Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, linaa είπε:

Κ χαμομήλι πιες βοηθάει αρκετά 

Σ ευχαριστώ Λινα μου!

4 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δοκίμασε και κεφίρ πάρε από το σουπερμάρκετ αυτό με φράουλα πίνεται ευχάριστα. Καλο θα ήταν να την δει κάποιος γιατρός αν δεν υποχωρεί για να σου δώσει και κάτι να μην υποφέρεις. 

Δεν τα πάω καλά με τα γαλακτομικα,δεν πίνω ούτε τρώω σχεδόν τπτ από αυτά!Ναι σιγουρα εαν δεν φύγει σε λίγες ημερες θα πάω σε γιατρό!Τι γιατρό θέλει γνωρίζεις;Γαστρεντερολόγο η κανένα πρωκτόλογο;Δεν ξέρω καθόλου.

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

καλημέρα κορίτσια και απο μένα,

εγω το κρεας (μοσχάρι)οταν το αγοραζω κιλο το πλενω το βραζω και μετα το βαζω μεριδες 2 ημερών στη κατάψυξη το πρωι βγαζω σακουλακι και το μαγειρευω το μεσημερι μαζι με τα υπόλοιπα (πατατα καρότο κολοκύθι ριζακι ή αστράκι,μαγειρεύω για 2 ημέρες.

line_m121_beg_17_time_1246593600_text_cf20e3e9fcf220eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα, πάρτε Καθημερινή σήμερα, έχει cd με τα τραγούδια της Λιλιπούπολης. Όσες δεν είναι πιτσιρίκες τύπου Ειρηνάκι κι Ευδοκίτσα θα την θυμούνται! Το χοντρό μπιζέλι χορεύει τσιφτετέλιιιιιιι :lol:

Τι ειναι η Λιλιπουπολη?:confused::tongue:

age.png age.png

Κοριτσια καλημερα, σημερα καναμε baby swimming πρωτη φορα. Η μικρη φανηκε να της αρεσει, καθως δεν γκρινιαζε καθολου, η μαμα το καταευχαριστηθηκε, θα κανει μπρατσα, αυτο ειναι το μονο σιγουρο, και ο μπαμπας ζηλευε καθως αρκεστηκε στο να τραβαει φωτογραφιες.
Σε λίγο καιρό θα στείλω κι εγώ τα αγόρια μου, ελπίζω να βρω κενή θέση
Καλημέρα!!!!! Εμάς πάντως τρώει 2 μέρες κοτόπουλο, 2 μέρες μοσχάρι και 2 μέρες λαχανικά και μετά πάλι απ'την αρχή:) Αλλα για να μη βαριεται πλέον της μαγειρευουμε το κάθε φαγητό κανονικά χωρίς αλάτι φυσικά και βαριά μπαχαρικά!!!! Ας πούμε χθες εφαγε αγκιναρες αλά πολίτα και σήμερα θα φάει μοσχάρι με μελιτζάνες!!!
Κι εγώ ανά δύο μέρες αλλάζω μενού, κάθε 2η μέρα μαγειρεύω, αλλά είναι μικρές οι μερίδες των δύο ημερών οπότε δεν κάνει πολλή ώρα να γίνει
Κρατάει και 3η μέρα στη συντήρηση το φαγάκι; Αν είναι έτσι, οκ. Γιατί θέλω να τα δίνω εναλλάξ, γι' αυτό ρώτησα, thanks...!!
Να σου πω; Μια δυο φορές που μαγείρεψα αρκετά παραπάνω, του έδωσα και τρίτη, δεν παθαίνουν τίποτα, σκυλιά μαύρα :lol:
Δεν έχω πάει ποτέ μου στα...JUMBO....:oops:
Γιατί μαρή; Τόσο καιρό δεν έχεις μπει σε πειρασμό να πάρεις ψιψιψολια για τον μικρό; Είναι μαστ η βόλτα για κοκοψοψαρα :lol:
Τι ειναι η Λιλιπουπολη?:confused::tongue:

Ρε παιδιά μόνη μου τα άκουγα;; Χατζηδάκις

http://www.musiccorner.gr/nees_kyklof/lilipoupoli.html

Τώρα κατάλαβα γιατί μπερδεύτηκα, έχει και στα Νέα και στην Καθημερινή τα τραγούδια της Λιλιπούπολης σήμερα... Στα ΝΕΑ είναι σειρά μουσικών σιντι που ξεκινάει σήμερα. Θα πάρω και τα δύο

Αυτό δεν το έχετε ξανακούσει;

EZHhGwqbmTM&feature=related

Ούτε αυτό;

xWhl39pljuk&feature=related

Επεξεργάστηκαν by ChristinaGRZ

WN6Op3.png

Κι εγώ κι εγώ άκουγα και μάλιστα φανατικά!!!! Σήμερα είναι στα ΝΕΑ μόνο Λιλιπούπολη και από αύριο αρχίζει στην Καθημερινή σειρά με παιδικά με πρώτη τη Λιλιπούπολη :) Στην ίδια σειρά θα βάλει και το Μορμόλη και έχω κατενθουσιαστεί!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Κι εγώ κι εγώ άκουγα και μάλιστα φανατικά!!!! Σήμερα είναι στα ΝΕΑ μόνο Λιλιπούπολη και από αύριο αρχίζει στην Καθημερινή σειρά με παιδικά με πρώτη τη Λιλιπούπολη :) Στην ίδια σειρά θα βάλει και το Μορμόλη και έχω κατενθουσιαστεί!!!!!

