Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, little miracle είπε:

κοπελα μου μην καθεσαι να χαλιεσαι και να αγχωνεσαι ΚΑΙ για τη δουλεια . γιατι εβλεπα που εγραφες και για την βοηθο σου. αυτο που βιωνεις εσυ τωρα θελει πολυ γερο στομαχι και δεν ξερεις ποσο καιρο θα σου παρει. σου ευχομαι να γινει με την μια. αλλα υπαρχει κι η πιθανοτητα να παρει μηνες. οι φυσικοι ειναι ρισκο κ θελουν πολλη υπομονη. οι δουλειες ερχονται και παρερχονται. και να θυμασαι πως καμια δουλεια δεν θα «κλαψει» για σενα, δεν θα σε συντρεξει και δεν θα καταλαβει τι περνας. εσυ κοιτα τωρα να δωσεις βαση στις προσπαθειες σου και ολα τα αλλα οσο μπορεις γραψτα εκει που δεν πιανει μελανι. και πανω απο ολα κοριτσια η ψυχικη μας ηρεμια. κανενας μισθος και καμια πολυτελεια δεν την αντισταθμιζει. 

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Εφτιαξα μια τάρτα με μπέικον, πράσο και τυριά και τώρα ψήνεται...Πάλι πεινάωωωωωωωω!!!!!

Τι εχεις παθει εσυ με το φαγητο παιδι μου? Βρε μπας κι εισαι εγκυος παλι?:lol:

101154zqmuz3qfox.jpg

age.png age.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημεραααααα!!!!! mantinop περαστικα στον πιτσιποποπακο!Η μπεμπα ξυπνησε νωρις σημερα και δεν μπορεσα να απολαυσω το καφεδακι μου οπως αλλες μερες!Τον μεσαιο μου γιο θα τον εχω μεχρι την Τεταρτη σπιτι επειδη αρρωστησαν 7 παιδια και εκλεισε το τμημα στο σχολειο του!!!!:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:Μες στην τρελη χαρα η πολυτεκνη ειμαι!!!!Επισης η μπουμπου εδω και τρεις μερες μπουσουλαει...Αντε τωρα να την κυνηγαμε...:confused:

Πολα τι διαβαζω ...εχουμε περιεργες ορεξεις.....?????Αντε βρε με το καλο:tongue:

Μαριαννα πεθαινω για τα τικερακια σου!!!!:cool:

1v0n7ypa5y9lur77.png

εμεις κοριτσια εχουμε στρατα αλλα δεν την εχω βαλει ακομα.ο γιατρος μας ειπε οχι!!!και λογω ατυχηματων και γιατι δεν αναπτυσετε σωστα ο εγκεφαλοσ!!!!εγω σκεφτομαι να την βαλω αργοτερα για πολυ λιγο.ασε που εμεις περπαταμε ηδη!!την κραταω και παμε!!της κουναγα εγω τα ποδαρακια στην αρχη και τωρα τα παει μονη της!!σημερα βγηκαμε και στην αυλη με τα αθλητικα μας και περπατησαμε!!:):)

Καλημέρα κορίτσια,

Evdokitsa άλλο ένα παιδάκι διάβαζα χτες περπάτησε από τους 6 μήνες και το θεωρούν μοναδική περίπτωση,

δεν τους γράφεις ότι δεν είναι η μοναδική ??

an1cEXV0g410000MzAwNDlkfDY3MTY4MTQzZGF8VG8gYW50cmFraSBtb3UgZWluYWk.gif

an1cOLN0g410000MjAzZHw5MDIyOTVkYXwmIzkyNTsmIzk1MzsmIzk0NTsmIzk3MDsg.gif

Καλέ αυτό που κάνει της Ευδοκίας και η δικιά μας το κάνει, όλο το σπίτι βόλτα το πάμε αν την κρατάει κάποιος. Το μπουσούλημα πάλι δεν το έχει με τίποτα μιλάμε, όλο πιάνεται να σηκωθεί δε θέλει καθόλου μπρούμητα :)

Κυριακούλα υπομονή.... Μήπως να τον βάλεις να κάνει baby sitting στην αδερφή του?!?!!? χιχιχιχιχιχιχιχιχι!!!!!!

