Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Και ο δικος μου ειναι ανησυχος, τρωει τα χερια του, δαγκωνει τα χειλια του, μαλλον απο τα δοντακια ειναι. Πολλες φορες γκρινιαζει, λερωμενος δεν ειναι, ουτε νηστικος, ουτε θελει να κοιμηθει δεν ξερω κι εγω τι θελει. Θηλαζω ακομα αποκλειστικα και τελος του μηνα θα αρχισουμε ρυζαλευρο.

ziZip2.png BhAqp2.png

Mαριαλένα καλά να περάσετε! Σε πολύ ωραίο σχήμα πάτε!

Αλήθεια, πότε γιορτάζεις? Εγώ αποφάσισα να γιορτάζω τη συνονόματή σου, 21 Νοεμβρίου και 21 Μαίου φυσικά, όπου τότε θα γιορτάζει μαζί με τη γιαγιά και τη νονά της!

Μαριαννάκι όντως ήταν απίστευτα!!! Περάσαμε σούπερ και χαλάλι ο 3ωρος ύπνος με τον οποίο στέκομαι όλη μέρα καθότι εγώ κοιμήθηκα μεν στις 4 αλλά η κόρη μου που κοιμόταν από τις 11, στις 7:30 ήθελε να φάει:)

Εγώ γιορτάζω μόνο 21 Μαϊου. Η μαμά μου βλέπεις όταν ήμουν μικρή μου είπε ότι όλα τα παιδάκια έχουν μια γιορτή και να διαλέξω οπότε κι εγώ της είπα ότι αφού Νοέμβρη έχω γενέθλια και Αύγουστο λείπουν όλοι, να γιορτάζω το Μαϊο αφού επιπλέον προτιμώ και το Ελένη από τα 2 ονόματα - δε μπορώ να πω για 5χρονο μάλλον παραείχα πολύπλοκη άποψη - τι ψωνάρα Θεέ μου:))) Η γιαγιά μου η Μαρία βέβαια εννοείται ότι με γιορτάζει το 15Αύγουστο και ακούω και διάφορα χρόνια πολλά τα οποία είναι πάντα ευπρόσδεκτα αλλά εγώ γιορτή μου θεωρώ μόνο την 21 Μαϊου, κι έτσι τώρα θα γιορτάζω μαζί με τη γοργονίτσα που θα τη βαφτίσουμε Λένα!

Ασυγκράτητες!!! Εμείς θα περάσουμε αύριο από τον κυρ Ζάρα χαχαχα (μη με στραβοκοιτάς, να αλλάξω ένα δώρο προς εμένα θα πάω και να δει ο μικρός το παριζάκι υφαντής που έχει πόρωση)

Ευτυχώς που δεν είανι ίδιο φύλο τα μικρά μας αλλιώς το βλέπω εγώ με τα ίδια θα τα ντύναμε εμείς οι Zaramaniacs:)

Να χαίρεσαι και τον άντρα σου!!!! Σκορπιός παιδί μου... γι' αυτό μας έλεγες εσύ για "χάπι" (πονηρό εμότικον) - το' χεις πιάσει το νόημα, η μέθοδος αλάνθαστη κι εμείς αυτή ακολουθούμε, χιχιχιχιχιχιχιχι!!!!!

Κορίτσια να κάνω μια ερώτηση.Το parents λειτουργεί κανονικά όπως και αυτό το parentscafe?Kαι επίσης δεν βρίσκω εδώ το θέμα με τις στερεές τροφές όπως υπήρχε στο άλλο.

To parents λειτουργεί κανονικά για όλα τα άλλα θέματα εκτός από τα καφέ οπότε μπαίνεις εκεί για όλα τα ενημερωτικά και εδώ για να τα λέμε όλες μαζί!!!!

Κορίτσια και στον οικογενειακό εορτασμό σήμερα περάσαμε τέλεια, η γοργονίτσα πήγαινε από αγκαλιά σε αγκαλιά και όλος ο πεζόδρομος της Μακρυγιάννη ασχολιόταν μαζί της και το καταυχαριστήθηκε!!!! Εγώ ουτουλάω και περιμένω να πάει 11 να φάει το τελευταίο γεύμα για σήμερα για να πάω να την πέσω - στον καναπέ πάλι γαμώ την τύχη μου γιατί ο καλός μου έχει ακόμη 37,5.....

Λιζάκι είσαι ακόμη εδώ?!?!? Πήγαινε για ύπνο και αύριο να δεις θα είναι καλύτερα η διάθεσή σου!!!!

Επεξεργάστηκαν by m4ril0u

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Και ο δικος μου ειναι ανησυχος, τρωει τα χερια του, δαγκωνει τα χειλια του, μαλλον απο τα δοντακια ειναι. Πολλες φορες γκρινιαζει, λερωμενος δεν ειναι, ουτε νηστικος, ουτε θελει να κοιμηθει δεν ξερω κι εγω τι θελει. Θηλαζω ακομα αποκλειστικα και τελος του μηνα θα αρχισουμε ρυζαλευρο.

