Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Κι εγώ από την συνεχή έλλειψη ύπνου δεν ξέρω που βρίσκομαι...

Χαρα στο κουραγιο σου... Εγω 2 μηνες ξυπνουσα το βραδυ, και τα΄χα δει ολα!

Χριστινα το αστειο ειναι οτι μου χρωσταει πολλες ωρες μπειμπι σιτινγκ απο παλια που τα ειχε μικρα τα παιδια της, αλλα 7 φορες που βρεθηκα σε αναγκη (και ειχα μεγαλη αναγκη μιλαμε) εκανε το κοροιδο.

Γι αυτο τρελλαθηκα που μου το ζητησε παλι.

Κι εγω τρελλαθηκα που δεχτηκες...

Τελικά, μόνο η δική μου πεθερά είναι ψυχούλα.....??????

Και η δικη μου! Απλα...μιλαει πολυ!!!

Κας τελεια τα δωρακια που πηρες ..θελω και εγω και απο τα δυο

Συμφωνω και εγω αυτη η τουρτα απο το Papagalino πρεπει να ειναι τελεια (ενα απο τα καλα της Αθηνας , εδω εγω που να την βρω να παω να γλειφω την τηλεοραση καθε φορα που βαζει τη διαφημηση?)

Α ρε συμπεθερα με τις ατακες σου!!!:lol::lol::lol:

Παιδιά το ενοίκιο που πληρώνω στα Πατήσια είναι κοντά στα 600 €. Δράμα και σε τέτοια περιοχή κιόλας!:confused:

Τι λες ρε Μαρακι? Με τοσα λεφτα στην Παιανια βρισκεις πολυ ωραιο σπιτι, και εισαι και στην εξοχη!!!

Αχ θα τρελλαθω...

Εμενα ο δικος μου ειναι 73 ποντους και 9.300:confused:

Αρα ειμαστε χοντροι:-(

Θα τρελλανεις κι εμας εσυ! Λες και δεν ξερεις πως αδυνατιζουν τα μωρα μολις αρχισουν να περπατανε!

Τη Μαριαλενα τη μετρησαν σημερα στο νοσοκομειο, ειναι 74,5 και 10150!

Ο Αντωνης στην ηλικια της ηταν 79 εκατοστα, και 10220.

κοριτσια θα μου δωσετε την γνωμη σας???

εχω μια κρεβατοκαμαρα με ασπρο κρεβατι ξυλινο ασπρη ντουλαπα κλπ ολα ασπρα

ηταν τησ μοδας καποτε.........

τι χρωμα να βαψω τους τοιχους για να σπασει η ασπριλα???

ταπετσαριες και τετοια δεν παιζει

ΜΩΒ :lol:

Σοβαρά τώρα... ΜΩΒ!

Καλά, θα σοβαρευτώ! ΜΩΒ;

Μαμώτο, πάω να γράψω άλλο χρώμα και δεν πάει το χέρι μου :lol::lol::lol:

Το υπόλοιπο σπίτι σε τι στυλ είναι; Στην κρεββατοκάμαρα δεν πάνε και πολύ έντονα χρώματα... κάνα ροδακινί, ροζουλί, σμαραγδί;

Ε τι αλλο θα΄γραφες εσυ?:lol: Συμφωνω απολυτως ομως. Παλια ειχα κρεβατοκαμαρα λευκη με γκρι νερα, και ειχα βαψει τους τοιχους απαλο μωβ, και φωτιστικα και κουρτινες μωβ, σε λιγο διαφορετικη αποχρωση. Ηταν το πιο νυσταλεο και ηρεμο δωματιο! Απιστευτη χαλαρωση!

Πηρα mothercare ποτηράκι δεν τρέχει οταν το γυρίσεις ανάποδα...πολύ ωραίο αλλα προσπάθησα να δώσω νεράκι την Κυριακή μου και το έβλεπε σαν να ταν εξωγηινος...με τίποτα κοριτσια και είχε μια δίψα....της έδωσα μετά με το μπιμπερό και ήπιε 60 ml νερό..τι να κάνω?πρέπει να το μαθεί τωρά?????

