Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Ναι αλλα νομιζω οτι πανε βαση ενσημων. Κατεθεσα την κατασταση ενσημων και τις αποδειξεις απο τα υπολοιπα επιδοματα που πηρα απο το ικα και απο εκει βγηκε το ποσο. Φευγω γιατι ο μπεμπης θελει νανακια τα λεμε.

ziZip2.png BhAqp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι αλλα νομιζω οτι πανε βαση ενσημων. Κατεθεσα την κατασταση ενσημων και τις αποδειξεις απο τα υπολοιπα επιδοματα που πηρα απο το ικα και απο εκει βγηκε το ποσο. Φευγω γιατι ο μπεμπης θελει νανακια τα λεμε.

Κοιμηθήκαμε πρώτοι εμείς!!!Καληνύχτα σας!!

yrOKp2.png

QRMEp2.pngA3Tbp2.png?ufZzb0Ne

Ευχαριστώ για τις ευχές κορίτσια! Σαν χτες έμαθα ότι ήμουν έγκυος και 12 τα μεσάνυχτα (προς 14/11) έκανα δώρο στον μπαμπά μου το predictor. Το οποίο φυσικά δεν κατάλαβε τι είναι, νόμιζε πως είναι μηχανάκι για να τσεκάρει το ζάχαρό του χαχα

Μαριλού μου μερσί αλλά ο μούχλας ο μπαμπάς μου είναι ο σκορπιός! Ο άντρας μου είναι καλοκαιρινό λιοντάρι αλλά δεν έχω παράπονο, εξίσου καλό το χαπάκι μουχαχαχα

Εμείς ξεκινήσαμε για το mall σήμερα και μείναμε με την χαρά. Είχα πορώσει καλά καλά τον μπραντζελίνο ότι θα δει το παριζάκι υφαντής και τελικά κολλήσαμε σε απίστευτη κίνηση λόγω του αγώνα εθνικής ελλάδος και την κάναμε προς καρφούρ μεριά. Αυτή ήταν η διασκέδασή μας σήμερα!

WN6Op3.png

Ευχαριστώ για τις ευχές κορίτσια! Σαν χτες έμαθα ότι ήμουν έγκυος και 12 τα μεσάνυχτα (προς 14/11) έκανα δώρο στον μπαμπά μου το predictor. Το οποίο φυσικά δεν κατάλαβε τι είναι, νόμιζε πως είναι μηχανάκι για να τσεκάρει το ζάχαρό του χαχα

Μαριλού μου μερσί αλλά ο μούχλας ο μπαμπάς μου είναι ο σκορπιός! Ο άντρας μου είναι καλοκαιρινό λιοντάρι αλλά δεν έχω παράπονο, εξίσου καλό το χαπάκι μουχαχαχα

Εμείς ξεκινήσαμε για το mall σήμερα και μείναμε με την χαρά. Είχα πορώσει καλά καλά τον μπραντζελίνο ότι θα δει το παριζάκι υφαντής και τελικά κολλήσαμε σε απίστευτη κίνηση λόγω του αγώνα εθνικής ελλάδος και την κάναμε προς καρφούρ μεριά. Αυτή ήταν η διασκέδασή μας σήμερα!

Κοριτσάκι μου να τον χαίρεσαι το μπαμπακούλη σου!!!!

Εγώ το ανακάλυψα 4 Νοεμβρίου πωπω δεν θα ξεχάσω που βγήκα από το μπάνιο και χοροπηδούσα από τη χαρά μου!!!

Επεξεργάστηκαν by ΕλισάβετΖ

yrOKp2.png

Κριστιν να χαίρεσαι τον μπαμπά σου κι εσύ Δήμητρα τον άντρα σου!

Εμείς γιορτάσαμε σήμερα τα χθεσινά γενέθλια του 9χρονου ανιψιού μου, ο οποίος ήρθε χθες από Αλεξανδρούπολη για λίγες μέρες.

age.png age.png

Διαφημίσεις

Κριστιν να χαίρεσαι τον μπαμπά σου κι εσύ Δήμητρα τον άντρα σου!

Εμείς γιορτάσαμε σήμερα τα χθεσινά γενέθλια του 9χρονου ανιψιού μου, ο οποίος ήρθε χθες από Αλεξανδρούπολη για λίγες μέρες.

