Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, little miracle είπε:

κοπελα μου μην καθεσαι να χαλιεσαι και να αγχωνεσαι ΚΑΙ για τη δουλεια . γιατι εβλεπα που εγραφες και για την βοηθο σου. αυτο που βιωνεις εσυ τωρα θελει πολυ γερο στομαχι και δεν ξερεις ποσο καιρο θα σου παρει. σου ευχομαι να γινει με την μια. αλλα υπαρχει κι η πιθανοτητα να παρει μηνες. οι φυσικοι ειναι ρισκο κ θελουν πολλη υπομονη. οι δουλειες ερχονται και παρερχονται. και να θυμασαι πως καμια δουλεια δεν θα «κλαψει» για σενα, δεν θα σε συντρεξει και δεν θα καταλαβει τι περνας. εσυ κοιτα τωρα να δωσεις βαση στις προσπαθειες σου και ολα τα αλλα οσο μπορεις γραψτα εκει που δεν πιανει μελανι. και πανω απο ολα κοριτσια η ψυχικη μας ηρεμια. κανενας μισθος και καμια πολυτελεια δεν την αντισταθμιζει. 

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Κορίτσια, κάτι άσχετο: Έχετε βάλει καθόλου τα μικρά στην περπατούρα....??

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κι εγω το΄χω σκεφθει αυτο, αλλα εκτος οτι η μανα μου θα φρικαρει εντελως, δεν της εχω εμπιστοσυνη οτι μπορει να τα βγαλει περα αν συμβει κατι απροοπτο. Καποτε ειχε κολλησει ενα κομματι χαρτι στον ουρανισκο του Αντωνη, και αντι να του χτυπησει την πλατουλα, να το γυρισει αναποδα, πηγε να του δωσει νερο!:shock:

Α, πολύ ωραία, τέτοια λέγε μου!!!:rolleyes::rolleyes:

Εσυ στο φαι το μυαλο σου...:tongue:

Πειτε ποτε θα πατε, να φτιαξω φανουροπιτα.

Πως με καταλαβαίνεις!!!:tongue::tongue:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Εγω της φτιαχνω 240 ml γαλα, αλλα τις περισσοτερες φορες θα αφησει γυρω στα 50-60 ml.

Και τωρα που λεμε για γαλα, χθες που πηγα σουπερ μαρκετ, ειδα το κατσικισιο και σκεφτηκα να παρω του Αντωνη, αλλα μολις ειδα την τιμη τρελαθηκα! Κοντα στο 1,5 ευρω ακριβοτερο απο το αγελαδινο! Ε οχι και να δινω περιπου 3 ευρω για 1 λιτρο γαλα! Πρεπει να ξεκινησω τις δημοσιες σχεσεις με τους γειτονες που εχουν κατσικες και προβατα νομιζω!:lol:

age.png age.png

Εγω της φτιαχνω 240 ml γαλα, αλλα τις περισσοτερες φορες θα αφησει γυρω στα 50-60 ml.

Και τωρα που λεμε για γαλα, χθες που πηγα σουπερ μαρκετ, ειδα το κατσικισιο και σκεφτηκα να παρω του Αντωνη, αλλα μολις ειδα την τιμη τρελαθηκα! Κοντα στο 1,5 ευρω ακριβοτερο απο το αγελαδινο! Ε οχι και να δινω περιπου 3 ευρω για 1 λιτρο γαλα! Πρεπει να ξεκινησω τις δημοσιες σχεσεις με τους γειτονες που εχουν κατσικες και προβατα νομιζω!:lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κορίτσια, κάτι άσχετο: Έχετε βάλει καθόλου τα μικρά στην περπατούρα....??

Πηγε και αγορασε ο αντρας μου χωρις να με ρωτησει, και δεν την ανοιξα καν. Οπως ηταν στο κουτι, πηγα και την αλλαξα.

age.png age.png

Διαφημίσεις

Α και εμεις με την περπατουρα κατι αναλογο παθαμε...

Πηγαμε στο μαγαζι ν΄αγορασουμε παρκο και ο Χαρης εβαλε το μπεμπη για πλακα μεσα σε μια στρατα..

Αυτος ξετρελλαθηκε και δεν ηθελε να βγει με τιποτα... μας ακουσε ολο το μαγαζι απο τα κλαματα και τελικα ο... χαζομπαμπας του την πηρε!!!!

Τον βαζω πολυ λιγο, αντε κανα 10λεπτο και οχι καθε μερα και πηγαινει σφαιρα και προς τα μπρος κανονικοτατα!!!!!

ασε που εμαθε και να στριβει... :lol::lol::lol:

ο ενας παιδιατρος μου ειπε οχι (λογω φοβου ατυχηματος) ο δευτερος μου ειπε ναι μεν, αλλα!!!

οχι πανω απο 10 λεπτα και μεγαλη προσοχη!!!!!!!!!!!

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

εμεις κοριτσια εχουμε στρατα αλλα δεν την εχω βαλει ακομα.ο γιατρος μας ειπε οχι!!!και λογω ατυχηματων και γιατι δεν αναπτυσετε σωστα ο εγκεφαλοσ!!!!εγω σκεφτομαι να την βαλω αργοτερα για πολυ λιγο.ασε που εμεις περπαταμε ηδη!!την κραταω και παμε!!της κουναγα εγω τα ποδαρακια στην αρχη και τωρα τα παει μονη της!!σημερα βγηκαμε και στην αυλη με τα αθλητικα μας και περπατησαμε!!:):)

ikkrp2.png

line_line_typew6_beg_d_typew11_time_1234587600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

Για την περπατούρα ρώτησα τον παιδίατρο αρχες του μήνα που είχαμε εμβόλιο και μου είπε απο τον επόμενο μήνα οταν θα κλείσουμε τον ογδοο μπορώ να τον βάζω για λίγο όμως.

line_m121_beg_17_time_1246593600_text_cf20e3e9fcf220eceff520e5dfede1e9.gif

καλησπερα!!! ιουλια καλωσηρθες στην παρεα μας!

