Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαριλού μου μερσί αλλά ο μούχλας ο μπαμπάς μου είναι ο σκορπιός! Ο άντρας μου είναι καλοκαιρινό λιοντάρι αλλά δεν έχω παράπονο, εξίσου καλό το χαπάκι μουχαχαχα

Ναι, γράψε λάθος, μετά το είδα - μπερδεύτηκα με τον άντρα της demykou που γιόρταζε:)

Εμένα ο κυρ ξενύχτης τώρα παίρνει το τελευταίο του γεύμα. Μα πως τα καταφέρνετε να παίρνουν 5 γεύματα και να κοιμούνται από τις 10, μην πω και νωρίτερα; Εμένα τον τελευταίο καιρό δεν πίνει το τελευταίο γάλα, τσιρίζει, χτυπιέται, τον παίρνει ο ύπνος και βιδώνει αν τον ξεβολέψω... Μου έβαλε χέρι κι ο γιατρός, παρότι πήρε 500 γραμμάρια απ'την προηγούμενη φορά. Σήμερα κάπως τα καταφέραμε, δεν ξέρω πως, τον ξεγέλασα, αλλά δεν ήπιε όση ποσότητα θα ήθελα κάθε φορά, μόνο το πρωί πεινάει πολύ.

Κοίτα εμένα θηλάζει μόνο οπότε το έφτιαξε μόνη της ουσιαστικά το πρόγραμμά της και κάνει 5 γεύματα περίπου στα εξής διαστήματα: 07:30, 12:00, 16:00, 19:30, 22:30. Για ποσότητα δεν ξέρω να σου πω καθότι ο μετρητής β***ού μας χάλασε :) αλλά, όταν βγάζω και της δίνω σε μπιμπερό πίνει 180 - 220 ml ανάλογα με τα κέφια της και είναι 62,5 πόντους και 6.910. Ρε μήπως ο μπραντζελίνος καίει πολλές θερμίδες που χορεύει το παριζάκι και δεν είναι που δεν τρώει το πρόβλημα:PPPP!??!?!?

dWXVp3.png

YqUap3.png

Καλημέρα κορίτσια! Καλή σαρακοστή!

Μαριαλένα συνήλθες? Αυτό είναι το κακό με τα ξενύχτια πλέον. Δεν πρόκειται να κοιμηθούμε ξανά όσο θελουμε! Και καλά όσο έχεις ένα παιδί, το βολεύεις. Από 2 κι απάνω, δε μπορείς να τα συγχρονίσεις στον ύπνο γμτ!!!

age.png age.png

καλημερα μανουλεσ!!!!τι κανετε?

η πριγκιπισσα απο χτεσ παει φιρι φιρι να με νευριασει....

χτεσ το βραδυ γρινιαζε κι ετσι την ετοιμασα να παμε βολτα....πηγαμε μαλιστα σε μια ταβερνιτσα καποιου θειου του αντρα μου...ε λοιπον μολισ ηλθαν τα πραγματα, ειχε βαρεθει η κιουρια και ηθελε να φυγουμε!!!!!;αρον αρον φυγαμε...αναστατωσαμε ολο το μαγαζι κ φυγαμε!!!!!!ευτυχωσ τα πηραμε σε κουτι τα φαγητα...χε χε!!!!!αυτο ομωσ δεν μασ το εκανε ουτε νεογεννητη που ηταν οταν βγεναμε!!!!!

Σ'ευχαριστώ πολύ Ειρήνη.Να σου ξαναθυμίσω οτι με λένε Δήμητρα,εξού και το demy.Αλλά δεν πειράζει.Κι'εγώ μπερδεύομαι αμα μου κολλήσει ένα όνομα όλο αυτό λέω.

αχου δημητρα μου, χιλια συγνωμη!!!!!ειλικρινα δεν το κανω επιτηδεσ και να φανταστεισ οτι ειμαστε και φιλεσ στο fb και το ξερω πολυ καλα το ονομα σου.....τωρα εδω πωσ μπερδευομαι δεν ξερω!!!!!

μαλλον απο οτι καταλαβα το demykou μου φερνει συνηρμικα το δεσποινα!!!!τι να πω!!!

α ναι!!!!!!!!

και σημερα ειχα... "προβα νυφικου" αλλα το ακυρωσα και δεν πηγα!!!!!!

