Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Xristina96 είπε:

Εννοείται πως είναι. Εδώ είχαμε πίεση πριν τις εξωσωματικές. Στην Αθήνα είναι ένας μόνιμος αγώνας. Ενα μόνιμο τρέξιμο. Περιμένουμε ένα σκ να κάνουμε δουλειές και ψώνια και ότι άλλο. Εγω είμαι 8 ωρο και σκ σπίτι. Ο σύζυγος όχι. Υπάρχουν μέρες που δουλεύει και 14-18 ώρες σερί. Υπάρχουν εβδομάδες με τα σκ που το πάει σερί, έχει πολλά ταξίδια. Οπότε όλο το βάρος πέφτει πάνω μου. Δεν έχει πρόγραμμα, για αυτό στην πρώτη εμβρυομεταφορά πήγα μόνη μου. 

τα ενοίκια μαύρο χάλι. Να πω ότι νοικιάζω 58τν 500€ και περιμένω αύξηση τον Οκτώβριο. Ναι μεν έχω ότι χρειάζομαι σε ένα σπίτι πέρα από πάρκινγκ. Αλλά… 58τμ με παιδί και σκύλο και περιμένω γερή αύξηση. 
      ο θεός βοηθός. Πάλι καλά έχω πάρει πολύ καλή αύξηση. Δεν με βλέπω όμως να κάθομαι για πολύ, γιατί όπως είπες όλα αυτά τα έξοδα , συν ιδιωτικές ασφάλειες συν αυτοκίνητα και κάνα ταξίδι. Ο σύζυγος έχει λιώσει. Εγώ έκατσα εκεί που είμαι μόνο και μόνο για την εξωσωματική. Μου έχουν κάνει προτάσεις μέσω γνωστής πλατφόρμας με διπλάσια λεφτά 2 φορές, και δεν έφυγα γιατί έχω την στήριξη τους. Δεν μπορούσα να έχω στο κεφάλι μου και τοξικότητα. Δεν έχω θέμα με πίεση δουλειάς. Είμαι jobholic. Οσο περισσότερη δουλειά έχω και πίεση τόσο περισσότερο γουστάρω. Αλλά…. Είμαι ευαίσθητη στις ορμόνες, το άγχος με επηρεάζει. Κάνω υπομονή εκεί. 

Καλά κάνεις κορίτσι μου. Αν με ρωτούσες μικρότερη δε διανοούμουν να κάνω πίσω στη καριέρα μου για κάτι άλλο αλλά πλέον κατάλαβα πως δεν έχει καμμία σημασία στο τέλος της ημέρας. Θα μπορούσα να έχω κάνει πράγματα που θα με έφερναν σε πολύ καλύτερη κατάσταση σήμερα αλλά έχω κάνει πολλές υποχωρήσεις τα τελευταία 2 χρόνια γιατί ξέρω πως απλά θέλω να είμαι καλή στη δουλειά μου στο σημείο που θα συνεχίζει να με πληρώνει για να κάνω αυτό που θέλω για τις εξωσωματικές και ώστε να ζούμε αξιοπρεπώς. 
      Πρέπει να είναι πολύ δύσκολο να λείπει τόσες ώρες και να τρέχεις για όλα μόνη σου και πόσο μάλλον που έκανες την εμβρυομεταφορά μόνη σου. Εγω μια ωοληψια θα κάνω μόνη μου αυτό το μήνα αν πάνε όλα καλά και ήδη το σκέφτομαι 😂

πρίν από 11 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ρε συ. Πολύ ωραία τα είπε. Και αυτό που λένε στα κέντρα γιατί το λένε; Είδες;; Το είχα διαβάσει σε πολλά άρθρα, ένα σκαλί σπερμα βοηθάει στη εξέλιξη όπως το ωάριο διορθώνει μια βλαστοκύστη. Αν μπορείς στείλε μου πμ τον γιατρό μήπως τον επισκεφτούμε και εμείς. 

Ναι ναι θα σου στείλω , μείναμε πολύ ευχαριστημένοι.

πρίν από 8 λεπτά , Xristina96 είπε:

Να σε ρωτήσω; Τώρα που σου είπε αυτό ο ανδρολόγος ενώ οι εξωματικοι σου είπαν αλλά, σε επηρέασε; Τι θα κάνεις ; 

