Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Xristina96 είπε:

χαχαχαχαχα είπα μήπως βρω ευκαιρία χαχαχαχα

ναι σε καταλαβαίνω. Εμένα απέτυχε η εξωσωματική μου και στην δουλειά μου πέτυχε 40 χρονών δίδυμα, και 43 φυσικά. Οπότε... σε νιωθω. Και ήμουν 25...

Θα δείξει! Τι να πω; Να’ ναι καλά η κοπέλα! Με τι ασχολείσαι εσύ;

By the way βγήκε το αποτέλεσμα για το εύθραυστο Χ και λέει:

Κατά τη μοριακή ανάλυση του γενετικού υλικού στο παραπάνω δείγμα, ενισχύθηκαν δύο αλληλόμορφα στο φυσιολογικό εύρος (20 και 30 CGG επαναλήψεις).
      Δεν ανιχνεύτηκε κανένα αλληλόμορφο με μη φυσιολογικό αριθμό επαναλήψεων CGG.

Καταλαβαίνω πως είναι νορμαλ αποτέλεσμα και δε θα χρειαστεί να κάνω έλεγχο στις βλαστοκύστες απαραίτητα (όχι υποχρεωτικά Τουλάχιστον)

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια!!!!

χτεσ χαθηκα για λιγο αλλα ειχα μπλεξει στο ικα ...πηγα για μιση ωρα και καθησα 2,5!!!!!!!ειχα στο αυτοκινητο την αγγελικουλα με τον αδελφο μου να την προσεχει!!!!οταν γυρισα τουσ βρηκα και τουσ δυο φρυκαρισμενουσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εμεισ μια χαρα παμε!!!σημερα θα παμε να ακουσουμε καρδουλα!!!!αχ μακαρι να την ακουσω!!!!(τι σασ θυμιζω τωρα ε??)

επισησ εχω ζαλαδεσ!!!πολλεσ ζαλαδεσ!!!!!!σαν μεθυσμενη ημουν χτεσ το βραδυ...:tongue::tongue::tongue:\

μηπωσ βαριεστε να σασ τα λεω???λεω επειδη εχετε ξεπερασει αυτο το σταδιο..χε χε!!:confused::)

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πνίγηκα με προσλήψεις Πακιστανών....δεν μπορώ να συνενοηθώ :rolleyes: Να πάω να μάθω Πακιστανικά????:shock:

Σιδερένια τα δοντάκια του πιτσιποπάκου!

Για το φαί 200-250 λέει η παιδιατρός μου nadine! Η δικιά μου κοιμάται 21:30-22:00 με 08:00-08:30 ;) Νομίζω ότι καλό είναι να κοιμούνται νωρίς κ να ξυπνάνε νωρίς όπως όλοι μας! :D

sjCrp3.pngUhiNp2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ...

Εμείς σήμερα θα πάμε για την εξέταση για εκείνο το λιπωματάκι που σας έλεγα. Άντε να δούμε τι στο καλό είναι κι αυτό!:-(

Εχθές είχαμε πάει golden hall.Περάσαμε τέλεια. Έκανα κι εγώ τα ψώνια μου επιτέλους.Η μικρή ήταν μια κυρία αν εξαιρέσουμε το 5λεπτο που πήγα να την πλύνω στις τουαλέτες, αφού δεν προλάβαμε να φτάσουμε και τα έκανε το παλιόπαιδο! Έσκασε στο κλάμα μέχρι να την ντύσω και να βγούμε πάλι έξω στα μαγαζιά.:confused:

Ερώτηση: ΤΟ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΟ ΑΠΟΣΤΕΙΡΏΝΕΤΕ ΑΚΟΜΑ?

n8m8p2.png

X9drp2.png

Καλημερα!!

Τελικα χθες μου την εδωσε πηρα τον μικρο με το ριλαξ μεσα στο μπανιο και εκανα τα παντα..μαλλι ...αποτριχωση...αλλος ανθρωπος βγηκα!!!

Σημερα εχει αποκριατικο χορο το σχολειο της περιοχης μας και σκεφτομαι τι να κανω...να τον παω τον μικρο..ειναι και μακρια το μαγαζι που θα τον κανουν..φοβαμαι να μην μου κρυωσει...

29znp3.png

ybBxp3.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ...

