Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

εχω παψει να βλεπω να βλεπω ειδησεις γι αυτο το λογο.

οποτε βλεπω, με πιανει κρυος ιδρωτας οτι αυριο δε θα εχουμε να φαμε.

το κανουν και επιτηδες για να δεχτει ο κοσμος τα χειροτερα.

Συμφωνώ σε όλα!:)

Εσύ τουλάχιστον έχεις και μια γυναίκα να στα κρατάει να βγαίνεις με τον άντρα σου...εγώ ούτε αυτό!!:rolleyes:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω ολη μερα σπιτι δεν βλεπω τηλεοραση εχω ομως τον αντρα μου να με ενημερωνει-αγχωνει! καθε χρονο τα ιδια ακουμε. απο αυριο η βενζινη +15 λεπτα.και κατι για τις αποδειξεις μου ειπε.ουφ θα αρχισω να αγχωνομαι οταν μας βρει το κακο!κουραστηκα πια!

Στο χωριό μου λέμε μια παροιμία και μάλιστα κόβοντας τις λέξεις οι οποία είναι η εξής:

"ΑΛΛΑ ΛΕΙΕ Η ΘΕΙΑΜ ΑΛΛΑ ΑΚΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΙΑΜ"

αντε δικια μας κι εσυ!!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

:confused::confused:

Σήμερα θα φάμε μοσχάρι-αρακα-πατατα-καρότο-άνιθο επιτέλους λίγη ποικιλία να δούμε τι θα γίνει κ αν θα φάει γιατι μου είπε η μάνα μου ότι είναι άκεφη τελείως κ κοιμάται εδώ κ 2 ώρες.....:rolleyes:

Αννα σημερα και ο δικος μου ειναι ακεφος:-(:-(

κοιμηθηκε 2 ωρες 10-12 και στις 2 μολις εφαγε ξανακοιμηθηκε:confused::confused:

λες να τα επηρεασε ο καιρος που ειναι βρεοχερος??????:wink:

Διαφημίσεις

λοιπον να σας πω κι εγω για την πεθερα μου?

ειναι καλη μας αγαπαει μας φροντιζει

αλλααα θελει να τα ξερει ολαααααα δεν μπορουμε να κανουμε μια κουβεντα χωρισ να ρωτησει τι????????? ακομη και κατι που συζηταμε εμεις σαν ζευγαρι

χωνει την μυτη της παντου οχι απο κουτσομπολιο αλλα ενδιαφερον ομως αυτο μας εχει φερει σε δυσκολη θεση οικογενειακος προς τριτους

και παντα μα παντα εχει δικαιολογια για τα παντα

ακομη κι αν εχει αδικο

ειναι "ξεροκεφαλη" δεν μπορεις να της αλλαξεις την γνωμη με τιποτααααα

δεν ξερω αν την αγαπω ειδικα απο ενα γεγονος που εγινε τον Σεπτεμβρη και ταλαιπωρησε τον αντρα μου εχω αλλαξει γνωμη για το ατομο της

και ο αντρας μου εχει την ιδια γνωμη.....

τα ειπα κι εγω και ξαλαφρωσα

Ναι πως κ δεν τον φάγαμε τον αρακά....100γρ με χίλια καραγκιοζιλίκια ενώ τις άλλες φορές απλά ανοιγει το στόμα κ περιμένει....μάλλον δεν είναι όμως κ καλη μέρα για να κρίνω αφού είναι μπουκωμένη εντελώς....:rolleyes:

Βατραχάκι κ εκεί χάλια ο καιρός???Πω πω εμένα με έχει ψυχοπλακώσει σήμερα και φοβάμαι κ μην έχει άσχημο καιρό το σουκού κ δεν μπορέσουμε να καρναβαλιστούμε:-( Σήμερα ήθελα να πάω να πάρω στολή της μικρής αλλα δεν το βλέπω θα το αφήσω για το Σάββατο γιατί αν δεν μπορούμε να πάμε πουθενά δεν έχει κ νόημα να τη ντύσω....:-(

sjCrp3.pngUhiNp2.png

βρε εμενα με ειχαν τρελανει.

