Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

ΤΑRA δεν είμαι απο το πρώτο πόδι.....μένω ανάμεσα στα δυο πόδια.....μη γελατε καλε....!!!

αλλα είναι όμορφα και εδώ...η θάλασσα είναι μόλις 50 μέτρα απο το σπίτι μας και έχουμε ωραία θέα....είναι το πρώτο πράγμα που είδα πρίν το αγοράσουμε.

Εχω κανει διακοπες στη Γερακινη, κι εχω επισκεφθει πολλες φορες το μοναστηρι στην Ορμυλια. Μου αρεσει πολυ η Σιθωνια, και βρισκω εκπληκτικη τη διδρομη για Ουρανουπολη.

age.png age.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

επιλεγεις το τικερακι που θελεις και κανεις copy paste τον κωδικο που σου βγαζει εναν απο τους 2

μετα το κανεις επικοληση στην επεξεργασια υπογραφης

επικοληση στον ασπρο πινακα οπως ειναι αυτος που γραφουμε τα post

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Εχω κανει διακοπες στη Γερακινη, κι εχω επισκεφθει πολλες φορες το μοναστηρι στην Ορμυλια. Μου αρεσει πολυ η Σιθωνια, και βρισκω εκπληκτικη τη διδρομη για Ουρανουπολη.

Μια πόρτα είμαστε και με τις δύο περιοχές!!!!

Απο που είσαι εσυ?

Και εμένα δεν μαρέσει το πρώτο πόδι.Στο δεύτερο κυκλοφορώ!!!!

nuidsoz2w.png

vnqfr9cay.png

επιλεγεις το τικερακι που θελεις και κανεις copy paste τον κωδικο που σου βγαζει εναν απο τους 2

μετα το κανεις επικοληση στην επεξεργασια υπογραφης

επικοληση στον ασπρο πινακα οπως ειναι αυτος που γραφουμε τα post

Δεν μπορώ!!!!

κοιτα τι βλακεία έκανα!!!!!!!!!!!

nuidsoz2w.png

vnqfr9cay.png

Διαφημίσεις

Μια πόρτα είμαστε και με τις δύο περιοχές!!!!

Απο που είσαι εσυ?

Και εμένα δεν μαρέσει το πρώτο πόδι.Στο δεύτερο κυκλοφορώ!!!!

Καταγωγη απο Εβρο, γεννηθηκα στις Σερρες...

age.png age.png

Δεν μπορώ!!!!

κοιτα τι βλακεία έκανα!!!!!!!!!!!

δεν βλεπω τι εκανες

κι εγω δεν μπορουσα και τωρα μου φαινεται ευκολο....

εναν απο τους 2 κωδικους που σου βγαζει τι κανεις επικοληση στο πεδιο διπλα απο τις φατσουλες

αν θεσ κανεισ και προεπισκοπηση και μετα αποθκσ

μηπως δεν μπορεις να μπεις στο σαιτ για δημιουργ υπογραφης?

κοριτσαρες

παω να κανω ενα τσιγαρακι στι μπαλκονι τωρα που σταματησε η μπορα

και θα παω για υπνο

καλο βραδυ σε ολες και απο ενα γλυκο φιλακι στα μπεμπακια!!!:tongue::tongue::tongue:

και οσα κλαινε σημερα το βραδυ να εχουν ησυχο υπνο για να ξεκουραστουν και οι μανουλες!!:):)

Καλημέρα κορίτσια;)

Έχουμε σαπίσει από την πολύ και δυνατή βροχή...πότε επιτέλους θα φτιάξει ο καιρός? έχει μαζευτεί μια στοίβα άπλυτα ίσα με το μπόϊ μου...λέτε να κάνω τάμα? και δεν μπορώ να τα πλύνω...:confused: σε λίγο ούτε βρακί δεν θα υπάρχει και η λύση της απλώστρας μέσα στο σπίτι μου την δίνει στα νεύρα:confused:

Ο πιτσιποπάκος είναι μια χαρούλα, τρώει όλο το φαγητό και κοιμάται αρκετά κατά την διάρκεια της ημέρας και όλη την νύχτα:D

Εγώ σέλινο δεν του βάζω καθόλου στο φαγητό, θα έπρεπε? βάζω μόνο ζαρζαβατικά (καρότο, πατάτα, κολοκύθι, μπρόκολο και κουνουπίδι). Εμένα πάντως το σέλινο μου βρωμάει και γι' αυτό το αποφεύγω...;)

Δόντια δεν έχουμε βγάλει...μετά το στρατό ίσως...? επίσης δεν κάνουμε ούτε παλαμάκια ούτε χαιρετάμε...ίσα που καθόμαστε στον ποπό μας για λίγο αν κάποιος φιλοτιμηθεί να μας ανασηκώσει...μήπως είναι λίγο μπουχέσης?...πότε θα τα κάνει? μόνο ομορφιά και πόζα είναι...:lol::lol::lol:

Επίσης εξακολουθεί το μάτι μας να είναι μπλε...λέτε να μας μείνει? που έμοιασε?...μάλλον θα αλλάξει...δυστυχώς...

