Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εξωσωματική τελικά δεν έκανα   αλλά είναι ένας λόγος που δεν έκανα άλλο παιδί Κ έμεινα μόνο με ένα Κ ούτε που το συζήτησα να κάνω άλλο .... 

δεν την ξέρω την ιστορία σου, αλλά με τις απαντήσεις σου καταλαβαίνω ότι έχεις γνώσεις και θεώρησα ότι είναι από προσωπικά βιώματα. 

Χαίρομαι πάρα πολύ που τα κατάφερες φυσικά! Γερό να είναι το παιδάκι σου και να το καμαρώνεις!

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

και μου λέει βγάλτο μπορεί να είναι ακριβό...δεν ξέρεις πιανού είναι...

Κι αυτος ο καποιος αν του πεις που βρεθηκε το σκουλαρικι θα το ξαναφορεσει μετα χαρας :lol:

Φανταζομαι τι λαχταρα περασες. Ευτυχως βγηκε δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα. Μονο ψαξε και για την βιδα γιατι για να βγηκε το σκουλαρικι καπου πεταμενη θα ειναι κι αυτη.

ziZip2.png BhAqp2.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!

πηγαμε χτεσ οπωσ σασ ειπα για υπερηχο!!δεν μου εκανε ομωσ κολπικο αλλα κοιλιακο κι ετσι δεν ακουσαμε καρδουλα αλλα το ειδαμε!!!!!!!!!!!!!!ειδαμε και το σπιτακι του αλλα κι αυτο που ηταν μια κουκιδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:Dειπε για να μην με παιδευει με κολπικουσ κ δεν μπορεσουμε να ακουσουμε κιολασ ,να παω μια και καλη την τεταρτη να το ακουσουμε!!!!

Eγω δινω βρυσης απο τον 5ο μηνα. Τα εμφιαλωμενα τα φοβαμαι, ειναι πολυ επικινδυνα. Μονο το καλοκαιρι αν παμε σε νησι πινουμε, και με πολυ φοβο. Αν ακουσετε τους χημικους του Δημοκριτου, δε θα ξαναπιειτε ποτε...!

Συμφωνω με τα παραπανω.

Βρυση και παλι βρυση.

Απλα εβαλα φιλτρο για να γλιτωσουμε ο,τι μπορουμε.

αχ τι μου λετε τωρα???!!!!!!για να καταλαβετε...ισωσ καποιεσ απο εσασ να γνωριζετε το θεμα του νησιου με το νερο(ισωσ κ οχι)...λοιπον εδω στο νησι πριν χρονια βρεθηκε στισ σωληνεσ υδρευσησ ολου του νησιου νομιζω υδραργυροσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!απο τοτε δεν πινουμε καθολου απο το νερο τησ βρυσησ(ουτωσ ή αλλιωσ ηταν και αηδια),ουτε μαγειρευουμε .!!!πολλοι πανε απο κατι βρυσεσ που εχει σε κατι περιοχεσ και γεμιζουν μπετονια αλλα κ αυτο αμφιβαλω κατα ποσο καλο ειναι...:?:εν τελει τα περισσοτερα σπιτια ,οπωσ και εμεισ αγοραζουμε μπουκαλια απο τα σουπερ μαρκετ!!!απο τα μπουκαλια πινουμε εμεισ,μαγειρευω και δινω τησ μικρησ!!!!αναγκαστικα δεν υπαρχει αλλη λυση!!!πιστευω οτι τα εμφιαλωμενα θα ειναι καλυτερα απο τον υδραργυρο....:rolleyes:

αλλα τωρα με βαλατε σε σκεψεισ και ανησυχησα...αλλα τι να κανω...

καλησπερα κοριτσια!!

δεν εχω δυνατοτητα να συμμετεχω πολυ στις συζητησεις σας, μιας που ο γκρινιαρουλης μου, με εχει στην... τσιτα!!!

λιζακι μου περαστικουλια του μικρουλη και καλη αναρρωση!!!!ευχομαι τουτο να ηταν το τελευταιο!!!!!

α.................δεν σας ειπα

το μεσημερι που εβαλα τον μπεμπουλη για υπνο ο μαγκας επιασε τα καγκελα και σηκωθηκε ορθιος

τον βαζω κατω ξανα αυτος τα ιδια!!!!

:confused::confused::confused::D

Γειά σας κοριτσάκια;)

Ο πιτσιποπάκος σήμερα δεν είναι και πολύ καλά, πριν λίγο έκανε εμετό:( κατευθείαν τον έκανα μπανάκι και άλλαξα σεντόνια και κουβέρτες...είναι αδιαθετούλης...τηλεφώνησα στον γιατρό και μου είπε ότι αφού δεν έχει πυρετό είναι από τα δόντια...πάντως να τον παρακολουθώ. Αργότερα θα πιεί και το γαλατάκι του, τώρα κοιμάται...ψιλοσοκαρίστηκε ο καημενούλης...:(

περαστικακια στον κυριο πιτσι!!!ειδεσ για να ειναι γκομενιαρησ και να τρυγυρναει τα βραδυα εξω μπαροτσαρκεσ αρρωστησε τωρα!!!!!λεσ να ειπιε καμια μπομπα???:confused::confused::tongue:

Δεν ξέρω...τι να πώ....μπροστά ημουν αντε δεν κατάλαβε η μαμά μου..αλλα ουτε και εγω????

