Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Neverstop είπε:

Εμάς από 450 μας το πήγε 650🥺😂🥺😂🥺 κι έχουμε και ένοικοι μαγαζιού και όλα τα υπόλοιπα ρομαντικά έξοδα του μήνα.... Η ζωή έχει γίνει 50% πιο ακριβή κι οι μισθοί έχουν μείνει πίσω... Στην εξωσωματική και γενικά σε όλο τον αγώνα μας έφυγαν πάνω από 12000.. συν γέννα εννοείται μετά κτλ

Καθότι εργααιομανης από μικρή, από τη μια έλεγα πάρτα χαζή που δεν ήθελες μικρότερη παιδί κι από την άλλη αν δεν είχα δουλέψει τόσο δεν θα μπορούσα να κάνω όλα αυτά.

Εμείς δίνουμε 800 και το καλοκαίρι ανανεώνουμε συμβόλαιο οπότε περιμένω τι θα ακούσουμε. Σύνολο ως τώρα όλα έχουν φύγει σίγουρα 15k.  Και ναι αυτό τον εσωτερικό μονόλογο που από τη μια μουντζώνομαι κ μετά το παίρνω πίσω το κάνω κ εγώ. 😂 Βέβαια δε φανταζόμουν ποτέ πως θα είναι ΤΟΣΟ δύσκολο για εμάς να αποκτήσουμε ένα παιδί. Είμαστε κ μαζί 13 χρόνια, θα μπορούσε να έχει γίνει κ νωρίτερα αλλά δε θα μπορούσαμε να το υποστηρίξουμε.

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Ναι συνήθως έτσι είμαι δεν ξέρω τι με έχει πιάσει.... Γι' αυτό λέω μήπως είναι από την περίοδο που πονάω όλη μέρα αλλά ακόμα τίποτα. Ρε, μήπως να αρχίσω να ελπίζω να μου φτιάξει και το κέφι?!?!!??

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μετά απο 2 βδομάδες και αφού ο βήχας μου εξακολουθούσε να υπάρχει μετά το κρύωμα που πέρασα πήγα σήμερα στο γιατρό.Τα τελευταία βράδια ξύπναγα απο τον βήχα που με έπιανε στον ύπνο μου και μάλιστα τόσο πολύ που μου κοβόταν η αναπνοή.Ειδικά χτες το βράδυ παραλίγο να μείνω,αφού έλεγα πότε θα ξημερώσει.Τελικά ο γιατρός που με ακροάστηκε μου είπε οτι έχω σπαστική βρογχίτιδα και μου έδωσε αντιβίωση και εισπνοές.Μου είπε οτι θα μου κάνουν καλύτερα το βήχα οι εισπνοές παρά η αντιβίωση αλλά πρέπει να την πάρω.Ειδικά ο αριστερός πνεύμονας είναι σε κακό χάλι είπε.Ούτε αυτοί που κάνουν 2-3 πακέτα τσιγάρα δεν είναι έτσι.Τι να πω,δεν το περίμενα να είναι τόσο σοβαρό.

SI5Yp3.png

Δε μου λέτε, παίζει να κάνει αλλεργία η τομάτα ε; Του έδωσα τις προάλλες λίγη (χωρίς φλούδα και σπόρια) και την λάτρεψε, μετά όμως γύρω από το στόμα κατακκοκίνησε και δεν του ξανάδωσα

Εμένα ότι χαλβά και να μου δώσεις θα τον τσακίσω... Να είχαμε έναν Φαρσάλων τώρα! :rolleyes:

;

πες διευθυνση να σου στειλω με courrier απο αυτον εχουμε πολυ τοσο που δεν μου κανει αισθηση ,λοιπον εγω θα σου στελνω τετοια παραδοσιακα αλλα και εσυ θα πεταγεσαι μεχρι το Papagalino ok?

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια!!

demykou περαστικα σου!!!και να προσεχεις!!

κασσιανη περαστικα στην δεσποινουλα!!

εγω παντως αδιαθετησα κανονικοτατα!!με το που σαραντησα τσουπ..να τη!!!βεβαια εγω δεν θηλαζα κανονικα,πολυ λιγο για 30 ημερες μαλλον γι'αυτο!

ikkrp2.png

line_line_typew6_beg_d_typew11_time_1234587600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

καλησπερα!!!

Μπιζελακι... μη στεναχωριεσε...ολα εχουν τη θετικη και την αρνητικη τους πλευρα! Απο τη μια οπως ειπες, θα μεγαλωσεις εσυ τη μικρη, απο την αλλη ομως μην ξεχνας ως τον Ιουνιο-Ιουλιο τα δεδομενα μπορει και να αλλαξουν... και αν παλι οχι... καθε εμποδιο για καλο που λενε :)

Demy... περαστικα σου ευχομαι!

Απο ιωση εξελιχθηκε σε βρογχιτιδα ή γενικοτερα εχεις ευαισθησια στο αναπνευστικο ?

Ελα οι πεσμενες, ν΄ανεβουν λιγο!!!!