Οχι καλε! Μην αγχωνεσαι, ειναι νωρις ακομα!

Σε ζηλευω που μενεις Χαλκιδικη! Στο πρωτο ποδι?

Πηγα το απογευμα για ψωνια στο Χαλανδρι, και προσφερθηκε η μαμα μου να κρατησει και τα 2 παιδια, επειδη ψιχαλιζε. Επεστρεψα μετα απο 2 ωρες και την ειδα φρικαρισμενη τελειως! Πώς θα της πω τωρα οτι θα τα κρατησει Κυριακη βραδυ για να βγουμε?:lol:

age.png age.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια!!!

Περάσαμε πολύ δύσκολο βράδυ πρέπει να μας άκουσε κ όλος ο Πειραιάς γιατί η μικρή έχει φοβερό μπούκωμα κ δεν καθόταν ούτε ορό να της βάλω μιλάμε τέτοιες τσιρίδες δεν έχω ξανακούσει!!! Την πήραμε στο κρεβάτι μας κ αυτή μουρμούραγε κ εμείς προσπαθούσαμε να κοιμηθούμε....τελικά στις 4 ησυχασε!:rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!! Αννούλα υπομονή... Κι εμείς ψιλοξενυχτήσαμε γιατί το ρημάδι το κουνουπίδι της παραέκατσε βαρύ.... Το βράδυ αρνήθηκε πεισματικά να θηλάσει, κοιμήθηκε και μέσα στη μαύρη νύχτα ξύπνησε κλαίγοντας, την πήρα στο κρεβάτι την πήρε ο ύπνος και μετά την ξαναπήγα στην κούνια. Είχαμε ένα πήγαινε έλα μισή ώρα και μετά μάλλον ηρέμησε το πουλάκι μου και κοιμήθηκε μια χαρά. Βέβαια το πρωί πάλι δε θήλασε με όρεξη όπως πάντα αλλά πιστεύω ότι θα το χωνέψει πια το ρημαδοκουνουπίδι και θα ηρεμήσει :) Δε θα της ξαναδώσω τόσα λαχανικά τρώει το κουνουπίδι θα το αφήσουμε λίγο απέξω.

Κατά τα άλλα οργανώνουμε εξόρμηση στη μαγευτική Σκουληκαριά (ένα χωριό έξω από την Άρτα) για το τριήμερο και μάλλον θα πάρουμε και άδεια την Παρασκευή για να κάνουμε τη διαδρομή με την ησυχία μας και όχι βράδυ. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη, θα πάμε με την παρέα που είχαμε πάει και την 28η τους φίλους μου από το σχολείο και το περιμένουμε πως και πως και εγώ και ο Βασίλης που με την καινούρια δουλειά τα έχει παίξει λίγο.... Άντε σας αφήνω να δουλέψω λίγο και θα τα πούμε αργότερα!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Καλημερα

βροχη σημερα :wink:;-)

ακυρες οι βολτες να δουμε μηπως μας παει ο μπαμπας με το τουτ τουτ

σταχιοφορινα σορυ που δεν σου μιλησα πριν εκλαιγε ο μικρος

παω να βαλω καφεδακι να ανοιξει το ματι μου:lol::lol:

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Kαλησπέρα κορίτσια!!

Και εγώ δεν έχω γυρίσει στο γραφείο...έχω άνευ αποδοχών μέχρι τέλος Ιουνίου, αλλά θα ζητήσω και άλλη...:rolleyes::rolleyes: Τώρα που το θυμήθηκα πάλι εκνευρίστηκα...δώρο Χριστουγέννων δεν πήρα, αλλά νομίζω ότι δικαιούμαι, αφού η άνευ αποδοχών ξεκίνησε την 1η Οκτωβρίου!!!

Κας, έτσι δεν είναι???

