Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , kate82 είπε:

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

Καλησπέρα κορίτσια μου γλυκα!Εύχομαι σε όλες μας καλή χρόνια μιας κ έχω να μπω από «πέρυσι»χαχχα με υγεία κ ευτυχία!Αυτή η χρόνια να φέρει σε όλες μας γερά μωρά κ να γεμίσει την αγκαλια μας!Να σας ρωτήσω γιατι γενικά όλο κ σε κάποια θα έχει τύχει.Έχω τρομερή δυσκοιλιότητα κ μετά την αντιβίωση για το μικροβιωμα έγινε χειρότερη!Σας έχει τύχει κάτι ανάλογο;Εκτός από αυτό εδώ Κ μια ημέρα έβγαλα κ μια αιμορροΐδα που δεν είχα ποτέ κ πονάει η άτιμη!Σε άλλα νέα βγήκαμε το Σάββατο που μας πέρασε μπουζούκια κ είμασταν δίπλα δίπλα με τον γιατρό,που έτυχε τώρα,ήταν λιγο αμήχανο μπορώ να πω αλλά οκ!

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!ΧΤΕΣ ΠΗΓΑΜΕ ΓΙΑ ΥΠΕΡΗΧΟ ΚΑΙ ΝΑΙ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΑΡΔΟΥΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αχ δεν φανταζεστε ποσο χαρηκα!!!σημερα πηγα και για αιματολογικεσ αλλα επειδη ειναι παρα πολλεσ θα τισ παρω την αλλη πεμπτη και μετα θα παω στον ντοκτορ!!

Μπραβο Ειρηνουλα! Σου ευχομαι μια υπεροχη εγκυμοσυνη!

age.png age.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εχει στις 9 στο Σταρ "Ερωτας στα χρονια της χολερας", για οσες εχουν διαβασει το βιβλιο και ενδιαφερονται. Αν σας αφησουν οι αντρες σας να το δειτε φυσικα! Γιατι μαλλον ολοι θα παρακολουθουν τον αγωνα...:rolleyes:

Πολύ ωραίο βιβλίο!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!ΧΤΕΣ ΠΗΓΑΜΕ ΓΙΑ ΥΠΕΡΗΧΟ ΚΑΙ ΝΑΙ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΑΡΔΟΥΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αχ δεν φανταζεστε ποσο χαρηκα!!!σημερα πηγα και για αιματολογικεσ αλλα επειδη ειναι παρα πολλεσ θα τισ παρω την αλλη πεμπτη και μετα θα παω στον ντοκτορ!!

ξανθουλα ειχαμε κανενα νεο?

Μπράβο Ειρηνάκι!!! Καλή συνέχεια!!!:):):)

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Καλησπέρα κορίτσια ετοιμαζόμασται και μεις για βαφτιση και ψαχνω ιδέες για στολισμο το θεμα μας θα ειναι πρίγκιπας και χρώματα γαλάζιο λαχανί.Θελω στην κολυμπήθρα να βάλω λουλούδια και οχι υφασμα με πρίγκιπα μήπως δεν θα ταίριαζε? τα χρώματα ομως θα είναι τα ίδια και θα έχει γαλαζιες μαργαρίτες με λαχανι χρυσάνθεμο και κορδέλες.

line_m121_beg_17_time_1246593600_text_cf20e3e9fcf220eceff520e5dfede1e9.gif

Ιουλία μου μια χαρά ταιριαστό είναι αν κρατήσεις τα ίδια χρώματα! Εγώ να δω τι θα κάνω με τη βάφτιση. Τίποτα δεν έχω διαλέξει ακόμη. Βέβαια έχω καιρό μέχρι τον Ιούλιο, αλλά μάλλον θα γίνει επαρχία και όχι Αθήνα και θα έχω πιο πολύ τρέξιμο!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

240 μπορεις να δινεις και δε νομιζω να πιει ποτε παραπανω. ετσι εκανε και η δεσποινα που ειναι πολυ του γαλακτος και αυτην την ποσοτητα κρατησε σταθερη μεχρι 2 χρονων. μετα μειωσε στα 150.

Κι εμενα ο ντρουλης εφαγε πατατα φουρνου φουλ στα μυρωδικα:rolleyes:

Kι εμένα 240 πίνει πρωί και βράδυ πάντως

Κάνει να φάει πατάτα με μυρωδικά; Αν είναι να του δίνω κι εγώ. Εμένα είναι τρελός τζανκ-ακιας, μια την πέφτει στα κοψίδια, μια βουτάει πίτες από τα πιάτα!

Κι εμείς χαρήκαμε :D
Εχει στις 9 στο Σταρ "Ερωτας στα χρονια της χολερας", για οσες εχουν διαβασει το βιβλιο και ενδιαφερονται. Αν σας αφησουν οι αντρες σας να το δειτε φυσικα! Γιατι μαλλον ολοι θα παρακολουθουν τον αγωνα...:rolleyes:
Γι'αυτό χρειάζονται οι δύο τιβι! Το έχω διαβάσει και το έχω δει κι όλας αλλά το ξαναβλέπω άνετα
Καλησπέρα κορίτσια ετοιμαζόμασται και μεις για βαφτιση και ψαχνω ιδέες για στολισμο το θεμα μας θα ειναι πρίγκιπας και χρώματα γαλάζιο λαχανί.Θελω στην κολυμπήθρα να βάλω λουλούδια και οχι υφασμα με πρίγκιπα μήπως δεν θα ταίριαζε? τα χρώματα ομως θα είναι τα ίδια και θα έχει γαλαζιες μαργαρίτες με λαχανι χρυσάνθεμο και κορδέλες.
Αφού είναι ίδια τα χρώματα μια χαρά θα είναι

WN6Op3.png

Εγώ έχω διαβάσει το βιβλίο αλλά δεν ήξερα ότι είχε βγει και σε ταινία!! Χτες που είδα να το διαφημίζουν έλεγα από μέσα ότι και να μην θέλει να το δει ο άντρας μου θα το δω στη μέσα τηλεόραση και θα μου κρατήσει και το παιδί προκειμένου να το δω!!

