Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα, 

Αν ψάχνετε άτομο πες μου χαχαχαχαχα ευκαιρία να αλλάξω δουλειά χαχαχαχα Καταλαβαίνω πως νιώθεις, είναι δεν είναι συνάδελφος σου και η δουλειά σου να μην επηρεαζόταν, τώρα ειδικά δεν θα έπρεπε να ακους καμία ανακοίνωση εγκυμοσύνης. 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Ευχαριστω Αννα μου!!!

Ταρα οκ!!! :)

Παντως κοριτσια... φρικαρα...

Ευτυχως ομως ολα καλα!

Συνεχιζουμε αντιβιωση για μια εβδομαδα, μετα αλλους 2 μηνες αντιβιωση μονο το βραδυ 1,5ml για προστασια και παμε για επαναληπτικο υπερηχο νεφρων!!!

Το καλο στην υποθεση παντως ειναι οτι η κυστεογραφια που του κανανε εδειξε οτι δεν υπαρχει παλλινδρομηση!!!!! :D

Παω προς τα μεσα, γιατι τον εχω βαλει στην κουνια του για υπνο, και ενω νυσταζει πολυ δε λεει να κοιμηθει...

Μυρλιζει και θελει να παω κοντα του για να ησυχασει!!!

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα μανούλες!!!!! Λοιπόν εμάς τελικά δε μας πείραξε το κουνουπίδι, γιατί και χθες έκανε εμετό όλο το απόγευμα και είχε απίστευτα νεύρα αφού σκεφτείτε δεν κοιμήθηκε καθόλου από τις 13:30 μέχρι τις 23:30, όπου και κοιμήθηκε νηστική :( Πήρα τη γιατρό και μου είπε ότι μάλλον άρπαξε από αυτή τη γαστρεντερίτιδα που κυκλοφορεί, απλά επειδή θηλάζει την περνάει πολύ πολύ ελαφριά και δεν έχει κάνει πυρετό. Μου είπε να αποφύγω τα όξινα φρούτα, το μεσημέρι να φάει κοτόπουλο με ρυζάκι και το απόγευμα αντί κρέμα να θηλάσει πάλι όπως και το βράδυ και αν θέλει όσο θέλει και ενδιάμεσα. Γιατί να σας το καταθέσω κι αυτό, η αρρώστια αρρώστια αλλά η όρεξη καθόλου δε μας έχει κοπεί τρώμε τα πάντα και τις ώρες που δεν την πονάει η κοιλιά της και δε γκρινιάζει ξεκαρδίζεται στο γέλιο και παίζει.... Τι να πω μακάρι να κάνει τον κύκλο του και να περάσει. Τουλάχιστον, δεν κάνει πυρετό το γοργονάκι μου και τις μισές ώρες είναι χαρούμενο. Άλλωστε παιδάκι είναι δε μπορώ να το έχω στη γυάλα, θα αρρωστήσει και λίγο και μακάρι όλα τα μπεμπάκια μας να τα περνάνε έτσι ελαφριά σαν τη γοργονίτσα :)

Λιζάκι περαστικά σας!!!!! Ελπίζω να συνέλθει πολύ πολύ γρήγορα ο μπεμπάκος και να τα ξεχάσει όλα!!!

Πωλινάκι 24 είναι το ταξίδι σας? Αν ναι, μόλις έμαθα εδώ στο γραφείο ότι 24 θα έχουν όντως και οι ελεγκτές εναέριας απεργία οπότε άλλαξε τα τώρα που είναι νωρίς για μια μέρα πριν ή μια μέρα μετά να μην έχεις πρόβλημα!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Μαριαλένα αν έχει την ιώση της γαστρεντερίτιδας που κυκλοφορεί να προσέχεται οι υπόλοιποι γιατί κολάει παρα μα παρα πολύ εύκολα....Τα πεθερικά μου κ οι κουνιάδοι μου την περάσαν όλοι κ να φανταστείς ότι ο τελευταίος κυκλοφορούσε με το οινόπνευμα μέσα στο σπίτι κ δεν ακουμπούσε τίποτα πριν το περάσει με οινόπνευμα(είχε γενέθλια η κοπέλα του κ δεν ήθελε με τίποτα να κολήσει) κ πάλι κόλησε! :tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα...

