Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, linaa είπε:

Κ χαμομήλι πιες βοηθάει αρκετά 

Σ ευχαριστώ Λινα μου!

4 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δοκίμασε και κεφίρ πάρε από το σουπερμάρκετ αυτό με φράουλα πίνεται ευχάριστα. Καλο θα ήταν να την δει κάποιος γιατρός αν δεν υποχωρεί για να σου δώσει και κάτι να μην υποφέρεις. 

Δεν τα πάω καλά με τα γαλακτομικα,δεν πίνω ούτε τρώω σχεδόν τπτ από αυτά!Ναι σιγουρα εαν δεν φύγει σε λίγες ημερες θα πάω σε γιατρό!Τι γιατρό θέλει γνωρίζεις;Γαστρεντερολόγο η κανένα πρωκτόλογο;Δεν ξέρω καθόλου.

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Να' μαι κι εγώ. Λοιπόν αδιαθέτησα τελικά οπότε Ειρηνούλα πάει για τον άλλο μήνα:)

Κατά τα άλλα τα νέα της παιδιάτρου. Είμαστε 9 κιλά και 73 πόντους, θρεφταράκι!!!! Μια χαρά πάμε μου είπε, δέκα μηνών θα τρέχει και θα μιλάει :):):):):):):) Κάναμε το τελευταίο μας εμβόλιο για τώρα, το επόμενο στο χρόνο πάλι!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαριλού πολύ ωραία τα νέα σας!!! Μπράβο στη γοργονίτσα μας!!:D:D:D:D

Έκλεισα ραντεβού με τη διαιτολόγο την Τετάρτη που μας έρχεται... Αντε, να ξεκινήσω δίαιτα και ίσως και λίγη γυμναστική μπας και καταφέρω να χάσω αυτά τα 10 ριμαδοκιλά!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Χριστίνα κι εμένα φαφούτα είναι ακόμα, δεν είστε οι μοναδικοί. Πότε θα βγάλουν επιτέλους?

Λίζα, ωραίος και πολύ σικ συνδυασμός!:!:

και για μας μια θεση στο κλαμπ για τα φαφουτοχαμογελα:tongue::tongue::tongue:

τιποτε ακομη

οπως ελλεγε και η mantinop θα του αλεθω μεχρι να παει φανταρος:lol::lol:

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Δε νομίζω Βατραχάκι να έχει πάθει κάτι...πάντως αυτό που σου λένε τα κορίτσια είναι σωστό. Εμετός και υπνηλία είναι ανησυχτικά!! Ο Βαγγέλης όταν ήταν ενός, μου γλίστρησε από τα χέρια (φορούσε αυτές τις απαίσιες γυαλιστερές φόρμες του σκι) και κατέβηκε έναν όροφο :shock::shock::shock:, αλλά ευτυχώς δεν έπαθε κάτι. Σου το λέω για να σε καθησυχάσω!!

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

και εμας μας εφυγε απο το καροτσι:?:-? και τοτε εκανε λιγο εμετο στο δρομο αλλα ειμασταν στο δρομο για το νοσοκομειο

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Καλησπέρα κορίτσια!

Μολις ξεμπέρδεψα απο ίωση με εμετό και κατασκήνωση στην τουαλέτα....τι ήταν και αυτό!!!το καλό ήταν που δεν κόλλησα την μικρούλα .Απο την εξασθένηση την έστειλα διακοπές στην γιαγιά της και στην θεία της για 2 μέρες και τα βράδια την έπερνα πίσω στο σπίτι...!!Ευχομαι να μου πέρασε, τώρα αισθάνομαι κάπως καλύτερα

nuidsoz2w.png

vnqfr9cay.png

Διαφημίσεις

Koρίτσια καλησπέρα!

Κασσιανή πολλά περαστικά στη Δεσποινούλα σου!

Ξανθή δεν ξέρω για το κολοκύθι...πάντως ο συνδυασμός μπέικον-πράσου είναι απίθανος.

Να σας ρωτήσω κάτι άσχετο?? Αποφάσισα μετά από 4 χρόνια παραμονής στο σπίτι, να φτιάξω την κύρια κρεββατοκάμαρα (τώρα κοιμόμαστε στο 1 παιδικό):tongue::tongue: Παρήγγειλα λοιπόν μια ταπετσαρία τοίχου απο την Αγγλία (την είδα σε αγγλικό

περιοδικό διακόσμησης), αλλά δυστυχώς δεν γνωρίζω κανέναν ταπετσέρη να τη βάλει...Μήπως έχετε εσείς υπ' όψιν κάποιον καλό???

Thanks girls!!

Ειναι πολύ ευκολο να την βάλεις μόνη σου με μια ειδική κόλλα και ενα ρολό που βάφουν.Η αδερφή μου μόνη της την πέρασε ήμουν εκεί και είναι πανευκολο απλά προσοχή να την βάλεις ευθεία.Ρώτησε ταπετσέρη και της είπε 150 ευρώ για δυο στενές σχετικά λωρίδες.

nuidsoz2w.png

vnqfr9cay.png

α! να σας πω τι επαθα μ΄ενα μαυρο πουκαμισο του συζυξ...

