Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , MK2012 είπε:

Θα δείξει! Τι να πω; Να’ ναι καλά η κοπέλα! Με τι ασχολείσαι εσύ;

By the way βγήκε το αποτέλεσμα για το εύθραυστο Χ και λέει:

Κατά τη μοριακή ανάλυση του γενετικού υλικού στο παραπάνω δείγμα, ενισχύθηκαν δύο αλληλόμορφα στο φυσιολογικό εύρος (20 και 30 CGG επαναλήψεις).
      Δεν ανιχνεύτηκε κανένα αλληλόμορφο με μη φυσιολογικό αριθμό επαναλήψεων CGG.

Καταλαβαίνω πως είναι νορμαλ αποτέλεσμα και δε θα χρειαστεί να κάνω έλεγχο στις βλαστοκύστες απαραίτητα (όχι υποχρεωτικά Τουλάχιστον)

υπάλληλος γραφείου είμαι. Περιληπτικά θα πω ότι εκτελώ όλες τις λειτουργίες του ERP συστήματος της εταιρίας και φτιάχνω κάποια πράγματα στο worpess. Είμαστε λιγα άτομα οπότε μπορείς να πεις ότι είμαι ταυτόχρονα σε πολλά τμήματα χαχαχα

Μια χαρά φαίνονται τα αποτελέσματα σου. Άρα δεν έχεις να ανησυχείς για γονιδιακά. Που πάλι καλά να λες γιατί τότε δεν θα μπορούσες να "φτιάξεις" κάτι. 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια!!

Είχαμε πάει για το διαβατήριο της Κάρολ γι' αυτό και άργησα να "μπω"...

Λοιπόν, ένα ένα να μην τα ξεχάσω:

1. Λιζάκι πολλά πολλά περαστικά και να είναι η πρώτη και τελευταία φορά που πάτε νοσοκομείο.

2. Μαριλού μόλις κατάλαβα :tongue: ότι η απεργία είναι 24/2 και εμείς ταξιδεύουμε 25/2 (έλεγα κι' εγώ, αφού πάντα Τετάρτες απεργούν)

3. Κας το στήθος καλύτερα πάει...το δένω κάθε βράδυ και το πρωί που αντλώ όλο και μειώνεται το γάλα...και το σημαντικότερο μέρα με την ημέρα πονάει λιγότερο :)

4. Την Ξανθή μην την ακούτε, είναι κούκλα!!

Αυτά τα "ολίγα" :tongue: προς το παρόν!

Φιλιά σας!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας κοριτσια!!!το ξερω χαθηκα παλι!!!αλλα τι να κανω?!!

εμεισ ειμαστε 70εκ. και 8150κιλα και ολο μεγαλωνουμε!!!

απο την δουλεια σταματησα παλι καθως δεν εχει δουλεια και μου ειπε γεια χαρα!!!

αυτα προς το παρων!!!

ikkrp2.png

line_line_typew6_beg_d_typew11_time_1234587600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

Κοριτσάκια δοκίμασα στη κόρη μου σκέτο αγελαδινό κ προβειο γιαούρτι δεν τρώει κανένα από τα 2 τι φρούτα να της βάλω μέσα???Μόνο η μπανάνα μου κολάει με το γιαουρτι μήλο αχλάδι νομίζω δεν θα κάνουν καλό συνδυασμό!:rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!!

Είχαμε πάει για το διαβατήριο της Κάρολ γι' αυτό και άργησα να "μπω"...

Λοιπόν, ένα ένα να μην τα ξεχάσω:

1. Λιζάκι πολλά πολλά περαστικά και να είναι η πρώτη και τελευταία φορά που πάτε νοσοκομείο.

2. Μαριλού μόλις κατάλαβα :tongue: ότι η απεργία είναι 24/2 και εμείς ταξιδεύουμε 25/2 (έλεγα κι' εγώ, αφού πάντα Τετάρτες απεργούν)

3. Κας το στήθος καλύτερα πάει...το δένω κάθε βράδυ και το πρωί που αντλώ όλο και μειώνεται το γάλα...και το σημαντικότερο μέρα με την ημέρα πονάει λιγότερο :)

4. Την Ξανθή μην την ακούτε, είναι κούκλα!!

