Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Xristina96 είπε:

κοίτα, σε καμία μου προσπάθεια δεν ήμουν ψύχραιμη. Και στο τέλος ήρθε. Θέλω να πω ότι να μην νιώθεις τύψεις αν νιώσεις ότι αγχώνεσαι και έχεις σκαμπανεβάσματα στην ψυχολογία σου. Προσπάθησε όσο μπορείς να πηγαίνεις το μυαλό σου σε αυτά που σε ευχαριστούν και όποτε νιώθεις ότι πιέζεσαι βγες βόλτα να περπατήσεις με μουσική στα ακουστικά. Σου στέλνω την θετική μου ενέργεια!

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

καλησπερα μανουλιτσες!!!

σημερα απο το πρωι ειμαι στο τρεξιμο...

fatsaki... δεν χανεις τιποτα να της κανεις μια καλλιεργεια ουρων, το μονο σιγουρο ειναι πως ΑΝ υπαρχει μιρκοβιο, θα γλιτσωσεις απο πολυ κοπο... και εσυ και η μικρη!!!

Ταρα... την Κυριακη που θα ερθουν οι κουμπαροι μας για φαγητο, θα την τιμησω τη συνταγη σου σιγουρα!!! ;)

Χριστινα... μια χαρα ειναι ο παγωτατζης, ειδικα να η βαπτιση θα γινει καλοκαιρακι...

Η τιμη μου φαινεται πολυ λογικη...

Εμενα να φανταστεις που ειχα ρωτησει (αλλα για 200 ατομα) μου ειχαν πει 850 Ευρω!!!!!! Δεν αγοραζα καλυτερα ολοκληρο το ψυγειο της ΔΕΛΤΑ ??!!! :lol:

Η δικη μας βαφτιση και θρησκευτικος γαμος μαζι ειναι στις 10 Απριλιου!

Το σ/κ που μας περασε, τελειωσα και με τη συναρμολογηση των προσκλητηριων και απο αυριο μεθαυριο θ΄αρχισω να τα γραφω και να τα ταχυδρομω (οσα ειναι για μακρια)

Γλυκα και μπομπονιερες δεν θα εχω στην εκκλησια...

Ευχες και γλυκα θα ακολουθησουν στο κεντρο και οι μπομπονιερες θα ειναι διπλα στο πιατο των καλεσμενων!!

Επισης εχω πει να φτιαξουν ενα τραπεζι ειδικα στολισμενο για παιδακια, οπου θα υπαρχουν επανω οι μπομπονιερες οι παιδικες, διαφορα ζαχαρωτα και καραμελωτα... κλπ κλπ... :-)

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Λιζάκι μου τί κάνεις?

καλησπερα κοριτσακι μου!!!

μετα απο μια μετακομιση, εναμιση μηνα χωρις ιντερνετ και τηλεφωνο, μια εβδομαδα στο νοσοκομειο και μια ιωση που με ταλαιπωρει τις τελευταιες μερες... λεω οτι ειμαι καλα!! :)

εσεις πως πατε ???

χτυπα τηλεφωνο να τα πουμε...

εχω χασει το δικο σου, με ολο το χαμο της μετακομισης... :mad:

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλησπερα!!!

καλη σαρακοστη! περασε και το 3μερο! ωραια περασαμε.στο σπιτι με φιλους.η μικρη μου διασκεδασε πολυ!

κοριτσια θελω κ εγω να ερθω αθηνα να γνωριστουμε καλυτερα!ζηλευω που διαβαζω οτι βγαινετε μαζι!!!:rolleyes:

Διαφημίσεις

Χριστίνα τέλεια η ιδέα σου για παγωτό αντί για το τετριμμένο. Τι περίοδο θα γίνει η βάπτιση?? Μου έβαλες ιδέες τώρα αλλά εμάς θα γίνει νωρίς!! Θα σε πείραζε αν σου την κλέψουμε???
Βe my guest! Τέλος Αυγούστου θα την κάνουμε, ταιριάζει νομίζω το παγωτό. Εσείς που ήδη βαφτίσατε... τι κόστος περίπου είχατε στα γλυκά; Να δω κι αν είναι τραγικά μεγαλύτερη η διαφορά.
Ακόμη πιο άσχετο μια και ανέφερες τον Ωρωπό, δε ρωτάς το father τι ώρες είναι ανοιχτά ο Άγιος Φανούριος Σάββατο και Κυριακή πρωί να πάω αυτή τη βδομάδα να κάνω το τάμα που χρωστάω?!?!?!? Αν θες πάμε και παρέα;);););)
Κοπελιά δεν είναι ανοιχτά διαρκώς θαρρώ, μόνο σε γιορτές και βαφτίσια-γάμους την έχουν ανοιχτά. Θα ρωτήσω σίγουρα και θα σου πω.
Χριστινα... μια χαρα ειναι ο παγωτατζης, ειδικα να η βαπτιση θα γινει καλοκαιρακι...

Η τιμη μου φαινεται πολυ λογικη...

