Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλά από γλειτσες και πεφτουλες άλλο τίποτα. Δεν εχω δοκιμάσει κάτι άλλο, 12 χρόνια εργάζομαι περίπου και ήμουν πάντα στα ίδια γιατί αυτό σπούδασα. Φωνάζε η μητέρα μου να μπω στο δημόσιο μπας και κάνω παιδια αλλά τελικά άλλος παράγοντας στάθηκε εμπόδιο. Δε βαριέσαι… 

θα σου ακουστεί κλισέ... αλλά πάλι καλά είσαι στα ναυτιλιακά και έχεις την οικονομική δυνατότητα για αυτό το δύσκολο ταξίδι που σου έφερε η μοίρα. Εγώ όταν έκανα εξωσωματική έπαιρνα 750€ (ήθελα να ασχοληθώ με αυτό που σπούδασα και ξεκίνησα από το 0). Όλες μου οι οικονομίες έφυγαν εκεί. Δουλεύω 12 χρόνια και είμαι 28. συν 2 σεζόν από 2 μήνες καλοκαίρι. Πάπαλα. 0 έφτασα. 15κ έτσι, αέρας και συν μέχρι να φτάσω εκεί που δεν τα έχω υπολογίσει. Βέβαια, θα το έκανα ξανά και ξανά για το χαμόγελο της. 

αν δεν έμενα με την δεύτερη εμβρυομεταφορά, δεν είχα λεφτά για άλλη προσπάθεια. 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Γειά σας κοριτσάκια!!! Τελικά αποφασίσαμε να φύγουμε αύριο πρωί καθώς ο Βασίλης είναι ακόμη στο γραφείο και σκεφτήκαμε ότι δεν είναι πολύ καλή ιδέα να κάνουμε 5 ώρες δρόμο μέσα στη μαύρη νύχτα. Έτσι αφού ξυπνάμε που ξυπνάμε στις 7:30 με τη γοργονίτσα, θα φορτώσουμε και θα φύγουμε πρωί να ευχαριστηθούμε και τη διαδρομή:P:p:p:p:p

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γειά σας κοριτσάκια!!! Τελικά αποφασίσαμε να φύγουμε αύριο πρωί καθώς ο Βασίλης είναι ακόμη στο γραφείο και σκεφτήκαμε ότι δεν είναι πολύ καλή ιδέα να κάνουμε 5 ώρες δρόμο μέσα στη μαύρη νύχτα. Έτσι αφού ξυπνάμε που ξυπνάμε στις 7:30 με τη γοργονίτσα, θα φορτώσουμε και θα φύγουμε πρωί να ευχαριστηθούμε και τη διαδρομή:P:p:p:p:p

Να περάσετε σούπερ τέλεια!!!:D:D

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

καλησπέρα κορίτσια.

πήγαμε σήμερα για εμβολιάκι.....η Κυριακή μου είναι 8300 και 74 πόντους.

φαγαμε και εμεις γιαουρτάκι σήμερα αλλα δεν μου είπε τίποτα γαι το γάλα, ακομη αλμιρον 2 πινουμε δεν πρέπει να πιούμε και νουλάκ ή φέσκο ή κατι της βρε παιδάκι μου να μην βρωμάει τόσο....!!!!!!

και μου είπε για τα φαγητά να μην τηνκάνω σκέτα λαχάνικά, με τα λαχανικα να υπάρχει πάντα μέσα κρέας ,κοτόπουλο ή μοσχαρι....

Για βλακεία μου φαίνεται αυτό?

σκέτα λαχανικά εγω πιστεύω πως είναι καλύτερα...!!!

και το σπανάκι με κοτόπουλο ή με μοσχάρι να της το δώσω δεν πάει με κανένα.

Τι λεν οι δικοί σας παιδιατροι κορίτσια....????