Το δωρο το δικαιουσαι κανονικα.

Ρε παιδιά, εμένα που είχε μπει σε πρόγραμμα και με τα 5 γεύματα κοιμόταν όλο το βράδυ, τώρα γιατί ζητάει και ανάμεσα γάλα; Λέτε να παίζει κάτι παρόμοιο με τον θηλασμό; Μήπως να μεγάλωσε το στομάχι και να πεινάει συχνότερα; Τελευταία πάντως κάνω κόλπο: Τον ταίζω πχ 9.30-10 το βράδυ. Κατά τη 1 του ξαναδίνω κοιμισμένος όπως είναι 60-120ml (όσο πιει) κι έτσι αντί να ξυπνάει 3μιση το ξημέρωμα ξυπνάει στις 6 για γάλα...

Η τούρτα λάκτα καλή ήταν, ήθελε ένα touch παραπάνω όμως, λίγο φράουλα μέσα; Λίγο φουντούκι; Κάτι έλειπε.

Όσο για το ότι την χρειάστηκες τόσες φορές την τύπισσα κι έκανε την κορόιδα ενώ εσύ ανταποκρίθηκες αμέσως... τι να πω, εγώ κι όλη την καλή διάθεση να είχα σαν εσένα, θα είχα τον άντρα μου να τσινήσει!!

Περνανε και τα λεγομενα αλματα αναπτυξης και ξαφνικα πεινανε πολυ.

Εγω τη σοκολατα τη θελω τελειως σκετη.

Κι εμενα ο αντρας μου τσινισε αλλα δε βρηκα τι θα μπορουσα να πω.

Το μονο που ειπα ειναι να μην τα φερει αν ειναι αρρωστα.

Ηταν μπηχτη για την κυριακη που μου τα εφερε αρρωστα.

Δε νομιζω βεβαια καν να το πηρε χαμπαρι...

Καλημέρα κορίτσια,

Κας και μας τα ρούχα μας είναι 12-18 μηνών γιατί είμαστε 80 εκ και περίπου 9,5 κιλά. Και μένα τον τελευταίο μήνα (με το που ξεκίνησε στερεές πήρε απότομα 1,2 κιλά!! Ελπίζω να μην συνεχίσει έτσι!

Δηλαδή Κας για να καταλάβω το κολιέ ήταν τουρτένιο??

Αυτο λεω, ειστε 80 με 9,5.

Εμεις 73 με 9,3

Το εχω και σε φωτο στο φμπ το κολιε.

κοριτσια θα μου δωσετε την γνωμη σας???

εχω μια κρεβατοκαμαρα με ασπρο κρεβατι ξυλινο ασπρη ντουλαπα κλπ ολα ασπρα

ηταν τησ μοδας καποτε.........

τι χρωμα να βαψω τους τοιχους για να σπασει η ασπριλα???

ταπετσαριες και τετοια δεν παιζει

Το ροδακινι ταιριαζει σε κρεβατοκαμαρα.

Το κατακοκκινο επισης.

Επισης δεν εχω αποφασισει τι να κανω με το μειωμενο,να φευγω μια ωρα νωριτερα την ημερα ή να καθομαι μια μερα την εβδομαδα?

Χτες που πηγαμε παιδιατρο (6,5 μηνων, 7,5 κιλα, 66,5 ποντους μιας και αναφεροσασταν σε μετρήσεις νωριτερα), μου είπε καλυτερα να τη στειλω σε παιδικο παρα με κοπελα στο σπιτι. Εσεις τι λετε?

Σημερα δοκιμασε και χορτοσουπα πρωτη φορα. Εφαγε μια κουταλια, και ουτε που ξανανοιξε το στομα της. Ελπιζω να παει καλυτερα αυριο.

Η κολλητη μου κανει ακριβως την ιδια δουλεια μ' εσενα και τη βολεψε πολυ περισσοτερο να λειπει 1 μερα την εβδομαδα.

