Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

To οτι θα αρρωστησει προσωπικα το ακουω λιγο βερεσε...

καλα ναι, και μενα μου ειπε, οτι οποτε και να την πας θα αρρωστησει. Αλλωστε κανενα παιδακι δεν επαθε τιποτα (ξερεις, με την εννοια, δεν "πεθανε") επειδή κολλησε καποια ιωσουλα, και οσο για το νωριτερα, το ιδιο μου ειπε και μενα. Αλλωστε ειναι και στο παιδι πως ειναι σαν οργανισμος. Δλδ κι εγω δεν αρρωσταινω σχεδον ποτε το ιδιο και ο αντρας μου αλλα ουτε και οι γονεις μας. Εχουμε γερες κρασεις. Ε δεν φανταζομαι οτι θα ειναι και εντελως φιλασθενο το παιδι μας πια.

4Rnfp3.png

τα μωρακια σας καθε μερα κανουν κακα? η δικια μου δεν εκανε ουτε χτες ουτε σημερα.ισως κανει το βραδυ.να παρω τον γιατρο?
Κάθε μέρα 3 φορές τουλάχιστον. Εμένα όμως χτυπάει 3 γεύματα τη μέρα συν 2 γάλα, δεν ξέρω αν και το δικό σου παίζει φουλ φαί ακόμα
κοριτσια ευχαριστω!!!:lol::lol::lol::lol:

σκεφτομαι πολυ το μωβ ενας τοιχος μωβ εντονο και ο αλλος πολυ ανοιχτο μωβ

και αν βρω στην λαικη κουρτινα διχτυ σε ανοιχτο μωβ θα ειναι ομορφο(λαικη γιατι ειπαμε οικονομικα..:wink:)

Χαίρομαι που πείστηκες :D
Πηρα mothercare ποτηράκι δεν τρέχει οταν το γυρίσεις ανάποδα...πολύ ωραίο αλλα προσπάθησα να δώσω νεράκι την Κυριακή μου και το έβλεπε σαν να ταν εξωγηινος...με τίποτα κοριτσια και είχε μια δίψα....της έδωσα μετά με το μπιμπερό και ήπιε 60 ml νερό..τι να κάνω?πρέπει να το μαθεί τωρά?????
Να της το δίνεις όταν δεν διψάει, να παίζει, για να το μάθει.
Πώς θα της πω τωρα οτι θα τα κρατησει Κυριακη βραδυ για να βγουμε?:lol:
Ανιψιός κοπελιά :wink:
Ρε κορίτσια, μόνο εγώ δεν έχω ΚΑΜΜΙΑ βοήθεια από ΚΑΝΕΝΑ???? Γι' αυτό έχουν παίξει τα νεύρα μου?????:-(:sad::-(
Σου βρήκα λέμε!

Το Πολινίνι μου έφτιαξε ένα δαχτυλίδι και μου το έδωσε χτες, το πρώτο και τελευταίο δαχτυλίδι που έφτιαξε (κατά τις δηλώσεις της) οπότε φοράω μοναδικό κομμάτι Pola :D

Μερσί μικρή μου (και τα icy strawberrie όμως ε; εεεεε; )

Κάναμε παλαμάκια χτες πρώτη φοράααααααααα!!! Χεσμένη μάνα :lol: Τώρα τα κάνει πρωί βράδυ και στον ύπνο του!

ΥΓ Σέλινο βάζω κι εγώ αλλά δεν το αλέθω μετά. Αντί σέλινο βάζω ρόκα αν δεν έχω, την οποία όμως αλέθω κανονικά

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Σου βρήκα λέμε!

Το Πολινίνι μου έφτιαξε ένα δαχτυλίδι και μου το έδωσε χτες, το πρώτο και τελευταίο δαχτυλίδι που έφτιαξε (κατά τις δηλώσεις της) οπότε φοράω μοναδικό κομμάτι Pola :D

Μερσί μικρή μου (και τα icy strawberrie όμως ε; εεεεε; )

Κάναμε παλαμάκια χτες πρώτη φοράααααααααα!!! Χεσμένη μάνα :lol: Τώρα τα κάνει πρωί βράδυ και στον ύπνο του!

ΥΓ Σέλινο βάζω κι εγώ αλλά δεν το αλέθω μετά. Αντί σέλινο βάζω ρόκα αν δεν έχω, την οποία όμως αλέθω κανονικά

Μου βρήκες μικρή μου φίλη, θα σου πω λίαν συντόμως!!! Πιστεύω να μπορεί να έρθει για μια πρώτη γνωριμία και επαφή...

Αχ, τί καλά, μου κάνεις διαφήμιση??? Δεν τα πουλάω, όμως, αλλά τα χαρίζω στις αγαπημένες μου φίλες!!:tongue::tongue:

Παλαμάκια, ουαουα!!! Εμένα ούτε "γεια" δεν κάνει...:-(:sad:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Κι εμένα παλαμάκι δε χτυπάει αλλά κάθε πρωί που φεύγω μου κάνει γειά σου γειά σου με τα χεράκια και λιώνω η δόλια μάνα.

Πωλινάκι βλέπω και καλλιτεχνική φλέβα ε?!?!?! Μπράβο Μπράβο!!! Τι έγινε με το ταξίδι τελικά?

dWXVp3.png

YqUap3.png

Κι εμένα παλαμάκι δε χτυπάει αλλά κάθε πρωί που φεύγω μου κάνει γειά σου γειά σου με τα χεράκια και λιώνω η δόλια μάνα.

Πωλινάκι βλέπω και καλλιτεχνική φλέβα ε?!?!?! Μπράβο Μπράβο!!! Τι έγινε με το ταξίδι τελικά?

