Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

1105834cme1lwaolq.gif

Καλημέρα, καλή Σαρακοστή (έστω και καθυστερημένα)

με το καλό να υποδεχθούμε σε λίγο την Άνοιξη και το Πάσχα.

Τώρα με τα μπεμπάκια είναι είναι πολύ παρήγορο κάθε τόσο να περιμένεις με γιορτή (Χριστούγεννα, Απόκριες, Καθαρά Δευτέρα, Πάσχα), ομορφαίνει το χρόνο που περνάει ο οποίος κατά τ'άλλα είναι πιεστικός με το κλείσιμο και τις φροντίδες που έχουμε όλοι...

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

καλημέρα κορίτσια..

Κασσιανή να χαίρεσαι τοκοριτσάκι σουκαι πάντα να λέει διάφορα να σε τρελαίνει!!!

περαστικά σας Μαριάννα.Mantinop,fatsaki,demykou...

Iουλία καλώς ήρθες κι εσύ στην παρέα μας...τα φρούτα δώστα στο ενδιάμεσο με το φαγητό 12:30 και πάνε το μεσημεριανό αργότερα ένα μισάωρο...το γάλα το βράδυ θα το πιει όπως και να'χει..και η δικιά μου τώρα έπρεπε να φάει κρέμα αλλά κοιμάται,ε όταν ξυπνήσει θα την φάει δεν χάνει γεύματα...

εμείς τέλος με τις μυξούλες επιτέλους...αλλά δεν βλέπω να έρχεται περίοδος και θα εκραγώ από τα νεύρα μου..εγκυμοσύνη δεν παίζει γιατί επικρατεί απόλυτη ξηρασία από την πρωτοχρονιά..την χοριακή την έκανα μετά!!!

Ξανθή μακάρι κορίτσι μου να είσαι η 2η υποψήφια μανούλα...

nAcmp3.png

uZRep2.png

Η νυχτα ομως ηταν δυσκολη, γιατι η Μαριαλενα συναχωθηκε για τριτη φορα μεσα σε 40 μερες. Οροι, αναρροφησεις, κλαμματα...ευτυχως ο Φωτης σηκωσε τον Αντωνη το πρωι και τον πηγε στη μαμα μου και κοιμηθηκα με το μωρο ως τις 10. Τωρα ειναι μες στην καλη χαρα. Εχει μυξουλες, αλλα παιζει στο παπλωμα της. Να κολλησε απο τον μπαμπα της που ηταν συναχωμενος αυτες τις μερες? Δεν ξερω, αλλα μαλλον κολλαει ο ενας απ΄τον αλλον πλεον...:rolleyes:

Το δικό μου μεζεδάκι από την Παρασκευή είναι μπουκωμένο και το καημενούλη δεν μπορούσε να αναπνεύσει από την μύτη είχε λίγο αναγούλα στο φαγητό του αλλά ευτυχώς δεν μας έκανε πυρετό. Ήμασταν συνέχεια με φυσιολογικούς ορούς. Και χαιρόμουν ή έρμη μάνα γιατί μέχρι τώρα δεν μου είχε αρρωστήσει καθόλου αλλά δυστυχώς μας κόλλησε ο παππούς μας. Σήμερα είμαι και εγώ χάλια με μπούκωμα, γδάρσιμο στο λαιμό και γενικά νιώθω το μπροστινό μέρος του προσώπου μου εκατό κιλά (μάτια μύτη)

Με την Σοφία να πηγαίνει στο νηπιαγωγείο είναι σαν να έχω κι εγώ το μπέμπη σε παιδικό σταθμό, είναι μόνιμα μπουκωμένος, ενώ η ίδια πέρασε ένας χρόνος για να αρρωστήσει για πρώτη φορά.

Άσχετο: για βάφτιση σκέφτομαι παγωτατζή αντί για γλυκά. Βρήκα έναν τυχαία στην είσοδο του άλσους, και μου είπε για ωρωπό και για 100 άτομα θα πάει 300 ευρώ το συνολάκι και θα φάνε όσο παγωτό θέλουν. Πολλά ή λίγα; Δεν έχω ιδέα (ακόμα).