δεν εχω καμια ΜΑ ΚΑΜΙΑ διαθεση να δοκιμαζω νυφικα (φατσουλα αγριεμενη)

καλησπερα Ρουλακι!!!!!!!! :-))

αχου βρε συ γιατι δεν πηγεσ?ισωσ αν πηγαινεσ να σου εφτιαχνε και η διαθεση!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλημέρα κορίτσια! Καλή σαρακοστή!

Μαριαλένα συνήλθες? Αυτό είναι το κακό με τα ξενύχτια πλέον. Δεν πρόκειται να κοιμηθούμε ξανά όσο θελουμε! Και καλά όσο έχεις ένα παιδί, το βολεύεις. Από 2 κι απάνω, δε μπορείς να τα συγχρονίσεις στον ύπνο γμτ!!!

Ναι αμέ, κοιμήθηκα από τις 23:00 μέχρι τις 7:30 Super αν και στον καναπέ και τώρα είμαι μια χαρά!!! Ναι η αλήθεια είναι οτι με τα 2 πρέπει να είναι λίγο μανίκι να συντονιστούν για να κοιμάσαι κι εσύ λίγο....

Καλημερούδια κορίτσια!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Ναι αμέ, κοιμήθηκα από τις 23:00 μέχρι τις 7:30 Super αν και στον καναπέ και τώρα είμαι μια χαρά!!! Ναι η αλήθεια είναι οτι με τα 2 πρέπει να είναι λίγο μανίκι να συντονιστούν για να κοιμάσαι κι εσύ λίγο....

Καλημερούδια κορίτσια!!!!

μαριαλενα πωσ παει ο αντρασ σου?ειναι καλυτερα?

DnfMp3.pngqTarp3.png

Ευτυχώς σήμερα ξύπνησε λίγο καλύτερα, είχε το πρωί 37 και τώρα καθόλου οπότε ελπίζω ότι μέχρι αύριο θα είναι τελείως καλά και θα μπορέσω να επιστρέψω κι εγώ στο κρεβάτι μου:)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Βρε κορίτσια τι μπορεί να είναι η βλέννα στα κακά???? Η μπουκίτσα συνεχίζει να κάνει 4-5 φορές κακά τη μέρα τη 1 φορά κάνει κάμποσα κ τις υπόλοιπες ελάχιστα αλλά με πολλά αέρια κ ζόρισμα κ τις 2-3 έχουν βλέννα μέσα....κάποιες φορές είναι κ κιτρινοπράσινα κ συνήθως πιο νερουλά απ'οτι πριν....τώρα έκανε ένα πράγμα το οπόιο ήταν πρασινοπό περισσότερο βλέννες παρά κακά κ μυριζε απαίσια...ήμαστε στην 6 μέρα κ δεν πίνουμε κ γάλα για δυσκοιλιότητα κ συνεχίζουν τα περίεργα....τόσες μέρες να είναι ίωση?Εμένα 1 μέρα μου κρατησε!Κάθε φορά να είναι κ διαφορετικά τα κακάκια της....κ έχει επιστρέψει κ το μπούκωμα κ έχει κ έναν βήχα που δεν ξέρω αν είναι αληθινός ή παιχνίδι γιατί βήχει κ άμα της κάνω τον καραγκιόζη το ξεχνάει κ γελάει....Απελπίζομαι σιγά σιγά κ η παιδίατρος είναι καθησυχαστική αλλά δεν μου απαντάει συγκεκριμένα....ε κάνουν κ βλέννα τα παιδιά λέει....κ κιτρινοπράσινα κακά...μπορεί να στρώνει το αντεράκι της...ιωσούλα είναι αν δεν κάνει πυρετό δεν είναι σνησυχητικό....κ τι θα περιμένω να κάνει πυρετό για να ανησυχήσω?????????

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Βρε κορίτσια τι μπορεί να είναι η βλέννα στα κακά???? Η μπουκίτσα συνεχίζει να κάνει 4-5 φορές κακά τη μέρα τη 1 φορά κάνει κάμποσα κ τις υπόλοιπες ελάχιστα αλλά με πολλά αέρια κ ζόρισμα κ τις 2-3 έχουν βλέννα μέσα....κάποιες φορές είναι κ κιτρινοπράσινα κ συνήθως πιο νερουλά απ'οτι πριν....τώρα έκανε ένα πράγμα το οπόιο ήταν πρασινοπό περισσότερο βλέννες παρά κακά κ μυριζε απαίσια...ήμαστε στην 6 μέρα κ δεν πίνουμε κ γάλα για δυσκοιλιότητα κ συνεχίζουν τα περίεργα....τόσες μέρες να είναι ίωση?Εμένα 1 μέρα μου κρατησε!Κάθε φορά να είναι κ διαφορετικά τα κακάκια της....κ έχει επιστρέψει κ το μπούκωμα κ έχει κ έναν βήχα που δεν ξέρω αν είναι αληθινός ή παιχνίδι γιατί βήχει κ άμα της κάνω τον καραγκιόζη το ξεχνάει κ γελάει....Απελπίζομαι σιγά σιγά κ η παιδίατρος είναι καθησυχαστική αλλά δεν μου απαντάει συγκεκριμένα....ε κάνουν κ βλέννα τα παιδιά λέει....κ κιτρινοπράσινα κακά...μπορεί να στρώνει το αντεράκι της...ιωσούλα είναι αν δεν κάνει πυρετό δεν είναι σνησυχητικό....κ τι θα περιμένω να κάνει πυρετό για να ανησυχήσω?????????