ειχε φαγωθει που ειναι το πουκαμισο μου το μαυρο, που ειναι, που ειναι...

αμαν ρε παιδι μου του λεω, αυριο θα βαλω σκουρα για πλυσιμο!!

τελος παντων... τα πλενω και την ωρα που παω να το απλωσω, μου γλιστραει απο τα χερια και πεφτει στην αυλη μεσα σε μια λακουβα με νερο...:mad:

το παιρνω, το ΞΑΝΑΠΛΕΝΩ, το ΞΑΝΑΑΠΛΩΝΩ... και τωρα που στεγνωσαν ολα και πηγα να τα μαζεψω... βλεπω το πουκαμισο το μαυρο και με πιανει νευρικο γελιο!!!

το εχει κουτσουλησει ενα περιστερι και εχει γινει αχρηστο παλι!!!!!!!!:lol::lol::lol:

τα νευρα μου!!!!!!!!!!!!!!!!

Κατι άκουσα για Αφρικάνικη σκόνη μέχρι αυριο σε όλη την Ελλαδα.....το νου σου!!!!!

nuidsoz2w.png

vnqfr9cay.png

Xριστίνα αυτό το είδες???

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=22783

Ουί, τα μελέτησα!

Χριστίνα κι εμένα φαφούτα είναι ακόμα, δεν είστε οι μοναδικοί. Πότε θα βγάλουν επιτέλους?
Εσείς και βατράχι είστε μικρότερα, έχετε καιρό ακόμα. Εμείς που θα πάμε και φαντάροι πότε θα βγάλουμε;

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Πελαγιτσα μου, παπουτσακι καλο με ενισχυμενο το πισω μερος για να στηριζεται σωστα το ποδαρακι του. Οχι σανδαλια ακομη το καλοκαιρι. Εγω παιρνω Μουγιερ. Μη θεωρηθει διαφημιση, απλα μας εχουν βολεψει.

age.png age.png

Καλημέρα κορίτσια.

Περαστικά στα μικρά που αδιαθέτησαν και Ειρήνη....ΜΠΡΑΒΟ....!!!!!

Ο πιτσιποπάκος είναι σχεδόν καλά, η όρεξη επανήλθε και μας έμεινε ένα μικρό μπούκωμα ακόμα να αντιμετωπίσουμε.

Εδώ στην Πάτρα η αφρικανική σκόνη τις τελευταίες 3 ημέρες έχει καλύψει τα πάντα, είναι σαν πυκνή ομίχλη, φοβάμαι να απλώσω τα ρούχα....μισώ τις απλώστρες μέσα στο σπίτι...:confused:

Ποιά η γνώμη σας για μεγάλα γλειφιτζούρια για παιδικές μπομπονιέρες? μου αρέσουν ιδιαίτερα αυτά τα άσπρα-γαλάζια του mytree. Τα είδα και από κοντά και είναι υπέροχα...

Εγώ θα έχω κλασικά το άσπρο - γαλάζιο στα χρώματα της βάπτισης αλλά παρόλο που είναι πολυφορεμένο μου αρέσει πολύ...

2457885bsp7lwhcrn.gif

Καλημερα κοριτσακια!

Μαντινοπακι, κι εδω μια απ΄τα ιδια. Η ατμοσφαιρα θολη, ειχα βαλει πλυντηριο τη νυχτα, και τωρα τα βλεπω και δε θελω με τιποτα να απλωσω μεσα.

Μεγαλα γλυφιτζουρια ειχα στη βαφτιση του Αντωνη, στις παιδικες μπομπονιερες. Εχω φωτο στο φατσοβιβλιο. Ηταν σα χωνακια, με γλυφιτζουρια και σμαρτις μεσα.

age.png age.png

Καλημέραααααα.......!!

Mantinοpaki, κι εμείς γλυφιτζουράκια είχαμε στη βάπτιση, με κορδέλες, ασημένιο ρόδι και μονόγραμμα, τις προτίμησαν και οι μεγάλοι, τα παιδάκια ενθουσιάστηκαν....!! Όντως, στην επαρχία δεν υπάρχουν πολλές επιλογές, αλλά ευτυχώς δε στερούμαστε φαντασίας, κάτι είναι κι αυτό...!! ;):D

Εμείς σήμερα θα δοκιμάσουμε μοσχαράκι, ελπίζω να μας αρέσει...!!

Αν το τρώει, θα του το δίνω εναλλάξ με το κοτόπουλο, μη το βαρεθεί.

Αλήθεια, βρε κορίτσια, δεν είναι υπερβολικό για τα μικρά να τρώνε κάθε μέρα κρεατικό....?? :rolleyes: Εδώ εμείς το βαριόμαστε...!!!

Ερώτηση: το μαγειρεμένο φαγάκι (κρεατόσουπα, κοτόσουπα), πόσο κρατάει στην κατάψυξη; Να το βγάζω από το βράδυ να ξεπαγώσει ή έτσι καταψυγμένο κατευθείαν για ζέσταμα....??

Και κάτι τελευταίο: Σ' αυτή τη φάση τα μωρά στηρίζονται στις μύτες των ποδιών και όχι σε ολόκληρο το πέλμα...?

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...