Ευχομαι να μην εγινε τίποτα.

αν δω κάτι περίεργο θα πάρω τηλ την παιδίατρο.δεν ξέρω τι να κάνω τωρα.

αμαν!!φανταζομαι την αναστατωση σου!!!!να πω κατι...μηπωσ οταν ηλθε η μαμα σου τησ αλλαξεσ εκεινη την ωρα πανα κι ετσι ηταν απο πριν το σκουλαρικι στο παμπερσ?τι να πω!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλημέρα σε όλες τις μανούλες.Η βδομάδα μας εμάς δεν ξεκίνησε και τόσο καλά.Την Δευτέρα η μικρή μου άρχισε να βγάζει ένα κίτρινο υγρό το ματάκι της,πύον ήταν και όσο πέρναγε η ώρα έβγαζε περισσότερο.Πήρα το γιατρό και μου είπε να της πάρω ενα κολλύριο και να της κάνω και κομπρέσες μα χαμομήλι.Ευτυχώς σε 2-3 μέρες είχε περάσει.Την Τρίτη αρρώστησα εγώ με κρυάδες σε όλο το σώμα και φοβερό πονόλαιμο και πονοκέφαλο.Πλακώθηκα στα depon αναβράζον και σήμερα είμαι λίγο καλύτερα.Βέβαια μου κόλλησε η μικρή όπως ήταν αναμενόμενο και απο χτες είναι χάλια.Ακούω απο μέσα να βράζει.Μου έδωσε ο γιατρός και της δίνω 2 σιρόπια και ένα φυτικό vics με ευκάλυπτο που τις κάνω εντριβές.Εκτός απο αυτό σήμερα άρχισε να βγάζει πύον και το άλλο ματάκι τώρα.Να είναι καμιά μόλυνση.Τι να πώ.Μήπως είναι καμιά επιφικύτιδα.Ποιος ξέρει.Σας εύχομαι καλά να περάσετε το τριήμερο χωρίς αρρώστιες και με πολύ γλέντι.

SI5Yp3.png

δημητρουλα περαστικακια και σε σενα αλλα κ στην μικρουλα σου!!!!!!καλα να περασετε κι εσεισ!!!!!!μηπωσ το αλλο ματακι κολλησε απο το αλλο επειδη προφανωσ η μικρη εβαζε τα χερακια τησ?

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

δημητρουλα περαστικακια και σε σενα αλλα κ στην μικρουλα σου!!!!!!καλα να περασετε κι εσεισ!!!!!!μηπωσ το αλλο ματακι κολλησε απο το αλλο επειδη προφανωσ η μικρη εβαζε τα χερακια τησ?

Σ'ευχαριστώ πολύ Ειρήνη μου.Τι να σου πω.Μπορεί να κόλλησε και όπως λες.Αλλωστε πόσο να προσέχεις?Είναι τόσα αυτά που πιάνουν στα χέρια τους καθημερινά που πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω.Καθαρίζω καθημερινά τα πάντα.Απο το καρεκλάκι του φαγητού,απο το πάρκο τα παιχνίδια της.Αλλα συνέχεια πετάει ΄παιχνίδια κάτω και δεν μπορώ όλη την ώρα να είμαι κάτω απο τη βρύση.Κάποια στιγμή όταν αρχίζει και νυστάζει τρίβει και τα μάτια της οπότε αν υπάρχει κάποιο μικρόβιο στα χεράκια της μπορεί να πήγε εκεί.Που και τα χέρια της καθαρίζω ανα τακτά διαστήματα με μαντηλάκια υγρά.Το καλό είναι οτι με αυτό το κολλύριο περνάει αμέσως.Εσύ πως τα πας με την εγκυμοσύνη?

SI5Yp3.png

Νινι... τι λαχαρα και αυτη!!!!!!!!

Βεβαια υπαρχει και το ενδεχομενο να γλιστρησε το σκουλαρικι μεσα απο το ζιπουνακι της και να κατεληξε στο παμπερς...

δε γινεται να καταπιε το σκουλαρικι χωρις να πνιγει... ή εστω να βηξει... :)

η βιδα καπου σε κανα πατωμα θα ειναι ή μεσα στα ρουχαλακια της... ψαξε καλου κακου!!!!