Εμενα να φανταστεις που ειχα ρωτησει (αλλα για 200 ατομα) μου ειχαν πει 850 Ευρω!!!!!! Δεν αγοραζα καλυτερα ολοκληρο το ψυγειο της ΔΕΛΤΑ ??!!!

Ωπα ρε φίλε πες του, και δεν αγοράζω αρχικώς την αγελάδα κι όλη τη βιομηχανική παραγωγή μετέπειτα για να φτιάξω τα παγωτά;
Tίποτα δε μας λέει!!! Και μαζί μου 2 ήπιες!!!! :tongue::tongue::tongue:
Α ναι σωστά :lol:

Αλλά ήπια και σφηνάκι προψές, αμέ!

Credo κανόνισε για 27 του μήνα!

ΥΓ Πήγαμε καρδιολόγο σήμερα, είχαμε και νέα καλυτέρευση! Θα μας ξαναδεί πάλι σε 6 μήνες πια!!!

Επεξεργάστηκαν by ChristinaGRZ
edit

WN6Op3.png

Γειά σας κορίτσια. Μόλις γυρίσαμε από τον παιδίατρο, ο πιτσιποπάκος έχει την πρώτη του ίωση...:mad: αλλά ευτυχώς είναι πολύ ελαφρυάς μορφής. Σήμερα το πρωί έκανε πάλι εμετό και η όρεξή του έχει μειωθεί. Ο doctor είπε ότι θα κάνει τον κύκλο της και θα φύγει....να πάει αλλού...:confused:

Φτάσαμε τα 8,5 κιλάκια και ύψος 72,5 εκ. πάλι καλά με τόσους εμετούς. Έχει γίνει γκρινιαρόγατος και εγώ το απέδιδα στην αντρική του φύση αλλά και αυτό από την ίωση είναι...:cool:

Χριστίνα πολύ ευχάριστα τα νέα σας...φιλάκια στον μικρό.

Βe my guest! Τέλος Αυγούστου θα την κάνουμε, ταιριάζει νομίζω το παγωτό. Εσείς που ήδη βαφτίσατε... τι κόστος περίπου είχατε στα γλυκά; Να δω κι αν είναι τραγικά μεγαλύτερη η διαφορά.

εμεις πληρωσαμε 180 ευρω για 140γλυκα που ηταν προφητερολ σε χαρτινα κυπελακια με την μινι και την νταιζη.

ikkrp2.png

line_line_typew6_beg_d_typew11_time_1234587600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

Διαφημίσεις

H τουρτα που ειχα εγω, ηταν στην τιμη του catering. Γενικα, μια τουρτα για 130 ατομα περιπου, πλησιαζει τα 300 ευρω.

[/url]

Α ναι σωστά :lol:

Αλλά ήπια και σφηνάκι προψές, αμέ!

Εκανες προοδο...!:tongue::tongue::tongue:

ΥΓ Πήγαμε καρδιολόγο σήμερα, είχαμε και νέα καλυτέρευση! Θα μας ξαναδεί πάλι σε 6 μήνες πια!!!

4_17_1.gif

Καλως ηρθες! Πως διαμορφωνεται το ωραριο των γευματων του δηλαδη?

Καλημερα σας! Η Μαριαλενα, αν και εχει πολυ εντονο συναχι ακομα, κοιμηθηκε καλα το βραδυ, και δε μας ξυπνησε καθολου (προφανως λογω ανοιχτου παραθυρου). Ο Αντωνης και σημερα πηγε στη γιαγια, ελπιζω να μην κολλησει και αυτος, γιατι εχω κουραστει ομολογουμενως.

sig.jsp?pc=ZSzeb098&pp=ZSman000

age.png age.png

Καλημέρα! Λογικό βρε Μαριάννα να έχεις κουραστεί, πόσο καιρό έχετε που κάποιος είναι με συνάχι. Άντε γρήγορα περαστικά σας εύχομαι!!!!

Αχ, κορίτσια καμία όρεξη για δουλειά πρωί πρωί κι έχω ένα σωρό πράγματα να κάνω.

Κασσιανούλα να χαίρεσαι το Δεσποινάκι, πώς πήγαν τα πάρτυ και το baby sitting?!?!?!!?

