτομαι οτι μαλλον δεν θα με αφησει ο ντοκτορ,οπωσ δεν με αφησε για ιταλια,απτην αλλη ολο το καλοκαιρι ο αντρασ μου ειναι πολυ δυσκολο να παρει αδεια λογω του επαγγελματοσ που ειναι σε επιφυλακη , και μετα πρωτα ο θεοσ γενναω μεσεσ σεπτεμβριου απο εκει και περα που θα τρεχω με 2 μωρα????:confused::confused:θα εχει χειμωνιασει κιολασ πλεον....

απτην αλλη σκευτομαι οτι με ολα αυτα τα οικονομικα μετρα που θα παρουν μην τυχον και απο του χρονου τον καταργησουν και χτυπαω το κεφαλι μου μετα..:tongue:

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλημέρα....

Περαστικά στα άρρωστα μωράκια μας!!!!

Εμείς χτες είχαμε εργασίες στο σπίτι..περάσαμε πλυντήριο πιάτων επιτέλους!!!!!No more πιάτα στο χέρι!!!!!

Στο θέμα της βάπτισης πάντως ακόμα μαλώνοιυμε με τον άντρα μου...εγώ δεν θέλω πολλά πολλά...λίγη διακόσμηση με μπαλόνια έξω από την εκκλησία,χωρίς παιδικές μπομπονιέρες δεν νομίζω να παρεξηγηθεί κάποιος κια το τραπέζι για 15 άτομα εμείς κ εμείς....ο Κώστας πάλι θέλει παιδικές μπομπονιέρες για τα 5-6 παιδιά που θα έρθουν,τραπέζι για 100 άτομα και γενικά πολλά άλλα στα οποία δεν συμφωνώ....του εξηγώ ότι δεν έχω πλέον δουλειά,ότι κανένας δεν θα κοιτάξει αν η μπομπονιέρα θα είναι απλή ή αν θα υπάρχουν και παιδικές (και όποιος το κοτάξει και το σχολιάσει θα είναι απλά ανάγωγος και γαιδούρι) κλπ κλπ...και μαλώνουμε και μαλώνουμε και μαλώνουμε...και κουράστηκα!!!!Δεν βγάζω άκρη...

Κι εγώ ήθελα να κάνω βάπτιση υπερπαραγωγή για την πρώτη μου κόρη αλλά υπό τις παρούσες συνθήκες χλωμό το κόβω...

MRIip3.png

xnmwp3.png

Καλημέρα κορίτσια, όλα καλά?

Ο πιτσιποπάκος επιτέλους είναι μια χαρούλα, όσο πάει και ζωηρεύει...ούτε να τον αλλάξω δεν κάθεται...

Ειρήνη, όλα καλά? τι κάνει η Αγγελικούλα? το νέο μωράκι μας?

Ξανθή, ο Μάριος είναι φατσούλας...

Ειρήνη ευτυχώς οι συμπτώσεις σταματάνε εκεί κ δεν είμαι κ εγώ πάλι έγκυος! :tongue:

Α τη Τετάρτη επιτέλους θα πάω κ για Παπ!!!! :P Από τις 40μέρες έχει να με δει ο γιατρός... :rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια, όλα καλά?

Ο πιτσιποπάκος επιτέλους είναι μια χαρούλα, όσο πάει και ζωηρεύει...ούτε να τον αλλάξω δεν κάθεται...

Ειρήνη, όλα καλά? τι κάνει η Αγγελικούλα? το νέο μωράκι μας?

Ξανθή, ο Μάριος είναι φατσούλας...

μια χαρα μαντυ!!!!!η αγγελικουλαακομα μπουκωμενη κ συναχωμενη....λεσ να βγηκαν μπαροτσαρκα με τον πιτσι και να μου την κολλησε??:confused::confused::confused:;)

εν τω μρταξυ βρε κοριτσια δεν ξερω!!να παρω παλι τον ντοκτορα τησ πριγκιπισσασ???παιρνει ηδη αερολιν ,βαζουμε ορουσ και οτρισαλιν...μηπωσ χρειαζεται και κατι παραπανω?ειμαι κατα των πολλων αντιβιωσεων αλλα απο την αλλη φοβαμαι μην τυχον και δεν ειναι δραστικα τα μετρα που πηραμε ηδη!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Ειρήνη ευτυχώς οι συμπτώσεις σταματάνε εκεί κ δεν είμαι κ εγώ πάλι έγκυος! :tongue:

Α τη Τετάρτη επιτέλους θα πάω κ για Παπ!!!! :P Από τις 40μέρες έχει να με δει ο γιατρός... :rolleyes:

και να σου πει ο γιατροσ οτι εισαι ε????:tongue::confused:ειναι αρκετεσ μερεσ που εχεισ αδιαθετησει ε?λογικα ή θα εισαι σε γονιμεσ ή θα τισ εχεισ περασει και μπορει και να εισαι....:D:D:D

DnfMp3.pngqTarp3.png

γυρισαμε και εμεις απο παιδιατρο με λαιμο χαλια , οι αμυγδαλες κοκκινες και λιγα ακροαστικα μας εδωσε αντιβιωση για 8 ημερες και σιροπι amboral για το βηχα , ποιος τον ακουει τωρα τον Μαριο αφου η αντιβιωση αυτη (claripen) ειναι πικρη και ο Μαριος λεει οτι εχει αλατι μεσα:tongue:

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Ειρηνάκι πέρνουμε προφυλάξεις χλωμό να είμαι .... τώρα κοντά πρέπει να ήμουν-είμαι στις γόνιμες δεν το παρακολουθώ ακόμα! :tongue:

Η δικιά μου είναι 2 εβδομάδες μπουκωμένη αλλά η παιδίατρος μας είπε μόνο ορό τίποτα άλλο!!! :rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια

NADINE έχω πάει Μέτσοβο είναι πολύ ωραία και γραφικά.

