Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   πρίν από 55 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα ! Ναι οκ αυτό το κατάλαβα και το είχα σκεφτεί αλλά νόμιζα πως υπερτερεί η ηλικία έναντι αυτού. ΠΩΑ έχει και μια γυναίκα που έχει χαμηλή ΑΜΗ στα 38. Αυτός όμως το εννοούσε πως είναι ακόμα πιο προβληματικό να ξεκινάει το πρόβλημα στα 25. Το αν θα βρεθεί ωάριο υγιές μπορώ να το δω μόνο με προεμφυτευτικό, οι βαθμολογίες βλαστοκυστων δε λένε κ τπτ, σωστά;

Το καλύτερο που είπε είναι αν μπορούμε να το ελέγξουμε και να κάνουμε κορίτσι για να έχουμε λιγότερες πιθανότητες για ανωμαλίες.  Θα τα συζητήσω όλα αυτά που μου είπε με Σφακ να δω τι θα μου πει.

Καλημέρα. Αυτό έκανα τον τελευταίο χρόνο μέχρι που άρχισα να ψάχνομαι μετά την αποτυχημένη ετ τα Χριστούγεννα. Είχα μπει στον αυτόματο κ δε σκεφτόμουν πολύ. Τωρα μπήκα στη φάση για περαιτέρω διερεύνηση.
      Αυτός μου είπε πως δε μπορεί να ξέρει αν σε ένα 6μηνο θα έχω ακόμα περίοδο. Αν κάνω τις εξετάσεις που μου έγραψε κ βγει κάτι μπορεί να με έστηνε κ στον τοίχο να με πυροβολήσει. 

Expand  

κοιτα εγω θα ρωταγα τον εξωσωματιστη η και γεννετιστη αν οντως υπαρχει τοσο μεγαλη πιθανοτητα τα ωαρια να ειναι γεννετικα προβληματικα λογω πωα. αν οντως ισχυει, θα εκανα προεμφυτευτικο κ τελος. το 50% των ωραιων να γινονται βλαστοκυστες ειναι πολυ καλο ποσοστο εξαλλου. εγω σου εχω πει τα ποσοστα που ειχα στα 28 χωρις πωα και με 20-25 ωαρια στη διεγερση. παντως εγω εχω φιλες με πωα οπως και φιλες που πετυχαν μετα απο χρονια φυσικων γυρω στα 45-47 με δικα τους, εκαναν αγορια κι ειναι μια χαρα. αυτο με το κοριτσι που σου ανεφερε να ελεγξουν το φυλο κτλ ειναι κ εναντια στην ιατρικη δεοντολογια. το λες εως και μηνυσιμο.

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

ChristinaGRZ είπε:

Κι επανέρχομαι... Εμένα είναι πρόωρος, ήπιε ελάχιστα δικό μου γάλα μέχρι να σαραντίσει, του δίναμε σίδηρο μέχρι τον 4ο μήνα και μετά άρχισα να τσινάω και τον έκοψα. Την περασμένη εβδομάδα πάλι τον κοίταγε ο γιατρός και με ρώτησε αν δίνω, είπα οτι ψιλοέκοψα κι είπε να συνεχίσω. Λέω "να κάνουμε εξετάσεις;"

Στον χρόνο λέει. Γιατρός είναι γαμώτο, κάτι ξέρει παραπάνω από μένα... Μήπως κάνω λάθος που συνεχίζω και δεν δίνω; Φοβάμαι μην κάνω λάθος και το πληρώσει μετά. Μήπως ο δικός μου είναι άλλη περίπτωση; Κι εμάς πάντως προληπτικά τον έδωσαν φεύγοντας από ιασώ, λόγω προωρότητας και καλά :confused::rolleyes::-(

Γιατι λοιπον δεν κανεις μια αιμοληψια να σου φυγει το αγχος?