περπατουρα δεν πηραμε.δεν ηθελα εγω αλλα και ο παιδιατρος μας ηταν κατηγορηματικος.

χριστινα τον ιουνιο που θα εχω εξετασεις κ θα ερθω αθηνα να βρεθουμε! κοριτσια ραντεβου τον ιουνιο!!!!!!!!!!:P

Διαφημίσεις

Η δικια μου παιδιατρος μου ειπε οτι αν θελω μπορω να τον βαλω στην περπατουρα και οταν της ειπα τα γνωστα οτι λενε οτι δεν ειναι καλη, μου ειπε οτι δεν ειναι αυτο το προβλημα απλα θελει να εχεις πολυ χωρο για να μην κοπαναει στα επιπλα. :confused:

ziZip2.png BhAqp2.png

Ουφ! Μόλις έκατσα. Γύρισα από το γραφείο, ασχολήθηκα λίγο με τα της βάφτισης, μετά ξύπνησε η γοργονίτσα και παίζαμε και μετά μαγείρεψα μπιφτέκια και μακαρόνια με σάλτσα... Παρόλα αυτά έχω μια απίστευτη ενέργεια ακόμη, μάλλον παραξεκουράστηκα το τριήμερο:) Εμείς δεν έχουμε ακριβώς περπατούρα, έχουμε ένα αυτοκινητάκι από το mothercare, My first convertible το λέει και τη βάζω το πολύ 15 λεπτά τη μέρα. Κι εμένα έτσι κι αλλιώς προτιμάει να την κρατάω και να περπατάει οπότε.....

Λοιπόν το γκρουπάκι του Ωρωπού συντονιστείτε, μόλις μας πει η Χριστίνα για το ωράριο της εκκλησίας ε?!?!?!!?!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Ουφ! Μόλις έκατσα. Γύρισα από το γραφείο, ασχολήθηκα λίγο με τα της βάφτισης, μετά ξύπνησε η γοργονίτσα και παίζαμε και μετά μαγείρεψα μπιφτέκια και μακαρόνια με σάλτσα... Παρόλα αυτά έχω μια απίστευτη ενέργεια ακόμη, μάλλον παραξεκουράστηκα το τριήμερο:) Εμείς δεν έχουμε ακριβώς περπατούρα, έχουμε ένα αυτοκινητάκι από το mothercare, My first convertible το λέει και τη βάζω το πολύ 15 λεπτά τη μέρα. Κι εμένα έτσι κι αλλιώς προτιμάει να την κρατάω και να περπατάει οπότε.....

Λοιπόν το γκρουπάκι του Ωρωπού συντονιστείτε, μόλις μας πει η Χριστίνα για το ωράριο της εκκλησίας ε?!?!?!!?!

Εγώ από την άλλη δεν έχω ασχοληθεί ακόμη καθόλου με τη βάπτιση!!!! Σκεφτόμουν να κάνω μόνη μου τα προσκλητήρια, αλλά νομίζω ότι θα βγούν μάπα!!!!!!Ασε που έχω δει και έτοιμα που είναι υπέροχα!!!! :):):) Να ρωτήσω...θα κάνεις μπομπονιέρες διαφορετικές για μεγάλους και παιδιά???

Εφτιαξα μια τάρτα με μπέικον, πράσο και τυριά και τώρα ψήνεται...Πάλι πεινάωωωωωωωω!!!!!

Θέλω Ωρωπό λέμε!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Τον Ωρωπό ψήνομαι σφόδρα να τον κανονίσουμε :)

Εγώ τα ποροσκλητήρια τα έφτιαξα με τη γραφίστρια που έχουμε στη δουλειά και αύριο περιμένω το δοκίμιο για να καταλήξω στα χρώματα αλλά είμαι πολύ ενθουσιασμένη νομίζω θα γίνουν τέλεια!!!! Μπουμπουνιέρες θα τις κάνουμε όλες μόνες μας με τη μαμά μου και για τα παιδάκια θα κάνουμε άλλες, θα φτιάξει η μαμά μου με βελονάκι μικρές γοργονίτσες κούκλες για τα κορίτσια και πειρατάκια για τα αγόρια.

dWXVp3.png

YqUap3.png

Καλημέρα κορίτσια;)

Ιουλία καλώς ήλθες στην παρέα μας, να σου ζήσει το μωράκι σου:)

Ο πιτσιποπάκος εξακολουθεί να είναι μπουκωμένος αλλά αρχίζει σιγά σιγά να τρώει κανονικά.

Ο γκρινιαρογατούλης θέλει συνέχεια παρέα και αγκαλίτσα...είναι μωρό χαδιάρικο...αρχίσαμε και να κουνάμε το χεράκι για χαιρετισμό...

Ακόμα δεν καθόμαστε στον πωπό μας αλλά ο γιατρός είπε ότι επειδή είναι λίγο προωρούλης θα καθυστερήσει λίγο...:(

Αγοράσαμε και σκούφο με αυτιά λαγού...μας πάει πολύ αλλά μας νευριάζει κιόλας...πάντως ως λαγοί ήμαστε χαριτωμένοι και ...σέξυ...και όποιος αντέξει...:rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...