Είναι απαραίτητο να προσφερθεί γλυκό μετά την εκκλησία αφού θα ακολουθήσει τραπέζι, η μπομπονιέρα δεν είναι όμορφη και αρκετή? Χάνει και την αξία της δίπλα στο γλυκό, όποιος θέλει μπορεί να γλυκαθεί με τα κουφέτα.

Καλη σαρακοστη σε ολες.

Ευχαριστω πολυ για τις ευχες.

Το παρτυ πηγε πολυ καλα και το πρωινο στο σταθμο και το απογευματινο στο σπιτι.

Με την τουρτα δεν τρελλαθηκα κιολας και υποτιθεται οτι ηταν απο καλο ζαχαροπλαστειο.

Δυστυχως η δεσποινα ξυπνησε με 38,8 και ειμαι να σκασω.

Πιο πολυ βεβαια ανησυχω για το μικρο μην κολλησει.

Κοριτσια SOS

ΔΕΝ τρωει τη χορτοσουπα με τιποτα. Μετα την πρωτη μπουκια δεν ξανανοιγει στομα. Τι να κανω. Θα επρεπε εδω και μια εβδομαδα να τρωει καθε μερα ενα πιατο, και τρωει με το ζορι 2 κουταλιες καθε φορα και μετα το γαλα της αναγκαστικα για να μην μεινει νηστική. Πειτε κανα κολπο. Της βαζω καροτο, πατατα και κολοκυθι. Αυριο θα της βαλω και λιγο σεληνο. Εσεις αλατι βαζετε? Εγω καθολου. Λιγο λαδι και αυτο ωμο στο αλεσμα.

Μην το ζοριζεις, ετσι εκανε και ο δικος μου και τωρα (1 μηνα μετα) τρωει κανονικα.

εχω ενα γιο 7μιση μηνων και καποιες μέρες δεν τρπωει 5 γευματα αλλά 4 δεν προλαβαινει γιατι ξυπναει αργα συμβαινει σε καμια σας?

ευχαριστώ

Αυτο μου συνεβαινε με την κορη μου και δεν υπηρξε ποτε καποιο προβλημα.

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα όμορφες μανούλες,

Χριστίνα πολύ ωραία τα νέα σας πάντα τέτοια νέα να ακούν τα αυτάκια σας και κατά συνέπεια και τα δικά μας.

Τάρα Mantipop fatsaki περαστικά στα ζουζούνια σας, και εμείς φουλ στο συνάχι είμαστε. Εκτός από φυσιολογικό ορό δίνεται τίποτα άλλο στα μωράκια σας?? Εγώ όχι.

Ιουλία καλώς ήρθες. Τα φρούτα δεν είναι βαριά για να τα δίνουμε στα μωρά το απόγευμα??

an1cEXV0g410000MzAwNDlkfDY3MTY4MTQzZGF8VG8gYW50cmFraSBtb3UgZWluYWk.gif

an1cOLN0g410000MjAzZHw5MDIyOTVkYXwmIzkyNTsmIzk1MzsmIzk0NTsmIzk3MDsg.gif

Δυστυχως η δεσποινα ξυπνησε με 38,8 και ειμαι να σκασω.

Πιο πολυ βεβαια ανησυχω για το μικρο μην κολλησει.

Περαστικά, μπορεί να κουράστηκε από τους εορτασμούς χθες. Ο μικρός δεν είναι απαραίτητο να κολλήσει μην ανησυχείς.

Διαφημίσεις

καλό αυτό αλλά δεν καλούμε όλους στο τραπέζι..οπότε δεν γίνεται να μην δώσουμε και γλυκό έτσι δεν είναι;

αν δεν ειναι ολοι καλεσμενοι στο τραπεζι, τοτε μαλλον πρεπει να δωσεις και γλυκο.

αν και παλι δεν το πολυκαταλαβαινω, αφου η μπομπονιερα ειναι με κουφετα.

εξαρταται και απο τις συνηθειες του τοπου βεβαια...

Στο Βολο πχ (οπου καποιοι λενε οτι ειμαστε τσιγγουνηδες:tongue:) δινουν την μπομπονιερα μαζι με το προσκλητηριο, οποτε καθε οικογενεια παιρνει μονο μια. Υποτιθεται οτι το κανουν για να καλυψουν την περιπτωση του να μην ερθει καποιος...