Εμένα τα έχει με το μπλέντερ και την ηλεκτρική σκούπα... Όσες φορές προσπάθησα να τα κάνω μιλώντας και γελώντας για να τον καθησυχάσω, απέτυχα. Οπότε φροντίζω να είναι μακριά όταν τα χρησιμοποιώ. Και το πιστολάκι δεν τον τρελλαίνει πλέον. Γιατί όταν ήταν μικρότερος όλοι αυτοί οι θόρυβοι του άρεσαν... Κι εγώ δεν ξέρω τι να κάνω, οι άλλες τι κάνετε;

Η Μαριαλενα φοβαται μονο τον αδερφο της οταν κανει τον Κινγκ Κονγκ ή βρυχαται σα λιονταρι...!:lol:

Καλημερα!

age.png age.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια!

Εχω πολλά κέφια σήμερα εν όψη τριημέρου....αλλααααα πονάει ο λαιμός μου κ η μικρή είναι ακόμα μπουκωμένη στο φουλ!Για να δούμε θα καταφέρουμε να το περάσουμε το τριημερο όπως υπολογίζαμε....:rolleyes:

Πολα στο τρίτο κουταλάκι δακρύζει από την αναγούλα κ απορώ πως την έχουμε γλυτώσει κ δεν τα χει βγάλει :rolleyes: Θα ξαναδοκιμάσω σήμερα πρόβειο-γίδινο να δούμε....;) Εντωμεταξύ χθες ήπιε 50μλ χυμό πορτοκάλι για πλάκα...ξετρελάθηκε....να της δώσω παραπάνω??? Νομίζω ότι είναι πολύ κ αυτό που ήπιε!

sjCrp3.pngUhiNp2.png

ΝΙΝΙ-ΚΥΡΙΑΚΗ είπε:
Δεχομαι συγχαρητήρια !!!!!!!!!!!!!

κατάφερα να βάλω τικεράκι.

εκείνο το κινέζικο που γράφει κατω κάτω δεν κατάλαβα πωσ το έκανα.....????

καλημερα!!!!!!!!!

και μπραβο τα καταφερες

στην αρχη κι εχω δυσκολευομουν να βαλω υπογραφη

εχεις γραψει ελληνικα γι αυτο σου τα βγαζει κινεζικα

το ειχα παθει κι εγω!!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

anna_ath είπε:
Καλημέρα κορίτσια!

Εχω πολλά κέφια σήμερα εν όψη τριημέρου....αλλααααα πονάει ο λαιμός μου κ η μικρή είναι ακόμα μπουκωμένη στο φουλ!Για να δούμε θα καταφέρουμε να το περάσουμε το τριημερο όπως υπολογίζαμε....:rolleyes:

Πολα στο τρίτο κουταλάκι δακρύζει από την αναγούλα κ απορώ πως την έχουμε γλυτώσει κ δεν τα χει βγάλει :rolleyes: Θα ξαναδοκιμάσω σήμερα πρόβειο-γίδινο να δούμε....;) Εντωμεταξύ χθες ήπιε 50μλ χυμό πορτοκάλι για πλάκα...ξετρελάθηκε....να της δώσω παραπάνω??? Νομίζω ότι είναι πολύ κ αυτό που ήπιε!

περαστικα σας Αννουλα!!!

μακαρι να ειστε καλα το ΣΚ και να πατε τις βολτουλες σας

εμεις λεμε για αυριο να αφησουμε τον μπεμπη στην πεθερα μου και να βγουμε μπαροτσαρκαααααα!!!!!!!!!!! επιτελους μετα απο....ποσο καιρο κι εγω δεν ξερω θα βγω για ποτακι!!!

λετε να μεθυσωωω να με πειραξει και το ενα που θα πιω?

μμμμ απο τωρα λιγουρευομαι την βοτκα-πορτοκαλι!!!

μαριλου καλα να περασετε!!!!!!!!!

να πεταξετε και χαρταετο εεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!

και πολεεες φωτο

κι εμεις καπου θα παμε να πεταξουμε τον χαρταετο μας

καπου εδω κοντα να φαμε και φασολαδααααα να τηρησουμε τα εθιμα της ημερας!!!

