Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, linaa είπε:

Κ χαμομήλι πιες βοηθάει αρκετά 

Σ ευχαριστώ Λινα μου!

4 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δοκίμασε και κεφίρ πάρε από το σουπερμάρκετ αυτό με φράουλα πίνεται ευχάριστα. Καλο θα ήταν να την δει κάποιος γιατρός αν δεν υποχωρεί για να σου δώσει και κάτι να μην υποφέρεις. 

Δεν τα πάω καλά με τα γαλακτομικα,δεν πίνω ούτε τρώω σχεδόν τπτ από αυτά!Ναι σιγουρα εαν δεν φύγει σε λίγες ημερες θα πάω σε γιατρό!Τι γιατρό θέλει γνωρίζεις;Γαστρεντερολόγο η κανένα πρωκτόλογο;Δεν ξέρω καθόλου.

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Για δείτε την παιδική μας μπουμπουνιέρα. Θα τις φτιάξει η μαμά μου με βελονάκι. Η ουρά βγαίνει και γίνεται κουκλιτσα :P:p:p:p:p:p

IMG%5Dhttp://img716.imageshack.us/img716/3131/23587818.jpg

IMG%5D

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

χαχα γελαω πολυ ξαφνικα επεσε επιδημια αμνησιας

Ασε Χριστινακι παω στοιχημα οτι ξερουν ολες τους στιχους απ'εξω

Εγω παντως ουτε το ξερω, ουτε και μου αρεσει!:tongue:

Εμεις ξενυχτησαμε καθως ο Μαριος ειναι απο εχτες με 39 πυρετο και εμετο πηρα τον παιδιατρο και μου ειπε οτι ειναι ιωση και κραταει 4 ημερες αντε να δουμε

Περαστικα συμπεθερα, και υπομονη...

age.png age.png

Για δείτε την παιδική μας μπουμπουνιέρα. Θα τις φτιάξει η μαμά μου με βελονάκι. Η ουρά βγαίνει και γίνεται κουκλιτσα :P:p:p:p:p:p

IMG%5Dhttp://img716.imageshack.us/img716/3131/23587818.jpg

IMG%5D

Πολυ ομορφη! Μπραβο στη μαμα σου! Μακαρι να ειμασταν κοντα να μου εκανε μαθηματα. Εχω φτιαξει πολλα πραγματα με το βελονακι, αλλα δεν ειμαι τοσο προχωρημενη...

age.png age.png

Καλησπέρα κορίτσια!!!!!

Ψιλοχάθηκα και μου λείψατεεεεεεεεε :D

εχω ενα γιο 7μιση μηνων και καποιες μέρες δεν τρπωει 5 γευματα αλλά 4 δεν προλαβαινει γιατι ξυπναει αργα συμβαινει σε καμια σας?

ευχαριστώ

Καλώς ήρθες Ιουλία και να χαίρεσαι τον μπόμπιρα!!!!

Κι εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα, πολλές φορές ξυπνάει αργά και τυχαίνει επίσης το μεσημέρι να κοιμηθεί παραπάνω, οπότε κι εμείς πάμε στα 4 γεύματα πολλές φορές!

Καλέ _sofia_ συμπεθέρα πού είσαι?!!?!? Όλα καλά? Ο αλητάκος μας?!?!?!

Όλα καλά συμπεθέρα, ο αλητήριος με έχει ζαλίσει με την κόρη σου, θέλει λέει να τη δει :tongue:

κλαιει οταν τελειωνει το μπουκαλι αλλα αν τωρα του δωσω 240 μετα θα πρεπει να κανω 2 μπουκαλια????????????? νομιζω οτι ειναι πολυυυυ

Εμένα το πρωί τρώει 210ml, αλλά το βράδυ του δίνει και καταλαβαίνει... Τρώει γύρω στα 320ml...

Κορίτσια, κάτι άσχετο: Έχετε βάλει καθόλου τα μικρά στην περπατούρα....??

Ρώτησα τον γιατρό και μου είπε πως καλό θα ήταν να μην τον βάλω, αλλά αν θέλω να κάνω καμιά δουλίτσα μπορώ να τον βάζοω για καμια ωριτσα το πολύ, οπότε πήραμε....

Χτες ανακαλυψαμε οτι εσκασε και το πρωτο δοντακι του μωρου μας.

Σιδερένιο το δοντάκι σας!!! Εμείς ακόμα τίποτα!!!!

Ορίστε, σκάσατε κι εσείς δοντάκι ε; Ο δικός μου έμεινε ο φαφουτμαν της παρέας!