Εμείς σήμερα θα πάμε για την εξέταση για εκείνο το λιπωματάκι που σας έλεγα. Άντε να δούμε τι στο καλό είναι κι αυτό!:-(

Εχθές είχαμε πάει golden hall.Περάσαμε τέλεια. Έκανα κι εγώ τα ψώνια μου επιτέλους.Η μικρή ήταν μια κυρία αν εξαιρέσουμε το 5λεπτο που πήγα να την πλύνω στις τουαλέτες, αφού δεν προλάβαμε να φτάσουμε και τα έκανε το παλιόπαιδο! Έσκασε στο κλάμα μέχρι να την ντύσω και να βγούμε πάλι έξω στα μαγαζιά.:confused:

Ευχομαι να μην ειναι τιποτα...

Το νερο εμεις ακομα το βραζουμε και για κανενα μηνα ακομη μας ειπε ο παιδιατρος..

29znp3.png

ybBxp3.png

Καλημέρα...

Τελικά αφού χτες διάβασα όλες τις απαντήσεις σας σχετικά με το θέμα μας (σας ευχαριστώ πολύ όλες!) τα μετέφερα στον άντρα μου και λίγο ανησύχησε κι αυτός με το θέμα των νεφρών και του ήπατος που μου γράψατε...αποφασίσαμε,λοιπόν,να μην δίνουμε στην μικρή σίδηρο...βέβαια και πάλι,μια ανησυχία την έχω,μήπως αν δεν το κάνω τώρα θα μου βγει σε κακό αργότερα...δεν ξέρω,είμαι πολύ μπερδεμένη...την παιδίατρό μας την εμπιστεύομαι τυφλά και ξέρω ότι θέλει κι αυτή όπως κι εγώ το καλύτερο για το παιδί μου...αλλά δεν νομίζω ότι θα πάθει κάτι σοβαρό αν δεν πάρει σίδηρο...Τέλος πάντων...αλλαγή θέματος...

Ήρθαν επιτέλους να πάρουν πίσω την μπουγάτσα με το ζωύφιο!!μετά από 5 μέρες!!!και μου φέρανε για αντικατάσταση μία χορτόπιτα,μια μπουγάτσα και 2 συσκευασίες σβουρίνια!!να δούμε τώρα τί θα μου πουν για το μαμούνι??πως θα το δικαιολογήσουν??

MRIip3.png

xnmwp3.png

Γιατι λοιπον δεν κανεις μια αιμοληψια να σου φυγει το αγχος?
Γιατί λυπάμαι να τον τρυπήσω χωρίς λόγο, ίσως όμως τελικά να πρέπει...
Σου εχω πει ποσες φορες, μην συγκρινεις το προωρο με τα αλλα.

Θα φτασει 3 χρονων για να μπορεις να τον συγκρινεις με τα αλλα παιδακια.

Ακομα παντως και στο προωρο και επειδη ο γιατρος μου ειναι στην εντατικη των προωρων, ξερω οτι και παλι γινονται εξετασεις πριν δοθουν συμπληρωματα, γιατι εκτος απο αναιμια, φοβουνται και για το ηπαρ και τα νεφρα των προωρων.

Άρα αφού του έκαναν λογικά εξετάσεις και μου έδωσαν κατόπιν τον σίδηρο, κι αφού κι ο γιατρός (τον είχε δει και μέσα στο ιασώ) επιμένει, συνεχίζω ν'αναρωτιέμαι αν κάνω λάθος. Θέλω να βρω κάποιο κείμενο επιστημονικό να πατήσω για να του εκθέσω τον προβληματισμό μου όμως, όχι μόνο το ένστικτό μου, έχετε κάτι υπόψιν σας κορίτσια;
Καλημέρα....!!

Λιζάκι, χάρηκα με τα νέα σας, όλα να πάνε καλά από δω και στο εξής..!

Κορίτσια, πόση περίπου χορτόσουπα (κοτόσουπα κτλ) σε ml δίνεται στα μικρά σας;

Τα 300ml είναι πολλά ή λίγα;

Ποιά είναι η καλύτερη ώρα να κοιμάται ένα παιδί αυτής της ηλικίας το βράδυ;