Διαφημίσεις

κοριτσια σας αφηνουμε θα φαμε το φρουτακι μας και θα βγουμε καροτσαδα εχει ωραια μερα

μακαρι ετσι να ειναι και την κ.Δευτερα να χαρουνε τα παιδακια(και εμεις) με τους χαρταετους!!!

:wink:θυμαστε περυσι την κΔευτερα?

που ειμασταν εγκυουλες!!!

αχ! τι ωραια που ηταν

εγω τοτε αρχισα να πρηζομαι:-(:-(:-(

μποτες δεν με χωρουσαν μονο παπουτσια μπαλαρινες...:wink::wink::lol::lol:

αντε φευγωωωω

credo είπε:
γεια σας κοριτσια!

σιδηρο δεν παιρνει η κορη μου που ειχε αιμα για 2 μηνες και θα παρει η δικια σου?????!!!!! να την θηλαζεις αν δεν θελει να φαει! ας με διορθωσει η κασσιανη αν κανω λαθος αλλα νομιζω οτι αν το μωρο δεν ειναι ετοιμο να φαει δεν ειναι σωστο να το πιεζουμε! αφου θηλαζει! τι θα πει ειναι κολλημενη με τη μαμα?! αν ειναι δυνατον!

Και τι ειμαι καλη μου εγω να σας διορθωνω?:P

Παντως ετσι ειναι οπως τα λες. Το καθε παιδι ειναι σε διαφορετικη φαση ετοιμο για να φαει, γι αυτο και λενε τον πρωτο χρονο η βασικη τροφη ειναι το μητρικο γαλα και τα αλλα ειναι συμπληρωματικα.

Με το μητρικο (οπως σωστα ειπε και ο γιατρος της Λιζας) δεν υπαρχει ελλειψη σιδηρου, οπως μπορει να υπαρξει αν το μωρο πινει μονο ξενο και αρνειται μετα τον 6ο να φαει φαγητο αλλο.

Με το αγελαδινο υπαρχει παραπανω ασβεστιο που εμποδιζει το σιδηρο να απορροφηθει.

Αυτο δε συμβαινει με το μητρικο.

Και να συμβει ομως παλι δε δινουμε κατευθειαν σιδηρο, ειναι η υστατη λυση ο σιδηρος.

ΝΙΝΙ-ΚΥΡΙΑΚΗ είπε:
κορίτσια τα φώτα σας.!!!!!!!!

η μικρή μου φοβάται το πιστολάκι.δεν μπορω να στεγνωσω τα μαλλια μου.αν κοιμάται ξυπνάει και τσιρίζει δεν κλάιει..... Τι να κάνω να συνεχίζω να κάνω τα μαλλιά μου να ο συνηθίζει ή να μην το ξανα κάνω ποτέ??

Να μην το κανεις, το μωρο τρομαζει πολυ και δεν μπορει να καταλαβει τι ειναι.

ChristinaGRZ είπε:

Κι επανέρχομαι... Εμένα είναι πρόωρος, ήπιε ελάχιστα δικό μου γάλα μέχρι να σαραντίσει, του δίναμε σίδηρο μέχρι τον 4ο μήνα και μετά άρχισα να τσινάω και τον έκοψα. Την περασμένη εβδομάδα πάλι τον κοίταγε ο γιατρός και με ρώτησε αν δίνω, είπα οτι ψιλοέκοψα κι είπε να συνεχίσω. Λέω "να κάνουμε εξετάσεις;"

Στον χρόνο λέει. Γιατρός είναι γαμώτο, κάτι ξέρει παραπάνω από μένα... Μήπως κάνω λάθος που συνεχίζω και δεν δίνω; Φοβάμαι μην κάνω λάθος και το πληρώσει μετά. Μήπως ο δικός μου είναι άλλη περίπτωση; Κι εμάς πάντως προληπτικά τον έδωσαν φεύγοντας από ιασώ, λόγω προωρότητας και καλά :confused::rolleyes::-(

Σου εχω πει ποσες φορες, μην συγκρινεις το προωρο με τα αλλα.

