Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Xristina96 είπε:

κοίτα, σε καμία μου προσπάθεια δεν ήμουν ψύχραιμη. Και στο τέλος ήρθε. Θέλω να πω ότι να μην νιώθεις τύψεις αν νιώσεις ότι αγχώνεσαι και έχεις σκαμπανεβάσματα στην ψυχολογία σου. Προσπάθησε όσο μπορείς να πηγαίνεις το μυαλό σου σε αυτά που σε ευχαριστούν και όποτε νιώθεις ότι πιέζεσαι βγες βόλτα να περπατήσεις με μουσική στα ακουστικά. Σου στέλνω την θετική μου ενέργεια!

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

α ναι!!!

ξεχασα να ευχηθω στην m4ril0u... καλα να περνανε εκει στην... πατριδα μου!!!

το χωριο απο το οποιο καταγονται και οι δυο γονεις μου ειναι λιγο πιο πανω... πιο ορεινα!!!!!!!!

μακαρι να ειχα την ευκαιρια να παω, αλλα μονο καλοκαρι ανεβαινουμε για 5-6 μερες!!!

ειναι οντως πολυ ομορφα ειδικα οταν το τοπιο ειναι χιονισμενο!!!! :):)

αααχ!!!!!!!!

ξανα - μανα...

ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΔΙΑΚΟΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!!!!

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπέρα κορίτσια!!!

εμεις βγήκαμε για φαγητό σήμερα το απογευμα αλλα γυρισα απίτι με νευρα η Κυριακή μου ήταν στην μαμα μου.Μετά το συμβαν με το σκουλαρίκι ήταν το μυαλό μου στην΄Κυριακή.

Αρχικά ήταν να πάμε σε μια ταβέρνα δίπλα απο το σπίτι μας αλλα πρόταση της παρέας μας ήταν πάμε αλλου.....και τελικα πήγαμε περίπου 10 χιλιομετρα μακρυα.αν και εγω έλεγα όχι γιατι δεν μπορουσα να αργήσω οταν βγηκα απο της μαμας μου το σπίτι ήταν 6:30

είχα δωσει στην μαμα μου μονο το γιαουρτακι το απογευματινό της Κυριακής δέν εδωσα γάλα με την προυπόθεη πως θα ήμασταν πολύ κοντα και δεν θα μέναμε εξω ως τις 9.

Τελικά στην ταβέρνα βρήκαμε τον θείο και την θεία μου οι οποίοι υιοθέτησαν πρόσφατα ενα μωράκι 2 μήνες μικρότερος απο την Κυριακή και τον οποίο μπέμπη δεν τον είχαν μαζί τους .

Είχε πάει 8 και μισή και εγώ ήθελα να φυγω και ντρεπόμουν να πω πως δεν έδωσα γάλα στην μαμα μου, αλλα και να έδινα αν η Κυριακή κοιμηθει και πάω να την μετακινήσω ...ξυπνάει

οπότε ελεγα να φυγουμε αρχισαν οι γυναικες της παρέας και κυρίως η θεία α εγω ετσι κάνω.....αυτο κανω ...εκεινο κανω.......να μηεχεις το μωρό με πρόγραμμα.....δεν ειναι σωστό....μια μέρα ειναι αυτή....τι σε πειράζει ας κοιμηθει στην μαμα σου...τι σε πειράζει ας πιει γαλα εκει...εσπασαν τα νεύρα μου..μεχρι να φυγω..... και γύρισα καιη καη μένη ήταν πολύ κουρασμένη επεσε χωρίς να νουρισμα την εβαλα στο κρεββατι και κοιμήθηκε και εγω εχω ακόμη νεύρα!!!!!

nuidsoz2w.png

vnqfr9cay.png

α ναι!!!

ξεχασα να ευχηθω στην m4ril0u... καλα να περνανε εκει στην... πατριδα μου!!!

το χωριο απο το οποιο καταγονται και οι δυο γονεις μου ειναι λιγο πιο πανω... πιο ορεινα!!!!!!!!

μακαρι να ειχα την ευκαιρια να παω, αλλα μονο καλοκαρι ανεβαινουμε για 5-6 μερες!!!

ειναι οντως πολυ ομορφα ειδικα οταν το τοπιο ειναι χιονισμενο!!!! :):)

αααχ!!!!!!!!