Αυτά τα "ολίγα" :tongue: προς το παρόν!

Φιλιά σας!!

ευχαριστω για τη φιλοφρονηση αλλα και εσυ δεν πας πισω:tongue:

τελικα να δωσω κατσικισιο γαλα στον Μαριο??

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

καλησπερα και παλι κοριτσια!!!!

μ΄αυτα που διαβασα... περι σιδηρου και συμπληρωματα κλπ κλπ... τα παιρνω στο κρανιο!!!!!!! :mad:

ειναι δυνατον, χωρις να γινουν οι στοιχειωδης εξετασεις, να δινουμε συμπληρωματα και ποσο μαλλον σε ενα βρεφος ???????

εμας πχ ο μπεμπης, στις αιματολογικες που εκανε στο νοσοκομειο, εδειξε χαμηλο αιματοκριτη αλλα ουδεποτε δε μου ειπαν για συμπληρωματα...

με το που εφαγε καλα δυο τρεις μερες (δε θηλαζω) μια χαρα ηταν ο αιματοκριτης του!!!

και ο παιδιατρος του μου ειπε, οτι ΑΝ θηλαζε το πιθανοτερο ηταν να μην ειχε καν αυτο το προβλημα!!!

οσο για την... "εμφανιση της μαμας"... νιωθω οτι εχω γινει σαν ζομπι!!!!

μαλλι απεριποιητο (ευτυχως το Σαββατο παω να σουλουπωθω στο κομμωτηριο), το δερμα μου στο προσωπο στα μαυρα του τα χαλια απο το αγχος και την κουραση... το δε ντυσιμο ??? λειαν επιεικως ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!! :lol:

εβλεπα τις... "κιουρίες" που μπαινοβγαινανε στο Ιατρικο Αθηνων που ημασταν... και αισθανομουν απαισια!!

με την τελευταια λεξη της μοδας, το μαλλι αψογο, το μακιγιαζ τελειο... νυχι που ειχε πανω την Αρτα και τα Γιαννενα... ακομα και η καθαριστρια!!! :-P

κατα τ΄αλλα... προσπαθω να κοψω το ρημαδο-τσιγαρο!!!!

πριν λιγες μερες αισθανθηκα σαν τη διαφηση της nicorette... που ενας τυπος ειναι εξω απο την καφετερια, γινεται χαμος Θεου απο τη βροχη και αυτος παλευει ν΄αναψει το τσιγαρο!!!!!!!!

καπως ετσι ημουν και εγω προχθες!!!

ημουν στην εισοδο του νοσοκομειο, εβρεχε καρεκλες και φυσουσε με 9 μποφορ και εγω παλευα και προσπαθουσα ν΄αναψω το τσιγαρο!!!!!! :mad::mad:

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια!

λιζακι πολυ χαρηκα που σε ειδα!!!! αντε επιτελους ειστε σπιτι!

μπιζελακι γιατι αγχωνεσαι με το βαρος? η μικρη μου τον προηγουμενο μηνα ειχε βαλει μολις 50 γρ!!!! δεν ειχαμε αρχισει στερεες ακομα.τωρα ειμαστε 7850.

σιδηρο δεν παιρνει η κορη μου που ειχε αιμα για 2 μηνες και θα παρει η δικια σου?????!!!!! να την θηλαζεις αν δεν θελει να φαει! ας με διορθωσει η κασσιανη αν κανω λαθος αλλα νομιζω οτι αν το μωρο δεν ειναι ετοιμο να φαει δεν ειναι σωστο να το πιεζουμε! αφου θηλαζει! τι θα πει ειναι κολλημενη με τη μαμα?! αν ειναι δυνατον!

Avvoύλα νομίζω ότι όλα τα φρούτα ταιριάζουν με το γιαούρτι, αλλά θα πρότεινα να προσπαθήσεις λίγες ημέρες ακόμη πριν βάλεις φρούτα.