Θα φτασει 3 χρονων για να μπορεις να τον συγκρινεις με τα αλλα παιδακια.

Ακομα παντως και στο προωρο και επειδη ο γιατρος μου ειναι στην εντατικη των προωρων, ξερω οτι και παλι γινονται εξετασεις πριν δοθουν συμπληρωματα, γιατι εκτος απο αναιμια, φοβουνται και για το ηπαρ και τα νεφρα των προωρων.

Παντως σας παραπεμπω αι στο θεμα στο αλλο παρεντς "σιδηρος σε βρεφος 2 μηνων", οπου ενα μελος που δουλευε σε φαρμακευτικη εταιρεια λεει πως και γιατι συνταγογραφουν οι γιατροι.

yey2p2.png BN4cp2.png

καλημερα!!!!!!!!!!!!

μαγειρευω τωρα να τελειωνω για να βγουμε μια βολτα επιτελους!!!!

κασσιανη μου εισαι η δασκαλα μας!:P πλακα κανω...εννοω οτι ξερεις πολλα για το θηλασμο και αν κανω λαθος να μου το πεις μη λεω βλακειες!;)

2419318o1linqk82c.gif

Καλημέρα! Πάει κι αυτή η εβδομάδα... Αυτό το τριήμερο προβλέπεται να είμαστε μόνοι μας με το μπέμπη καθώς η Σοφία με το μπαμπά της θα κατέβουν στα Χανιά για κάποιες δουλειές. Είναι πρώτη φορά που πηγαίνει κάπου χωρίς εμένα και έχω ένα άγχος όσο να'ναι. Με το να έχουμε αναλάβει ως γονείς εξολοκλήρου το μεγάλωμα των παιδιών δεν τα έχουμε αποχωριστεί ποτέ. Είχα αγχωμένα όνειρα λοιπόν χθες το βράδυ...

ΝΙΝΙ-ΚΥΡΙΑΚΗ είπε:

η μικρή μου φοβάται το πιστολάκι.δεν μπορω να στεγνωσω τα μαλλια μου.αν κοιμάται ξυπνάει και τσιρίζει δεν κλάιει..... δοκίμασα να κλεισω τις πόρτες ....τιποτα....απογευματα που παιζει..... και εγω λεω να χαλαρωσω να κανω ενα μπανακι μετα την δουλεια....οταν θελω να το ανάψω, την βάζω να με βλέπει αλλα πριν ξεκινήσω κλαιει.Δεν φοβάται την σκούπα ουτε το μπλεντερ και ουτε ξυπνάει αν εκεινη την ωρα κοιμάται και χωρις να κλείσω τις πόρτες, αντιθέτως της αρέσει να βλέπει την σκούπα.

Κι εμένα η κόρη μου μέχρι τριών ετών φοβόταν μέχρι δακρύων το πιστολάκι για τα μαλλιά όπως και τα μπαλόνια. Τώρα όμως τα δέχεται μια χαρά. Μην ανησυχείς, τα παιδάκια παρουσιάζουν πολλές φορές τέτεοιες φοβίες.

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Διαφημίσεις

Εμενα φοβαται ακομα το πλυντηριο.

Ελενακι αφου θα εισαι μονη, δεν ερχεσαι σπιτι σ' εμενα?

την καθαρα δευτερα θα φτιαξω σαρακοστιανα! ελα!

Χριστινα, θα συμφωνησω με τη Μαριαννα, κανε μια αιμοληψια να σου φυγει το αγχος.

Αυτο που βρυχωνται σα λιονταρια πρεπει να αρεσει πολυ στα αγορια, το κανουν και τα αγορακια στο σταθμο της δεσποινας.

yey2p2.png BN4cp2.png

Καλημέρα....!!