Μαριαννάκι!!!!!Τι κάνετε;

yrOKp2.png

Μπετούλα, πήρες τηλέφωνο σήμερα, το σήκωσε ο γιος μου και στο΄κλεισε? Είχα την κοπέλα που βοηθάει στο σπίτι, και μου το΄πε την ώρα που άπλωνα ρούχα! Το έλεγξα μετά, αλλά δεν κάθησα καθόλου για να σε πάρω. Ακόμη και το μεσημέρι που ήμουν πτώμα, η μουρσούκω είχε όρεξη για κουβέντα, και δεν ξεκουράστηκα καθόλου.

age.png age.png

Μπετούλα, πήρες τηλέφωνο σήμερα, το σήκωσε ο γιος μου και στο΄κλεισε? Είχα την κοπέλα που βοηθάει στο σπίτι, και μου το΄πε την ώρα που άπλωνα ρούχα! Το έλεγξα μετά, αλλά δεν κάθησα καθόλου για να σε πάρω. Ακόμη και το μεσημέρι που ήμουν πτώμα, η μουρσούκω είχε όρεξη για κουβέντα, και δεν ξεκουράστηκα καθόλου.

Μπα δεν το σήκωσε κανένας!!Κατάλαβε κι εγώ πριν από λίγο κάθησα.Ο μπέμπης 2 μέρες έχει γκρίνια και δεν ξέρω τι του φταίει.Προσπαθώ να στρώσω και άστα πολύ κούραση.Κοιμούνται τώρα;

yrOKp2.png

Εμένα ο κυρ ξενύχτης τώρα παίρνει το τελευταίο του γεύμα. Μα πως τα καταφέρνετε να παίρνουν 5 γεύματα και να κοιμούνται από τις 10, μην πω και νωρίτερα; Εμένα τον τελευταίο καιρό δεν πίνει το τελευταίο γάλα, τσιρίζει, χτυπιέται, τον παίρνει ο ύπνος και βιδώνει αν τον ξεβολέψω... Μου έβαλε χέρι κι ο γιατρός, παρότι πήρε 500 γραμμάρια απ'την προηγούμενη φορά. Σήμερα κάπως τα καταφέραμε, δεν ξέρω πως, τον ξεγέλασα, αλλά δεν ήπιε όση ποσότητα θα ήθελα κάθε φορά, μόνο το πρωί πεινάει πολύ.

Μμμμ τώρα ακούει το κλακ κλακ στα πλήκτρα κι έχει κοκκαλώσει πάνω στα χέρια μου, περιμένει να του βάλω το παριζάκι υφαντής να χορέψει το καγκούρι!

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Επιτέλους κοιμούνται! Η γκρίνια είναι απ΄τα δόντια προφανώς. Ελπίζω να κοιμηθούμε αύριο καμιά ώρα παραπάνω, και να μη μας ξυπνήσουν απ΄τα χαράματα...

Δεν βλέπω τίποτα και οι άλλοι είχαν αργήσει αρκετά παρ όλη τη φαγούρα στα ούλα.ο ένας έβγαλε 8 μηνών κι ο άλλος 9,5!!!

Χριστινάκι τι σου έβαλε χέρι για το βάρος;

yrOKp2.png

κορίτσια help!!!γεννησα την ομορφη κορουλα μου 28-6 και εχω αδιαθετησει μονο μια φορα 24-8 απο τοτε.Και δεν θυλαζω.

Να σου ζήσει!!!!Τεστ εγκυμοσύνης έκανες;

yrOKp2.png

Ευχαριστω πολυ

Δεν ειμαι .....πηγα στην γυναικολογο τον προηγουμενο μηνα και με ειδε και μου ειπε ολα οκ.αλλα ακομη τιποτα....ποναω σαν να ειμαι αδιαθετη.

nuidsoz2w.png

vnqfr9cay.png

Ευχαριστω πολυ

Δεν ειμαι .....πηγα στην γυναικολογο τον προηγουμενο μηνα και με ειδε και μου ειπε ολα οκ.αλλα ακομη τιποτα....ποναω σαν να ειμαι αδιαθετη.

Μπορεί να είναι ορμονικό!!Γιατί δεν παίρνεις τη γυναικολόγο σου να της το πει.

yrOKp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...