Είμαστε κι εμείς εδώ!!! :lol:

Κορίτσια, χτες είχαμε εμβόλιο. Όλα καλά. Είμαστε πλέον 9,800 (μοσχαράκι) και 74,5cm... Ο γιατρός δεν μας αφήνει να φάμε γιαουρτάκι, μετά το χρόνο λέει...

Επίσης η πεθερά μου είχε ζαλίσει τον Γιάννη πως δεν κάνει να έχουμε τον μπέμπη όρθιο να στηρίζεται στα πόδια του, γιατί λέει θα στραβώσουν. Οπότε ρωτήσαμε τον γιατρό για να είμαστε σίγουροι και φυσικά μας είπε πως δεν υπάρχει πρόβλημα... Αφού κι από μόνος του σηκώνεται, τον πιάνω από τα χεράκια να καθίσει κι αυτός τεντώνει τα πόδια για να σηκωθεί όρθιος... Ο γιατρός μου είπε να της πω πως επίτηδες στραβώνουν, για να χωρέσουν λέει αυτά που έχει από κάτω... :lol::lol::lol: Να της το πω ή θα παρεξηγηθεί??? αχαχαχαχαχαχαχ....

Μαριλού τέλειες οι μπουμπουνιέρες!!!! Με γειά στα χέρια της της μανούλας σου!!!!

Γίναμε 7 μηνών!!!:D:D:D

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

ωραια η γοργονιτσα! :D

χαρα στην υπομονη της μαμας σου να κατσει να τις φτιαξει ολες με το βελονακι... :)

Ξανθη μου... περαστικα στο Μαριο και απο μενα (τωρα το ειδα)

Αντε κοριτσια να ερθει το καλοκαιρακι να σταματησουμε επιτελους μ΄αυτες τις ιωσεις!!! :mad:

στο μεταξυ εμενα μ΄εχει πιασει τρελλο φτερνισμα απο αυτη τη σκονη εξω!!!!!!!!!!!!!!! :mad::mad:

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Marilou, ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΕΣ......!!!!!

Sofaki μουουουουουου.....!!!! Πού είσαι, καλέ....????

Ξανθή, περαστικά σας...!!

Τελικά, το τσακίσαμε το μοσχαράκι, του άρεσε πολύ....!!!

Κορίτσια, θέλω επειγόντως διακοπές......!!!!!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Λίζα μου θα κάνει μόνο παιδικές άρα 20 γοργονίτσες και 20 πειρατάκους (θα σας βάλω να τους δείτε μόλις τελειώσουν). Και πάλι βέβαια άθλος μου φαίνεται εμένα αν σκεφτείς ότι και των μεγάλων θα τις φτιάξουμε μόνες μας :)

Συμπεθέρα να τα χιλιάσετε!!!!! Και μια χαρά τα νέα σας, θρεφτάρι κι ο αλητάκος!!!!!

Ναντινάκι σιγά που δε θα το τσάκιζε το μοσχαράκι:)

Μαριάννα η αλήθεια είναι ότι εγώ λίγο πλέκω αλλά θέλω να μου μάθει τόσα πράγματα, η μαμά μου κάνιε πάρα πολλά της αρέσει πολύ!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

πελαγια... αυτο θα ειναι η επομενη μας αγορα, μιας και απο το Πασχα και μετα θα το χρειαστουμε γιατι θα αρχισουμε τα ταξιδια στα εξοχικα (Αρτα και Σπαρτη) οποτε το παρκοκρεββατο θα ειναι απαραιτητο!!!! :D

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Λίζα μου θα κάνει μόνο παιδικές άρα 20 γοργονίτσες και 20 πειρατάκους (θα σας βάλω να τους δείτε μόλις τελειώσουν). Και πάλι βέβαια άθλος μου φαίνεται εμένα αν σκεφτείς ότι και των μεγάλων θα τις φτιάξουμε μόνες μας :)

να ΄ναι καλα η μανουλιτσα σου που σε βοηθαει!!!!!!!!

εμενα δυστυχως ειναι μακρια (Γερμανια) και δεν υπαρχει βοηθεια απο πουθενα!!!

εδω τα προσκλητηρια συναρμολογησαμε και μας φανηκε βουνο!!!! :confused:

ποσο μαλλον να ειχαμε και χειροποιητες μπομπονιερες!!!!!!!!

παντως με θεμα "γοργονα" εχω δει πολλα υπεροχα ... αξεσουαρ για βαπτιση!!!!