Να είστε καλά Λιζάκι και σιδερένιοι πάντα!

Εχθές το βράδυ το φατσάκι μου κατατρόμαξε με τη μπόρα που έριξε! Ξύπνησε και έκλαιγε. Μόοοολις όμως η μαμά την πήρε στο κρεβάτι της, όλα καλα!!!:tongue: Ούτε η βροχή ούτε οι αστραπές την φοβήζαν:rolleyes: Τελικά νιώθουν φοβερή ασφάλεια δίπλα μας τα φατσόνια ε?Ψυχούλες. Κοιμηθήκαμε αγκαλίτσα και μετά την πήγα στο κρεβατάκι της.

n8m8p2.png

X9drp2.png

Λίζα περαστικά στον μικρούλη και εύχομαι γρήγορα να το ξεχάσετε και αυτός και εσύ.

Μόλις κατέβασα την κούνια ένα επίπεδο γιατί πιανόταν στα κάγκελα ο πιτσιποπάκος και προσπαθούσε να καθίσει...αργότερα όταν με το καλό αρχίσει να στέκεται όρθιος θα την κατεβάσω άλλο ένα. Έβγαλα και το κρεμαστό παιχνίδι για λόγους ασφαλείας αλλά την πάντα την άφησα, ακόμα δεν είναι επικίνδυνη.

Περαστικά και στην τσαχπίνα γοργονίτσα μας...και φιλάκια από τον πιτσιποπάκο...:wink:

Μήπως το φατσάκι θέλει να έρθει να κοιμάται με τον πιτσιποπάκο για να μην τρομάζει τα βράδυα?:lol::lol::lol::wink: υπόσχομαι να είμαι διακριτική και να τους αφήνω μόνους...θα την κρατάει αγκαλίτσα και δεν θα φοβάται...:wink:

Λιζακι περαστικα σας και σιδερενιος!!!!!

Μολις σημερα εμαθα απο τα κεντρικα του ΟΑΕΔ οτι το τοπικο παραρτημα ειχε κανει μαμακια και γιαυτο δεν ειχα πληρωθει ολο αυτο το διαστημα , ευτυχως βρηκαμε ακρη και το θεμα θα λυθει μεσα στην εβδομαδα. Στη δουλεια επιστρεφω 11 Μαρτιου να δουμε τι θα γινει και εκει......:confused:

Αυριο ο Μαριος εχει παρτυ στον παιδικο και θελει να του βαλω μουστακι

Επισης μου ανακοινωσε τι θελει να γινει οταν μεγαλωσει (καλα κατα καιρους ολο επαγγελματα αλλαζει) αυτη τη φορα θελει να γινει σκουπιδιαρης και να ανεβαινει πισω στο σκουπιδιαρικο:tongue: οταν μου το ειπε του απαντησα καλα δεν θελεις να γινεις γιατρος,δικηγορος, μηχανικος,αρχιτεκτων (ολα τα κλασσικα) και με ακουσε ο αντρας μου και μου λεει πιο ευκολα γινεται ολα αυτα που ειπες παρα σκουπιδιαρης αφου για να πιασεις δουλεια στο δημο πρεπει να εχεις τρελο ''μεσο''

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Διαφημίσεις

λοιπον να σας πω κι εγω για την πεθερα μου?