ειχα σχεδον πειστει οτι το παιδι μου θα εριναι καθε εβδομαδα στο νοσοκομειο.

να μου πεις και τοτε γιατι το εστειλες?

δεν ειχα αλλη επιλογη και ο αντρας μου δεν ηθελε με τιποτα να μεινει η κορη μας μονη στο σπιτι με μια αγνωστη.

ειχαμε δει και μερικες που ειχαν ερθει για συνεντευξη και φριξαμε.

το οτι την πρωτη χρονια που θα παει θα αρρωστησει εστω και λιγο ειναι δεδομενο, οποτε και να παει.

απο οσο εχω δει ομως οσο πιο αργα τοσο πιο πολυ αρρωσταινουν.

ουτε δηλ 6 μηνων, αλλα ουτε και 6 ετων κατευθειαν.

Εσυ ποσο το πηγες? Εμενα θα ειναι 8,5 μηνων και αν εξαιρεσεις το θεμα των αρρωστιων (που οσο να 'ναι, το εχω κι εγω στο μυαλο μου, μην το παιζω και τελειως ανετη) δεν βρισκω κατι αλλο αρνητικο στο να μην παει. Αλλα ναι ρε γαμωτο, με μια τελειως αγνωστη μεσα στο σπιτι? Να μου ανοιγει τα συρταρια μου, τις ντουλαπες μου?

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

α.......το εχουμε μαθει το κολπο οταν μιλαμε για καποιο θεμα που δεν την αφορα και ρωταει απλα δεν της δινουμε σημασια δεν απανταμε

και οχι μονο εγω αλλα και τα παιδια της

εχθες μου εστειλε κιμα και σημερα το εκανα γιουβαρλακια

αλλα απο το ζυμωμα καταλαβα οτι κατι δν παει καλα

το μυριζει κι ο αντρας μου κ λεει δεν εχει τιποτα

την ωρα του φαγητου δοκιμαζω απο το πιατο του λιγο

(εγω ετρωγα φακες απο χθες:wink:;-))και του λεω πως το τρωωωωςςς

μυριζε ο κιμας(μπιζελακι τωρα σε καταλαβαινωωωω)

μετα καταλαβε οτι εχω δικιο

στο τηλ ομως που μιλησα μαζι της μου ειπε πως μαγειρεψε κι εκεινη απο τον ιδιο κιμα και ηταν μια χαρα

της ειπα το περιστατικο και μου λεει στειλε να δοκιμασω

να δουμε τωρα τι θα πει

λετε να πει οτι δεν ξερω να μαγειρευωωωω:mad::(:(;)πολυ πιθανο!!

το μονο που λυπαμαι ειναι τον κοπο μου το πιατικο που επλυνα και τον αντρουλη μου που εμεινε νηστικοςςςς:-(

κορίτσια, εγω βάζω και φύλλα και ρίζα σελινο στο φαγητό της μικρής και τα αλέθω κανονικα και της αρέσει πόλύ μια χαρά το τρώει.τι έχει το σέλινο?έντονη μυρωδιά...?λιγακι βάζω.

nuidsoz2w.png

vnqfr9cay.png

ΤΑRA δεν είμαι απο το πρώτο πόδι.....μένω ανάμεσα στα δυο πόδια.....μη γελατε καλε....!!!

αλλα είναι όμορφα και εδώ...η θάλασσα είναι μόλις 50 μέτρα απο το σπίτι μας και έχουμε ωραία θέα....είναι το πρώτο πράγμα που είδα πρίν το αγοράσουμε.

nuidsoz2w.png

vnqfr9cay.png

κοριτσια ειμαι πολυ χαρουμενη

την αλλη εβδομαδα η μικρη ξεκιναει κολυμβητηριο. Ελπιζω να της αρεσει

τι ωραια!!!! αντε καλη αρχη!:wink:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...