Καλημέρα κορίτσια!!!

Καλέ τι βροχή ήταν αυτή χθες???? Νόμιζα ότι μας χτύπησε τυφώνας! :shock::mrgreen:

Πιτσιπομαμα ανοιχτά θα μείνουν τα μάτια του γιου σου!! ;)

Οσο για την απλώστρα μέσα στο σπίτι κ εγώ σιχάθηκα να τη βλέπω! :mad:

Χθες περάσαμε ήσυχο βράδυ η κόρη μου αφού έφαγε κ γω δεν ξέρω ποσο ορό την ημέρα το βράδυ είπε να μην μας ενοχλήσει!!! :tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα όμορφες και σούπερ μωράκια!!!!

Bατραχάκι δεν πειράζει που δεν μπόρεσες..με τα μωρά λογικό είναι να μην μπορούμε...

εγώ έχω 2 απλώστρες παρακαλώ και μέσα στο σπίτι,τι να κάνω;έξω δεν θα στεγνώσουν και θα μυρίσουν και η μικρήνθέλει συνέχεια άλλαγμα μετά το φαγητό..εντελ΄ώς γουρουνάκι γίνεται,βάζει το χέρι στο στόμα και τα απλώνει παντού

βροχή όντως σε όλο της το μεγαλείο..τι να κάνουμε μωρέ;;πόσο όμως θα αντέξουμε μέσα;

mantinop τα ματάκια δεν νομίζω να αλλάξουν πάντως..εγώ τα πράσινα τα πήρα από προγιαγιά και η μάνα μου να φανταστείτε έχει σκούρο καστανό και ο μπαμπάς ανοιχτό μελί,παλαμάκια ούτε εμένα κάνει,η γιατρός με ρώτησε αν χτυπάει τα παιχνίδια μεταξύ τους και με είπε λίγο αργότερα όπως και κουπεπε..

Χαλκιδική είναι πολύωραία..από 12 χρονών εκεί περνούσα το καλοκαίρι..στην αρχή στο Αζάπικο στην Τορώνη και μετά Σάρτη..οι γονείς μου συνεχίζουν και όλο τοκαλοκαίρι κάθονται εκεί!!!σε τροχόσπιτοαλλά πολύ οργανωμένα

nAcmp3.png

uZRep2.png

Καλημέρα κορίτσια;)

Εγώ σέλινο δεν του βάζω καθόλου στο φαγητό, θα έπρεπε? βάζω μόνο ζαρζαβατικά (καρότο, πατάτα, κολοκύθι, μπρόκολο και κουνουπίδι). Εμένα πάντως το σέλινο μου βρωμάει και γι' αυτό το αποφεύγω...;)

Μια απ΄τα ιδια!

Επίσης εξακολουθεί το μάτι μας να είναι μπλε...λέτε να μας μείνει? που έμοιασε?...μάλλον θα αλλάξει...δυστυχώς...

Μαλλον θα μεινει. Και της Μαριαλενας ειναι γκριζοπρασινα. Ο πατερας μου ειχε γαλαζοπρασινα, και ο πεθερος μου πρασινα. Η ανιψια μου πηρε το χρωμα του προπαππου της!

Καλημερα! Εδω εχει λιακαδα σημερα, κι εχω ηδη βαλει το πρωτο πλυντηριο.

age.png age.png

καλημερα μανουλες!!!

επιτελους προχθες το βραδακι βγηκαμε απο το νοσοκομειο :D

ο μπεμπης ειναι καλα... το μονο που του εχει μεινει ειναι η φοβια...

μερικες φορες πεταγεται στον υπνο του και κλαιει δυνατα, αλλες φορες φοβαται να μενει μονος του...

ευχομαι να τα ξεχασει συντομα, γιατι εγω προσπαθω να κανω delete απο το μυαλο μου, ολα οσα ζησαμε εκει μεσα...

παντως κοριτσια, η ουρολοιμωξη ουτε ιωση ενα πραμα!!!!!!!!!

απο τα 15 μωρακια που ηταν στον οροφο, το 90% ηταν με ουρολοιμωξη και ολα κατω των 10 μηνων... :-(

ελπιζω να ειστε ολες καλα... γιατι οπως καταλαβαινετε δεν προλαβα να διαβασω τα νεα σας...

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...