Αχ, κορίτσια έξω είναι σαν καλοκαίρι κι εγώ πρέπει να μαζέψω το μυαλό μου να δουλέψω και δε θέλω καθόλου:)

Αννούλα πώς είσαι σήμερα? Τα άρρωστα μπεμπίνια μας?

dWXVp3.png

YqUap3.png

Κορίτσια,

Η Ξανθή δεν ήταν που είχε καθυστέρηση ?? Τι έγινε έχουμε κανένα νέο?? Pola μου γλυκά μήπως πας να μας το φέρεις από τα «πλαϊνά»? Εγώ πάντως σου το εύχομαι αν το επιθυμείς και εσύ!¨:)

an1cEXV0g410000MzAwNDlkfDY3MTY4MTQzZGF8VG8gYW50cmFraSBtb3UgZWluYWk.gif

an1cOLN0g410000MjAzZHw5MDIyOTVkYXwmIzkyNTsmIzk1MzsmIzk0NTsmIzk3MDsg.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!

Μαριλού είμαι κάπως καλύτερα αν κ μάλλον θα πρέπει να πάω να πάρω καμμιά αντιβίωση γιατί τα ακροαστικά δεν πρόκειται να φύγουν μόνα τους....εγώ όποτε κρυώνω μου το πάει σε βρογχίτιδα χρόοοονια τώρα οπότε ξέρω κ τι δρόμο πρέπει να πάρω:rolleyes:

Εχω πάρα πολύ δουλειά εντωμεταξύ κ αυτός ο ήλιος μου τη δίνει ;)

Εντωμεταξύ χθες ζύγισα τη μικρή γιατί μου φάνηκε κάπως πιο ελαφριά κ έχει χάσει 100γρ. σε μια εβδομάδα ενώ τρώει μόνο στο γάλα τα χαλάμε....δεν πάμε καλά θα κάνω υπομονή να δω πως θα πάει στο μήνα αν κ έχω αγχωθεί πολύ!:-(

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Κυριακούλα υπομονή.... Μήπως να τον βάλεις να κάνει baby sitting στην αδερφή του?!?!!? χιχιχιχιχιχιχιχιχι!!!!!!

το Μαριο ή τον Κωνσταντινο?:mrgreen::mrgreen: γιατι ο Κωνσταντινος μερικες φορες κανει χειροτερα και απο μωρο(9 ετων ειναι)!!!

1v0n7ypa5y9lur77.png

Καλημέρα μανούλες!!

Περαστικά στους αρρωστούληδες....

Χριστίνα,πολύ καλά τα νέα σας!!Μπράβο!!!

Ιουλία καλώς ήρθες,να σου ζήσει το μωράκι σου....

Πήγαμε χτες και κλείσαμε τα πρώτα βαπτιστικά της μικρής...πλησιάζουμε σιγά σιγά και έχουμε λίγα ακόμα να κάνουμε...

Να ρωτήσω κάτι??Χρησιμοποιεί καμία proderm αφρόλουτρο στο μωράκι της και αν ναι,το ξεπλένετε???Είπαμε με τον Κώστα να της παίρνουμε αυτό γιατί το δοκιμάσαμε κάποια στιγμή και δεν έκανε καμία περίεργη αντίδραση οπότε το συνεχίσαμε...αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να το ξεπλένω...

Το απόγευμα θα πάω στο γραφείο μια βόλτα,να δω τί γίνεται και να κανονίσω τα της δουλειάς...αν θα πάω και πότε...

MRIip3.png

xnmwp3.png

εχθες ειχαμε παιδιατρο 9500 και 75 ποντους μια χαρα ειμαστε

την ρωτησα αν του δωσω περισσοτερο γαλα απο τα 210 που πινει και μου ειπε αν θελει ναι

κλαιει οταν τελειωνει το μπουκαλι αλλα αν τωρα του δωσω 240 μετα θα πρεπει να κανω 2 μπουκαλια????????????? νομιζω οτι ειναι πολυυυυ

240 μπορεις να δινεις και δε νομιζω να πιει ποτε παραπανω. ετσι εκανε και η δεσποινα που ειναι πολυ του γαλακτος και αυτην την ποσοτητα κρατησε σταθερη μεχρι 2 χρονων. μετα μειωσε στα 150.

...Αφου αρνήθηκε με περιφρόνηση να φάει τη χορτόσουπα κοίταζε επίμονα το φούρνο στον οποίο ψηνόταν πατάτες με ρίγανη και φυσικά (όταν γι' αστείο του έδωσα να δοκιμάσει) τσάκισε ένα πιάτο!!!

Κι εμενα ο ντρουλης εφαγε πατατα φουρνου φουλ στα μυρωδικα:rolleyes:

επισης και αν θηλαζα μου ειπε, δεν υπηρχε προβλημα μ΄οση ποσοτητα γαλα ηθελε και ας μην ετρωγε και καθολου φρουτοκρεμες ή χορτοσουπες...