ξανα - μανα...

ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΔΙΑΚΟΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!!!!

[/QUO

Κέρδισε ο άντρας μου ένα ταξίδι στην Ταιλάνδη και η πτήση είναι 9 ώρες και δεν θέλω να πάω φοβάμαι τις πολλες ώρες πτήσης και προσπαθούμε να αλλαξουμε τον προορισμο αν δεν τα καταφέρουμε θα πάει χαμένο ένα εισήτήρο γιατί το πουλάκι μου θα πάει και μονος του δεν τον χαλάει ετσι μου είπε:!::mad:

μμμμ

Τι λες?

όποτε θες μεσα στο 2010

nuidsoz2w.png

vnqfr9cay.png

Καλησπέρα μανούλες!

Εμείς σήμερα δεν είμαστε πολύ καλά. Το φατσάκι μου έχει πυρετό. Μέχρι 39 έφτασε σήμερα:-(:sad::-(

Τι κολλήσαμε πάλι ρε γμτ δεν ξέρω.Τα ματάκια μας είναι κατακόκκινα και είμαι να σκάσω! Τώρα κοιμάται μετά το μπανάκι που κάναμε και ο πυρετός κατέβηκε 37.7.

Την Παρασκευή πήγαμε για τον υπέρηχο και από ότι μας είπε δεν είναι κάτι ανησυχητικό! Πρόκειται για κάποια δισπλασία των μυών! Μπορεί να το έχει από όταν γεννήθηκε αλλά να φάνηκε τώρα σε εμάς, σαν καρουμπαλάκι στην πλατούλα της χαμηλά. Φυσικά θα το παρακολουθούμε.

Ευτυχώς όλα καλά από εκεί. Σήμερα να δούμε τι θα κάνουμε...Εκτός από μπανάκι, κομπρέσες και depon να κάνω κάτι άλλο? Για πείτε οι πιο έμπειρες. Ευχαριστώ...

Ειχε τέτοιο καρουμπαλάκι και το μωρό που γεννηθηκε μαζί με την Κυριακή μου και προσφατα μίλησα με την κοπέλα και μου είπε χάθηκε ξαφνηκά πρίν μια εβδομάδα.Το βράδυ το είχε και το πρωί εξαφανιστηκε

Περαστικούλια!!!

nuidsoz2w.png

vnqfr9cay.png

καλησπερα κοριτσακια εμεις σημερα ειχαμε τους πρωτους μας ''καυγαδες'' , ειχε ερθει ενα ζευγαρι με το κοριτσακι του το οποιο ειναι 5 μηνες μεγαλυτερο απο τον μπεμπη , τα ειχαμε μαζι ολη την ωρα και επαιζαν πολυ καλα μαζι , καποια στιγμη παει αυτη με το δακτυλο και το κουναγε μπροστα απο το μικρο και της το αρπαζει ο μπεμπης και το δαγκωνει , πολυ κλαμα αυτη και με το δικιο της μετα απο λιγο σηκωνεται αυτη περπαταει και παει στη φρουτιερα (αυτη η επιδαπεδια που ειναι καλαθακια το ενα πανω απο το αλλο) την τραβηξε με δυναμη και την εριξε κατω αλλα το τελέυταιο καλαθακι επεσε στο κεφαλι του μπεμπη και τον πηρε ξυστα και του εγδαρε τη μυτη και αρχισε να τρεχει αιμα πανικος αλλα ο μπεμπης τιποτα γελαγε εγω να σκασω ,μετα το φαγητο τον βαζω κατω στο πατωμα με παιχνιδια και ερχεται και το κοριτσακι και κραταγε ενα μπουκαλι απο κοκα κολα ο μπεμπης το ηθελε και αυτη δεν το εδινα και τη βουταει ο δικος μου απο τα μαλλια και την πηγαινε περα δωθε ουρλιαζε η μικρη και οταν του ανοιξα τα δακτυλα για να αφησει τα μαλλια της εκανε επιθεση η μικρη και τον ξεμαλλιασε ....

