Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Neverstop είπε:

Εμάς από 450 μας το πήγε 650🥺😂🥺😂🥺 κι έχουμε και ένοικοι μαγαζιού και όλα τα υπόλοιπα ρομαντικά έξοδα του μήνα.... Η ζωή έχει γίνει 50% πιο ακριβή κι οι μισθοί έχουν μείνει πίσω... Στην εξωσωματική και γενικά σε όλο τον αγώνα μας έφυγαν πάνω από 12000.. συν γέννα εννοείται μετά κτλ

Καθότι εργααιομανης από μικρή, από τη μια έλεγα πάρτα χαζή που δεν ήθελες μικρότερη παιδί κι από την άλλη αν δεν είχα δουλέψει τόσο δεν θα μπορούσα να κάνω όλα αυτά.

Εμείς δίνουμε 800 και το καλοκαίρι ανανεώνουμε συμβόλαιο οπότε περιμένω τι θα ακούσουμε. Σύνολο ως τώρα όλα έχουν φύγει σίγουρα 15k.  Και ναι αυτό τον εσωτερικό μονόλογο που από τη μια μουντζώνομαι κ μετά το παίρνω πίσω το κάνω κ εγώ. 😂 Βέβαια δε φανταζόμουν ποτέ πως θα είναι ΤΟΣΟ δύσκολο για εμάς να αποκτήσουμε ένα παιδί. Είμαστε κ μαζί 13 χρόνια, θα μπορούσε να έχει γίνει κ νωρίτερα αλλά δε θα μπορούσαμε να το υποστηρίξουμε.

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Λοιπόν, σας παραθέτω τη συνταγή...κανονικά έχει και χειροποίητη ζύμη, αλλά δεν τη γράφω (όποια βέβαια τη θέλει, πχ Μαριλού :tongue::tongue:, τη λέω ευχαρίστως). Εγώ χρησιμοποιώ ζύμη κουρού.

Γέμιση:

100 γρ. μπέικον ψιλοκομμένο

300 γρ. κασέρι χοντροκομμένο

300 γρ. γκούντα χοντροκομμένο (προσοχή, χθες "έκαψα" το μούλτι :rolleyes::rolleyes: γιατί δεν μπορούσα να τρίψω το γκούντα - αγοράστε το τριμμένο καλύτερα)

1/2 κιλό πράσσα καθαρισμένα, λεπτοκομμένα

Ελαιόλαδο

1 κουτ. γλ. κόλιανδρο (έχω σε κόκκους και το κοπανάω στο γουδί)

1 φλυτζάνι κρέμα γάλακτος (βάζω 1 μπουκαλάκι ΝΟΥΝΟΥ τέλεια με 15% λιπαρά)

Αλάτι (εγώ δεν βάζω), Πιπέρι

Σε μια μεγάλη κατσαρόλα ζεσταίνετε το λάδι και ρίχνετε το ψιλοκομμένο μπέικον. Μόλις γυαλίσει προσθέτετε το πράσσο και αφήνετε τα υλικά να ψηθούν καλά, χωρίς όμως να ροδίσουν. Σβήνετε το μάτι και προσθέτετε το αλατοπίπερο και τον κόλιανδρο. Ρίχνετε το τυρί και την κρέμα, ανακατεύοντας καλά.

Βουτυρώνετε την ταρτιέρα και βάζετε το φύλλο, στρώνοντας το καλά να καλύψει και τα τοιχώματα της ταρτιέρας (επειδή το φύλλο που χρησιμοποιώ είναι μακρόστενο, κόβω λίγο από εκεί που περισσεύει και το βάζω εκεί που λείπει :tongue:). Προσθέτετε από πάνω τη γέμιση και ψήνετε την τάρτα στο φούρνο για μισή ώρα στους 180, σκεπάζοντας με λαδόκολλα. Επειτα, αφαιρείτε τη λαδόκολλα και συνεχίζετε το ψήσιμο για περίπου 15 λεπτά ακόμη.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!

