Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εξωσωματική τελικά δεν έκανα   αλλά είναι ένας λόγος που δεν έκανα άλλο παιδί Κ έμεινα μόνο με ένα Κ ούτε που το συζήτησα να κάνω άλλο .... 

δεν την ξέρω την ιστορία σου, αλλά με τις απαντήσεις σου καταλαβαίνω ότι έχεις γνώσεις και θεώρησα ότι είναι από προσωπικά βιώματα. 

Χαίρομαι πάρα πολύ που τα κατάφερες φυσικά! Γερό να είναι το παιδάκι σου και να το καμαρώνεις!

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

καλημερουδια!!!

καλα να περασετε οτι και αν κανετε σημερα... ειτε λογο αποκριας ειτε λογω Βαλεντινου (εμενα παντως αυτο το τελευταιο... ανεκαθεν μου τσακιζε τα νευρα)

κοριτσια, ακομα και στη σχολικη ηλικια πρεπει να προσεχετε γιατι εξακολουθουν να βαζουν διαφορα σκατολοϊδια στο στομα τους!!!

στο νοσοκομειο προχθες, φερανε κοριτσακι 6χρονο που ειχε καταπιει καρφιτσα!!! :eek:

τη ρωτησανε γιατι το εκανε, και η μικρη απαντησε οτι ηθελε απλα να τη δοκιμασει... :confused:

ευτυχως απ΄οτι μου ειπε η μαμα της την επομενη μερα... την εβγαλε στα κακα της...

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια;)

Ο πιτσιποπάκος είναι ακόμα αδιαθετούλης, χτες είχε και δέκατα...έκανε πάλι το απόγευμα εμετό...:(

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας...:D

Το άλλαγμα της πάνας έχει γίνει extreme sport, δεν κάθετε καθόλου ήσυχος, μόλις του βγάζω την χρησιμοποιημένη πάνα αρχίζει να στριφογυρνάει στο κρεβάτι...δεν τον κάνω μόνη μου καλά...παραζωήρεψε:wink: και ακόμα είναι νωρίς...

Ότι μπορεί να πειράξει στην ακτίνα των χεριών του το κάνει και θέλει συνέχεια να κρατάει το τηλεκοντρόλ και να αλλάζει κανάλια...ούτε τηλεόραση δεν μπορούμε να δούμε...:rolleyes:

Όσον αφορά το κάθισμα ούτε ο πιτσιποπάκος κάθετε μόνος του, συνέχεια πέφτει ή στο πλάι ή μπροστά και γυρνάει μπρούμητα αρχίζοντας το κολύμπι:rolleyes:

καλημερα κοριτσια!!!!

καλη αποκρια και καλη σαρακοστη απο αυριο!!!!!οσο για τον βαλεντινο..τι να πω...χρονια πολλα σε ολεσ!!!!μα αφου ειμαστε φουλ ερωτευμενεσ δεν ειμαστε με τα μπεμπακια μασ????χε χε!!τελοσ παντων.

κι εμενα μου την ψιλοσπαει παντωσ αυτη η γιορτη...την θεωρω απλα μια γιορτη για ανθοπωλεια και ζαχαροπλαστεια...

σημερα πηγαμε εκκλησια και μαλιστα σε ενα μοναστηρι ,εκει που βαπτιστηκε η αγγελικουλα και ηταν κι ενα αγορακι 1 ετουσ...πολυ ησυχο καθοταν στην αγκαλια τησ γιαγιασ του.....

ε το τι εγινε στην εκκλησια δεν λεγετε...!!!!γυρναει η δικια μου,τον βλεπει και αρχιζει να φωναζει <ατα ατα ατα>οταν ειδε οτι δεν τησ απαντουσε αρχιζει<μπαμπα μπαμπα ατα ατα> ..(ο μπαμπασ δεν ηταν μαζι αλλα προφανωσ φωναζε το παιδακι.....εκεινο σημασια δεν εδινε και οσο δεν τησ εδινε τοσο η δικια μου ειχε αφινιασει!!!!!!!!!!!ολη η εκκλησια γυρισε και μασ κοιταζε και εννοειτε οτι γελουσαν οι ανθρωποι!!!