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

κοριτσια γεια σας! χαθηκα λιγο...

σημερα πηγαμ βολτιτσα και το χαρηκαμε!

εμεις μαλλον ειμαστε οι μικροκαμωμενες της παρεας!τον προηγουμενο μηνα ειμασταν 7.850 και 69 εκ.

τι αλλο?αυτααααα...αντε καληνυχτα!

Καλημέρα κορίτσια!!!

Μαριλού τεεεεελειες οι γοργονίτσες!!! Μπράβο στη μαμά!!!:D

Εγώ κάθε μέρα δίνω κρέας στη μικρή....έτσι μου είπε η γιατρός:rolleyes: 2 μέρες μοσχάρι 2 μέρες κοτόπουλο το πάμε....αύριο θα της φτιάξω κ τραχανά....μου είπανε ότι είναι βρασμένος με γάλα κ δεν έχει αυγά....η γιαγιά μου λέει ότι όσοι είναι με γάλα έχουν αυγά....ξέρει καμμία τι ισχύει????:confused:

Nadine κ εγώ θέλω διακοπές κ περιμένω πως κ πως το Μαιο που θα φύγουμε για ένα δεκαήμερο....!3 μήνες ακόμα!:tongue:

Τα δικά μου τώρα....είμαι πολύ χάλια με τη βρογχίτιδα ίσος γιατί δεν έδωσα από νωρίς σημασία....να δούμε πως θα εξελιγχθει....χθες έκανα κ όλη μέρα δουλειές κ ίδρωνα ξε-ίδρωνα κ σήμερα δεν μπορώ να πάρω αναπνοή....:-(

sjCrp3.pngUhiNp2.png

καλημερα κοριτσια!!!!!

τι κανετε?

μαριλου προσπαθησα να τισ δω τισ μπομπονιερεσ σασ αλλα δεν μου βγαζει τον συνδεσμο...φανταζομαι παντωσ θα ειναι υπεροχεσ!!!!!!!!και μου φαινεται οτι θα πεσει πανικοσ στισ μικρεσ...θα τισ παρουν και οι μεγαλοι...!!!!

εμεισ απο χτεσ λιγο χαλια.....ειχα φριχτουσ πονουσ στην κοιλια και φοβομουν πολυ..ενιωθα ολεσ τισ τομεσ σαν να σκιζονται...τελικα με επιασε γαστρεντεριτιδα!!!!!:confused:πονουσα τοσο πολυ κ φοβομουν μην αποβαλω απο τον δυνατον πονο,μεχρι και τον ντοκτορ πηρα τηλεφωνο!!!εν τελει δεν πρεπει να ηταν ιωση οπωσ μου ειπε...αλλα ενα μικρο σοκολατακι που εφαγα!!!!!!:rolleyes::tongue::rolleyes:!!!!ηταν μεσα σε ενα καλαθι με κρασια που μασ εφεραν και προφανωσ δεν ηταν προσφατο!!!!!!!!!!:confused:τι να πεισ!!

επισησ η πριγκιπισσα ολο το βραδυ ειναι ξυπνη ,μαζι τησ κι εγω!!!!ειχαμε μερεσ τωρα ξεροβηχα αλλα τησ εξελιχθηκε σε βαρυ βηχα(μου ειπε ο γιατροσ να δινω αερολιν...)αλλα ολο το βραδυ δεν μπορεσε να κοιμηθει η καημενουλα απο τον βηχα!!!

να ρωτησω και κατι...το οτρισαλιν που χρησιμοποιητε ειναι διαφορετικο απο τα υπολοιπα που ειναι για την μυτουλα?(μαριανα μου φαινεται εσυ το χρησιμοποιεισ,ε?)εχω ενα τησ chicco και αλλο ενα απο αλλη εταιρεια ,αλλα δεν κανουν τιποτα!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Αχ Ειρηνάκι περαστικά ελπίζω να σου περάσει γρήγορα. Φαντάζομαι λαχτάρα που θα πήρες!!!! Έβαλες και τικεράκι τι καλά!!!!!!!

Καλημέρα μανούλες, το έχουμε ρίξει στη φασίνα με το Βασίλη από το πρωί και τώρα που μαζεύτηκε λίγο το αχούρι μας, είμαι πολύ χαρούμενη. Πάντα όταν είναι έτσι φρεσκομαζεμένο το σπίτι το χαίρομαι τόσο πολύ :) Την έπεσε κι η γοργονίτσα τώρα για τον πρωινό της υπνάκο και χαλαρώνουμε με καφεδάκι :)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...