Και τα σφιχτά εσώρουχα και οι σέλα από τις μηχανες; Είναι πολύ ευαίσθητα εκεί 

Οχι δε με επηρέασε γιατί απ’οτι φαίνεται, έχοντας ρωτήσει πλέον 4-5 εξωσωματικούς κ έχοντας πει τα ίδια όλοι, καταλήγω πως ο καθένας στην ειδικότητα του. Δλδ δε θα πάω να τους ζητήσω κ τα ρέστα. Προφανώς υπάρχει αντικειμενικό πρόβλημα με το ωάριο αλλά εφόσον μπορούμε να κάνουμε έστω κάτι για να το βοηθήσουμε τότε γιατί όχι; Συγκεκριμένα είπε πως το σπερμα είναι σα το αυτοκίνητο κ το ωάριο το συνεργείο. Πρέπει να εξασφαλίσεις πως πως ένα αυτοκίνητο με όσο δυνατόν λιγότερα προβλήματα εκεί εφόσον το συγκεκριμένο ωάριο είναι ταλαιπωρημένο. Μας αφιέρωσε πάρα πολύ ώρα, μείναμε πολύ ευχαριστημένοι. Τώρα όταν επιστρέψει από το ταξίδι του ο άνδρας μου θα πάει να κάνει σπερμοδιάγραμμα.

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!!!! Σήμερα έχω πολύ περίεργη διάθεση, μια κατάπτωση, μια βαρεμάρα τι να πω.... Αφού και χθες με πιάσανε τα κλειστά μου και δε βγήκα καν με τις φίλες μου... Να'ναι που περιμένω να αδιαθετήσω (αν και μεταξύ μας καθόλου δε θέλω, θέλω να γίνω εγώ το νούμερο 2 στις εγκυούλες), να' ναι που τον τελευταίο καιρό ο Βασίλης δουλεύει όλη μέρα και βλεπόμαστε μόνο ΣΚ, δεν ξέρω?!?!?!?!? Anyway, τουλάχιστον έχω ΣΚ μπροστά οπότε θα το ξεπεράσω. Περιμένω και το δείγμα από την πρόσκληση της βάφτισης τώρα και ελπίζω να μου φτιάξει λίγο το κέφι. Δε θυμάμαι αν σας το έχω πει αλλά το θέμα μας μιας και θα είμαστε στο νησί είναι η γοργόνα (τι άλλο?!?!?) και τα χρώματά μας τυρκουάζ και κροκί!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσακια

Μαριλου μου ευχαριστως να σου δωσω τη δευτερη θεση αφου μετα απο 9 ημερες καθυστερησης σημερα ηρθαν κανονικα οι Ρωσσοι ...

Πωλινακι στην ταρτα αυτη θα ταιριαζε λες και λιγο κολοκυθι????

Αννουλα θα συμφωνησω με τις υπολοιπες κοπελες δεν σε εχω δει απο κοντα αλλα η στις φωτογραφιες που εβαλες στο face με το ισιο μαλλι ηταν σαν να εβλεπα ενα αλλο προσωπο απ αυτο που εχεις στο προφιλ και δεν σε κολακευει καθολου νομιζω οτι σου προσθετει χρονια (και δεν το θελουμε αυτο);)

Λιζακι πολυ ωραια επιλογη μου αρεσει πολυ μα παρα πολυ:lol:

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Μπα Ξανθή δε με βλέπω, νομίζω κι εμένα on the way είναι οι Ρώσσοι, πονάει η κοιλιά μου από το πρωί οπότε δε νομίζω να τη γλυτώνω. Δεν πειράζει, next time :)

dWXVp3.png

YqUap3.png

k.gifa.gifl.gifi.gifm.gife.gifr.gifa.gifempty.gifempty.gifempty.gifempty.gifempty.gif

Τί κάνετε, μανούλες..?

Εδώ έβγαλε ήλιο και το πλυντήριο θα δουλέυει για πολλές ώρες ακόμη.....!!!! Να δω πώς θα τα σιδερώσω μετά όλ' αυτά, που μαζεύτηκαν......!!!!

Να σας ρωτήσω κάτι, τόσο καιρό του δίνω τη φρουτόκρεμα σκέτη, χωρίς ρυζάλευρο ή μπισκότα, μήπως γι' αυτό ξινίζει, όταν τη βλέπει....??? Εάν προσθέσω κάτι από τα 2, θα χαθούν οι βιταμίνες των φρούτων....???

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Κασσιανη περαστικα στο Δεσποινακι.

Κι εγω εχω τη μικρη μες στη γκρινια και τις μυξες ακομα, ευτυχως δεν ξυπναει τα βραδια, και αποψε ο βαζελος θα παει και στο γηπεδο, οποτε θα τα΄χω μεχρι να κοιμηθουν (τα μεσανυχτα δηλαδη), μονη μου χωρις αναπαυλα καθολου.:evil:

Αφρολουτρο, σαμπουαν χρησιμοποιω βιολογικα, και φυσικα τα ξεπλενω!

Εμενα ευτυχως δεν τολμησε να παει στο γηπεδο με τετοιο τσιρκο που εχουμε στο σπιτι και με τετοια κουραση που εχω εγω.

