Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Το οτι εχει πιο ραγδαια εξελιξη στο σταθμο ειναι συνηθως αληθεια, αν σκεφτεις μαλιστα οτι συνηθως οι γυναικες στο σπιτι εντρυφουν σε μενεγακη και σαπουνοπερες:P Ολα βεβαια ειναι σχετικα και μαλλον και τυχερα:D

Έτσι όπως το λες :) Η δικιά μας λοιπόν όχι μόνο δεν ανοίγει την τηλεόραση όλη μέρα, αλλά της διαβάζει μυθολογία και τις ώρες που η μικρή κοιμάται διαβάζει ότι βιβλίο και περιοδικό έχω για ανατροφή παιδιού κλπ. για να ξέρει τι πρέπει να κάνει το παιδί σε αυτή την ηλικία και πώς μπορεί να τη βοηθήσει. Πραγματικά σας μιλάω λέω κάθε μέρα ο Θεός να την έχει καλά και πόσο τυχεροί είμαστε μαζί της που αγαπάει και νοιάζεται τη γοργονίτσα τόσο πολύ!!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kασσιανη, το μπλουζακι με τη φωτογραφια των παιδιων, ο αντρας σου το παρηγγειλε απο ιντερνετ ή απο καποιο καταστημα? Μου΄δωσες ιδεα για τα γενεθλια του δικου μου. Θα βαλω τη φωτο των παιδιων που ειναι πανω στη μηχανη σε μαυρο t-shirt και θα γραψω daddy's easy riders!

Εχουμε δυο μαγαζια στη γειτονια μας. Ενα στη σολωνος και ενα σκουφα και σταικου γωνια.

Έτσι όπως το λες :) Η δικιά μας λοιπόν όχι μόνο δεν ανοίγει την τηλεόραση όλη μέρα, αλλά της διαβάζει μυθολογία και τις ώρες που η μικρή κοιμάται διαβάζει ότι βιβλίο και περιοδικό έχω για ανατροφή παιδιού κλπ. για να ξέρει τι πρέπει να κάνει το παιδί σε αυτή την ηλικία και πώς μπορεί να τη βοηθήσει. Πραγματικά σας μιλάω λέω κάθε μέρα ο Θεός να την έχει καλά και πόσο τυχεροί είμαστε μαζί της που αγαπάει και νοιάζεται τη γοργονίτσα τόσο πολύ!!!!!!

Εσεις απλως κερδισατε το λαχειο!

Τοσο καλη ειναι και η δικια μου που μου τα κραταει οταν βγαινουμε, αλλα δυστυχως δεν μπορει σε μονιμη βαση.

yey2p2.png BN4cp2.png

Καλημέρα, βλέπω πολλές ξενυχτισμένες και εγώ είμαι μια από αυτές αφού τα καμάρι μου κοιμήθηκε στις 11 το βράδυ και ξύπνησε στις

4 το πρωί και ήθελα παιχνιδάκια. Τελικά τον πήρε ο ύπνος στις 6 το πρωί που εμείς κανονικά θα έπρεπε να ξυπνήσουμε για δουλεία.

Εγώ κορίτσια για το μειωμένο διάλεξα τελικά να λείπω κάθε Δεύτερα και την Παρασκευή να έρχομαι στην δουλεία 2 ώρες αργότερα και πραγματικά με έχει βολέψει πολύ.

Pola και εγώ που εγώ βοήθεια από πεθερά (θυμάστε που σας έλεγα στο Altamira??) μάλλον συνεννόηση δεν θα έχω δυστυχώς!!! Ζω σκηνές απείρου κάλλους. Και συγνώμη κιόλας ακόμα δεν πήρες δώρο Χριστουγέννων?? Γιατί δεν παίρνεις ένα τηλέφωνο στο HR της τράπεζα να δεις τι συμβαίνει?? Μπορεί επειδή σε έχουν βγάλει από την μισθοδοσία λόγω άδειας άνευ αποδοχών να «ξέχασαν» να σε πληρώσουν!!

an1cEXV0g410000MzAwNDlkfDY3MTY4MTQzZGF8VG8gYW50cmFraSBtb3UgZWluYWk.gif

an1cOLN0g410000MjAzZHw5MDIyOTVkYXwmIzkyNTsmIzk1MzsmIzk0NTsmIzk3MDsg.gif

Ράνια μου θα βάλω μια φίλη μου από το γραφείο να τους πάρει τηλέφωνο, γιατί εγώ όποτε θέλω να συννενοηθώ για τέτοια θέματα, συγχίζομαι και δεν βγάζω άκρη στο τέλος...:rolleyes::rolleyes:

Όσο για την πεθερά, τι να πω?? Είναι αδιόρθωτη περίπτωση???:tongue:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Ράνια μου θα βάλω μια φίλη μου από το γραφείο να τους πάρει τηλέφωνο, γιατί εγώ όποτε θέλω να συννενοηθώ για τέτοια θέματα, συγχίζομαι και δεν βγάζω άκρη στο τέλος...:rolleyes::rolleyes:

Όσο για την πεθερά, τι να πω?? Είναι αδιόρθωτη περίπτωση???:tongue:

Στο χωριό μου λέμε μια παροιμία και μάλιστα κόβοντας τις λέξεις οι οποία είναι η εξής:

"ΑΛΛΑ ΛΕΙΕ Η ΘΕΙΑΜ ΑΛΛΑ ΑΚΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΙΑΜ"

an1cEXV0g410000MzAwNDlkfDY3MTY4MTQzZGF8VG8gYW50cmFraSBtb3UgZWluYWk.gif

an1cOLN0g410000MjAzZHw5MDIyOTVkYXwmIzkyNTsmIzk1MzsmIzk0NTsmIzk3MDsg.gif

Pola ουτε εγω εχω βοηθεια απο κανεναν! Και ο αντρας μου δουλευει ολη μερα! και δεν βλεπω να γυρναω στη δουλεια συντομα...ποιος θα μου κρατησει το μικρο;;;

Πού εργάζεσαι, αν επιτρέπεται??

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια...

Εγώ,σαν μεγαλόψυχη και ψυχοπονιάρα που είμαι,δεν ζήτησα από το αφεντικό μου το επίδομα αδείας 2009,τον μισθό 1 μήνα που μεσολάβησε μεταξύ άδειας λοχείας και 6μήνου και το μισό δώρο Χριστουγέννων!!Αυτά όλα μαζί μας κάνουν κοντά 1500 ευρώ!!Τώρα που θα πάω να μιλήσω για την επιστροφή μου (ή όχι!) στην δουλειά θα το αναφέρω και ότι γίνει....Πάντως αν χρειαστεί τελικά να πάω για δουλειά έχω κι εγώ θέμα με το μωρό,ποιός θα μου την κρατάει???Η μαμά μου έχει την γιαγιά μου τώρα και δεν μπορεί,η πεθερά έχει το άλλο εγγόνι...κι εγώ ξέμεινα!!!

MRIip3.png

xnmwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...