Μάλλον τον τρώνε τα ούλα του!!Ο Τάσος είχε αρχίσει έτσι κι έβγαλε δοντάκια στον 8ο μήνα!!Εμάς κρέμες δεν δίνει ο παιδίατρός μας αν και δεν νομίζω πως χρειάζεται να του δώσω αφού είμαστε πάνω από 8200.Θηλάζω κι εγώ αποκλειστικά.Πήρες το επίδομα μητρότητας;

yrOKp2.png

QRMEp2.pngA3Tbp2.png?ufZzb0Ne

Απο το ικα εννοεις? Πηρα τα τρια επιδοματα κυοφοριας-τοκετου-λοχειας, επιδομα καισαρικης και ενα επιδομα απο οαεδ νομιζω μητροτητας ηταν. Υπαρχει κι αλλο? Τωρα ειμαι σε αδεια εξαμηνου και παραδοξως μου βαλαν αμεσως με την ληξη του πρωτου μηνα τον πρωτο μισθο (690 ε)

ziZip2.png BhAqp2.png

demy και Χριστινα... να χαιρεστε τον αντρα και τον πατερα σας αντιστοιχα!!!!!

Πολυχρονοι να ειναι!!!

εγω τις τελευταιες μερες, δεν ειμαι και στα πολυ ... καλα μου!!!!

μια μελαγχολια, μια ατονια...

σημερα ειμαι μεσ΄στα νευρα με τον αντρα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εχω εκνευριστει αφανταστα που οοοοολη μας η ζωη περιστρεφετε γυρω απο δουλεια και υποχρεωσεις!!!!!!!!

ελεος πια!!!!!!!!!!

να παμε εστω για ενα καφεδακι, ετσι στο ασχετο... (με το μπεμπη μαζι εννοειται... δεν εχουμε κανεναν να τον κρατησει) δεν παιζει???????????????

δηλαδη η μονη μας εξοδος απο το σπιτι πρεπει να αφορα ή γιατρους, ή δημοσιες υπηρησιες ή ψωνια ?????????????????

Λιζάκι εγώ εκτός από τους γιατρούς βγαίνω και στις εθνικές μας επετείους έτσι για να κάνω εντύπωση αφού την 28η Οκτωβρίου μια γνωστή μου λέει:Βλέπουμε το Γιάννη μόνο του νομίζαμε πως έλειπες(οτι την είχα κάνει και τον είχα αφήσει συξυλο)αλλά από ότι φαίνεται δεν σε βγάζει για να μην σε ματιάσουμε!!!Έχω και τις φαρμακόγλωσσες να σου φέρω πήγα να της πω τα παιδιάμου και να δεις δεν θα βάλω πισινό μέσα!!!

yrOKp2.png

Απο το ικα εννοεις? Πηρα τα τρια επιδοματα κυοφοριας-τοκετου-λοχειας, επιδομα καισαρικης και ενα επιδομα απο οαεδ νομιζω μητροτητας ηταν. Υπαρχει κι αλλο? Τωρα ειμαι σε αδεια εξαμηνου και παραδοξως μου βαλαν αμεσως με την ληξη του πρωτου μηνα τον πρωτο μισθο (690 ε)

Πόσα πήρες από τον ΟΑΕΔ για το μητρότητας;Εμάς μας έδωσαν 1500 ευρώ.Το επίδομα δε τις τριτεκνίας άφαντο συν το εφ άπαξ!!!

yrOKp2.png

Μάλλον τον τρώνε τα ούλα του!!Ο Τάσος είχε αρχίσει έτσι κι έβγαλε δοντάκια στον 8ο μήνα!!;

Και εμεις μια απο τα ιδια αλλα το κουλο της υποθεσης ειναι οτι τα κατω ουλα ειναι μαλακα και τα πανω τα νιωθω σκληρα....εεε!ποσο αναποδο να ειναι αυτο το παιδι μου;;;; Ασχετο η κληρονομικοτητα παιζει και στο θεμα των δοντιων;;

BdN1p3.png

Διαφημίσεις

Και εμεις μια απο τα ιδια αλλα το κουλο της υποθεσης ειναι οτι τα κατω ουλα ειναι μαλακα και τα πανω τα νιωθω σκληρα....εεε!ποσο αναποδο να ειναι αυτο το παιδι μου;;;; Ασχετο η κληρονομικοτητα παιζει και στο θεμα των δοντιων;;

Eμένα ο 2ος τα έβγαλε ανάποδα πρώτα τα επάνω και μετά τα κάτω.

yrOKp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...