Εσύ που τα θυμάσαι μικρό κοριτσάκι; :rolleyes:

-UVBMZfUK0E&feature=related

WN6Op3.png

Pola εγω εβαλα σε ολο τον τοιχο στο προσκεφαλο του κρεβατιου μου και σε ενα τοιχο στο παιδικο δηλαδη 2 τοιχους δυο δωματια 3 ρολα και μου πειρε 120.

Eίσαι ο άνθρωπός μου...θέλω τηλ pls!!!Σου τον πρότειναν από εκεί που πήρες τις ταπετσαρίες??? Θέλω και εγώ να βάλω στης Κάρολ, έχω δει κάτι ωραίες στη laura ashley...

Ρε παιδιά μόνη μου τα άκουγα;; Χατζηδάκις

http://www.musiccorner.gr/nees_kyklof/lilipoupoli.html

Τώρα κατάλαβα γιατί μπερδεύτηκα, έχει και στα Νέα και στην Καθημερινή τα τραγούδια της Λιλιπούπολης σήμερα... Στα ΝΕΑ είναι σειρά μουσικών σιντι που ξεκινάει σήμερα. Θα πάρω και τα δύο

Αυτό δεν το έχετε ξανακούσει;

EZHhGwqbmTM&feature=related

Ούτε αυτό;

xWhl39pljuk&feature=related

Aσε, μας το παίζουνε όλες παιδούλες!!!:tongue::tongue::tongue:

Μου είχε πάρει τον Μορμόλη σε κασέτα ο μπαμπάς μου, θυμάμαι τον άκουγα από το πρωί μέχρι το βράδυ!!!! Τρελλαίνομαι!!!!!:D:D:D

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

χαχα γελαω πολυ ξαφνικα επεσε επιδημια αμνησιας

Ασε Χριστινακι παω στοιχημα οτι ξερουν ολες τους στιχους απ'εξω

Εμεις ξενυχτησαμε καθως ο Μαριος ειναι απο εχτες με 39 πυρετο και εμετο πηρα τον παιδιατρο και μου ειπε οτι ειναι ιωση και κραταει 4 ημερες αντε να δουμε

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Διαφημίσεις

Εμένα γιατί όταν ήμουν μικρή ο μπαμπάς μου μου έβαζε να ακούω συνέχεια....Καζαντζίδη?...:lol::lol::lol:

Και εμένα Χατζιδάκι, Θεοδωράκη και κλασσική μουσική....:tongue::tongue:

Εμεις ξενυχτησαμε καθως ο Μαριος ειναι απο εχτες με 39 πυρετο και εμετο πηρα τον παιδιατρο και μου ειπε οτι ειναι ιωση και κραταει 4 ημερες αντε να δουμε

Πολλά πολλά περαστικά, πρόσεχε να μην κολλήσει και ο μικρός μικρός!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

καλησπερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!

ΘΑ ΕΚΡΑΓΩ!!!!!!!!!!!

οχι απο νευρα... καμια σχεση, αλλα απο ΦΑΓΗΤΟ!!!!!!!!!!

βγηκαμε εξω να τακτοποιησουμε ψωνια, δωρα (γεννησε μια ξαδελφη μου σημερα) κλπ κλπ και επειδη αργησαμε, καθησαμε σ΄ενα μεζεδοπωλειο εδω της περιοχης να φαμε!!

απο την πεινα μας, παραγγειλαμε για 6 ατομα... και το κακο ειναι οτι τα φαγαμε σχεδον ολα!!!

αυτη τη στιγμη ειναι οι σακουλες με τα ψωνια, απλωμενες στην κουζινα, και δεν εχω κουραγιο να τα τακτοποιησω...

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΔΩ ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑ 5 ΜΕΡΕΣ!!!!!!!! :-(

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

κοριτσια να ρωτησω κατι ?

εσεις τα μωρακια τα εχετε ακομα στο δωματιο σας ?

εγω δεν θελω να τον βαλω ακομα μονο του, αλλα μετα τη βαπτιση που θα κοντευει να κλεισει χρονο...

τωρα εψαχνα για κατι αυτοκολλητα τοιχου που θελω για το δωματιο του και βρηκα ακριβως αυτα που θελω!!!

εχουμε μια αδυναμια στη σειρα rainforest της fisherprice απο την οποια πηραμε και καρεκλακια και γυμναστηρια και τωρα βρηκα και τα ιδια αυτοκολλητα τοιχου!!!!!!!!! :D:D

2007b.jpg

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η γοργονίτσα από 2 μηνών που γυρίσαμε από τη Τζιά, κοιμάται στο δωμάτιό της. Βοήθησε βέβαια σ΄αυτό ότι ήδη κοιμόταν 6-7 ώρες σερί το βράδυ. Αχ κι εμάς τα rainforest είναι τα αγαπημένα μας!!!!! Είναι τέλεια τα ατοκόλλητα Λιζάκι :)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Η γοργονίτσα από 2 μηνών που γυρίσαμε από τη Τζιά, κοιμάται στο δωμάτιό της. Βοήθησε βέβαια σ΄αυτό ότι ήδη κοιμόταν 6-7 ώρες σερί το βράδυ. Αχ κι εμάς τα rainforest είναι τα αγαπημένα μας!!!!! Είναι τέλεια τα ατοκόλλητα Λιζάκι :)

ναι ναι!! ειναι τελεια σειρα!! εχει υπεροχα χρωματα, ζωηρα που αρεσουν στα περισσοτερα μωρακια!

οσο για τον υπνο... και ο φατσουλινος, αν τον βαλω μονο του, δεν διαμαρτυρετε... αλλα εγω δε νιωθω καλα...

και τ΄αλλα παιδια μεχρι 1 ετους τα ειχα μαζι μου και μετα τα εβαλα στο δωματιο τους :)

υ.γ. ακομα κοντευω να σκασω... φφφφφφφφφφφφφ

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...