ξανθουλα ειχαμε κανενα νεο?

Ειρήνη μου ζεις μεγάλες στιγμές ξανά, προσοχή μεγάλη όχι στεναχώριες ( με τα πεθερικά) και απόλαυσε το όσο μπορείς!! Και εμείς θα χαιρόμαστε μαζί σου την κάθε στιγμή.:)

an1cEXV0g410000MzAwNDlkfDY3MTY4MTQzZGF8VG8gYW50cmFraSBtb3UgZWluYWk.gif

an1cOLN0g410000MjAzZHw5MDIyOTVkYXwmIzkyNTsmIzk1MzsmIzk0NTsmIzk3MDsg.gif

Καλησπερα και απο εμενα

Πηγα σημερα στο φαρμακειο και πηρα τεστ (διπλο) αλλα δεν αντεξα απο την αγωνια και το εκανα βγηκε αρνητικο , ειπα να κανω το αλλο αυριο το πρωι με τα πρωινα ουρα αλλα νιωθω να με ποναει η κοιλια μου ....

Συμπεθερα θα στρωθω να δω την ταινια

Pola μου αρεσει πολυ αυτη η ταρτα και θελω τη συνταγη

Ειρηνουλα μπραβο κοριτσι μου ολα καλα βαλε μας και κανενα τικερακι εγκυουλας που μας ελειψαν

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

καλησπερα κοριτσια!!!

ειρηνακι με το καλο!!!μου θυμησεσ τισ στιγμες της δικης μου εγκυμοσυνης!!!καλα λεει η ξανθη βαλε κανενα τικερακι εγκυμοσυνης!!!

ιουλια καλυτερα λουλουδια στην κολυμπιθρα οντως και εφοσον θα ειναι στα ιδια χρωματα!!

εμενα σημερα με πηρανε απο την πρωην δουλεια και μου ειπαν να παω απο την δευτερα αν θελω επειδη απολυσανε μια,οπως δουλευα(4ωρα και 6ωρα αναλογως το ωραριο του αντρα μου)και φυσικα θα παω.μου την σπαει που μια με περνουν και μια με διωχνουν αλλα δυστυχως εχουμε αναγκη τα χρηματα και τετοιο ωραριο δεν θα βρω πουθενα!!

ikkrp2.png

line_line_typew6_beg_d_typew11_time_1234587600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

Διαφημίσεις

Καλησπερα και απο εμενα

Πηγα σημερα στο φαρμακειο και πηρα τεστ (διπλο) αλλα δεν αντεξα απο την αγωνια και το εκανα βγηκε αρνητικο , ειπα να κανω το αλλο αυριο το πρωι με τα πρωινα ουρα αλλα νιωθω να με ποναει η κοιλια μου ....

Συμπεθερα θα στρωθω να δω την ταινια

Pola μου αρεσει πολυ αυτη η ταρτα και θελω τη συνταγη

Ειρηνουλα μπραβο κοριτσι μου ολα καλα βαλε μας και κανενα τικερακι εγκυουλας που μας ελειψαν

Ξανθή θα ταίσω σε λίγο την Κάρολ και θα στην πω μετά, είναι πολύ νόστιμη και εύκολη :):)

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Καλησπερα!!!!!!!!

Ειρηνακη μου μπραβο παντα τετοιες χαρες!!!

σημερα ειναι μια χαλαρη μερα δουλιτσες παιχνιδι με τον μπουσουλιτσα μου

ο μικρος μου δεν με αφηνει να κανω τιποτα

στο παρκο δεν θελει στο κρεββατακι του δεν θελει στο καρεκλακι δεν θελει

θελει να μπουσουλαει να πιανεται απο το τραπεζακι να το τρωει και να σηκωνεται:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ειμαι συνεχως μαζι του γιατι φοβαμαι μην πεσει....

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Ξανθή θα ταίσω σε λίγο την Κάρολ και θα στην πω μετά, είναι πολύ νόστιμη και εύκολη :):)

pola αν θελεις μου την στελνεις κι εμενα?

να την κανω κανα βραδακι στον αντρουλη μου που συνεχεια με ρωταει

"τι θα φαμε για βραδυ?" του λεω τιποτα βραδυ ειναι...αλλα εκεινος πειναει!!

Ειρηνάκι μου αχου το σποράκι καρδιοχτυπα!!!!:lol: Τέλεια!!!!

Αννουλα μου γλυκια οι φωτο σου σαν μαγισα ειναι υπεροχες και το ισιο μαλλι σου παει παρα πολυυυυυυ

η φωτο που εχεις στο προφιλ σου στο φεις σε αδικη εισαι μια κουκλα σε παρακαλω αλλαξε την!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...