Ξανθούλα είναι καλό το κατσικίσιο, το θέμα είναι αν θα το πίνει λογω μυρωδιας και διαφορετικής γεύσης!!:):) Ευχαριστώ και εγώ για τη φιλοφρόνηση!!:):)

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

δεν βλεπω τι εκανες

κι εγω δεν μπορουσα και τωρα μου φαινεται ευκολο....

εναν απο τους 2 κωδικους που σου βγαζει τι κανεις επικοληση στο πεδιο διπλα απο τις φατσουλες

αν θεσ κανεισ και προεπισκοπηση και μετα αποθκσ

μηπως δεν μπορεις να μπεις στο σαιτ για δημιουργ υπογραφης?

μπορώ να μπω στο σαιτ κανω επικοληση αλλα μου βγάζει για υπογραφή τον κωδικό όπως φαινεται εκει΄και όχι εικόνα. θα προσπαθήσω παλι.

nuidsoz2w.png

vnqfr9cay.png

κορίτσια τα φώτα σας.!!!!!!!!

η μικρή μου φοβάται το πιστολάκι.δεν μπορω να στεγνωσω τα μαλλια μου.αν κοιμάται ξυπνάει και τσιρίζει δεν κλάιει..... δοκίμασα να κλεισω τις πόρτες ....τιποτα....απογευματα που παιζει..... και εγω λεω να χαλαρωσω να κανω ενα μπανακι μετα την δουλεια....οταν θελω να το ανάψω, την βάζω να με βλέπει αλλα πριν ξεκινήσω κλαιει.Δεν φοβάται την σκούπα ουτε το μπλεντερ και ουτε ξυπνάει αν εκεινη την ωρα κοιμάται και χωρις να κλείσω τις πόρτες, αντιθέτως της αρέσει να βλέπει την σκούπα.

Τι να κάνω να συνεχίζω να κάνω τα μαλλιά μου να ο συνηθίζει ή να μην το ξανα κάνω ποτέ?

προς το παρόν κάνω μπάνιο μόνο όταν γυρνάει ο αντρας μου στο σπίτι και την απασχολεί και στα γρήγορά..... γιατι γυρνάει αργα το απογευμα και πρέπει να την κάνω την πριγκηπισσα΄μπάνιο να την ταίσω δεν με βόλεύει εκέινη η ώρα.

Να ρωτήσω την παιδίατρο ή είναι πολύ κουλό??????

nuidsoz2w.png

vnqfr9cay.png

Διαφημίσεις

εμενα η παιδιατρος μου κάθε φορα που πάμε μου λεει....''ειναι χλωμή η μικρουλα''.θα δουμε πως θα πάει και θα μου βάλει να κάνω εξετάσεις αίματος για να μου δώσει συμπλήρωμα.και εγω δεν θέλω να της δώσω σίδηρο.Βλκείες τα θεωρώ αου τρωει σπανάκι...μοσχάρι.....δεν έχει ανάγκη!!!

nuidsoz2w.png

vnqfr9cay.png

Δεχομαι συγχαρητήρια !!!!!!!!!!!!!

κατάφερα να βάλω τικεράκι.

εκείνο το κινέζικο που γράφει κατω κάτω δεν κατάλαβα πωσ το έκανα.....????

:lol::lol::lol:

Δεχομαι συγχαρητήρια !!!!!!!!!!!!!

κατάφερα να βάλω τικεράκι.

εκείνο το κινέζικο που γράφει κατω κάτω δεν κατάλαβα πωσ το έκανα.....????

Μάλλον έχεις γράψει ελληνικά και δεν τα αναγνωρίζει;)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Εγώ σέλινο δεν του βάζω καθόλου στο φαγητό, θα έπρεπε? βάζω μόνο ζαρζαβατικά (καρότο, πατάτα, κολοκύθι, μπρόκολο και κουνουπίδι). Εμένα πάντως το σέλινο μου βρωμάει και γι' αυτό το αποφεύγω...;)
Αγαπημένη, η μαμά μου φωνάζει να βάζω πάντα σέληνο γιατί έχει πολλές βιταμινες λέει
εγώ έχω 2 απλώστρες παρακαλώ και μέσα στο σπίτι,τι να κάνω;έξω δεν θα στεγνώσουν και θα μυρίσουν
Ακριβώς το ίδιο!
επιτελους προχθες το βραδακι βγηκαμε απο το νοσοκομειο :D

ο μπεμπης ειναι καλα... το μονο που του εχει μεινει ειναι η φοβια...