Της είπα για το πιστολάκι δεν άντεξα!!!και μου είπε να μην το στεναχωρώ και να μην στεγνώνω τα μαλλιά μου πλέον με πιστολάκι....ναι αλλα και αυτό δεν γίνεται...σήμερα περίμενα κάτι φίλες μου το απόγευμα και καλά που το αναβαλανε για αύριο.... είχα ένα μαλλί......!!!!!!!!περίμενα τον Γιώργο να γυρίσει απο την δουλειά ωα να κάνω μπάνιο.....Τι πρόβλημα και αυτό.....!!!!!

nuidsoz2w.png

vnqfr9cay.png

Οσο για το νερό εμεις το βράζουμε ακόμη μου είπε εως να γίνει 1 ετους.Για το εμφιαλωμένο διάβασα σε ένα περιοδικό πως δεν πρέπει να το πίνουν μωρά εως 1 έτους και κυρίως όταν αυτό δεν είναι βρασμένο, έχει έλεγε κάποια στοιχεία σε μεγαλύτερες ποσότητες απο οτι πρέπει να πάρει ένα μωρό δεν θυμάμε για πιά στοιχεία έλεγε αν το βρώ θα σασ στείλω το άρθρο.

Φιλτρο, θέλω να βάλω και εγω αλλα δεν ξέρω ποια εταιρία είναι αξιοπιστη αν γνωρίζει καμία ας μου πει....!!!

nuidsoz2w.png

vnqfr9cay.png

Γειά σας κοριτσάκια;)

Ο πιτσιποπάκος σήμερα δεν είναι και πολύ καλά, πριν λίγο έκανε εμετό:( κατευθείαν τον έκανα μπανάκι και άλλαξα σεντόνια και κουβέρτες...είναι αδιαθετούλης...τηλεφώνησα στον γιατρό και μου είπε ότι αφού δεν έχει πυρετό είναι από τα δόντια...πάντως να τον παρακολουθώ. Αργότερα θα πιεί και το γαλατάκι του, τώρα κοιμάται...ψιλοσοκαρίστηκε ο καημενούλης...:(

Διαφημίσεις

Ξέχασα να σας γράψω ότι για το γάλα και τις κρέμες εγώ βάζω βρασμένο νερό και για να πιεί εμφιαλωμένο κατόπιν εντολής του παιδιάτρου...ο καθένας έχει το χαβά του...:cool: άντε να βγάλεις άκρη...

Πριν λίγο πήγα την Κυριακή μου για νάνι και μολις ξεκίνησα το τροπάριο...μμ..μμ..μμ.Ηθελε να κάνει κακάκια της....περιμένω και εγω....

Πάω να την αλλαξω και τι να δώ....ενα σκουλαρίκι μέσα στα κακά της...εχασα την γή κάτω απο τα πόδια μου....Λέτε να έπαθε κάτι???τι κάνω σαυτή την περίπτωση????

Το σκουλαρίκι δεν είναι δικό μου....Μετά απο πόσα τηλέφωνα ανάκαλυψε η μάμά μου πως είναι δικό της, η οποία ήρθε σήμερα επίσκεψη για μισή ωρα και την πήρε δυο λεπτά αγκαλια .Σκεφτηκα μήπως τησ έπεσε και το βρήκε η Κυριακή μετά αλλα ουτε και αυτό μου ταιρίαζει γιατι απο εκείνη την ωρα πήγα με την μικρή στο κρεββατι και παιζαμε μέχρι να την κάνω μπάνιο και να κοιμηθεί.

Μέσα στον πανικό μου ήρθε και ο Γιώργος εκεί που πετούσα το παμπερς και μου είπε ''μη '' μη'' το πετάς μπορει να είναι και η βίδα μέσα....κοιτα που θα ασχολήθώ τώρα και με την βίδα του είπα που είναι το 1/3 σε μέγεθος.το σκουλαρίκι που είναι με ρωτάει στο πάμπερς του λέω.....και μου λέει βγάλτο μπορεί να είναι ακριβό...δεν ξέρεις πιανού είναι...

Ευχομαι να μην έπαθε κάτι η μικρούλα μου.Τωρα κοιμαται δεν φαινόταν να έχει κάτι.

nuidsoz2w.png

vnqfr9cay.png

Πριν λίγο πήγα την Κυριακή μου για νάνι και μολις ξεκίνησα το τροπάριο...μμ..μμ..μμ.Ηθελε να κάνει κακάκια της....περιμένω και εγω....

