Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Xristina96 είπε:

Καλημέρα, 

Αν ψάχνετε άτομο πες μου χαχαχαχαχα ευκαιρία να αλλάξω δουλειά χαχαχαχα Καταλαβαίνω πως νιώθεις, είναι δεν είναι συνάδελφος σου και η δουλειά σου να μην επηρεαζόταν, τώρα ειδικά δεν θα έπρεπε να ακους καμία ανακοίνωση εγκυμοσύνης. 

Καλημέρα! Καλε δε θα την έδιωχνα την κοπέλα προς Θεού 😂 Αλλά σκάλωσα, γιατί μου έδειχνε τις εξετάσεις χαλαρή και μου λέει προγεννητικός έλεγχος για όταν αποφασίσουμε για παιδί. Κοιτάω καλύτερα και βλέπω χοριακη. Σκέφτομαι τι προγεννητικός έλεγχος θέλει χοριακη ; Καλά, να’ναι καλά η κοπέλα αλλά κατάλαβες, πέρα από τη δουλειά και το τι θα γίνεται τώρα αν χρειάζεται να λείπω, θα το βιώνω και κάθε μέρα.

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Μπιζελάκι κατά την γνώμη μου η ανάπτυξη της μικρής είναι μια χαρά. Το ότι πήρε 200γρ είναι πολύ καλό, ίσως πρόβλημα να υπήρχε αν δεν είχε βάλει καθόλου βάρος ή αν έχανε.

Γιατί ένα μωράκι δεν πρέπει να είναι κολλημένο με την μαμά του? ο πιτσιποπάκος είναι ανεξάρτητος και εμένα λίγο μου κακοφαίνεται...:rolleyes: τι πιο φυσιολογικό? τα μωράκια θέλουν αγκαλίτσες και χαδάκια για την σωστή συναισθηματική τους ανάπτυξη...μην φοβάστε ότι θα τα κακομάθετε καλό τους κάνει...:wink:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μήπως το φατσάκι θέλει να έρθει να κοιμάται με τον πιτσιποπάκο για να μην τρομάζει τα βράδυα?:lol::lol::lol::wink: υπόσχομαι να είμαι διακριτική και να τους αφήνω μόνους...θα την κρατάει αγκαλίτσα και δεν θα φοβάται...:wink:

Όοοοοχι γιατί ακούγεται το ονοματάκι του...πολύ γκομενιάρης ο τυπάκος!:tongue::tongue::tongue:Ευχαριστούμε για την πρόταση!:lol:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Kαλημέρα!!

Λίζα περαστικά στον μπεμπή σου!

Κορίτσια σημερα είδα τον εαυτό μου στον καθρεφτη και τρόμαξα!!!

Εγινα μαμά και ξεχασα οτι είμαι και γυναίκα!!! Μαλλι πιασμενο κοτσο..πυζάμες...χρειάζομαι επειγόντως αποτρίχωση...χαλια μαυρα!!!!

29znp3.png

ybBxp3.png

Συγγνωμη που θα κανω τη σπαστικια, αλλα μ...ς σου λεει η παιδιατρος.

Το βαρος του μωρου και το υψος ειναι τελειο και στο μηνα που ειναι, τα 200γραμ που πηρε ειναι επισης τελεια.

Να μη δωσεις σιδηρο στο μωρο, αν δεν κανεις εξετασεις που να δειχνουν οτι το χρειαζεται.

Εχει βουιξει ο τοπος στα τελευταια συνεδρια οτι συμπληρωματα και βιταμινες δεν πρεπει να παιρνουν ουτε καν οι ενηλικες αν δεν υπαρχει διαπιστωμενη ελλειψη με εξετασεις, γιατι καταστρεφεται το συκωτι, τα νεφρα, το εντερο.

Τον πρωτο χρονο ζωης η βασικη τροφη του βρεφους ειναι το γαλα και οι τροφες ειναι συμπληρωματικες και οχι βασικη διατροφη.

Κι αυτα δεν τα λενε οι "κολλημενες" με το θηλασμο, αλλα ο παγκοσμιος οργανισμος υγειας, η αμερικανικη παιδιατρικη ενωση και η αμερικανικη ενωση οικογενειακων γιατρων.

Για το κολλημα με τη μαμα τι να πω?

Δηλ 8 μηνων μωρο με ποιον επρεπε να ειναι κολλημενο?

Με την μπαλα?

Μπιζελάκι συμφωνώ και εγώ απολύτως με την Κας πως ξέρει η γιατρός σου ότι έχει έλλειψη αν δεν έχει κάνει εξετάσεις πρώτα το παιδί?? Καφετζού είναι και το είδε στο φλιτζάνι??

Επίσης το σίδηρο είναι πολύ βαρύ για το στομάχι του παιδιού (εδώ εμάς μας το διαλύει φαντάσου τι κάνει στο παιδί) και θα σου πω κάτι που μου είπε και ο φαρμακοποιός μας όταν και εμάς ο δικό μας γιατρός προληπτικά μας έδωσε σίδηρο (που εγώ ποτέ δεν του έδωσα).