Τη δεσποινα την ποναει το αυτι της και συνεχιζει να κανει πυρετο.

Σημερα θα την παμε να δουμε τα αυτια και υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να μην την γλιτωσουμε την αντιβιωση:-(

Χτες ανακαλυψαμε οτι εσκασε και το πρωτο δοντακι του μωρου μας.

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Να σας ρωτήσω κάτι, τόσο καιρό του δίνω τη φρουτόκρεμα σκέτη, χωρίς ρυζάλευρο ή μπισκότα, μήπως γι' αυτό ξινίζει, όταν τη βλέπει....??? Εάν προσθέσω κάτι από τα 2, θα χαθούν οι βιταμίνες των φρούτων....???

τιποτα δεν πρεπει να βαζεις μεσα στα φρουτα γιατι του χαλας την πεψη.

με τη μπανανα δεν γλυκαινει λιγο?

yey2p2.png BN4cp2.png

να ΄μαι παλι.... :)

αφου εβαλα να γινει το φαγητο του μπεμπη, εκοψα τα φρουτα στο μουλτι να ειναι ετοιμα, απλωσα και μια δοση ρουχα... επανηλθα!! :D

Ταρα... ναι, ο συνδιασμος θα ειναι εκρου/μπεζ και τυρκουαζ...

δεν θα εχω καποιο συγκεκριμενο θεμα για τη βαπτιση μιας και θα ειναι και ο γαμος μαζι... απλα δεν συμπαθω πχ το σιελ ή τα ατονα χρωματα γενικοτερα...

προτιμησα το εκρου που ειναι πιο ουδετερο και για αντιθεση το τυρκουαζ που ειναι ζωηρο και γλυκο χρωμα :)

Κασσιανη... περαστικα στο Δεσποινακι! Μακαρι να μην εχει ωτιτιδα...

Οσο για την αντιβιωση... εμεις θα συνεχισουμε για ενα διμηνο ακομα λογω της ουρολοιμωξης, αλλα πολυ μιρκη δοση μονο το βραδυ!

Ξανθη... και εμενα χθες μου ηρθαν οι Ρωσσοι!!!

Με το καλο σε οσες επιθυμουνε να μπουνε ξανα στο κλαμπ με τις εγκυμονουσες!!!!

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κασσιανή, είναι με τις ώρες του, όποτε θυμάται τρώει...!!! Βοηθάει στη γεύση η μπανάνα, αλλά και πάλι δεν ενθουσιάζεται. Η γιατρός μου είπε αυτές τις 2 λύσεις, δεν το είχα σκεφτεί για την πέψη.

Καλημέρα κορίτσια...

Σήμερα η διάθεσή μου είναι πολύ πεσμένη (από χτες δλδ)...τελικά όπως έχουν τα πράγματα θα μείνω χωρίς δουλειά από Ιούνιο... θα καθήσω 3 μήνες με άδεια άνευ αποδοχών,θα μου πληρώνουν μόνο το ΙΚΑ και τον Ιούνιο θα κάνουμε απόλυση....από τη μια τρομάζω κι από την άλλη χαίρομαι που θα μεγαλώσει η μικρή μαζί μου...Στεναχωρέθηκα πολύ γιατί αυτό το γραφείο το αγαπώ,με τα αφεντικά μου έχουμε πολύ καλές σχέσεις και δεν ήθελα να φύγω....μακάρι να αλλάξουν τα πράγματα μέχρι το καλοκαίρι....

Αννούλα,παίρναμε το baby bath και δεν ήθελε ξέβγαλμα,το κίτρινο το πήραμε μια φορά κατά λάθος και ακόμα κάθεται και περιμένει....

Ειρήνη μου,φαντάζομαι την συγκίνησή σας!!!Είδα χτες και την γειτόνισσα απέναντι με κοιλίτσα 6-7 μηνών και πολύ ζήλεψα!!!Να είσαι καλά και να προσέχεις!!!

MRIip3.png

xnmwp3.png

Καλημέρα!

Kι εμένα 240 πίνει πρωί και βράδυ πάντως

Κάνει να φάει πατάτα με μυρωδικά; Αν είναι να του δίνω κι εγώ. Εμένα είναι τρελός τζανκ-ακιας, μια την πέφτει στα κοψίδια, μια βουτάει πίτες από τα πιάτα!

Κάνει ή δεν κάνει ο δικός μου πλέον θέλει να τρώει ότι τρώμε και φυσικά ...του δίνω. Χθες έφαγε πατάτα, καρότο και λάχανο με κόκκινη σάλτσα φρέσκιας ντομάτας το μεσημέρι και το απόγευμα όταν με είδα να τρώω κι εγώ ξαναέφαγε από το ίδιο με πολλή όρεξη. Νερό μάλιστα θέλει να πίνει κανονικά από ποτήρι όπως εμείς, μπουκάλι φαίνεται δεν θα χρησιμοποιήσω σ' αυτό το παιδί. Ως προς το θηλασμό κατά τη διάρκεια την μέρας τον αποφεύγει προκειμένου να δοκιμάσει και να φάει ότι τρώμε!