Εγω ετοιμάζω για την βάφτιση έκλεισα μπομπονιερες και στολισμό και σκεφτομαι για το γλυκό τι να κανω,γνωρίζει καμια για το συντριβάνι σοκολάτας πόσο κοστίζει για θεσσαλονίκη ή να προτιμίσω την ασφαλέστρερη λύση του προφιτερόλ?

Και εγω σε υπνόσακο δεν τον εχω βάλει γιατί ζεσταίνετε αλλα το σκέπασμα του το βαζω κάτω απο το στρώμα δεξιά και αριστερά οχι οτι δεν ανοίγεται αλλα πιο δύσκολα.

καλό μεσημέρι σε όλες.

line_m121_beg_17_time_1246593600_text_cf20e3e9fcf220eceff520e5dfede1e9.gif

Kαλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα!!!

Περάσαμε συμπαθητικά το σ/κ, η κάρολ δοκιμασε οργανικά βαζάκια και της άρεσαν αρκετά, και χθες που βγήκαμε της έδωσα λίγο ψωμάκι, ντοματούλα και ριζότο. Κατά τ' άλλα ετοιμαζόμαστε για τη μετακόμιση, εεεε συγνώμη, το ταξίδι ήθελα να πω...:tongue::tongue::tongue::tongue:

Επίσης, αποφάσισα να στείλω εξώδικο σε μια ενοικίαστρια που μου χρωστάει μισθώματα από τον Αύγουστο :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: Σε λίγο δεν θα έχω να ταίσω τα παιδιά μου στην κυριολεξία,όμως!!!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Καλημέρα....

Περαστικά στα άρρωστα μωράκια μας!!!!

Εμείς χτες είχαμε εργασίες στο σπίτι..περάσαμε πλυντήριο πιάτων επιτέλους!!!!!No more πιάτα στο χέρι!!!!!

Στο θέμα της βάπτισης πάντως ακόμα μαλώνοιυμε με τον άντρα μου...εγώ δεν θέλω πολλά πολλά...λίγη διακόσμηση με μπαλόνια έξω από την εκκλησία,χωρίς παιδικές μπομπονιέρες δεν νομίζω να παρεξηγηθεί κάποιος κια το τραπέζι για 15 άτομα εμείς κ εμείς....ο Κώστας πάλι θέλει παιδικές μπομπονιέρες για τα 5-6 παιδιά που θα έρθουν,τραπέζι για 100 άτομα και γενικά πολλά άλλα στα οποία δεν συμφωνώ....του εξηγώ ότι δεν έχω πλέον δουλειά,ότι κανένας δεν θα κοιτάξει αν η μπομπονιέρα θα είναι απλή ή αν θα υπάρχουν και παιδικές (και όποιος το κοτάξει και το σχολιάσει θα είναι απλά ανάγωγος και γαιδούρι) κλπ κλπ...και μαλώνουμε και μαλώνουμε και μαλώνουμε...και κουράστηκα!!!!Δεν βγάζω άκρη...

Κι εγώ ήθελα να κάνω βάπτιση υπερπαραγωγή για την πρώτη μου κόρη αλλά υπό τις παρούσες συνθήκες χλωμό το κόβω...

κ εμεις για τον ιδιο λογο μαλωνουμε! εγω λεω να μην κανουμε τραπεζι,εκεινος θελει.δε γινεται λεει να κανουμε παντα εμεις τη διαφορα! εχει 2 θειες,2 θειους και ο καθενας τους απο 2-3 παιδια!δηλαδη μονο οι κοντινοι συγγενεις 100 και ατομα.βαλε κει φιλους...οποτε ολο το καθυστερουμε!

κ εγω πρεπει να παω! επισης,απο τις 40 δεν πηγα!

γεισ σας! βγαζουμε δοντακι!!!!!!!!!!!!!!!!!! ισα ισα που φαινεται.το περιμενω οπου να ναι!:D

Kαλημερα!!!!!

Ουτε εγω εχω παει στον γυναικολογο ακομη απο τα 40 εχω να παω!

Το Σαββατο ο μικρουλης μου εκανε για πρωτη φορα παλαμακια!!! και απο τοτε κανει συνεχεια!!! σνιφφφ πολυυυ συγκινηση!!! προσπαθει να κανει ακομη κουπεπε και ελα ελα με το χερακι του!

Χαθηκα ..αλλα με τρεχει ο μικρος...απορω πως προλαβαινετε τις δουλειες σας βρε κοριτσια...καθε μερα λεω θα σας γραψω τα νεα μας και περναει η μερα σαν νερο..ερχεται το βραδυ και πεφτω ξερη για υπνο.....που να κανω και δευτερο!!!:confused::confused::confused:

29znp3.png

ybBxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...