ωχ τι εχω να γινω ,αν αρχισουμε απο τωρα τα γκομενιλικια!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

καλημερα και παλι...

Μαντι... περαστικα του, του ομορφουλη...

σερνονται πολλες ιωσεις αυτη την εποχη! ειναι σε εξαρση..:mad:

Ειρηνακι... μια χαρα την κοβω τη μικρη!!! :lol:

κοινωνικοτατη απο... κουνια! :D

εγω κοριτσια, εχω χωθει στην κουζινα!

απο τη μια η πεινα που τραβηξα στο νοσοκομειο, απο την αλλη οι αντρες του σπιτιου που βαρεθηκανε τις προχειρες λυσεις οσο ελειπα... του εδωσα παλι και καταλαβε!

εφτιαξα, ρολο χοιρινο γεμιστο, πουρε, σως ψητου, λουκανικα με φετα και πιπερια στο φουρνο και τωρα ετοιμαζω σαλατα ;)

κατα τ΄αλλα... σιγουρα καποια ιωση βουτηξα απο το νοσοκομειο γιατι εκτος τα συμπτωματα κρυολογηματος που εχω... εδω και 2 ωρες εχω παρει αγκαζέ το wc :mad::-x

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα και χρονια πολλα στους ερωτευμένους!!!!

Χθες ο μπεμπης μου μπουσουλησε για πρωτη φορα!!!:tongue::tongue::tongue:

Δηλαδη εβαζε δυναμη στα χερια του και σερνοτανε μπροστα...αχχχ..μεγαλωνει το αγορακι μου!!!

Σημερα θα φαμε πρωτη φορα κοτοπουλο..για να δουμε θα μας αρεσει;;;

Νινι τι ηταν αυτο με το σκουλαρικι;;; πωπω θελει πολυ προσοχη!!

Λιζα χαρα στο κουραγιο σου..τοσα φαγητα!! Εγω το βαριεμαι πολυ το μαγειρεμα!!

29znp3.png

ybBxp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια;)

Ο πιτσιποπάκος είναι ακόμα αδιαθετούλης, χτες είχε και δέκατα...έκανε πάλι το απόγευμα εμετό...:(

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας...:D

Το άλλαγμα της πάνας έχει γίνει extreme sport, δεν κάθετε καθόλου ήσυχος, μόλις του βγάζω την χρησιμοποιημένη πάνα αρχίζει να στριφογυρνάει στο κρεβάτι...δεν τον κάνω μόνη μου καλά...παραζωήρεψε:wink: και ακόμα είναι νωρίς...

Ότι μπορεί να πειράξει στην ακτίνα των χεριών του το κάνει και θέλει συνέχεια να κρατάει το τηλεκοντρόλ και να αλλάζει κανάλια...ούτε τηλεόραση δεν μπορούμε να δούμε...:rolleyes:

Όσον αφορά το κάθισμα ούτε ο πιτσιποπάκος κάθετε μόνος του, συνέχεια πέφτει ή στο πλάι ή μπροστά και γυρνάει μπρούμητα αρχίζοντας το κολύμπι:rolleyes:

Περαστικα σας!!

Εμεις εχει καμια εβδομαδα που καθομαστε πλεον σταθερα χωρις να πεφτουμε...και γυρναμε σαν το κατσικι μπρουμητα..ανασκελα..και ξανα μπρουμητα...εχει πολυ πλακα!!

Ααα και εχουμε ερωτα με το τηλεκοντρολ...και μεγαλη τρελα με το κινητο!!!!

29znp3.png

ybBxp3.png

Καλημέρα μανουλιτσες από τη χιονισμένη Σκουληκαριά!!!! Είναι τέλεια εδώ, το σπίτι της φίλης μου είναι ένα μικρό ξύλινο σπιτάκι μέσα στα πεύκα και είναι τόσο όμορφα με το χιόνι γύρω γύρω!!!!!! Μέσα έχουμε ζεστουλα και έξω έχει 2 βαθμούς!!!! Η γοργονίτσα έχει ξετρελαθει με το χιόνι, σε λίγο θα φτιάξουμε τον πρώτο μας χιονανθρώπο!!!!!