ειναι καλη μας αγαπαει μας φροντιζει

αλλααα θελει να τα ξερει ολαααααα δεν μπορουμε να κανουμε μια κουβεντα χωρισ να ρωτησει τι????????? ακομη και κατι που συζηταμε εμεις σαν ζευγαρι

χωνει την μυτη της παντου οχι απο κουτσομπολιο αλλα ενδιαφερον ομως αυτο μας εχει φερει σε δυσκολη θεση οικογενειακος προς τριτους

και παντα μα παντα εχει δικαιολογια για τα παντα

ακομη κι αν εχει αδικο

ειναι "ξεροκεφαλη" δεν μπορεις να της αλλαξεις την γνωμη με τιποτααααα

τα ειπα κι εγω και ξαλαφρωσα

Καμια φορα σκεφτομαι πως θα ημουν εγω ως πεθερα και μου φαινεται οτι θα εμοιαζα πολυ στη δικη σου:tongue:

Ετσι φερομαι και με τις φιλες μου, εχω πολυ ενδιαφερον για τους ανθρωπους και θελω να ανακατευομαι σε ολα μηπως και σε κατι μπορω να βοηθησω με κατι που θα κανω η θα πω.

Οι φιλες μου παρεμπιπτοντως με λατρευουν γι αυτο και οχι μονο δεν το βρισκουν κακο, αλλα το εκτιμανε πολυ.

Σκεφτομαι ομως οτι η ιδια ακριβως συμπεριφορα οταν προερχεται απο την πεθερα, ειναι παρεξηγησιμη.

Εσυ ποσο το πηγες? Εμενα θα ειναι 8,5 μηνων και αν εξαιρεσεις το θεμα των αρρωστιων (που οσο να 'ναι, το εχω κι εγω στο μυαλο μου, μην το παιζω και τελειως ανετη) δεν βρισκω κατι αλλο αρνητικο στο να μην παει. Αλλα ναι ρε γαμωτο, με μια τελειως αγνωστη μεσα στο σπιτι? Να μου ανοιγει τα συρταρια μου, τις ντουλαπες μου?

Γιατι εγω που στα λεω ημουν και ειμαι ανετη νομιζεις?

Ετρεμα και τρεμω στη σκεψη της αρρωστιας του παιδιου.

Η εντελως αγνωστη μεσα στο σπιτι δε με τρομαζε μονο για την παραβιαση του προσωπικου μου χωρου, αλλα κυριως για το τι θα εκανε με το παιδι.

Εγω την πηγα 18 μηνων και 14 θα παω το γιο μου.

yey2p2.png BN4cp2.png

Λιζακι σιδερενιος ο μικρος και υπομονη.

Μαριαλενα περαστικα. Μην την πιεζεις με το φαγητο, προσπαθησε περισσοτερο θηλασμο, τα βοηθαει πολυ να το ξεπερασουν.

Πωλα το στηθος πως παει?

yey2p2.png BN4cp2.png

Καλημέρα μανούλες!!

Λιζάκι,σιδερένιος ο μικρός!Ελπίζω κι εύχομαι να μην ταλαιπωρηθείτε κι άλλο....

Εμείς είχαμε παιδίατρο χτες και τα νέα δεν είναι και τόσο καλά όσο τις άλλες φορές...ξεκινήσαμε από σήμερα σίδηρο στην μικρή γιατί δεν τρώει...έχει πάρει σε 1 μήνα ακριβώς 200γρ. μόνο!!!!Μόλις το άκουσα μόνο που δεν έβαλα τα κλάμματα....γενικά όμως η παιδίατρος είναι πολύ ευχαριστημένη από την ανάπτυξή της...είμαστε 9100γρ. και 70,5 ύψος...μας είπε ότι έχει πάθει προσκόλληση στη μαμά (what's new???!!!!) και να δοκιμάζουμε διάφορα για να φάει,δικά μας φαγητά,λίιιιιγο πολύ λίιιιιγο αλατάκι,γενικώς διάφορα κόλπα..και να αρχίσει να την ταίζει κάποιος άλλος...δύσκολο αυτό αλλά τα μεσημέρια τουλάχιστον και κανά δυό απογεύματα μπορεί ο μπαμπάς...θα δούμε...Τώρα κοιμήθηκε νηστική γιατί δεν ήθελα να την βάλω στο στήθος (να ξεκολλήσει λίγο),όταν ξυπνήσει ελπίζω να φάει την φρουτόκρεμα....