Δεν ξέρω Μαριλού μου...όταν κάνει απεργία η ΓΣΕΕ, απεργούν και οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας??? Πιστεύω ναι, δυστυχώς...

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Ρε κορίτσια, μόνο εγώ δεν έχω ΚΑΜΜΙΑ βοήθεια από ΚΑΝΕΝΑ???? Γι' αυτό έχουν παίξει τα νεύρα μου?????:-(:sad::-(

εγω καλε απο που εχω βοηθεια και δεν τη βλεπω?

καλα ναι, και μενα μου ειπε, οτι οποτε και να την πας θα αρρωστησει. Αλλωστε κανενα παιδακι δεν επαθε τιποτα (ξερεις, με την εννοια, δεν "πεθανε") επειδή κολλησε καποια ιωσουλα, και οσο για το νωριτερα, το ιδιο μου ειπε και μενα. Αλλωστε ειναι και στο παιδι πως ειναι σαν οργανισμος. Δλδ κι εγω δεν αρρωσταινω σχεδον ποτε το ιδιο και ο αντρας μου αλλα ουτε και οι γονεις μας. Εχουμε γερες κρασεις. Ε δεν φανταζομαι οτι θα ειναι και εντελως φιλασθενο το παιδι μας πια.

βρε εμενα με ειχαν τρελανει.

ειχα σχεδον πειστει οτι το παιδι μου θα εριναι καθε εβδομαδα στο νοσοκομειο.

να μου πεις και τοτε γιατι το εστειλες?

δεν ειχα αλλη επιλογη και ο αντρας μου δεν ηθελε με τιποτα να μεινει η κορη μας μονη στο σπιτι με μια αγνωστη.

ειχαμε δει και μερικες που ειχαν ερθει για συνεντευξη και φριξαμε.

το οτι την πρωτη χρονια που θα παει θα αρρωστησει εστω και λιγο ειναι δεδομενο, οποτε και να παει.

απο οσο εχω δει ομως οσο πιο αργα τοσο πιο πολυ αρρωσταινουν.

ουτε δηλ 6 μηνων, αλλα ουτε και 6 ετων κατευθειαν.

yey2p2.png BN4cp2.png

Γεια σας κοπελιες!Τι μου κανετε;Εμεις μεγαλωνουμε και θελουμε να μπουσουλησουμε αλλα μολις παμε να κανουμε το πρωτο βημα πεφτουμε με τα μουτρα κατω!Πεθαινω στα γελια καθε φορα!

Τελικά, μόνο η δική μου πεθερά είναι ψυχούλα.....??????

Και η δικια μου!!!!!!

μωβ..μωβ πες το μωβ.....πες το μωβ το λουλουδάκι!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

1v0n7ypa5y9lur77.png

Διαφημίσεις

Παλαμάκια εμείς κανουμε εδω κ πολύυυυ καιρό..ξεκίνησε να κάνει όμως κ κλαπ κλαπ μετά τη βάπτισή της 28/11 μάλλον ήθελε να χειροκροτήσει τον εαυτό της που ήταν τόσο ήσυχη! :P Κ γεια σου κάνουμε κ η αλήθεια είναι στραβώνει κ τη μούρη της από προχθές όταν φεύγω κ λέμε κ μπα-μπα κ κα-κα....εντωμεταξύ είναι άραγε τυχαιο ότι τις περισσότερες φορες όταν λέει κα-κα ή τα χει κάνει ή τα κάνει μετά από λίγο???Να τη στείλω στη ΝΑΣΑ τι λέτε???? :tongue::tongue::tongue::lol::lol::lol::lol:

Σέλινο εγώ το βάζω με όλο το κλωνάρι αλλά όχι τις ριζούλες δεν τις βάζω κ το αλέθω μόνο στο μοσχάρι στο κοτοπουλο δεν το θέλουμε.... :wink:

Σήμερα θα φάμε μοσχάρι-αρακα-πατατα-καρότο-άνιθο επιτέλους λίγη ποικιλία να δούμε τι θα γίνει κ αν θα φάει γιατι μου είπε η μάνα μου ότι είναι άκεφη τελείως κ κοιμάται εδώ κ 2 ώρες.....:rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

γεια σας κοριτσια!!!!

ταρα μ'αρεσε πολυ η ιδεα σου για δωρο! τελεια!

ρε κοριτσια πως την βλεπετε την κριση? ο αντρας μου αγχωθηκε και αγχωσε κ εμενα! και τι θα κανουμε...και πως θα πληρωνουμε τα δανεια...:(

Δεν ξέρω Μαριλού μου...όταν κάνει απεργία η ΓΣΕΕ, απεργούν και οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας??? Πιστεύω ναι, δυστυχώς...
Η αδερφή μου είχε φρικάρει το πρωί! Εκτός που την είχαν στήσει μέχρι κι έξω από τα γραφεία τους εξαγριωμένοι ταξιδιώτες, είχε περί τα 400 mail να απαντήσει, τρελά μπινελίκια φάγανε σήμερα!

WN6Op3.png

γεια σας κοριτσια!!!!

ταρα μ'αρεσε πολυ η ιδεα σου για δωρο! τελεια!

ρε κοριτσια πως την βλεπετε την κριση? ο αντρας μου αγχωθηκε και αγχωσε κ εμενα! και τι θα κανουμε...και πως θα πληρωνουμε τα δανεια...:(

εχω παψει να βλεπω να βλεπω ειδησεις γι αυτο το λογο.

οποτε βλεπω, με πιανει κρυος ιδρωτας οτι αυριο δε θα εχουμε να φαμε.

το κανουν και επιτηδες για να δεχτει ο κοσμος τα χειροτερα.

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...