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Διαφημίσεις

Τη δεσποινα την ποναει το αυτι της και συνεχιζει να κανει πυρετο.

Σημερα θα την παμε να δουμε τα αυτια και υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να μην την γλιτωσουμε την αντιβιωση:-(

Υπάρχουν κάποιες σταγονίτσες που βάζουν στο αυτάκι οι οποίες ανακουφίζουν.

empty.gifempty.gifempty.gifempty.gifempty.gif

Εγώ προσθέτω αβοκάντο το οποίο γλυκαίνει τη φρουτοκρεμα και έχει επίσης πολλές βιταμίνες.

εγω στη φρουτοκρεμα δεν προσθετω τιποτα!

μαλιστα, και βαση παιδιατρου, δεν του βαζω συνδιασμο πανω απο δυο φρουτα και τη μπανανα οχι καθε μερα... για να μη μαθει στις γλυκες γευσεις...:)

επισης κρεμες δεν του εχω δωσει ποτε (ουτε στ΄αλλα παιδια)

το απογευμα του δινω γιαουρτακι :D

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Συγκεκριμένα για τη μπανάνα παρατήρησα ότι του δημιουργεί δυσκοιλιότητα. Είναι σωστή η παρατήρηση ότι δεν πρέπει πανω από δύο φρούτα να βάζουμε στη φρουτόκρεμα για να γίνεται καλύτερη απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών.

Και κάτι άσχετο, ποτέ στο παρελθόν δεν μου άρεσε ο χαλβάς ανακάλυψα όμως φέτος στο σούπερ μάρκετ έναν (δυστυχώς) και έκτοτε πήρα δυο κιλά! (Γλυκες ιστορίες, λέγεται, του Στέλιου Παρλιάρου)...

Συγκεκριμένα για τη μπανάνα παρατήρησα ότι του δημιουργεί δυσκοιλιότητα. Είναι σωστή η παρατήρηση ότι δεν πρέπει πανω από δύο φρούτα να βάζουμε στη φρουτόκρεμα για να γίνεται καλύτερη απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών.

Και κάτι άσχετο, ποτέ στο παρελθόν δεν μου άρεσε ο χαλβάς ανακάλυψα όμως φέτος στο σούπερ μάρκετ έναν (δυστυχώς) και έκτοτε πήρα δυο κιλά! (Γλυκες ιστορίες, λέγεται, του Στέλιου Παρλιάρου)...

Μιαμ, ο Παρλιάρος δεν παίζεται ο άνθρωπος...!!! Φέτος είναι η χρονιά του χαλβά, φαίνεται, κι εγώ του δίνω και καταλαβαίνει...!! Μάλλον, πρέπει να σταματήσω τη νηστεία, πάχυνα....!!! :D:D:D

καλημερα κοριτσια!!!!τι κανετε?σασ ευχαριστω πολυ πολυ για τισ ευχεσ σασ!!!οσο για τικερακι αφου εχω βαλει...κατω κατω το λαχανι...εννοειτε τικερακι με τα σταδια εγκυμοσυνησ?αχ τωρα μπορεσα να διαβασω τα χτεσινα σασ και αμεσωσ επεσα σε αυτο.....

Mmmmm, μοσχομύρισε το καφέ με την τάρτα....!!!!

Βρε παιδιά, να προσέχουμε τώρα, έχουμε και την Ειρήνη μας έγκυο, μην την ταλαιπωρούμε με τέτοια εδέσματα......!!!!!

Pola, από βδομάδα θα τη φτιάξω, ήδη μου τρέχουν τα σάλια.....!!!

οντωσ παρολο που ειναι και πρωι μου τρεχουν τα σαλια!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue:

Μπα Ξανθή δε με βλέπω, νομίζω κι εμένα on the way είναι οι Ρώσσοι, πονάει η κοιλιά μου από το πρωί οπότε δε νομίζω να τη γλυτώνω. Δεν πειράζει, next time :)

μαριλου σου ευχομαι αν οχι τουτον τον μηνα ,τον επομενο να εχεισ κι εσυ ευχαριστα...;)

κασσιανη περαστικα για την δεσποινουλα!!!!

κι εμενα σημερα ενω τοσεσ μερεσ ειχε ξεροβηχα και το παλευα με ορουσ ,τωρα παρουσιασε πιο βαρυ βηχα..θα παρω τον γιατρο μαλλον..

λιζακι πολυ ωραια τα χρωματα σασ!!αντε με το καλο!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...