Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , kate82 είπε:

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

Καλησπέρα κορίτσια μου γλυκα!Εύχομαι σε όλες μας καλή χρόνια μιας κ έχω να μπω από «πέρυσι»χαχχα με υγεία κ ευτυχία!Αυτή η χρόνια να φέρει σε όλες μας γερά μωρά κ να γεμίσει την αγκαλια μας!Να σας ρωτήσω γιατι γενικά όλο κ σε κάποια θα έχει τύχει.Έχω τρομερή δυσκοιλιότητα κ μετά την αντιβίωση για το μικροβιωμα έγινε χειρότερη!Σας έχει τύχει κάτι ανάλογο;Εκτός από αυτό εδώ Κ μια ημέρα έβγαλα κ μια αιμορροΐδα που δεν είχα ποτέ κ πονάει η άτιμη!Σε άλλα νέα βγήκαμε το Σάββατο που μας πέρασε μπουζούκια κ είμασταν δίπλα δίπλα με τον γιατρό,που έτυχε τώρα,ήταν λιγο αμήχανο μπορώ να πω αλλά οκ!

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Πωλινάκι η ιδέα σου είναι φοβερή, αν δε φιλοτιμηθούν πεθερομητριά, θα έρθουμε εγώ κι η γοργονίτσα να τα κρατήσουμε!!!!!

Και να θα σε πάρουμε μαζί μας στον Ωρωπό αν θέλεις:)

Αχ τι καλή που είσαι!!!! Ναι, θέλω να έρθω στον Ωρωπό, να πάμε μια μικρή εκδρομούλα...θα μείνουμε και για φαί όμως....

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

...Αφου αρνήθηκε με περιφρόνηση να φάει τη χορτόσουπα κοίταζε επίμονα το φούρνο στον οποίο ψηνόταν πατάτες με ρίγανη και φυσικά (όταν γι' αστείο του έδωσα να δοκιμάσει) τσάκισε ένα πιάτο!!!

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

γεια σας κοριτσια!!!!!!!!!!

καλη σαρακοστη να εχουμε!!!

περασαμε ενα τριημερο στο χωριο ομορφο

βγηκαμε και περασαμε πολυ ωραια!!! ηπια 3 ποτα στο μπαρακι του αδερφου μου και δεν με πειραξανε καθολου!!!!

μπραβο ρε αδερφι καλο ποτο σερβιρεις!!!

ο μπεμπουλακος κοιμηθηκε αγκαλια με την γιαγια του

μονο που στεναχωρεθηκα γιατι δεν εκανε ο καιρος για να τον βγαλουμε μια βολτιτσα

την Κυριακη ολη μερα εβρεχε και την Δευτερα φυσουσε παρα πολυυυυυυυ

δεν πειραζει του χρονου!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

κοριτσια περαστικουλια στα αρρωστα μπεμπακια!!! γρηγορα να γινουν καλα!!

Χριστινακι μπραβο στο μπεμπακι σου τετοια καλα αποτελεσματα να εχετε παντα

εχθες ειχαμε παιδιατρο 9500 και 75 ποντους μια χαρα ειμαστε

την ρωτησα αν του δωσω περισσοτερο γαλα απο τα 210 που πινει και μου ειπε αν θελει ναι

κλαιει οταν τελειωνει το μπουκαλι αλλα αν τωρα του δωσω 240 μετα θα πρεπει να κανω 2 μπουκαλια????????????? νομιζω οτι ειναι πολυυυυ

Ιουλια καλος ηρθες στην παρεα μας

σημερα και το δικο μου μπεμπακι ξυπνησε στις 10 απο αλλες φορες που ξυπνουσε 8

για να μην χασει ενα γευμα του δωσα φρουτο στις 12.30 και φαγητο στις 2.30 και τωρα ξεραθηκε στον υπνο!!!!!!!!!!

κι ετσι κανω οταν ξυπναει αργα

το δικο σου μπεμπακι ποσο ειναι?

Διαφημίσεις

εχθες ειχαμε παιδιατρο 9500 και 75 ποντους μια χαρα ειμαστε

την ρωτησα αν του δωσω περισσοτερο γαλα απο τα 210 που πινει και μου ειπε αν θελει ναι

κλαιει οταν τελειωνει το μπουκαλι αλλα αν τωρα του δωσω 240 μετα θα πρεπει να κανω 2 μπουκαλια????????????? νομιζω οτι ειναι πολυυυυ

τελικα δεν εχω βρει μεχρι τωρα παιδιατρο που να συμφωνουνε οι αποψεις!!!

εμενα πχ μου ειπε κατηγορηματικα ΟΧΙ... για παραπανω απο 210ml!!!

ειναι υπερ-αρκετο μου ειπε, δεν του χρειαζεται αλλο και ας κλαει!!!

γιατι αυτο κανει και ο δικος μου μπεμπης... κλαιει απαρηγορητα μολις τελειωσει το γαλα... :(

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

γιατι αυτο κανει και ο δικος μου μπεμπης... κλαιει απαρηγορητα μολις τελειωσει το γαλα... :(

αληθεια και νομιζα οτι το κανει μονο ο δικος μου ο φαταουλας!!!

φαγητο τρωει περιπου 400μλ

σημερα που δεν μου βγηκε τοσο αλλα λιγο πιο κατω απο 350 οταν τελειωσε εκλαιγεεεε!!!!

μα ποσο θα φας βρε παιδακι μου!!