(και εγω εδω που τα λεμε δεν ειμαι και στα καλυτερα μου... )

Επισης, τον τελευταιο καιρο ακουω οτι ο χαλβας ειναι πολυ στα... φορτε του!!!

Και η διπλανη μου στο νοσοκομειο αυτο μου ελεγε!!! Με το που γυρισε σπιτι απο το μαιευτηριο, εφτιαχνε συνεχεια χαλβα σιμιγδαλενιο να εχει για επισκεπτες και στο τελος τον τσακιζε μονη της!!! :lol::lol:

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

α! να σας πω τι επαθα μ΄ενα μαυρο πουκαμισο του συζυξ...

ειχε φαγωθει που ειναι το πουκαμισο μου το μαυρο, που ειναι, που ειναι...

αμαν ρε παιδι μου του λεω, αυριο θα βαλω σκουρα για πλυσιμο!!

τελος παντων... τα πλενω και την ωρα που παω να το απλωσω, μου γλιστραει απο τα χερια και πεφτει στην αυλη μεσα σε μια λακουβα με νερο...:mad:

το παιρνω, το ΞΑΝΑΠΛΕΝΩ, το ΞΑΝΑΑΠΛΩΝΩ... και τωρα που στεγνωσαν ολα και πηγα να τα μαζεψω... βλεπω το πουκαμισο το μαυρο και με πιανει νευρικο γελιο!!!

το εχει κουτσουλησει ενα περιστερι και εχει γινει αχρηστο παλι!!!!!!!!:lol::lol::lol:

τα νευρα μου!!!!!!!!!!!!!!!!

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Demykoo περαστικά....επειδή εμένα είναι χρόνια η βρογχίτιδα που παθαίνω(λόγω τσιγάρου) θα σου πω ότι οι εισπνοές θα σε βοηθήσουν να νοιώσεις άμεσα καλύτερα αλλά για να γίνεις τελείως καλά κ να μη σου μείνουν ακροαστικά χρειάζεται οπωσδήποτε αντιβίωση....κ εγώ πήρα τον πνευμονολόγο χθες αφού με έπιανε άσχημος βήχας κ στον ύπνο τις τελευταίες μέρες κ μου ειπε να πάρω την κλασική αντιβίωση που παίρνω:rolleyes: Αυτό που θα σε βοηθήσει πάαααρα πολύ είναι εισπνοές με αιθαρειο έλαιο ευκαλυπτου(θα το βρεις σε φαρμακείο) έγω έχω παρει τώρα ένα που έχει κ άλλα μέσα(κανέλλα,θυμάρι) natuline vapo λέγεται....καντο κ θα με θυμηθείς!!! Θέλει χρόνο πάντως για να περάσει κ πρέπει να πάρεις όλη την αγωγή που σου έδωσε για να μη σου δημιουργήσει άσθμ:rolleyes:α....

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Λιζάκι ξαναπλύντο κ όσο θα το χείς απλωμένο να στεγνώσει φτιάξε έναν καφέ κ κάτσε να το παρακολουθείς.....αν κ φοβάμαι πως μπορεί να πιάσει καμμιά βροχή αν το ξαναπλύνεις! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Demykoo περαστικά....επειδή εμένα είναι χρόνια η βρογχίτιδα που παθαίνω(λόγω τσιγάρου) θα σου πω ότι οι εισπνοές θα σε βοηθήσουν να νοιώσεις άμεσα καλύτερα αλλά για να γίνεις τελείως καλά κ να μη σου μείνουν ακροαστικά χρειάζεται οπωσδήποτε αντιβίωση....κ εγώ πήρα τον πνευμονολόγο χθες αφού με έπιανε άσχημος βήχας κ στον ύπνο τις τελευταίες μέρες κ μου ειπε να πάρω την κλασική αντιβίωση που παίρνω:rolleyes: Αυτό που θα σε βοηθήσει πάαααρα πολύ είναι εισπνοές με αιθαρειο έλαιο ευκαλυπτου(θα το βρεις σε φαρμακείο) έγω έχω παρει τώρα ένα που έχει κ άλλα μέσα(κανέλλα,θυμάρι) natuline vapo λέγεται....καντο κ θα με θυμηθείς!!! Θέλει χρόνο πάντως για να περάσει κ πρέπει να πάρεις όλη την αγωγή που σου έδωσε για να μη σου δημιουργήσει άσθμ:rolleyes:α....

Αννα περαστικά και σε σένα.Κι'εσύ το ίδιο πρόβλημα έχεις έ?Liza οχι πρώτη φορά το παθαίνω,δεν έχω κάποιο πρόβλημα με το αναπνευστικό αλλά τώρα προέκυψε προφανώς επειδή το άργησα κι'εγώ και δεν πήγα να με δεί ο γιατρός αμέσως μετά την 1η βδομάδα και άφησα να περάσει και η 2η που εξακολοθούσα να έχω βήχα.Αννα΄μου έδωσε και αντιβίωση και την παίρνω και αυτή μαζί με τις εισπνοές.Τώρα γι'αυτές που μου λες δεν ξέρω,εμένα μου έδωσε τις FOSTER έτσι λέγονται και διατηρούνται στο ψυγείο.Ελπίζω να είναι καλές.