Πάω να την αλλαξω και τι να δώ....ενα σκουλαρίκι μέσα στα κακά της...εχασα την γή κάτω απο τα πόδια μου....Λέτε να έπαθε κάτι???τι κάνω σαυτή την περίπτωση????

Το σκουλαρίκι δεν είναι δικό μου....Μετά απο πόσα τηλέφωνα ανάκαλυψε η μάμά μου πως είναι δικό της, η οποία ήρθε σήμερα επίσκεψη για μισή ωρα και την πήρε δυο λεπτά αγκαλια .Σκεφτηκα μήπως τησ έπεσε και το βρήκε η Κυριακή μετά αλλα ουτε και αυτό μου ταιρίαζει γιατι απο εκείνη την ωρα πήγα με την μικρή στο κρεββατι και παιζαμε μέχρι να την κάνω μπάνιο και να κοιμηθεί.

Μέσα στον πανικό μου ήρθε και ο Γιώργος εκεί που πετούσα το παμπερς και μου είπε ''μη '' μη'' το πετάς μπορει να είναι και η βίδα μέσα....κοιτα που θα ασχολήθώ τώρα και με την βίδα του είπα που είναι το 1/3 σε μέγεθος.το σκουλαρίκι που είναι με ρωτάει στο πάμπερς του λέω.....και μου λέει βγάλτο μπορεί να είναι ακριβό...δεν ξέρεις πιανού είναι...

Ευχομαι να μην έπαθε κάτι η μικρούλα μου.Τωρα κοιμαται δεν φαινόταν να έχει κάτι.

Είναι πολύ σοβαρό αυτό που λες. Μήπως το αρπαξε από το αφτί της μαμάς σου χωρίς να το καταλάβει? Τί να πω...Θέλει απίστευτη προσοχή...αυτός είναι ο τρόμος μου, μη τυχόν και καταπιει κάτι...

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Δεν ξέρω...τι να πώ....μπροστά ημουν αντε δεν κατάλαβε η μαμά μου..αλλα ουτε και εγω????

Ευχομαι να μην εγινε τίποτα.

αν δω κάτι περίεργο θα πάρω τηλ την παιδίατρο.δεν ξέρω τι να κάνω τωρα.

nuidsoz2w.png

vnqfr9cay.png

Διαφημίσεις

Δεν ξέρω...τι να πώ....μπροστά ημουν αντε δεν κατάλαβε η μαμά μου..αλλα ουτε και εγω????

Ευχομαι να μην εγινε τίποτα.

αν δω κάτι περίεργο θα πάρω τηλ την παιδίατρο.δεν ξέρω τι να κάνω τωρα.

Εύχομαι να έχετε ένα ήρεμο βράδυ :):)

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

1250118xhm2uvz06x.gif

Καλημερα σας!

Τωρα που βγηκε το σκουλαρικι, δεν υπαρχει φοβος. Απορω πως το καταπιε χωρις να την παρει κανεις ειδηση.

Απο δω και περα αρχιζει πολυ επικινδυνη περιοδος, η οποια θα κρατησει μερικα χρονια...!:rolleyes: Μεγαλη προσοχη!

age.png age.png

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Νινι τι να πω???Επαθα σοκ!!! Ελπίζω να είναι καλά η μικρούλα!:shock:

Το σπανάκι κάντο με κοτόπουλο....

Εμείς πάλι δεν πίνουμε γαλα.....30μλ το βράδυ κ κοιμήθηκε κ τώρα το πρωί 100....ρε κορίτσια η παιδίατρος μου λέει πρέπει να το παλέψω....ε πόσο πια???2 μήνες παλεύουμε δεν το πίνει το παιδί κ φοβάμαι μην επηρεαστεί τελικά η ανάπτυξή της....να δοκιμάσω εβαπορέ ή φρέσκο????:confused:

Εντωμεταξύ ακόμα η μικρή είναι με μπούκωμα ακόμα εμένα πονάει ο λαιμός μου κ σήμερα βαπτίζει η κουμπάρα μου τα παιδιά της κ θα ξενυχτήσουμε ελπίζω αύριο να ήμαστε καλά κ να καταφέρουμε να πάμε στο καρναβάλι!:rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...