Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Xristina96 είπε:

κοίτα, σε καμία μου προσπάθεια δεν ήμουν ψύχραιμη. Και στο τέλος ήρθε. Θέλω να πω ότι να μην νιώθεις τύψεις αν νιώσεις ότι αγχώνεσαι και έχεις σκαμπανεβάσματα στην ψυχολογία σου. Προσπάθησε όσο μπορείς να πηγαίνεις το μυαλό σου σε αυτά που σε ευχαριστούν και όποτε νιώθεις ότι πιέζεσαι βγες βόλτα να περπατήσεις με μουσική στα ακουστικά. Σου στέλνω την θετική μου ενέργεια!

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια

Εμείς όπως σας είχα γράψει δεν είχαμε καθόλου καλό Τριήμερο! Το φατσόνι εχθές δεν είχε πυρετό αλλά δεν ήταν και στα κέφια του.Lisa με έβαλες σε σκέψεις, λες να της κάνω τεστ για ουρολοίμωξη? Ο πυρετός κράτησε όλη την Κυριακή ως τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Το άλλο δεν σας το είπα...Την Κυριακή είχαμε κανονίσει να φάμε όλοι μαζί, πεθερικά και γονείς μου. Φυσικά δεν περάσαμε και τέλεια αφού το φατσάκι αρρώστησε. Τα πεθερικά κάτσανε σπίτι μέχρι το απόγευμα 6-7 η ώρα. Εχθές παίρνει πάλι η πεθεράτηλ. και λέει ''ερχόμαστε κάτω, μην μαγειρέψει τίποτα η Μαρία''. Τα έλεγε στον άντρα μου στο τηλ.

''Θα φέρω εγώ, έχω μαγειρέψει''.:mad:. Ήρθαν με το έτσι θέλω κατά τις 12 και φύγανε κατά τις 7, πάλι. ΄Μετά πλακώσαν και οι δικοί μου! Με μωρό παιδί άρρωστο και κόσμο στο σπίτι πέρασα ένα αξέχαστο διήμερο. Και μετά να έχεις να πλύνεις και όλα τα πιατικά. Τα νεύρα μου ρε φούστη μου. Είμαι άυπνη 2 μέρες και εχθές που ήθελα λίγο να ξαπλώσω μεσημέρι αγκαλιά με το φατσάκι μου, ήμουν αναγκασμένη να κάθομαι στον καναπέ και να λέω τα ίδια και τα ίδια! Μιλάμε ότι σήμερα στη δουλειά σέρνομαι και εννοείται ότι δεν έχω καμία όρεξη να δουλέψω. Το βλέπετε άλλωστε:rolleyes:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

1972487c56bwgur84.gif

Kαλημερα κοριτσια!

Μαντινοπακι συλληπητηρια.

Αννα περαστικα ευχομαι.

Συμπεθερα, λες να ερχεται και ο τριτος γιος? Ποιος τη χαρη μας! Θα΄χει να διαλεξει αναμεσα σε 3 αντρες η Μαριαλενα!:lol:

Κασσιανη, να χαιρεσαι τη Δεσποινουλα! Χρονια Πολλα και καλα!

Λιζακι, ελπιζω να εισαι καλυτερα σημερα. Τη συνταγη αυτη με τα νηστισιμα ζυμαρικα την εχασα, πηρα την κουνιαδα μου που της την ειχα δωσει περσι, και την εχασε και αυτη! Ετσι αυτοσχεδιασα.

Ειχα καμπανουλες (χρησιμοποιεις οτι ζυμαρικο θελεις), τα εβρασα, τα σουρωσα και τα αφησα να κρυωσουν. Οταν κρυωσαν τα σερβιρα σε πιατελα, εριξα πιπερι, ψιλοκομμενη λιαστη ντοματα, καπαρη, ελιες σε ροδελες και ανακατεψα. Εφτιαξα μια πικαντικη σαλτσα απο ταχινι, ελαιολαδο, λιωμενο σκορδο και λιγο λεμονι (δε θυμαμαι τη δοσολογια, αλλα δε χρειαζεται να ειναι ποσοτητα - αρκει να παρουν την πικαντικη γευση τα ζυμαρικα) και τα περιεχυσα. Βγηκαν πολυ καλα και φετος, και τα τσακισαν ολοι!

Πηγαμε στον κουνιαδο μου ο οποιος εχει "το μικρο σπιτι στο λιβαδι", μια υπεροχη μονοκατοικια με τεραστιο κηπο στη μεση του πουθενα, φαγαμε, πεταξαμε χαρταετο, η μαμα μου μαζεψε χορτα, και μετα αραξαμε διπλα στο τζακι.