Καλέ _sofia_ συμπεθέρα πού είσαι?!!?!? Όλα καλά? Ο αλητάκος μας?!?!?!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Καλημέρα κορίτσια.Σας είχα πει οτι ήμουν άρρωστη και οτι κόλλησα και τη μικρή μου έ?Ο γιατρός μας έλειπε και μου είχε δώσει 2 σιροπάκια και ενα φυτικό vics να της κάνω εντριβές μετά απο ζεστό μπάνιο.Φυσικά το τριήμερο δεν πήγαμε πουθενά και είμαι κλεισμένη στο σπίτι 1 βδομάδα.Εχτές δεν ήταν καλά και ο άντρας μου και έμεινε σπίτι,δεν πήγε για δουλειά,έτσι μου λέει δεν πάμε τη μικρή στο γιατρό να τη δεί τώρα που λογικά θα έχει γυρίσει κι'αυτός.Πράγματι την πήγαμε το πρωί και την εξέτασε και μας είπε οτι έχει ωτίτιδα.Είναι στα όρια βέβαια και μου εδειξε κι'εμένα πόσο κόκκινο ήταν το αυτάκι της μέσα με το αυτό το μηχάνημα που βάζουν.Μας έδωσε προληπτικά μια αντιβίωση και μας είπε να την ξεκινήσουμε αν δούμε μόνο οτι πιάνει το αυτάκι της και οτι κλαίει και γενικά είναι πολύ ανύσηχη.Για το μπούκωμα μας σταμάτησε τα σιρόπια και μας έδωσε κάτι σταγόνες Zirtec 5 κάθε βράδυ για 4 μέρες και ένα άλλο που μας το έφτιαξε ο φαρμακοποιός που της βάζω στη μυτούλα απο 2 σταγόνες πρωί και βράδυ.Εχθές κοιμήθηκε καλά και έτσι δεν της δώσαμε αντιβίωση και μακάρι να το περάσει έτσι και να μη χρειαστεί να πάρει.

SI5Yp3.png

καλημερα κοριτσια!!!!καλη σαρακοστη να εχουμε!!!

ειχα μερεσ παλι να μπω και τα λεω τωρα...

κασ πολυχρονη η δεσποινουλα σου!!να την χαιρεσαι!!!!!

κοριτσια εχω........καθυστερηση:confused:

για να μεγαλωνει το τοπικ του σεπτεμβριου-οκτωβριου σιγα σιγα!!!!!!

Ειμαι χάαααααλια....έχω ένα χαρτομάντηλο μονίμως στη μύτη,μία καραμέλα συνέχεια στο στόμα κ ένα τσάι στο φλυτζάνι!Α είμαι κ δουλεια! :rolleyes:

περαστικακια σου αννουλα!!!!

Καλησπέρα μανούλες!

Εμείς σήμερα δεν είμαστε πολύ καλά. Το φατσάκι μου έχει πυρετό. Μέχρι 39 έφτασε σήμερα:-(:sad::-(

Τι κολλήσαμε πάλι ρε γμτ δεν ξέρω.Τα ματάκια μας είναι κατακόκκινα και είμαι να σκάσω! Τώρα κοιμάται μετά το μπανάκι που κάναμε και ο πυρετός κατέβηκε 37.7.

Την Παρασκευή πήγαμε για τον υπέρηχο και από ότι μας είπε δεν είναι κάτι ανησυχητικό! Πρόκειται για κάποια δισπλασία των μυών! Μπορεί να το έχει από όταν γεννήθηκε αλλά να φάνηκε τώρα σε εμάς, σαν καρουμπαλάκι στην πλατούλα της χαμηλά. Φυσικά θα το παρακολουθούμε.

Ευτυχώς όλα καλά από εκεί. Σήμερα να δούμε τι θα κάνουμε...Εκτός από μπανάκι, κομπρέσες και depon να κάνω κάτι άλλο? Για πείτε οι πιο έμπειρες. Ευχαριστώ...

φατσακι πολυ καλα τα νεα με τον υπερηχο!!!!!ευχομαι να εξαφανιστει συντομα!!!!περαστικακια και στο φατσακι!!!

θυμαμαι, που περυσι αναρωτιομασταν αν κανει να φαμε θαλασσινα και ταραμοσαλατα!!! :rolleyes:

μμμ ...και φετοσ μια απο τα ιδια εγω...αναρρωτιομουν και προσπαθουσα να θυμηθω τισ περσυνεσ μασ συζητησεισ!!!!

τελεια τα νεα σασ!!!!μπραβο στον μπραντυ!!!!!

οσο για την ιδεα για τα παγωτακια απλα τελεια!!!και θα σου στοιχησει μια χαρα!!!!

Γειά σας κορίτσια. Μόλις γυρίσαμε από τον παιδίατρο, ο πιτσιποπάκος έχει την πρώτη του ίωση...:mad: αλλά ευτυχώς είναι πολύ ελαφρυάς μορφής. Σήμερα το πρωί έκανε πάλι εμετό και η όρεξή του έχει μειωθεί. Ο doctor είπε ότι θα κάνει τον κύκλο της και θα φύγει....να πάει αλλού...:confused:

περαστικουλια πιτσι!!!!!!!!!να μαθεισ αλλη φορα να μην ξενογυρνασ!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλήμέρα κορίτσια το προγραμμά του είναι αναλογο με την ώρα που θα σηκωθεί.

Ξυπνάει γύρω στις 9:30 -10:00 πίνει γαλα

στις 2:00 φαγητο

στις 6:00 φρουτα

και στις 10:00 γαλα.

Αν ξυπνήσει νωρίτερα τρώμε και κρεμούλα (δίνω τα φρουτα πρωι κρεμα απογευμα)

line_m121_beg_17_time_1246593600_text_cf20e3e9fcf220eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...