Το σίδηρο κολάι στα κόκαλα του παιδιού και αν δεν έχει βγάλει δόντια θα βγάλει καφέ γραμμές στο δοντάκια του.

Παρεμπιπτόντως τι σημαίνει το προληπτικά?? Τότε κα εμείς για να μην πάθουμε καρδιά, ζάχαρο, εγκεφαλικά, αλτσχαίμερ κτλ να αρχίσουμε προληπτικά να παίρνουμε φάρμακα.

Έλεος πια με αυτους τους φωστήρες γιατρούς (και τον δικό μου τον βάζω πρώτο).

an1cEXV0g410000MzAwNDlkfDY3MTY4MTQzZGF8VG8gYW50cmFraSBtb3UgZWluYWk.gif

an1cOLN0g410000MjAzZHw5MDIyOTVkYXwmIzkyNTsmIzk1MzsmIzk0NTsmIzk3MDsg.gif

Kαλημέρα!!

Λίζα περαστικά στον μπεμπή σου!

Κορίτσια σημερα είδα τον εαυτό μου στον καθρεφτη και τρόμαξα!!!

Εγινα μαμά και ξεχασα οτι είμαι και γυναίκα!!! Μαλλι πιασμενο κοτσο..πυζάμες...χρειάζομαι επειγόντως αποτρίχωση...χαλια μαυρα!!!!

αστο καλυτερα η Μαρια η ασχημη ειναι καλλονη μπροστα μου....

Να ρωτησω κατι αλλο ειδα εχτες στα ψυγεια Σ.Μ οτι η ΟΛΥΜΠΟΣ εβγαλες κατσικισιο φρεσκο γαλα ειναι καλυτερο απο το αγελαδινο για να το δινω στον Μαριο?

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Διαφημίσεις

Συγγνωμη που θα κανω τη σπαστικια, αλλα μ...ς σου λεει η παιδιατρος.

Το βαρος του μωρου και το υψος ειναι τελειο και στο μηνα που ειναι, τα 200γραμ που πηρε ειναι επισης τελεια.

Να μη δωσεις σιδηρο στο μωρο, αν δεν κανεις εξετασεις που να δειχνουν οτι το χρειαζεται.

Εχει βουιξει ο τοπος στα τελευταια συνεδρια οτι συμπληρωματα και βιταμινες δεν πρεπει να παιρνουν ουτε καν οι ενηλικες αν δεν υπαρχει διαπιστωμενη ελλειψη με εξετασεις, γιατι καταστρεφεται το συκωτι, τα νεφρα, το εντερο.

Τον πρωτο χρονο ζωης η βασικη τροφη του βρεφους ειναι το γαλα και οι τροφες ειναι συμπληρωματικες και οχι βασικη διατροφη.

Κι αυτα δεν τα λενε οι "κολλημενες" με το θηλασμο, αλλα ο παγκοσμιος οργανισμος υγειας, η αμερικανικη παιδιατρικη ενωση και η αμερικανικη ενωση οικογενειακων γιατρων.

Για το κολλημα με τη μαμα τι να πω?

Δηλ 8 μηνων μωρο με ποιον επρεπε να ειναι κολλημενο?

Με την μπαλα?

Θα συμφωνησω απολυτα.

age.png age.png

Αχ βρε Κασσιανή....τα λες τόσο ωραία!!!!Παιδίατρος έπρεπε να ήσουν!!!

Βασικά έγραψα ότι η παιδίατρος είναι πολύ ευχαριστημένη με την ανάπτυξή της....και με το βάρος,και με την κινητική ανάπτυξη κλπ...εγώ απογοητεύτηκα (καταλαβαίνεις νομίζω την αγωνία της μάνας!!)...και το σίδηρο το ξεκινήσαμε προληπτικά από 3 σταγόνες ημερησίως για 1 μήνα...μετά βλέπουμε...

Για την προσκόλληση στην μαμά εννοούσε για το στήθος....γι'αυτό και μας είπε να την ταίζει κάποιος άλλος...

Προληπτικα σιδηρο σε παιδι που εχει κανονικοτατη αναπτυξη?

Ειναι εγκλημα αυτο σου λεω μονο και πειτε μου ο,τι γουσταρετε.

Ο σιδηρος οταν ειναι περιττος επικαθεται σε ολα τα οργανα του ανθρωπου με διαφορες συνεπειες. Απο ελαφριες μεχρι πολυ βαριες.

Καλα λεει και η Ρανια, να αρχισουμε τοτε να παιρνουμε διαφορα φαρμακα προληπτικα μηπως και παθουμε κατι.

Φυσικα και ξερω πως ειναι να εισαι μητερα πρωτη φορα, ακομα και τωρα το ιδιο αγχος εχω.

Ακριβως γι αυτο δε θα διακινδυνευα την υγεια του μωρου μου χωρις να υπαρχει προβλημα.