Αυτά από'μας...

MRIip3.png

xnmwp3.png

Καλημέρα μανούλες!!

Λιζάκι,σιδερένιος ο μικρός!Ελπίζω κι εύχομαι να μην ταλαιπωρηθείτε κι άλλο....

Εμείς είχαμε παιδίατρο χτες και τα νέα δεν είναι και τόσο καλά όσο τις άλλες φορές...ξεκινήσαμε από σήμερα σίδηρο στην μικρή γιατί δεν τρώει...έχει πάρει σε 1 μήνα ακριβώς 200γρ. μόνο!!!!Μόλις το άκουσα μόνο που δεν έβαλα τα κλάμματα....γενικά όμως η παιδίατρος είναι πολύ ευχαριστημένη από την ανάπτυξή της...είμαστε 9100γρ. και 70,5 ύψος...μας είπε ότι έχει πάθει προσκόλληση στη μαμά (what's new???!!!!) και να δοκιμάζουμε διάφορα για να φάει,δικά μας φαγητά,λίιιιιγο πολύ λίιιιιγο αλατάκι,γενικώς διάφορα κόλπα..και να αρχίσει να την ταίζει κάποιος άλλος...δύσκολο αυτό αλλά τα μεσημέρια τουλάχιστον και κανά δυό απογεύματα μπορεί ο μπαμπάς...θα δούμε...Τώρα κοιμήθηκε νηστική γιατί δεν ήθελα να την βάλω στο στήθος (να ξεκολλήσει λίγο),όταν ξυπνήσει ελπίζω να φάει την φρουτόκρεμα....

Αυτά από'μας...

Συγγνωμη που θα κανω τη σπαστικια, αλλα μ...ς σου λεει η παιδιατρος.

Το βαρος του μωρου και το υψος ειναι τελειο και στο μηνα που ειναι, τα 200γραμ που πηρε ειναι επισης τελεια.

Να μη δωσεις σιδηρο στο μωρο, αν δεν κανεις εξετασεις που να δειχνουν οτι το χρειαζεται.

Εχει βουιξει ο τοπος στα τελευταια συνεδρια οτι συμπληρωματα και βιταμινες δεν πρεπει να παιρνουν ουτε καν οι ενηλικες αν δεν υπαρχει διαπιστωμενη ελλειψη με εξετασεις, γιατι καταστρεφεται το συκωτι, τα νεφρα, το εντερο.

Τον πρωτο χρονο ζωης η βασικη τροφη του βρεφους ειναι το γαλα και οι τροφες ειναι συμπληρωματικες και οχι βασικη διατροφη.

Κι αυτα δεν τα λενε οι "κολλημενες" με το θηλασμο, αλλα ο παγκοσμιος οργανισμος υγειας, η αμερικανικη παιδιατρικη ενωση και η αμερικανικη ενωση οικογενειακων γιατρων.

Για το κολλημα με τη μαμα τι να πω?

Δηλ 8 μηνων μωρο με ποιον επρεπε να ειναι κολλημενο?

Με την μπαλα?

yey2p2.png BN4cp2.png

Αχ βρε Κασσιανή....τα λες τόσο ωραία!!!!Παιδίατρος έπρεπε να ήσουν!!!

Βασικά έγραψα ότι η παιδίατρος είναι πολύ ευχαριστημένη με την ανάπτυξή της....και με το βάρος,και με την κινητική ανάπτυξη κλπ...εγώ απογοητεύτηκα (καταλαβαίνεις νομίζω την αγωνία της μάνας!!)...και το σίδηρο το ξεκινήσαμε προληπτικά από 3 σταγόνες ημερησίως για 1 μήνα...μετά βλέπουμε...

Για την προσκόλληση στην μαμά εννοούσε για το στήθος....γι'αυτό και μας είπε να την ταίζει κάποιος άλλος...

MRIip3.png

xnmwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...