ηταν δραματικη ημερα και οι πλευρες ειχαν απωλειες:confused:

Επισης ο δικος μου καθεται αλλα δεν σηκωνεται μονος κανει βεβαια τη κινηση να σηκωθει αλλα ξαναπεφτει ,μπουσουλαει αλλα με την οπισθεν μπροστα δεν εχει κανει ακομα βηματα

Αντρας με τα όλα του δεν μασησε όμως.....μεγαλύτερη η λεγάμενη αλλα δεν μάσησε!!!!:wink:

nuidsoz2w.png

vnqfr9cay.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!

Καλή Σαρακοστή να έχουμε!!!

Περάσαμε τέλεια χθες θα δείτε φωτό στο φατσοβιβλίο!:D Πήγαμε στο καρναβάλι,μετά έξω για φαγητό κ μετά στα πεθερικά μου! Σήμερα όμως είμαι χαλια:rolleyes:...μιλάω σαν νταλικέρης βράζουν τα μέσα μου κ έχω κ κάτι δεκατα προς το παρόν!....αλλά δεν πειράζει το ευχαριστήθηκα τόσο πολύ το χθεσινό! ;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Kαλημερα! Καλη σαρακοστη!

Μαρακι πως παει το μωρο? Περαστικα ευχομαι.

Συμπεθερα ζορικος μας βγηκε ο μικρος, και αν εκδηλωνει απο τωρα βια απεναντι στις γυναικες...λυπαμαι αλλα θα χαλασει το συμπεθεριο!:tongue:

Λιζα υπομονη. Ειπαμε...γαμηλιο δωρο, μια βδομαδα μονη σου σε σπα! Ζητα το!:lol:

Εμεις περασαμε πολυ ωραια χθες. Η Χριστινα (καλα τη λεω γραια με τα μωβ), κουνιοταν πανω στο σκαμπο. Ευτυχως που χορευα εγω (επρεπε να καψω το καζαν ντιμπι που εφαγα το μεσημερι!), αλλα εγω ετσι κι αλλιως χορευω παντα οταν βγαινω!

Ο Φωτης πηγε να παρει τα παιδια και τις γιαγιαδες μαζι. Θα παμε στον αδερφο του να πεταξουμε χαρταετο και να φαμε. Εγω απολαμβανω λιγη ησυχια στο σπιτι, ενω εφτιαξα και ζυμαρικα με πικαντικη σαλτσα ταχινι και διαφορα αλλα νηστισιμα καλουδια μεσα για να τους παω.

age.png age.png

καλησπερα κοριτσια!

ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ να εχουμε!!!

Αννα μια χαρα περασατε... τυφλα να εχει ο πονολαιμος σημερα :tongue:

Ταρα... τι πικαντικη σαλτσα ταχινι ειναι αυτη ???:rolleyes:

γιαααα σφυρα τη συνταγη!!!

Οσο για το σπα φιλεναδα... τι να το κανω το ερμο μονη μου???

Αν σταθω τυχερη (αν λεμε) και καταφερουν μαμα και πεθερα να κρατησουν το μπεμπη για κανα δυο μερες... ισως να την κοπανησουμε για καπου εδω κοντα!!

Ας ειναι και στο Λαγονησι!!! :lol::lol:

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

τωρα μου τη βαρεσε να φτιαξω χαλβα με σιμιγδαλι με καρυδια και σταφιδες... :rolleyes:

παω να ξεθαψω καμια καλη συνταγη, γιατι βαριεμαι εδω μεσα!

μπεμπης και συζυξ κοιμουνται του καλου καιρου!!!

μαλλον του δευτερου, του επεσε βαρυ το ξυδατο χταποδι... :-P

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

κορίτσια καλή σαρακοστή..

εμείς γυρίσαμε από Θεσσαλονίκη και το σπίτι είναι εντελώς πυροβολημένο και είπα στον άντρα μου να με πάρει μια υπηρέτρια!!!!εμείς λόγω βροχής δεν κάναμε πολλά το 3μερο σήμερα είχαμε την επιστροφή..ε,καλά ήταν αλλάξαμε παραστάσεις!!

nAcmp3.png

uZRep2.png

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια και καλή σαρακοστή;)

Ο πιτσιποπάκος είναι καλύτερα σήμερα αν και έχει κοπεί λίγο η όρεξή του. Δεν κάναμε τίποτα το ιδιαίτερο γιατί έχουμε σαπίσει από την βροχή...κοντεύει να πνιγεί η Πάτρα.