μερικες φορες πεταγεται στον υπνο του και κλαιει δυνατα, αλλες φορες φοβαται να μενει μονος του...

Αχ το παπάκι! Περαστικά σας και από δω και στο εξής όλο χαρές!!!
όπως σκεφτόμουν κ τη διδυμομάνα jeanne θα τρέχει κ δεν θα φτάνει αυτή!:wink:
Ναι ρε συ Άννα, κι εγώ αναρωτιέμαι πως πηγαίνει αυτή η κοπέλα!
Εχθές το βράδυ το φατσάκι μου κατατρόμαξε με τη μπόρα που έριξε! Ξύπνησε και έκλαιγε.
Το σπίτι μας έχει ένα παράθυρο στη σκεπή. Μόνο εκεί να φανταστείς πως έσκαγε το χαλάζι δεν χρειάζεσαι τίποτ'αλλο. Ο δικός μας; Κοιμόταν μακάρια! Τίποτα μα τίποτα δεν του χάλασε τον ύπνο! Το κράταγε για να με σηκώσει στις 4 το πρωί :mad:
Το βαρος του μωρου και το υψος ειναι τελειο και στο μηνα που ειναι, τα 200γραμ που πηρε ειναι επισης τελεια.

Να μη δωσεις σιδηρο στο μωρο, αν δεν κανεις εξετασεις που να δειχνουν οτι το χρειαζεται.

Κι επανέρχομαι... Εμένα είναι πρόωρος, ήπιε ελάχιστα δικό μου γάλα μέχρι να σαραντίσει, του δίναμε σίδηρο μέχρι τον 4ο μήνα και μετά άρχισα να τσινάω και τον έκοψα. Την περασμένη εβδομάδα πάλι τον κοίταγε ο γιατρός και με ρώτησε αν δίνω, είπα οτι ψιλοέκοψα κι είπε να συνεχίσω. Λέω "να κάνουμε εξετάσεις;"

Στον χρόνο λέει. Γιατρός είναι γαμώτο, κάτι ξέρει παραπάνω από μένα... Μήπως κάνω λάθος που συνεχίζω και δεν δίνω; Φοβάμαι μην κάνω λάθος και το πληρώσει μετά. Μήπως ο δικός μου είναι άλλη περίπτωση; Κι εμάς πάντως προληπτικά τον έδωσαν φεύγοντας από ιασώ, λόγω προωρότητας και καλά :confused::rolleyes::-(

Κορίτσια σημερα είδα τον εαυτό μου στον καθρεφτη και τρόμαξα!!!

Εγινα μαμά και ξεχασα οτι είμαι και γυναίκα!!! Μαλλι πιασμενο κοτσο..πυζάμες...χρειάζομαι επειγόντως αποτρίχωση...χαλια μαυρα!!!!

Εγώ πάλι θέλω απλά νέα φάτσα και σώμα :cool:
κορίτσια τα φώτα σας.!!!!!!!!

η μικρή μου φοβάται το πιστολάκι.δεν μπορω να στεγνωσω τα μαλλια μου.αν κοιμάται ξυπνάει και τσιρίζει δεν κλάιει.....

Εμένα τα έχει με το μπλέντερ και την ηλεκτρική σκούπα... Όσες φορές προσπάθησα να τα κάνω μιλώντας και γελώντας για να τον καθησυχάσω, απέτυχα. Οπότε φροντίζω να είναι μακριά όταν τα χρησιμοποιώ. Και το πιστολάκι δεν τον τρελλαίνει πλέον. Γιατί όταν ήταν μικρότερος όλοι αυτοί οι θόρυβοι του άρεσαν... Κι εγώ δεν ξέρω τι να κάνω, οι άλλες τι κάνετε;

Το τελευταίο κόλπο; Παλαμάκια με ένα χέρι και μια πατούσα :lol:

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...