Καλημερα

ο δικος μου εβγαζε βλενες στα κακακια του οχι συχνα και εχει να το κανει καιρο

η παιδιατρος μου ειχε πει οτι αν συνεχισει σημαινει οτι εχει αλλεργια στο γαλα

τι να σου πω ο γιατρος ξερει καλυτερα

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα.Πολύ ωραία μέρα και σήμερα.Τελικά χάθηκαν οι εποχές.Τίποτα δεν θυμίζει Χειμώνα.Εχει μια λιακάδα που μάλλον σε καλοκαιράκι φέρνει.Εμείς βγήκαμε βολτίτσα μέχρι το carwash να πλύνουμε το αυτοκίνητο και γυρίσαμε πίσω γιατί η μικρή μου νύσταζε και τώρα τελευταία την ημέρα μου κοιμάται με κλάμμα.Δεν ξέρω γιατί.Μόνο το βράδυ κοιμάται αμέσως αλλά πιστεύω οτι αυτό οφείλεται στο μπάνιο που κάνουμε πριν κοιμηθεί και αυτό τη χαλαρώνει πολύ.Τα δικά σας μωράκια κοιμούνται αμέσως όταν νυστάζουν?Τις βάζω και τα αρκουδάκια να γυρνάνε στο κρεβάτι της με μουσικούλα αλλά απο το κλάμα της μερικές φορές δεν ακούγεται η μουσική μέχρι να χαλαρώσει.Στην άρχη τα έβλεπε και την έπαιρνε ο ύπνος.

SI5Yp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Έχω καιρό να σας ¨δω¨γιατί άρχισα δουλειά (λέμε τώρα...). Για την ακρίβεια πηγαίνω κ βοηθάω τον άντρα μου στο ζαχαροπλαστείο του , γιατί είχα αρχίσει να τρελαινομαι μες στο σπίτι. Πήγα κ σήμερα κ πριν λίγο γύρισα. Η μικρούλα κοιμάται...οπότε βρίκα ευκαιρία να πω μια καλησπέρα!!!

I LOVE MY LITTLE STAR!!!

Άννουλα επειδή δε θυμάμαι, ξεκινήσατε κρέμες? Μήπως αν ξεκινήσατε είναι από την αλλαγή στη διατροφή της?

Όχι δεν ξεκινήσαμε....το θέμα ξεκίνησε με διάροια αλλάξαμε από γάλα για δυσκοιλιότητα σε κανονικό(το οποίο το έπινε κ μέχρι 3 μηνών περίπου) κ ενώ δεν είναι πια διάροια τα κακά της είναι κάτι ενδιάμεσο με πριν βγάζει πολλές βλέννες κ γενικά τα βλέπω κάπως περίεργα....δεν ξέρω τι να πω....να μαζέψω τις πάνες σήμερα κ να τις πάω αύριο στη παιδίατρο?Αυτή θεωρεί ότι αφού δεν έχει πυρετό δεν είναι κάτι σοβαρό...αλλά εγώ καταλαβαίνεται!!!!

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Γεια σας κοριτσια

Βγηκαμε μια βολτα στον πεζοδρομο αλλα ειχε ηλιο με δοντια σημερα. Καθισαμε λιγο σε μια καφετερια εξω αλλα μεσα (για τελειως εξω δεν ηταν), δηλαδη εχουν τζαμαρια 2 μετρων περιπου αλλα ειναι ανοιχτο πανω. Ειχε πολυ κοσμο φοβηθηκα για την γριπη και εφυγα αφου ηπια τον καφε. Εσεις πατε τα μωρακια σε κλειστους χωρους?

ziZip2.png BhAqp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...