SI5Yp3.png

demy... σε ρωτησα γιατι κατι παρομοιο ειχα παθει και εγω λιγο πριν μεινω εγκυος... και ηταν η πρωτη φορα που το επαθα!

νομιζα οτι παει, αυτο ηταν!!! θα μεινω απο το βηχα!!!

τελικα ηταν ιωση που υποτροπιασε λογω οτι αφησα το βηχα για αρκετο καιρο χωρις να παρω κατι!!!

Αννα... με βλεπω να το πεταω το πουκαμισο στο τελος :lol::lol:

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Λιζάκι ξαναπλύντο κ όσο θα το χείς απλωμένο να στεγνώσει φτιάξε έναν καφέ κ κάτσε να το παρακολουθείς.....αν κ φοβάμαι πως μπορεί να πιάσει καμμιά βροχή αν το ξαναπλύνεις! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Μη ξεχνάτε και τη σκόνη από την Αφρική!!!:tongue::tongue::tongue:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Πλάκα κάνεις, έτσι...? :D
Με ξέρεις να κάνω πλάκες εγώ; :rolleyes:
Η ντοματα μη σε ανησυχει αμα κοκκινησε λιγο το στοματακι γυρω γυρω, απλα ερεθιστηκε, δεν ειναι αλλεργια.
Λες ε; Θα ξαναδοκιμάσω, την λάτρεψε ο κακομοιράκος
Μήπως έχετε εσείς υπ' όψιν κάποιον καλό???
Οχι :lol:
Μετά απο 2 βδομάδες και αφού ο βήχας μου εξακολουθούσε να υπάρχει μετά το κρύωμα που πέρασα πήγα σήμερα στο γιατρό.Τα τελευταία βράδια ξύπναγα απο τον βήχα που με έπιανε στον ύπνο μου και μάλιστα τόσο πολύ που μου κοβόταν η αναπνοή.
Κάτι παρόμοιο με έπιανε επί 3 χρόνια την ίδια εποχή (χριστούγεννα). Κάνε και τις εισπνοές, κάνε κι ότι σου λέει κι η Άννα και αέριζε και καλά το σπίτι
πες διευθυνση να σου στειλω με courrier απο αυτον εχουμε πολυ τοσο που δεν μου κανει αισθηση ,λοιπον εγω θα σου στελνω τετοια παραδοσιακα αλλα και εσυ θα πεταγεσαι μεχρι το Papagalino ok?
Σιγά, τον άντρα θα στέλνω! Deal :D
α! να σας πω τι επαθα μ΄ενα μαυρο πουκαμισο του συζυξ...

ειχε φαγωθει που ειναι το πουκαμισο μου το μαυρο, που ειναι, που ειναι...

αμαν ρε παιδι μου του λεω, αυριο θα βαλω σκουρα για πλυσιμο!!

τελος παντων... τα πλενω και την ωρα που παω να το απλωσω, μου γλιστραει απο τα χερια και πεφτει στην αυλη μεσα σε μια λακουβα με νερο...:mad:

το παιρνω, το ΞΑΝΑΠΛΕΝΩ, το ΞΑΝΑΑΠΛΩΝΩ... και τωρα που στεγνωσαν ολα και πηγα να τα μαζεψω... βλεπω το πουκαμισο το μαυρο και με πιανει νευρικο γελιο!!!

το εχει κουτσουλησει ενα περιστερι και εχει γινει αχρηστο παλι!!!!!!!!:lol::lol::lol:

τα νευρα μου!!!!!!!!!!!!!!!!

Mήπως επιθυμείς ένα στεγνωτήριο για δώρο γάμου; χαχαχα είσαι γκαντέμω κοπελιά, πατσαβουρέξ το έκανες το υποκάμισο!

WN6Op3.png

γεια σας!!!

σημερα με μια φιλη μου και τον μπεμπουλακο φυσικα πηγαμε να δουμε μια αλλη φιλη που γεννησε εδω και 10 μερες

ααααχχχχ κοριτσια ενα μπεμπουλακη τοσο δα μαλλιαρο ησυχο γλυκουλικο :tongue::tongue::tongue:

ποτε ηταν κι ο δικοσ μου τοσο μικρουλης ε?????????:lol::lol::lol::lol:

ζηλεψα θελω κι αλλοοοοοο!!!!!:confused::confused::confused::confused:

ο δικος μου μολις το ειδε αρχισε να του μιλαει ο καλος μου κοινωνικο παιδι εχω!!!:wink::wink::wink:

ειναι τοσο ησυχο το μωρακι της οσο ειμασταν εκει κοιμοταν και μας παρακαλουσε να μεινουμε κι αλλο να της κανουμε παρεα

μου θυμισε τα δικα μου ετσι ησυχος ηταν και ο δικος μου γι αυτο διαβασα 3 βιβλια...:wink::wink::wink:

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...