περαστικα στα αρρωστουλικα μωρακια και τις μαμαδες :)

και εγω απο χθες ειμαι με πονολαιμο, πονοκεφαλο, κρυαδες και πονο στα κοκκαλα... :mad:

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πριν λίγο πήγα την Κυριακή μου για νάνι και μολις ξεκίνησα το τροπάριο...μμ..μμ..μμ.Ηθελε να κάνει κακάκια της....περιμένω και εγω....

Πάω να την αλλαξω και τι να δώ....ενα σκουλαρίκι μέσα στα κακά της...εχασα την γή κάτω απο τα πόδια μου....Λέτε να έπαθε κάτι???τι κάνω σαυτή την περίπτωση????

Το σκουλαρίκι δεν είναι δικό μου....Μετά απο πόσα τηλέφωνα ανάκαλυψε η μάμά μου πως είναι δικό της, η οποία ήρθε σήμερα επίσκεψη για μισή ωρα και την πήρε δυο λεπτά αγκαλια .Σκεφτηκα μήπως τησ έπεσε και το βρήκε η Κυριακή μετά αλλα ουτε και αυτό μου ταιρίαζει γιατι απο εκείνη την ωρα πήγα με την μικρή στο κρεββατι και παιζαμε μέχρι να την κάνω μπάνιο και να κοιμηθεί.

Μέσα στον πανικό μου ήρθε και ο Γιώργος εκεί που πετούσα το παμπερς και μου είπε ''μη '' μη'' το πετάς μπορει να είναι και η βίδα μέσα....κοιτα που θα ασχολήθώ τώρα και με την βίδα του είπα που είναι το 1/3 σε μέγεθος.το σκουλαρίκι που είναι με ρωτάει στο πάμπερς του λέω.....και μου λέει βγάλτο μπορεί να είναι ακριβό...δεν ξέρεις πιανού είναι...

Ευχομαι να μην έπαθε κάτι η μικρούλα μου.Τωρα κοιμαται δεν φαινόταν να έχει κάτι.

ΣΟΚ:shock::shock::shock::shock:

φανταζομαι την αγωνια σουυυυυ!!!!!!!!!!!

ευχομαι να ναι καλα το νινακι σου!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Λιζακι βγηκατε ε? Περαστικουλια...:D

Εμεις βγαλαμε σημερα το πρωτο δοντακι επιτελους. :tongue:

ευχαριστω Ρουλακι μου!!!

και εσεις σιδερενιο το δοντακι σας!!

αντε αντε και αυριο αποκριες θα τσακισει καμια μπριζολα!!! :tongue:

να κανω μια χαζη ερωτηση?

τα μωρα σας, εχουν αρχισει να σηκωνονται μονα τους?

εννοω να κρατιουνται απο καγκελα κουνιας ή παρκο και να σηκωνονται ??

ο δικος μου ο φουσκας οχι ακομα...

βεβαια με το βαρος του (10.500) και το υψος (80 ποντους) πως να τα καταφερει τοσο ευκολα ο ερμος... :rolleyes::lol:

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

ο δικος μου εχθες σηκωθηκε

σοκαριστικα οταν τον ειδα

και μετα που τον ειχα στο σαλονι συνεχεια πιανοταν απο τον καναπε και σηκωνοταν φυσικα εφαγε και καναδυο τουμπες...δεν τον προλαβαινω

σιδερενια τα δοντακια σας!!!

εμεις ακομη τιποτα...

και μενα αν τον σηκωσω... και πιαστει απο καγκελα ή το τραπεζι του σαλονιου πχ... καθεται ορθιος χωρις προβλημα!!

απο μονος του ομως τιποτα ακομα...

γεγονος ειναι... οτι μπηκαμε πλεον στις ...δυσκολες ηλικιες!!!

θελει να εχουμε τα ματια μας 1014!!!!!!!!! :confused:

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

και μενα αν τον σηκωσω... και πιαστει απο καγκελα ή το τραπεζι του σαλονιου πχ... καθεται ορθιος χωρις προβλημα!!

απο μονος του ομως τιποτα ακομα...

γεγονος ειναι... οτι μπηκαμε πλεον στις ...δυσκολες ηλικιες!!!

θελει να εχουμε τα ματια μας 1014!!!!!!!!! :confused:

απο δω και περα ναι τα ματια μας 1024 και παραπανω μη σου πω!!!!!!!!!!

για ποτε βρισκεται απο δω εκει χαμπαρι δεν περνεις!!!!!!!!!!

ο δικος μου ειναι πολυ ζωηρος

τον εχεις αγκαλια και στριφογυρναει σαν μακαρονι οτι δει τεντωνεται να το πιασει

ο ζουζουλακος μου!!!!:lol::lol:

:lol::lol:

εχουν ομως και πολυ πλακα τα ζουζουνια!!!!

ειναι να καθεσε με τις ωρες και να τα χαζευεις!!!

εγω που ειχα ξεχασει πως ειναι να εχεις μωρο (βλεπετε οι μεγαλοι ειναι εφηβοι πλεον)... εχω χαζεψει τελειως!!!!!!!!!!!!!!!! :-P:-P

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...