Αν θηλαζες, φοβαμαι μη σου ελεγε τα αντιθετα:-P

Μωρε δεν τους πιανεις πουθενα.

εχω περασει μια (ακομα) δραματικη νυχτα, οπου η δεσποινα κοιμηθηκε στις 3.30 το πρωι!!!

Ακρη δεν εβγαζα.

Μια εκλαιγε γιατι δηθεν την πονουσε το αυτι της, μια γιατι ηθελε τον μπαμπα της, μια γιατι ηθελε την προγιαγια που κοιμοταν στο σαλονι.

Και λεω "δηθεν" για το αυτι, γιατι οταν ηρθε πια η γιαγια μου και την πηρε στο σαλονι, ολα ηταν καλα.

Επαιζε με τα καινουργια της παιχνιδια και ακουσε και την κοκκινοσκουφιτσα περι τις 10 φορες.

Κοριτσια ειμαι ερειπιο...

Ο μικρος κοιμοταν του καλου καιρου. Ουτε ξυπνησε καθολου.

Μα να μην ξενυχταω με το μωρο και να το παθω με το τριχρονο?

Μεχρι που μου ελεγε "σηκω μαμα να με πας στο νοσοκομειο, αλλα να μη μου κανουν ενεση". Ετσι για τη βολτα...:rolleyes:

Σημερα θα την παω στην παιδιατρο του ταμειου μας που ειναι διπλα να δουμε τα αυτια.

yey2p2.png BN4cp2.png

Καλημέρα μανούλες!!

Να ρωτήσω κάτι??Χρησιμοποιεί καμία proderm αφρόλουτρο στο μωράκι της και αν ναι,το ξεπλένετε???Είπαμε με τον Κώστα να της παίρνουμε αυτό γιατί το δοκιμάσαμε κάποια στιγμή και δεν έκανε καμία περίεργη αντίδραση οπότε το συνεχίσαμε...αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να το ξεπλένω...

Τι εννοεις να το ξεπλενεις?

Θα πλυνεις το μωρο και δε θα ξεπλυνεις μετα τις σαπουναδες?

Βρε Μπιζελι πως γινεται αυτο?

Παντως εγω τα εκοψα αυτα τα σαμπουαν και αφρολουτρα.

Παιρνω απο το φαρμακειο τα παιδικα της απιβιτα.

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Κασσιανη περαστικα στο Δεσποινακι.

Κι εγω εχω τη μικρη μες στη γκρινια και τις μυξες ακομα, ευτυχως δεν ξυπναει τα βραδια, και αποψε ο βαζελος θα παει και στο γηπεδο, οποτε θα τα΄χω μεχρι να κοιμηθουν (τα μεσανυχτα δηλαδη), μονη μου χωρις αναπαυλα καθολου.:evil:

Αφρολουτρο, σαμπουαν χρησιμοποιω βιολογικα, και φυσικα τα ξεπλενω!

age.png age.png

Bonjour....!!!!

Τί κάνετε, όμορφες....???

Λοιπόν, είπα να μαγειρέψω ζυμαρικά με κιμά σόγιας, καμιά ιδέα για να γίνει πιο γευστική η σόγια....???? Ο άντρας μου με κοροϊδεύει :rolleyes:, δεν την πολυσυμπαθεί, θέλω να την κάνω ελαφρώς πικάντικη, αλλά κυρίως γευστική....!!!! Τί προτείνετε...??

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Bonjour....!!!!

Τί κάνετε, όμορφες....???

Λοιπόν, είπα να μαγειρέψω ζυμαρικά με κιμά σόγιας, καμιά ιδέα για να γίνει πιο γευστική η σόγια....???? Ο άντρας μου με κοροϊδεύει :rolleyes:, δεν την πολυσυμπαθεί, θέλω να την κάνω ελαφρώς πικάντικη, αλλά κυρίως γευστική....!!!! Τί προτείνετε...??

Θα βαλεις οτι βαζεις και στον κιμα. Εννοειται οτι πριν τη μαγειρεψεις, την εχεις βαλει να φουσκωσει σε ζεστο νερο και την εχεις στραγγιξει.

age.png age.png

Θα βαλεις οτι βαζεις και στον κιμα. Εννοειται οτι πριν τη μαγειρεψεις, την εχεις βαλει να φουσκωσει σε ζεστο νερο και την εχεις στραγγιξει.

Τον τσιγαρίζουμε....???

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...