Εμένα τρώει γύρω στα 250, μπορεί και παραπάνω μερικές φορές που είναι πειναλέων. Όσο για το πότε κοιμάται, έχει κάνει μετά τα τελευταία εξαντλητικά μας ξενύχτια μια ρουτίνα και πίνει γάλα γύρω στις 9-9μιση και κατά τις 10-10.30 πέφτουμε στο κρεββάτι στα σκοτεινά, γυρνάει λίγο δεξιά-αριστερά, μιλάει και μετά τον παίρνει ο ύπνος. Κατά τη μία του δίνω λίγο γάλα για να μη με ξυπνήσει στις 3 και πάει σερί μέχρι τις 6-6μιση που ξυπνάει για γάλα και κοιμάται πάλι καπάκια μέχρι τις 9-10.30
Ο πιτσιποπάκος επιτέλους έβγαλε 2 δοντάκια στην κάτω γνάθο.....:D:D:D άργησε αλλά τα βγάζει δύο - δύο μαζί...οπότε το Πάσχα θα φάει αρνί...
Ορίστε, ήταν που παραπονιόσουν! Εμένα φαφούτμαν ακόμα!
εμεισ μια χαρα παμε!!!σημερα θα παμε να ακουσουμε καρδουλα!!!!αχ μακαρι να την ακουσω!!!!(τι σασ θυμιζω τωρα ε??) επισησ εχω ζαλαδεσ!!!πολλεσ ζαλαδεσ!!!!!!σαν μεθυσμενη ημουν χτεσ το βραδυ...:tongue::tongue::tongue: μηπωσ βαριεστε να σασ τα λεω???λεω επειδη εχετε ξεπερασει αυτο το σταδιο..χε χε!!:confused::)
Όχι καλέ, θέλω προσωπικά να τα ξέρω με λεπτομέρειες!
Να σου πω την αλήθεια όταν είχα ρωτήσει τον Δεκέμβριο είχε πει ναι ο γιατρός, κι αν πάω σε κάνα χωριό με αμφιβόλου ποιότητας νερό να του δίνω εμφιαλωμένο. Τώρα επειδή μερικές φορές δεν προλαβαίνει να κρυώσει του δίνω από εμφιαλωμένο και πίνει. Να το κόψω το βράσιμο; Βλέπω κι άλλες εκτός από Κας δίνουν απευθείας βρύσης...

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Ωραία ανοίξαμε νέο θέμα με το νερό τώρα:rolleyes:.

Κι εγώ το βράζω ακόμα, αλλά τώρα τι να κάνω? Οι γιατροί τελικά έχουν ο καθένας τα δικά του. θα ρωτήσω κι εγώ στις 25/2 που έχουμε ραντεβού στη γιατρό και βλέπουμε. :confused::confused::confused:

n8m8p2.png

X9drp2.png

H Κάρολ δεν πίνει νερό :confused: αλλά η γιατρός από 6 μηνών μου είχε πει βρύσης, όχι βρασμένο

Πήγα τον πρωί τον άντρα μου στο αεροδρόμιο, κάναμε και τη βόλτα μας με το Καρόλι...πρώτη φορά μένω μόνη μου με τα παιδιά, ελπίζω να μη φρικάρω :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Καλησπέρα κορίτσια!!:)

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Να σου πω την αλήθεια όταν είχα ρωτήσει τον Δεκέμβριο είχε πει ναι ο γιατρός, κι αν πάω σε κάνα χωριό με αμφιβόλου ποιότητας νερό να του δίνω εμφιαλωμένο. Τώρα επειδή μερικές φορές δεν προλαβαίνει να κρυώσει του δίνω από εμφιαλωμένο και πίνει. Να το κόψω το βράσιμο; Βλέπω κι άλλες εκτός από Κας δίνουν απευθείας βρύσης...

Eγω δινω βρυσης απο τον 5ο μηνα. Τα εμφιαλωμενα τα φοβαμαι, ειναι πολυ επικινδυνα. Μονο το καλοκαιρι αν παμε σε νησι πινουμε, και με πολυ φοβο. Αν ακουσετε τους χημικους του Δημοκριτου, δε θα ξαναπιειτε ποτε...!

age.png age.png

Eγω δινω βρυσης απο τον 5ο μηνα. Τα εμφιαλωμενα τα φοβαμαι, ειναι πολυ επικινδυνα. Μονο το καλοκαιρι αν παμε σε νησι πινουμε, και με πολυ φοβο. Αν ακουσετε τους χημικους του Δημοκριτου, δε θα ξαναπιειτε ποτε...!

Εγώ σκέφτομαι πόσο καιρό έχει μείνει το νερό στο πλαστικό μπουκάλι και κάτω από ποιες συνθήκες και με πιάνει απελπισία...

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Καλησπερα

Ο δικος μου ο μπεμπης πιστολακι δεν το φοβαται ισως επειδη του τα στεγνωνω κιολας και το εχει συνηθησει ασε που προσπαθει μονιμως να το πιασει , ο Μαριος ειναι πιο φοβιτσιαρης μεχρι τα τρια του χρονια οταν εβλεπε την ηλεκτρικη εκλαιγε και τωρα με το πιστολακι που κανω στο μπεμπη ξεθαρρεψε και αυτος

Στο μωρο δεν δινω βρασμενο νερο απο τον 6ο μηνα απο τοτε δηλαδη που αρχισαμε τις στερεες τροφες

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...