Ετσι στην εκκλησια δινουν απαραιτητως γλυκο, αφου μετα τραπεζι κανουν μονο για τους νονους.

yey2p2.png BN4cp2.png

Περαστικά, μπορεί να κουράστηκε από τους εορτασμούς χθες. Ο μικρός δεν είναι απαραίτητο να κολλήσει μην ανησυχείς.

Πραγματι εχθες ηταν μεγαλη μερα για το Δεσποινακι μου.

Καναμε πολυ ωραιο παρτυ στο σταθμο, οπου ολα τα παιδακια της ειχαν ετοιμασει απο μια ζωγραφια για τα γενεθλια της, τις οποιες η δασκαλα εδεσε σε ενα υπεροχο ντοσιε.

Εφαγαν τουρτα, ηπιαν χυμο και χορεψαν με μπαλονια και σερπαντινες.

Μετα η κορη μου ηθελε να δει το γραφειο της μαμας, οπου ηρθε και με εβγαλε ασπροπροσωπη, αφου ηταν μια μικρη κυρια, που μιλησε σε ολους ευγενικα, καθισε στο γραφειο μου, βγαλαμε φωτογραφιες κλπ.

Μετα πηγαμε στο γραφειο της νονας.

Γυρισαμε στο σπιτι περπατωντας παρεα και ηταν μια μικρη κουκλα με το ωραιο ροζ παλτουδακι της.

Στο παρτυ στο σπιτι φορεσε κοκκινο φουσκωτο φορεμα με τη hello kitty, επαιξε, χορεψε, εσβησε τα κερακια της πολλες φορες.

Ειμαι πολυ συγκινημενη που εγινε τριων χρονων και γενικα σημερα δεν ειμαι για αντιδικιες και τσακωμους γιατι με εχουν πιασει τα ζουμια:tongue:

yey2p2.png BN4cp2.png

καλημερα κοριτσια!!

κασιανη να χαιρεσε την κορουλα σου!!χρονια της πολλα!!!να ειναι παντα υγειεστατη και ευτυχισμενη!

ιουλια εμεις ξυπναμε στισ 11 οποτε της εχω αυτο το προγραμμα!11 γαλα 2 φρουτοκρεμα 5 φαι 8 ρυζαλευρο ή φαριν λακτε και 11 γαλα και 12 υπνο!και εμενα πριν 4 γευματα εκανε αλλα μας ειπε ο γιατρος οτι πρεπει να τα κανεις 5 οποτε το εκανα!!

περαστικουλια σε ολες οσες ειναι αρρωστες καθως και στα μωρουλια!!

εμεις βγαζουμε δοντακια!!!το διαπιστωσα εχθες το βραδυ!!ισα ισα που φαινονται 2 κατω!!!ευχομαι να μην πονεσει το μικρουλι μου!!!

ikkrp2.png

line_line_typew6_beg_d_typew11_time_1234587600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

Καλημέρα, σήμερα γινόμαστε 7 μηνών!!! Ζήτωωωωωω:lol::lol::lol:

Ευχαριστούμε για τα περαστικά σας, που πιάσανε τόπο από ότι φαίνεται. Η μπέμπα είναι μια χαρά από προχθές! Επανήλθε δρυμήτερη:tongue:

Περαστικούλια στα υπόλοιπα φατσάκια που μείνανε - γρήγορα καλά!!!

n8m8p2.png

X9drp2.png

γεια σας κοριτσια!!

Κασσιανη... πολυχρονη η ζουζουνιτσα σου, να τη χαιρεσε!!!

Περαστικα της και γρηγορα ευχομαι...

Τι να κανουμε ρε γμτ???

Οι ιωσεις ειναι σε φουλ εξαρση αυτη τη στιγμη... και ειδικοτερα οι εμπυρετες και οι γαστρεντεριτιδες!!!

Περαστικα και σ΄ολα τα υπολοιπα μωρουλια και τις μαμαδες!! :)

Η δικια μου ιωση ακομα επιμενει αλλα ευτυχως ειναι σε υφεση...

Στο μεταξυ, εχει τοσο ωραιο καιρο εξω που ειμαι να το εκμεταλλευτω λιγο και εκανα με το μπεμπη μια μεγαααααλη βολτα με το καροτσι :)

Τωρα μεσα τα κεφαλια!!! Παω να απλωσω ρουχα... :mad:

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...