Λιζακι περαστικά και συγχαρητήρια για τις γαστρονομικές σου περιπέτειες γι' ακόμη μια φορά:)

dWXVp3.png

YqUap3.png

καλησπερα κοριτσακια εμεις σημερα ειχαμε τους πρωτους μας ''καυγαδες'' , ειχε ερθει ενα ζευγαρι με το κοριτσακι του το οποιο ειναι 5 μηνες μεγαλυτερο απο τον μπεμπη , τα ειχαμε μαζι ολη την ωρα και επαιζαν πολυ καλα μαζι , καποια στιγμη παει αυτη με το δακτυλο και το κουναγε μπροστα απο το μικρο και της το αρπαζει ο μπεμπης και το δαγκωνει , πολυ κλαμα αυτη και με το δικιο της μετα απο λιγο σηκωνεται αυτη περπαταει και παει στη φρουτιερα (αυτη η επιδαπεδια που ειναι καλαθακια το ενα πανω απο το αλλο) την τραβηξε με δυναμη και την εριξε κατω αλλα το τελέυταιο καλαθακι επεσε στο κεφαλι του μπεμπη και τον πηρε ξυστα και του εγδαρε τη μυτη και αρχισε να τρεχει αιμα πανικος αλλα ο μπεμπης τιποτα γελαγε εγω να σκασω ,μετα το φαγητο τον βαζω κατω στο πατωμα με παιχνιδια και ερχεται και το κοριτσακι και κραταγε ενα μπουκαλι απο κοκα κολα ο μπεμπης το ηθελε και αυτη δεν το εδινα και τη βουταει ο δικος μου απο τα μαλλια και την πηγαινε περα δωθε ουρλιαζε η μικρη και οταν του ανοιξα τα δακτυλα για να αφησει τα μαλλια της εκανε επιθεση η μικρη και τον ξεμαλλιασε ....

ηταν δραματικη ημερα και οι πλευρες ειχαν απωλειες:confused:

Επισης ο δικος μου καθεται αλλα δεν σηκωνεται μονος κανει βεβαια τη κινηση να σηκωθει αλλα ξαναπεφτει ,μπουσουλαει αλλα με την οπισθεν μπροστα δεν εχει κανει ακομα βηματα

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Καλησπέρα μανούλες!

Εμείς σήμερα δεν είμαστε πολύ καλά. Το φατσάκι μου έχει πυρετό. Μέχρι 39 έφτασε σήμερα:-(:sad::-(

Τι κολλήσαμε πάλι ρε γμτ δεν ξέρω.Τα ματάκια μας είναι κατακόκκινα και είμαι να σκάσω! Τώρα κοιμάται μετά το μπανάκι που κάναμε και ο πυρετός κατέβηκε 37.7.

Την Παρασκευή πήγαμε για τον υπέρηχο και από ότι μας είπε δεν είναι κάτι ανησυχητικό! Πρόκειται για κάποια δισπλασία των μυών! Μπορεί να το έχει από όταν γεννήθηκε αλλά να φάνηκε τώρα σε εμάς, σαν καρουμπαλάκι στην πλατούλα της χαμηλά. Φυσικά θα το παρακολουθούμε.

Ευτυχώς όλα καλά από εκεί. Σήμερα να δούμε τι θα κάνουμε...Εκτός από μπανάκι, κομπρέσες και depon να κάνω κάτι άλλο? Για πείτε οι πιο έμπειρες. Ευχαριστώ...

Επεξεργάστηκαν by fatsaki

n8m8p2.png

X9drp2.png

Κατάλαβα την κοπανήσατε όλες ε?

Περαστικά και στα υπόλοιπα άρρωστα φατσάκια, που διάβασα τώρα!'Ενα 3ήμερο με ησυχία δεν μπορούμε να κάνουμε...κάποιος μας γλωσσοτρώει!

ΝΙΝΙ δεν έχω λόγια για αυτό που διάβασα!!!!!!!!