Η νυχτα ομως ηταν δυσκολη, γιατι η Μαριαλενα συναχωθηκε για τριτη φορα μεσα σε 40 μερες. Οροι, αναρροφησεις, κλαμματα...ευτυχως ο Φωτης σηκωσε τον Αντωνη το πρωι και τον πηγε στη μαμα μου και κοιμηθηκα με το μωρο ως τις 10. Τωρα ειναι μες στην καλη χαρα. Εχει μυξουλες, αλλα παιζει στο παπλωμα της. Να κολλησε απο τον μπαμπα της που ηταν συναχωμενος αυτες τις μερες? Δεν ξερω, αλλα μαλλον κολλαει ο ενας απ΄τον αλλον πλεον...:rolleyes:

age.png age.png

Καλημέρα κορίτσια και καλή σαρακοστή να έχουμε,

Διαβάζω τα νέα σας και σας είδα και σε φωτογραφίες στο fb μαζί με τα νινάκια σας. Όλα ντυμένα με τις αστείες φορεσιές τους τα μωράκια είναι τέλεια… (κουκουβαου, κουκουβαου)

Κας χρόνια πολλά και πολύχρονή η Δεσποινούλα σου. Να είναι πάντα γερή κα ευτυχισμένη.

Ρουλίτσα γερά και χρυσά τα νέα σας δοντάκια.

Βατραχάκι και εμείς βάπτιση στης 25 Απριλίου έχουμε κανονίσει.

Περαστικά σε όλα τα νινάκια που είναι αρωστούλια.

Το δικό μου μεζεδάκι από την Παρασκευή είναι μπουκωμένο και το καημενούλη δεν μπορούσε να αναπνεύσει από την μύτη είχε λίγο αναγούλα στο φαγητό του αλλά ευτυχώς δεν μας έκανε πυρετό. Ήμασταν συνέχεια με φυσιολογικούς ορούς. Και χαιρόμουν ή έρμη μάνα γιατί μέχρι τώρα δεν μου είχε αρρωστήσει καθόλου αλλά δυστυχώς μας κόλλησε ο παππούς μας. Σήμερα είμαι και εγώ χάλια με μπούκωμα, γδάρσιμο στο λαιμό και γενικά νιώθω το μπροστινό μέρος του προσώπου μου εκατό κιλά (μάτια μύτη)

an1cEXV0g410000MzAwNDlkfDY3MTY4MTQzZGF8VG8gYW50cmFraSBtb3UgZWluYWk.gif

an1cOLN0g410000MjAzZHw5MDIyOTVkYXwmIzkyNTsmIzk1MzsmIzk0NTsmIzk3MDsg.gif

Διαφημίσεις

Xanthi έχεις δίκιο...κι εγώ δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα! Ωραία τα μωράκια αλλά και πολύ κούραση! Κι εσένα θα έιναι και 3ο!!! Άσε μη το σκέφτεσαι ότι βρέξει ας κατεβάσει:)

Πω πω παιδιά αν το μπουμπούκι είναι καλά σήμερα θα το πάρω να πάμε καμιά βόλτα να ξεσκάσουμε λίγο αφού αυτές τις μέρες κλειστήκαμε μέσα.

n8m8p2.png

X9drp2.png

καλημερααα!:P

Κασσιανη να το χαιρεσαι το λουλουδακι σου!:D

Ξανθουλα να σε καλωσορισω στο club με τις πολυτεκνες;:tongue: Στο ευχομαι!!!!Επισης και εγω μεγαλωσα με κατσικισιο γαλα μεχρι τα 17 μου που εδωσε την κατσικα ο παππους μου!Να του δωσεις ειναι πολυ θρεπτικο.Και ο παιδιατρος θα συμφωνησει!Απλα εχει λιγο περιεργη μυρωδια αι ισως δεν του αρεσει!;)

Η κοκό ειναι μια χαρα και μεγαλωνει!εχθες δεν πηγαμε πουθενα γιατι ειχε πολυ αερα.Μειναμε σπιτι και ξεκουραστηκαμε πολυ!Λιωσαμε στον υπνο σας λεω!!!!:cool:Γαλα ξενο δεν πινει καθολου αλλα τρωει φαγακι και φρουτα.Δωστε καμια ιδεα για αποθηλασμο γιατι δεν θελω να μου σταματησει να πινει γαλα! Πρωτη φορα μου συμβαινει αυτο!!!:confused:

1v0n7ypa5y9lur77.png

Καλημέρα κορίτσια!!Καλή Σαρακοστή!!

Κασσιανή μου,να χαίρεσαι την κορούλα σου....Πολύχρονη!!!

Εμείς δεν πήγαμε και πουθενά ιδιαίτερα το 3ήμερο..Λίγο στην μαμά μου,λίγο στην αδερφή μου,και την Δευτέρα σπίτι...έβρεχε συνέχεια και μας έσπασε τα νεύρα...

MRIip3.png

xnmwp3.png

Koρίτσια καλησπέρα, Καλή Σαρακοστή να έχουμε!!!

Πολλά περαστικά στα άρρωστα μωράκια και μανούλες!!!

Τάρα πολύ ωραία φαίνονται τα μακαρόνια, θα τα δοκιμάσω τις επόμενες ημέρες :):)

Ξανθούλα, τί να πω??? Ελπίζω να γίνει ό,τι επιθυμείς!!! :):)

Από Παρασκευή έως Κυριακή που έλειπε ο άντρας μου πέθανα στην κούραση. Το αριστερό μου χέρι δεν το ένοιωθα από τον πόνο...Χθες, περάσαμε πολύ ωραία, πήγαμε με την κολλητή μου και τις 2 κόρες της σε μια πολύ όμορφη ψαροταβέρνα στην Καισαριανή, φάγαμε, ήπιαμε και το βράδυ ήρθε η αδερφή μου και έφτιαξα γαριδομακαρονάδα.

