Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλησπέρα.Χριστίνα να χαίρεσαι τον μπαμπά σου.Εμείς σήμερα πήγαμε βολτίτσα με μια φίλη στο Golden Hall για καφεδάκι και βόλτα στα μαγαζιά.Εχει και πολύ ωραία μέρα σήμερα.Εχουν κάνει κι'ενα παγοδρόμιο έξω και ήταν και στολισμένα χριστουγεννιάτικα.Ωραία ήταν.Πήρα απο τα mac μια μάσκαρα κι'ένα ρούζ που ήθελα κι'ενα δώρο του αντρουλίνι μου που σήμερα γιορτάζει.Γυρίσαμε και η μικρή κοιμάτε απο την τόση βόλτα γιατί εκεί δεν μου κοιμήθηκε παρά μόνο λίγο.Ακουσα οτι θα είχε και τη Βανδή σήμερα εκει στις 5.

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πήρα απο τα mac μια μάσκαρα κι'ένα ρούζ που ήθελα κι'ενα δώρο του αντρουλίνι μου που σήμερα γιορτάζει.Γυρίσαμε και η μικρή κοιμάτε απο την τόση βόλτα γιατί εκεί δεν μου κοιμήθηκε παρά μόνο λίγο.Ακουσα οτι θα είχε και τη Βανδή σήμερα εκει στις 5.

demykou να χαιρεσαι τον αντρα σου και χριστινακι τον μπαμπα σου

BdN1p3.png

Πήρα απο τα mac μια μάσκαρα κι'ένα ρούζ που ήθελα κι'ενα δώρο του αντρουλίνι μου που σήμερα γιορτάζει.

Να τον χαίρεσαι demy!!!!!!! :)

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

Διαφημίσεις

καλησπερα μανουλεσ!!!!

απο το πρωι δουλειεσ...να δω ποτε θα βγω καμια βολτα...κριμα κ ειχε τοσο ωραιο καιρο....

δεσποινακι να χαιρεσαι τον αντρα σου!!!!!

κι εσυ γελαστο κοριτσι τον μπαμπα σου!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

καλησπερα μανουλεσ!!!!

απο το πρωι δουλειεσ...να δω ποτε θα βγω καμια βολτα...κριμα κ ειχε τοσο ωραιο καιρο....

δεσποινακι να χαιρεσαι τον αντρα σου!!!!!

κι εσυ γελαστο κοριτσι τον μπαμπα σου!!!

Σ'ευχαριστώ πολύ Ειρήνη.Να σου ξαναθυμίσω οτι με λένε Δήμητρα,εξού και το demy.Αλλά δεν πειράζει.Κι'εγώ μπερδεύομαι αμα μου κολλήσει ένα όνομα όλο αυτό λέω.

SI5Yp3.png

καλησπερα!!!!

κοριτσακια εδω και πολλα χρονια το σαββατο το βραδυ το εχω συνδιαζει με Ναμα (γλυκοκρασι ) με μια ομορφη ταινια στη τηλεοραση και καναπες

εχω χρονια να παω σινεμα, θεατρο

Σημερα ηταν ομορφοκαιροσ βγηκα εξω και εσκαβα ( οχι το λακο μου) τα χορτα που ειχαν φυτεψει παρανομα στον κηπο μου και μου το ειχαν κανει.......

39of8ui0nbjggujl.png

xyb70dpwmhuny9fg.png

t5yc62letjb8zu3x.png

Διαφημίσεις

Κι'εμείς έχουμε να βγούμε Σάβατο απο τότε που γέννησα.Με το μωρό είναι δύσκολα.Και όταν το κάναμε μια φορά πριν λίγο καιρό αν θυμάστε που σας είχα πει που έπρεπε να πάμε στην πρεμιέρα ενος θεάτρου που έπαιζε η μαμά μιας φίλης,με πήρε η μαμά μου που είχα αφήσει τη μικρή και έκλαιγε με λυγμούς και δεν καθότανε με τίποτα.Απο τότε βέβαια ούτε λόγος να την ξαναφήσω βράδυ για να βγούμε.

SI5Yp3.png

demy και Χριστινα... να χαιρεστε τον αντρα και τον πατερα σας αντιστοιχα!!!!!

Πολυχρονοι να ειναι!!!

εγω τις τελευταιες μερες, δεν ειμαι και στα πολυ ... καλα μου!!!!

μια μελαγχολια, μια ατονια...

σημερα ειμαι μεσ΄στα νευρα με τον αντρα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εχω εκνευριστει αφανταστα που οοοοολη μας η ζωη περιστρεφετε γυρω απο δουλεια και υποχρεωσεις!!!!!!!!

ελεος πια!!!!!!!!!!

να παμε εστω για ενα καφεδακι, ετσι στο ασχετο... (με το μπεμπη μαζι εννοειται... δεν εχουμε κανεναν να τον κρατησει) δεν παιζει???????????????

δηλαδη η μονη μας εξοδος απο το σπιτι πρεπει να αφορα ή γιατρους, ή δημοσιες υπηρησιες ή ψωνια ?????????????????

αααα!!!! φουντωσα παλι!!!!!!!!!!!!!!

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

α ναι!!!!!!!!

και σημερα ειχα... "προβα νυφικου" αλλα το ακυρωσα και δεν πηγα!!!!!!

δεν εχω καμια ΜΑ ΚΑΜΙΑ διαθεση να δοκιμαζω νυφικα (φατσουλα αγριεμενη)

καλησπερα Ρουλακι!!!!!!!! :-))

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

καταλαβα...

μονη μου ειμαι εδω τετοια ωρα...

παω να την κανω και εγω, γιατι αγριευομαι μονη μου σ΄ολοκληρο καφε!!

καληνυχτα μανουλες, και καλο ξημερωμα!!!

:-))

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...