Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, little miracle είπε:

κοπελα μου μην καθεσαι να χαλιεσαι και να αγχωνεσαι ΚΑΙ για τη δουλεια . γιατι εβλεπα που εγραφες και για την βοηθο σου. αυτο που βιωνεις εσυ τωρα θελει πολυ γερο στομαχι και δεν ξερεις ποσο καιρο θα σου παρει. σου ευχομαι να γινει με την μια. αλλα υπαρχει κι η πιθανοτητα να παρει μηνες. οι φυσικοι ειναι ρισκο κ θελουν πολλη υπομονη. οι δουλειες ερχονται και παρερχονται. και να θυμασαι πως καμια δουλεια δεν θα «κλαψει» για σενα, δεν θα σε συντρεξει και δεν θα καταλαβει τι περνας. εσυ κοιτα τωρα να δωσεις βαση στις προσπαθειες σου και ολα τα αλλα οσο μπορεις γραψτα εκει που δεν πιανει μελανι. και πανω απο ολα κοριτσια η ψυχικη μας ηρεμια. κανενας μισθος και καμια πολυτελεια δεν την αντισταθμιζει. 

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σ' ευχαριστώ, Μαριαννάκι....!!! Μάλλον φταίει που δεν τον τσιγάριζα, τρομάρα μου....!!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Κορίτσια, κάτι άσχετο: Έχετε βάλει καθόλου τα μικρά στην περπατούρα....??

Ναι ξεκινήσαμε λίγο λίγο από την Παρασκευή που μου την έστειλε η αδερφή μου - δώρο της θείας!;) Την βάζω μόνο για 5 λεπτά την ημέρα. Είναι μικρούλα ακόμα! Κάθε μέρα τα πάει και καλύτερα, κάνει μερικά βηματάκια, όπως νά'ναι και μετά τη βγάζω.;Exei πολύ γέλιο :lol: Στην αρχή με κοίταζε σαν παγοκολόνα. Δεν κουνιόταν καθόλου, τώρα πολύ καλύτερα :D

n8m8p2.png

X9drp2.png

Ρώτησα αν ξεπλένεται γιατί το προηγούμενο που είχαμε της frezyderm δεν το ξεπλέναμε....Μας είχε πει η παιδίατρος και ο φαρμακοποιός ότι δεν χρειάζεται...γι'αυτό και δεν ήξερα...Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας...

MRIip3.png

xnmwp3.png

Kαλά τρελλές είστε???? :tongue::tongue::tongue: Προσέχουμε όσο δεν πάει άλλο!!!! Δεν θέλω 3ο παιδί με τίποτα!!!!!!:rolleyes::rolleyes: Όσο για την όρεξη, ε, κάπως πρέπει να συντηρηθούν τα κιλά μου εεεεεε????:tongue::tongue::tongue:

Για το Καρολομπάνιο χρησιμοποιώ το eubos το μπλέ, και εννοείται ξέβγαλμα μετά!!!:rolleyes::rolleyes:

Καλησπέρα κοπελάρες!!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Ρώτησα αν ξεπλένεται γιατί το προηγούμενο που είχαμε της frezyderm δεν το ξεπλέναμε....Μας είχε πει η παιδίατρος και ο φαρμακοποιός ότι δεν χρειάζεται...γι'αυτό και δεν ήξερα...Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας...

Αυτό χρησιμοποιούσαμε κ εμείς πριν αλλά το δεν χρειάζεται ξέβγαλμα δεν το καταλαβαίνω:confused::confused::confused:....χμμμμ μήπως παίρνατε το κίτρινο με χαμομήλι που είναι για κάποιες ευαισθητες επιδερμίδες???Το είχα πάρει καταλάθος κ εκείνο νομίζω δεν ξεβγάζεται γιατί είναι σαν νερό κ το διαλύεις κ σε νερό! :rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Κι εμένα Μαριάννα θα πάει γήπεδο σήμερα, ε βέβαια χάνεται τέτοια ευκαιρία? Το λέει και το ξαναλέει από την προηγούμενη εβδομάδα!

Μαρια, προβλεπω να λειπουν πολλες ωρες αποψε! Εκτος οτι θα γινεται χαμος και θα εχει απιστευτο μποτιλιαρισμα για να φτασουν και να φυγουν, νομιζω πως αν ερθουν ισοπαλια με τη Ρομα, πανε για παραταση, και μετα πεναλτι!

age.png age.png

Μαρια, προβλεπω να λειπουν πολλες ωρες αποψε! Εκτος οτι θα γινεται χαμος και θα εχει απιστευτο μποτιλιαρισμα για να φτασουν και να φυγουν, νομιζω πως αν ερθουν ισοπαλια με τη Ρομα, πανε για παραταση, και μετα πεναλτι!

Ωραία κατά τις 2 τους βλέπω να έρχονται. Καλά εγώ με το μπουμπούκι θα κοιμόμαστε του καλού καιρού ;) Αν δεν κάνει τίποτα περίεργα πάλι! :rolleyes:

Μερικές φορές γκρινιάζει μέχρι να κοιμηθεί και μας πέρνει αργά!

n8m8p2.png

X9drp2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!ΧΤΕΣ ΠΗΓΑΜΕ ΓΙΑ ΥΠΕΡΗΧΟ ΚΑΙ ΝΑΙ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΑΡΔΟΥΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αχ δεν φανταζεστε ποσο χαρηκα!!!σημερα πηγα και για αιματολογικεσ αλλα επειδη ειναι παρα πολλεσ θα τισ παρω την αλλη πεμπτη και μετα θα παω στον ντοκτορ!!

ξανθουλα ειχαμε κανενα νεο?

DnfMp3.pngqTarp3.png

Εχει στις 9 στο Σταρ "Ερωτας στα χρονια της χολερας", για οσες εχουν διαβασει το βιβλιο και ενδιαφερονται. Αν σας αφησουν οι αντρες σας να το δειτε φυσικα! Γιατι μαλλον ολοι θα παρακολουθουν τον αγωνα...:rolleyes:

age.png age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...