αληθεια και νομιζα οτι το κανει μονο ο δικος μου ο φαταουλας!!!

φαγητο τρωει περιπου 400μλ

σημερα που δεν μου βγηκε τοσο αλλα λιγο πιο κατω απο 350 οταν τελειωσε εκλαιγεεεε!!!!

μα ποσο θα φας βρε παιδακι μου!!

και το φαγητο που τρωει... πολυ ειναι!

ισως γι΄αυτο και δεν του φτανουν τα 200ml γαλα!

εγω του δινω φρουτοκρεμα και χορτοσουπα γυρω στα 250 το πολυ 300 γρμ και ας κλαει!!!!

μετα απο 2-3 λεπτα σταματαει...

βεβαια στα μωρα δεν κανουμε διαιτα... ουτως ή αλλως μολις αρχισουν να περπατανε χανουν βαρος, αλλα καλο ειναι να προσεχουμε απο 6μηνων, που αρχιζουν και τις τροφες!!!

ο ανηψιος μου στη Γερμανια αρχισε να παχαινει απο 7-8 μηνων και τωρα ειναι ενα παιδακι τριτη δημοτικου οχι απλα υπερβαρο αλλα... παχυσαρκο!!!

και οταν τοτε ελεγα στη νυφη μου, να προσεχει... με κορόιδευε και θυμωνε!!!

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

...Αφου αρνήθηκε με περιφρόνηση να φάει τη χορτόσουπα κοίταζε επίμονα το φούρνο στον οποίο ψηνόταν πατάτες με ρίγανη και φυσικά (όταν γι' αστείο του έδωσα να δοκιμάσει) τσάκισε ένα πιάτο!!!

Πόσο δίκιο έχει το μωρό!!!:rolleyes::rolleyes:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

εχθες πηγα στο νοσοκομειο για να παρω ενα χαρτι για να παρουμε πισω καποια χρηματα απο τα γαλατα του μπεμπη

η γιατρος μου λεει "μμμμ.... το alfare πινει? μωρε το almiron ειναι καλυτερο..." τι να κανω αυτο συνιθισε ,της λεω

δηλαδη ρε κοριτσια ποσα "παιρνουν" απο της εταιριες για τα γαλατααααα

ελεοςςςςς

Κορίτσια σκέφτομαι να κλείσω να πάμε με τον άντρα μου για ένα βράδυ στη Ρώμη, τον Ιουνιο...Το εισιτήριο και η διαμονή μου βγαίνει το ίδιο με ένα δείπνο στο καλύτερο εστιατόριο της Αθήνας...:tongue::tongue: Ελπίζω να φιλοτιμηθεί κάποια (πεθερά ή μητριά) να μας κρατήσει τα παιδιά για 1 ημέρα....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Κι εγω το΄χω σκεφθει αυτο, αλλα εκτος οτι η μανα μου θα φρικαρει εντελως, δεν της εχω εμπιστοσυνη οτι μπορει να τα βγαλει περα αν συμβει κατι απροοπτο. Καποτε ειχε κολλησει ενα κομματι χαρτι στον ουρανισκο του Αντωνη, και αντι να του χτυπησει την πλατουλα, να το γυρισει αναποδα, πηγε να του δωσει νερο!:shock:

Αχ τι καλή που είσαι!!!! Ναι, θέλω να έρθω στον Ωρωπό, να πάμε μια μικρή εκδρομούλα...θα μείνουμε και για φαί όμως....

Εσυ στο φαι το μυαλο σου...:tongue:

Πειτε ποτε θα πατε, να φτιαξω φανουροπιτα.

Ο δικος μας παιδιατρος δε μας εβαλε ορια, και για να πω την αληθεια δε μου αρεσει καθολου η ιδεα να αφηνεις ενα μωρο να κλαιει απο την πεινα...:rolleyes:

Φυσικα δεν ειπαμε να δινουμε 2 πιατα φαϊ, αλλα να του στερησω το γαλα? Δε νομιζω!

age.png age.png

Ταρα... το ιδιο τον ρωτησα και εγω!

Του λεω... μα το παιδι κλαει, θελει κι αλλο γαλα...

Μου ειπε, οτι μετα απο 2-3 λεπτα θα δωσει το "στομαχι σημα στον εγκεφαλο" οτι χορτασε, και θα σταματησει να κλαει... ή να διαμαρτυρετε...

Οντως μετα απο λιγο σταματαει το κλαμα, παιζει, κοιμαται και θελει να φαει ξανα μετα απο 3-4 ωρες..

ενδειξη οτι το γαλα του εφτασε μια χαρα!!!

μερικα παιδακια, απο μωρα ειναι πιο φαγανα... και καλο ειναι να προσεχουμε οχι μονο για το θεμα παχυσαρκια (που τελικα ξεκινα απο τη βρεφικη ηλικια) αλλα και για σακχαρο, χοληστερινη κλπ κλπ

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

α ναι!

και οχι στο πολυ γαλα, αναφερθηκε μονο σ΄αυτο το γαλα (σκονη) που δινουμε στη βρεφικη ηλικια...

απο 1χρονων που θα πινει φρεσκο δεν υπαρχει προβλημα!

επισης και αν θηλαζα μου ειπε, δεν υπηρχε προβλημα μ΄οση ποσοτητα γαλα ηθελε και ας μην ετρωγε και καθολου φρουτοκρεμες ή χορτοσουπες...

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...