Πέθανε και ένα γνωστό μου παιδί 31 ετών και έχω στεναχωρηθεί πολύ...αύριο είναι η κηδεία...τι να πεις στους γονείς του...δράμα.

Ας μην σας χαλάσω την καλή διάθεση...καλά να περνάτε...φιλάκια στα μπεμπόνια...

[quote name=

ξανα - μανα...

Κέρδισε ο άντρας μου ένα ταξίδι στην Ταιλάνδη και η πτήση είναι 9 ώρες και δεν θέλω να πάω φοβάμαι τις πολλες ώρες πτήσης και προσπαθούμε να αλλαξουμε τον προορισμο αν δεν τα καταφέρουμε θα πάει χαμένο ένα εισήτήρο γιατί το πουλάκι μου θα πάει και μονος του δεν τον χαλάει ετσι μου είπε:!::mad:

μμμμ

Τι λες?

όποτε θες μεσα στο 2010[/quote]

να πας το εχω κανει αυτο το ταξιδι και ηταν υπεροχο και τις ωρες δεν τις καταλαβα ειδα δυο ταινιες και την επεσα για υπνο και ξυπνησα ταυλανδη, θελω πολυ να ξαναπαω:rolleyes:

Συμπεθερα μονο μια νυφη σαν τη δικη σου θα τον κανει καλα ασε που του ριχνει και σε υψος και σε βαρος , σουζα θα τον εχει και εγω μαζι της

κοριτσια εχω........καθυστερηση:confused:

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Καλημέρα Καλημέρα!!!! Ξανθή τι ακούω, έχουμε υποψηφιότητα για τη δεύτερη εγκυούλα?!?!?!!?!?

Γυρίσαμε χθες το βράδυ, πτώματα αλλά περάσαμε τόοοοοσο ωραία. Η μικρή ξετρελλάθηκε με το χιόνι και τον κόσμο (ήμαστε 8 άτομα στο σπίτι της φίλης μου και φυσικά όλοι ασχολιόντουσαν μαζί της). Περιττό να σας πω ότι πέρασε όλο το 3ήμερο τρώγοντας αφού ότι και να έβλεπε να κρατάμε έπρεπε να το φάει κι εκείνη, οπότε της έδινα να μασουλάει πότε ψητή πατάτα, πότε γωνία λαγάνα γιατί ήθελε να συμμετέχει!!!!!! Το καλύτερό της δε ήταν την Κυριακή το βράδυ που είχε ψιλονυστάξει κι εμείς είχαμε πιάσει κιθάρες και τραγουδούσαμε μπροστά στο τζάκι (θυμηθήκαμε το λύκειο βλέπετε) και μας κοιτούσε καλά καλά μέχρι που νανουρίστηκε και κοιμήθηκε σαν πουλάκι!!!!

Πώς είναι τα άρρωστα μπεμπάκια μας?!?!!? Λιζάκι εσύ συνήλθες?!!?!?!?

dWXVp3.png

YqUap3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Ξανθούλα???Πονηρούλα????Αν το θες στο εύχομαι να έχεις σποράκι! :lol:

Ειμαι χάαααααλια....έχω ένα χαρτομάντηλο μονίμως στη μύτη,μία καραμέλα συνέχεια στο στόμα κ ένα τσάι στο φλυτζάνι!Α είμαι κ δουλεια! :rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

1880262bj4j9uib5m.gif

Καλημέρα, κοριτσάκιααα.....!!!!!

Καλή σαρακοστή σε όλες.....!!! :D

Ελπίζω τα μπεμπάκια σας να είναι καλά...!!!

Εμείς περάσαμε πολύ όμορφα αυτό το 3ήμερο, αν και δεν πήγαμε κάπου ιδιαίτερα, μόνο χθες βγήκαμε εκδρομούλα λίγο έξω από την πόλη...!!

Ο μικρός είναι απίστευτος, δεν τον χορταίνω, είναι στην καλύτερη φάση του, όλο γελάει, κάνει γκριμάτσες, κάθε μέρα βγάζει και κάτι καινούριο, ευχάριστο.....!!!

Φιλιά σε όλες και στα ζουζούνια σας.....!!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...