Άντε καλό βράδυ σε όλους μας!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια SOS

ΔΕΝ τρωει τη χορτοσουπα με τιποτα. Μετα την πρωτη μπουκια δεν ξανανοιγει στομα. Τι να κανω. Θα επρεπε εδω και μια εβδομαδα να τρωει καθε μερα ενα πιατο, και τρωει με το ζορι 2 κουταλιες καθε φορα και μετα το γαλα της αναγκαστικα για να μην μεινει νηστική. Πειτε κανα κολπο. Της βαζω καροτο, πατατα και κολοκυθι. Αυριο θα της βαλω και λιγο σεληνο. Εσεις αλατι βαζετε? Εγω καθολου. Λιγο λαδι και αυτο ωμο στο αλεσμα.

4Rnfp3.png

Μην αγχώνεσαι και μην την πιέσεις μερικά παιδάκια χρειάζονται πιο πολύ χρόνο. Δως της γάλα για δυο τρεις μέρες και δοκιμαζεις μετά πάλι:)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Κοριτσια SOS

ΔΕΝ τρωει τη χορτοσουπα με τιποτα. Μετα την πρωτη μπουκια δεν ξανανοιγει στομα. Τι να κανω. Θα επρεπε εδω και μια εβδομαδα να τρωει καθε μερα ενα πιατο, και τρωει με το ζορι 2 κουταλιες καθε φορα και μετα το γαλα της αναγκαστικα για να μην μεινει νηστική. Πειτε κανα κολπο. Της βαζω καροτο, πατατα και κολοκυθι. Αυριο θα της βαλω και λιγο σεληνο. Εσεις αλατι βαζετε? Εγω καθολου. Λιγο λαδι και αυτο ωμο στο αλεσμα.

Λεμόνι να νοστιμήσει βάζεις στο τέλος;

Περαστικά στα μωράκια!

Ξανθή αντάρτης βλέπω ο μικρός! Της έδωσε να καταλάβει της μικρής!

Εμείς υποτίθεται θα βγούμε το βράδυ αλλά ακόμα νιώθω κουρασμένη και νυσταγμένη, δεν έχω μπει στο mood. Ελπίζω να περάσετε ωραία αύριο!

WN6Op3.png

εδω ειμαι παλι!!!

μ΄ενα μικρο διαλλειμα απο το μπανιο....

τι χαλι ΜΑΥΡΟ ειναι αυτο ?????????????????????????????????????

πότε παω στο wc, πότε στο μεγάλο το μπανιο...

ετσι για να μην ρουτινιασω.... :tongue:

Φατσακι... περαστικα της!!!

αλλα ακου μια συμβουλη αν θελεις βεβαια!

επειδη ο πυρετος ειναι αρκετα υψηλος... ΑΝ δεν υπαρχουν αλλα εμφανη συμπτωματα οπως βηχας, καταροη κλπ... πηγαινε να της κανεις μια καλλιεργεια ουρων σε παρακαλω!

ετσι καπως ξεκινησαμε και εμεις, και τελικα ηταν ουρολοιμωξη!!!!

smouts... μην την πιεζεις!

δωσε της για 2 μερες γαλα και μετα ξαναπροσπαθεις!

βαλε και λιγο λεμονι οπως λεει και η Χριστινα!

επισης ο δικος μου πχ δεν ηθελε τη χορτοσουπα ζεστη! την αφηνα σε θερμοκρασια δωματιου και πιο κατω και την ετρωγε μια χαρα!!

Ξανθη μου... βγηκε τελικα πολυ ζορικος ο μικρος :lol::lol:

Χριστινακι... καλα να περασετε!!!!!!!!

μετα το πρωτο ποτακι ειμαι σιγουρη οτι θα σου φτιαξει η διαθεση για ... ξενυχτι!!!!

πιες, και γλεντα και για μενα που μ΄εχει φαει η μαυρη κλεισουρα εδω και μηνες!!!!!!!!!!!!!!!!

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

καληνυχτα μανουλες και μπεμπακια, ονειρα γλυκα και αυριο με υγεια!!!

καλη Σαρακοστη να εχουμε!!!

good_night_4.gif

θυμαμαι, που περυσι αναρωτιομασταν αν κανει να φαμε θαλασσινα και ταραμοσαλατα!!! :rolleyes:

βουουουουρρρρρρρρρρρρρρρ αυριο!!!!!!!!!!!! :lol::lol:

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...