Επεξεργάστηκαν by Pola

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Βατραχάκι κ οι υπόλοιπες με πληγώνεται ρε κορίτσια εγώ θεωρώ ότι είναι από τις καλύτερές μου η φώτο που έχω στο προφίλ!:( Κ το μαλλί ναι μου πάει ίσιο αλλα είναι πολύυυυ μακρύ(τα μπροστά είναι φυλαρισμένα κ φαίνονται πιο κοντα) κ πολύυυυυ σγουρο για να το ισιώνω συνέχεια! :rolleyes:

Ο άντρα μου στρώθηκε στον καναπέ.....τι νέα girls??????? :rolleyes:

Ολο λέμε θα πάμε να πάρουμε μια δεύτερη τηλεόραση κ όλο κάπου το ξεχνάμε....όπως κ aircondition για το παιδικό....:mad:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Φωτια στον θερμιδομετρητη!!!:tongue:

Εγώ δεν ζήτησα συνταγή αυτή τη φορά μιας κ εχει 2 βδομαδες που αντισκτέκομαι σε πειρασμούς κ έχασα ήδη 2 κιλά κ αυτή βραδιατικό θέλει να με κολάσει....άντε τώρα να με καλύψει το advance της μικρής που τρώω!:rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

α πολυ ωραιο φαινεται να σε ρωτησω κατι τα τυρια λογικα εχουν λιωσει μεσα στη κρεμα ? και ποσο πρασο εγραψες μηπως εννοουσες μισο κιλο ?

Ναι, ναι, μισό κιλό, το διόρθωσα :tongue::tongue::tongue:.

Βάζω τα τυριά και μετά ρίχνω την κρέμα, μια χαρά λιώνουν, γίνεται ένα ωραίο μίγμα!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Πήρα πριν τη διαιτολόγο, είπε ότι θα με καλέσει εκείνη γιατί μιλούσε στο σταθερο, αλλά ακόμη δεν...εγώ φταίω μετα?????:tongue::tongue::tongue:

Να υποθεσω οτι την πηρες αφου τσακισες την ταρτα ε?:tongue:

Εφοσον δε σε πηρε πισω ομως, οχι δε φταις εσυ!!!:lol:

age.png age.png

Mmmmm, μοσχομύρισε το καφέ με την τάρτα....!!!!

Βρε παιδιά, να προσέχουμε τώρα, έχουμε και την Ειρήνη μας έγκυο, μην την ταλαιπωρούμε με τέτοια εδέσματα......!!!!!

Pola, από βδομάδα θα τη φτιάξω, ήδη μου τρέχουν τα σάλια.....!!!

Πριν λίγο γυρίσαμε από την παιδίατρο, όλα μια χαρά, τα δοντάκια μας αργούν ακόμη, η "δίαιτα" έπιασε τόπο, όλα καλά, δόξα τω θεώ..!!! Σε 3-4 μέρες ξεκινάμε μοσχαράκι, από λαχανικά τα πάντα, χυμό πορτοκάλι στη φρουτόκρεμα και λίγο μπισκοτάκι (αν χρειαστεί), φαρίν λακτέ, μπισκοτόκρεμα, ζυμαρικά.... ποικιλία ο μικρός.....!!!!

Από Δευτέρα ξεκινώ κι εγώ pilates-επιτέλους-να ξεφύγω και λίγο από το σπίτι......!!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Διαφημίσεις

pola ευχαριστω για την συνταγη καποια στιγμη θα την φτιαξω

Αννουλα δεν ηθελα να σε στεναχωρησω αλλα αφου σου το εχουν πει και αλλοι κανε μια δοκιμη και αλλαξε την φωτο...

ευτυχως ο αντρασ μου κοιμηθηκε και μπορεσα να παρω τον υπολογιστη

ψαχνει μανιωδος για σκαφος και ολο τις αγγελιες κοιταει...

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

καλημερα κοριτσια!!!

βλεπω η Πολα σας ανοιξε την ορεξη χθες με την σουπερ light ταρτα της ε ??? :tongue:

ευτυχως δεν προλαβα να σας διαβασω χθες γιατι με εβλεπα νυχτιατικα να χωνομουν στην κουζινα...:rolleyes:

εγω πηγα χθες με τους κουμπαρους και κλεισαμε τα βαπτιστικα (δεν θελανε να πανε μονοι τους)

πολυ ομορφα ρουχαλακια τελικα... και τα επελεξα ολα σ΄ενα πολυ γλυκο εκρου, ενω τα υπολοιπα (λαμπαδες, κουτια κλπ κλπ που θα ειναι και αυτα εκρου) θα ειναι στολισμενα με κορδελα τυρκουαζ οπως θα ειναι και ο υπολοιπος στολισμος...

καπως ετσι το σκεφτομαι... απο χρωματισμο δηλαδη

graphic-baptism-church-decoration.jpg

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα κορίτσια!!!

Δεν λέω να συνέλθω από το κρύωμα ξυπνάω κ το βράδυ πλέον από το βήχα ....ξεκίνησα χθες αντιβίωση αφού πήρα βέβαια κ τον γιατρό κ για να δούμε πως θα πάμε....σουκού μέσα θα κάτσω μπας κ γίνω καλά! :rolleyes:

Λίζα πολύ όμορφο χρώμα !!! :D

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...