Λιζάκι, χάρηκα με τα νέα σας, όλα να πάνε καλά από δω και στο εξής..!

Κορίτσια, πόση περίπου χορτόσουπα (κοτόσουπα κτλ) σε ml δίνεται στα μικρά σας;

Τα 300ml είναι πολλά ή λίγα;

Ποιά είναι η καλύτερη ώρα να κοιμάται ένα παιδί αυτής της ηλικίας το βράδυ;

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

ΝΙΝΙ-ΚΥΡΙΑΚΗ είπε:

η μικρή μου φοβάται το πιστολάκι.δεν μπορω να στεγνωσω τα μαλλια μου.αν κοιμάται ξυπνάει και τσιρίζει δεν κλάιει..... δοκίμασα να κλεισω τις πόρτες ....τιποτα....απογευματα που παιζει..... και εγω λεω να χαλαρωσω να κανω ενα μπανακι μετα την δουλεια....οταν θελω να το ανάψω, την βάζω να με βλέπει αλλα πριν ξεκινήσω κλαιει.Δεν φοβάται την σκούπα ουτε το μπλεντερ και ουτε ξυπνάει αν εκεινη την ωρα κοιμάται και χωρις να κλείσω τις πόρτες, αντιθέτως της αρέσει να βλέπει την σκούπα.

Τι να κάνω να συνεχίζω να κάνω τα μαλλιά μου να ο συνηθίζει ή να μην το ξανα κάνω ποτέ?

προς το παρόν κάνω μπάνιο μόνο όταν γυρνάει ο αντρας μου στο σπίτι και την απασχολεί και στα γρήγορά..... γιατι γυρνάει αργα το απογευμα και πρέπει να την κάνω την πριγκηπισσα΄μπάνιο να την ταίσω δεν με βόλεύει εκέινη η ώρα.

Να ρωτήσω την παιδίατρο ή είναι πολύ κουλό??????

Καλημέρα κορίτσια,

Η ιστορία σου μου θυμίζει μιας άλλης πονεμένης μάνας που το καμάρι της κοιμόταν μόνο αν άκουγε το θόρυβο από το πιστολάκι μαλλιών. Και ‘όταν κοιμόταν και κάνανε να το κλείσουν το μάτι του ξανά γαρίδα!! Το αποτέλεσμα να έχουν όση ώρα κοιμόταν το παιδί και αναμμένο το πιστολάκι!!

Εμένα πάλι ο δικός μου ότι και να κάνει αν ακούσει θόρυβο από σκούπα κάθεται ήσυχος σαν αρνάκι. Αφού όταν θέλαμε να μαζέψουμε τα καλοκαιρινά να βγάλουμε χαλιά κτλ δεν καθόταν με τίποτα τελικά του βάλαμε την σκούπα για να κάνουμε τελειώσουμε καμιά δουλειά.

an1cEXV0g410000MzAwNDlkfDY3MTY4MTQzZGF8VG8gYW50cmFraSBtb3UgZWluYWk.gif

an1cOLN0g410000MjAzZHw5MDIyOTVkYXwmIzkyNTsmIzk1MzsmIzk0NTsmIzk3MDsg.gif

Καλημέρα κορίτσια;)

Nadine ο παιδίατρος μου είπε το μέγιστο 250γρ., καλύτερα να το ζυγίζεις παρά να το ογκομετράς. Ο πιτσιποπάκος επιτέλους έβγαλε 2 δοντάκια στην κάτω γνάθο.....:D:D:D άργησε αλλά τα βγάζει δύο - δύο μαζί...οπότε το Πάσχα θα φάει αρνί...

Σήμερα δεν έτρωγε τα φρούτα με τίποτα....άρχισε γκρίνια και κλάματα, μάλλον από τα δοντάκια...:( επίσης έχει μυξούλες...και δεν κάθετε καθόλου με τον αναροφητήρα...:confused:

Πότε θα σταματήσει η βροχή? δεν γλυτώνω την απλώστρα μέσα στο σπίτι...:confused:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...