Σήμερα πονάει η μέση μου...:-(:sad:

Η Χριστίνα που είναι??? Προσπαθεί να συνέλθει από τις προχθεσινές κρεπάλες??? :tongue::tongue::tongue:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Εδώ είμαι :D

Ωραία περάσαμε το 3μερο, το Σάββατο πήγαμε πεθεροκούνιαδο (όλη μέρα στο δρόμο) και ξεθεώθηκε ο γίγαντας. Κυριακή πάλι βγήκε βόλτα ο λεοπαρδαλάκος (πήγαμε για φαί) και το βράδυ έμεινε στης μαμάς μου, αφού εμείς βγήκαμε και για πρώτη φορά δεν είχαμε μωρό στο σπίτι! Καλά, το ότι ήπια 2 ποτά τι σας λέει; Ότι επίσης κουδούνιασα και έπεσα ξερή στις 4 το πρωί; Δεν είμαι πια εγώ για τέτοια, γέρασα!

Χτες τον πήγαμε στο άλσος γαλατσίου, ξεσάλωσε ο μικρός, μέχρι και κούνια έκανε, τρελλάθηκε από χαρά! Κοκκινομαγουλίτσος γύρισε πίσω!

Άσχετο: για βάφτιση σκέφτομαι παγωτατζή αντί για γλυκά. Βρήκα έναν τυχαία στην είσοδο του άλσους, και μου είπε για ωρωπό και για 100 άτομα θα πάει 300 ευρώ το συνολάκι και θα φάνε όσο παγωτό θέλουν. Πολλά ή λίγα; Δεν έχω ιδέα (ακόμα).

WN6Op3.png

Άσχετο: για βάφτιση σκέφτομαι παγωτατζή αντί για γλυκά. Βρήκα έναν τυχαία στην είσοδο του άλσους, και μου είπε για ωρωπό και για 100 άτομα θα πάει 300 ευρώ το συνολάκι και θα φάνε όσο παγωτό θέλουν. Πολλά ή λίγα; Δεν έχω ιδέα (ακόμα).

Χριστίνα τέλεια η ιδέα σου για παγωτό αντί για το τετριμμένο. Τι περίοδο θα γίνει η βάπτιση?? Μου έβαλες ιδέες τώρα αλλά εμάς θα γίνει νωρίς!! Θα σε πείραζε αν σου την κλέψουμε???

an1cEXV0g410000MzAwNDlkfDY3MTY4MTQzZGF8VG8gYW50cmFraSBtb3UgZWluYWk.gif

an1cOLN0g410000MjAzZHw5MDIyOTVkYXwmIzkyNTsmIzk1MzsmIzk0NTsmIzk3MDsg.gif

Ακόμη πιο άσχετο μια και ανέφερες τον Ωρωπό, δε ρωτάς το father τι ώρες είναι ανοιχτά ο Άγιος Φανούριος Σάββατο και Κυριακή πρωί να πάω αυτή τη βδομάδα να κάνω το τάμα που χρωστάω?!?!?!? Αν θες πάμε και παρέα;);););)

Επεξεργάστηκαν by m4ril0u

dWXVp3.png

YqUap3.png

γεια σας κοριτσια!!!τι κανετε??!!εμεις σημερα θα φαμε πεπονακι πρωτη φορα!!να δουμε!!

Ωραία περάσαμε το 3μερο, το Σάββατο πήγαμε πεθεροκούνιαδο (όλη μέρα στο δρόμο) και ξεθεώθηκε ο γίγαντας. Κυριακή πάλι βγήκε βόλτα ο λεοπαρδαλάκος (πήγαμε για φαί) και το βράδυ έμεινε στης μαμάς μου, αφού εμείς βγήκαμε και για πρώτη φορά δεν είχαμε μωρό στο σπίτι! Καλά, το ότι ήπια 2 ποτά τι σας λέει; Ότι επίσης κουδούνιασα και έπεσα ξερή στις 4 το πρωί; Δεν είμαι πια εγώ για τέτοια, γέρασα!

Χτες τον πήγαμε στο άλσος γαλατσίου, ξεσάλωσε ο μικρός, μέχρι και κούνια έκανε, τρελλάθηκε από χαρά! Κοκκινομαγουλίτσος γύρισε πίσω!

πολυ ωραια θα περασε ο μικρουλης!!!και μεις βγηκαμε το σαββατο για την επετειο γαμου μας!!!ωραια ηταν!!πριν καιρο εμεις ειχαμε παει στο allou!!και την βαλαμε στο καρουζελ!!της αρεσε!!!οσο για τον παγωτατζη πολυ ωραια ιδεα αν γινει το καλοκαιρι!!για τιμες δεν ξερω τιποτα!!

ikkrp2.png

line_line_typew6_beg_d_typew11_time_1234587600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...