Οταν εγινε η δεσπινα 2 ετων ζητησα απο το γιατρο να της κανε αιματολογικες για να δουμε αν το παιδι εχει αναιμια.

Την εξετασε κλινικα, δηλ πατουσες, επιπεφυκοτα και παλαμες, τη μετρησε, τη ζυγισε και μου λεει "εγω το παιδακι αυτο δεν το τσιμπαω χωρις λογο, τωρα εσυ αν θελεις, στο ιασω ειμαστε, ευκολο ειναι. ομως και να βγει απο την εξεταση οτι εχει μια ελαφρυτατη αναιμια (για σοβαρη δεν το συζηταγε λογω της υγιεστατης οψης/θρεψης), παλι δε θα δωσουμε σιδηρο στο παιδι, γιατι ειναι προτιμοτερο να εχει μια πολυ ελαφρια αναιμια (φυσιλογικο για παιδακι) παρα να δωσουμε σιδηρο. πεφτει πολυ βαρυ".

Και τωρα που μου εγραψε σιδηρο να υπαρχει, δε δωσαμε και δε θα δωσουμε ουτε σταγονα αν δεν υπαρξει συγκεκριμενη αιτια.

yey2p2.png BN4cp2.png

Μπιζελάκι συμφωνώ και εγώ απολύτως με την Κας πως ξέρει η γιατρός σου ότι έχει έλλειψη αν δεν έχει κάνει εξετάσεις πρώτα το παιδί?? Καφετζού είναι και το είδε στο φλιτζάνι??

Έλεος πια με αυτους τους φωστήρες γιατρούς (και τον δικό μου τον βάζω πρώτο).

Καλα εδω διαβασα χτες για γιατρο που μετρησε λεει τον ικτερο του μωρου με το ματι και τον εβγαλε 6...:rolleyes:

yey2p2.png BN4cp2.png

Επειδή εμείς χθες είχαμε παιδίατρο κ την ρώτησα για την ηλικία που ήμαστε κ είναι κ η δικιά σου Μπιζελάκι μου είπε 200-300γρ είναι το φυσιολογικό βάρος που παίρνουν το μήνα!;) Επίσης εγώ εχω επειδή είμαι της ανάλυσης....εφόσον πήρε βάρος σημαίνει ότι νηστικιά δεν μένει έτσι???Θηλάζει...κ αφού θηλάζει δεν παίρνει σίδηρο από σένα????? Ας με διαφωτίσει κάποια!:confused:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Επειδή εμείς χθες είχαμε παιδίατρο κ την ρώτησα για την ηλικία που ήμαστε κ είναι κ η δικιά σου Μπιζελάκι μου είπε 200-300γρ είναι το φυσιολογικό βάρος που παίρνουν το μήνα!;) Επίσης εγώ εχω επειδή είμαι της ανάλυσης....εφόσον πήρε βάρος σημαίνει ότι νηστικιά δεν μένει έτσι???Θηλάζει...κ αφού θηλάζει δεν παίρνει σίδηρο από σένα????? Ας με διαφωτίσει κάποια!:confused:

Δε σε βλεπω να χρειαζεσαι διαφωτιση:P

Μια χαρα τα λες.

Σε αυτην την ηλικια 300 γραμ εναι το μεγιστο που παιρνει ενα μωρο.

Φυσικα παιρνει σιδηρο απο εσενα οταν θηλαζεις.

yey2p2.png BN4cp2.png

Δε σε βλεπω να χρειαζεσαι διαφωτιση:P

Μια χαρα τα λες.

Σε αυτην την ηλικια 300 γραμ εναι το μεγιστο που παιρνει ενα μωρο.

Φυσικα παιρνει σιδηρο απο εσενα οταν θηλαζεις.

Αυτό Κας κανένας γιατρός δεν το παραδέχεται θεωρούν ότι αν θηλάζει δεν παίρνει κα σίδηρο.

an1cEXV0g410000MzAwNDlkfDY3MTY4MTQzZGF8VG8gYW50cmFraSBtb3UgZWluYWk.gif

an1cOLN0g410000MjAzZHw5MDIyOTVkYXwmIzkyNTsmIzk1MzsmIzk0NTsmIzk3MDsg.gif

Βλακείες και εκνευρίζομαι!!!!! Μια χαρά σίδηρο παίρνουν με το θηλασμό τα παιδιά και από τη στιγμή που αρχίζουν και τις στερεές και τρώνε και μοσχάρι δε χρειάζονται κανένα παλιοσυμπλήρωμα :)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Αυτό Κας κανένας γιατρός δεν το παραδέχεται θεωρούν ότι αν θηλάζει δεν παίρνει κα σίδηρο.

θελω καποιος να δει το γιο μου και τις εξετασεις μου και μετα να μου το πει αυτο:rolleyes:

μετα απο 3 εγκυμοσυνες, 2 θηλασμους ειμαι στα υψηλοτερα επιπεδα αιμοσφαιρινης, αιματοκριτη και φερριτινης απο ποτε.

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...