Αν εισαι τυχερη και πετυχεις καμια κοπελα σαν της Μαριαλενας, να προτιμησεις την κοπελα μεχρι να παει 2,5.

Διαφορετικα δε θα το ρισκαρα και θα πηγαινα στον παιδικο.

Ο γιος μου εκανε περιπου 2 εβδομαδες να συνηθισει τα στερεα.

Δεν τον πιεσα καθολου και τωρα τρωει με πολυ ορεξη.

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

ναι, κι εγω δεν την πιεζω, οσο θελει τρωει, στα παντα, στο γαλα, στο φρουτο, στο γιαουρτι, και τωρα στο φαγητο. Το θεμα ειναι οτι δεν ξερω καμια κοπελα. οποτε θα πρεπει να κινηθω με μια τελειως αγνωστη. και η παιδιατρος μου ειπε οτι θα αρρωστησει μεν, αλλα θα εχει γρηγοροτερη εξελιξη σαν παιδι.

4Rnfp3.png

Kασσιανη, το μπλουζακι με τη φωτογραφια των παιδιων, ο αντρας σου το παρηγγειλε απο ιντερνετ ή απο καποιο καταστημα? Μου΄δωσες ιδεα για τα γενεθλια του δικου μου. Θα βαλω τη φωτο των παιδιων που ειναι πανω στη μηχανη σε μαυρο t-shirt και θα γραψω daddy's easy riders!

age.png age.png

To οτι θα αρρωστησει προσωπικα το ακουω λιγο βερεσε...

Οσο αρρωσταινε η κορη μου στον παιδικο, αρρωσταιναν και τα συνομηλικα παιδια των φιλεναδων μου που ηταν στο σπιτι η με γυναικα η με τη μαμα.

Τις ιωσεις τις φερνουμε και εμεις οι ιδιοι στο σπιτι μας και η γυναικα που θα το κρατησει και ο συζυγος αν εμεις ειμαστε στο σπιτι και η γιαγια που θα ερθει επισκεψη κλπ.

Δεν ξερω μαλιστα κατα ποσο ειναι και σκοπιμο να φυλαμε το παιδι μακρια απο ιωσεις, οταν τελευταιες μελετες δειχνουν οτι τα παιδια που εκτιθενται σε μικροιωσεις χτιζουν πολυ πιο δυνατο ανοσοποιητικο και ειναι πιο ανθεκτικα σε σοβαροτερες ασθενειες.

Παντως πρεπει να σου πω οτι η κορη μου αρρωστησε μονο μια φορα περσι που ηταν πρωτη της χρονια και μετα ειχε μονο βηχα και συναχι και πηγαινε κανονικα και ηταν μια χαρα.

Φετος που ειναι 2η χρονια δεν εχει αρρωστησει ακομη καθολου.

Οσο για τον μικρο που ετρεμα για το τι θα γινει, εχει κολλησει 3-4 φορες πολυ ελαφρια ευτυχως.

Το οτι εχει πιο ραγδαια εξελιξη στο σταθμο ειναι συνηθως αληθεια, αν σκεφτεις μαλιστα οτι συνηθως οι γυναικες στο σπιτι εντρυφουν σε μενεγακη και σαπουνοπερες:P

Ολα βεβαια ειναι σχετικα και μαλλον και τυχερα:D

yey2p2.png BN4cp2.png

Kασσιανη, το μπλουζακι με τη φωτογραφια των παιδιων, ο αντρας σου το παρηγγειλε απο ιντερνετ ή απο καποιο καταστημα? Μου΄δωσες ιδεα για τα γενεθλια του δικου μου. Θα βαλω τη φωτο των παιδιων που ειναι πανω στη μηχανη σε μαυρο t-shirt και θα γραψω daddy's easy riders!

Super idea!!!:):):)

Καλημέρα κορίτσια!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

καλημερα κοριτσια!!!!

Ειρήνη αν δεν πάρεις από το ικα επίδομα δεν παίρνεις τίποτα κ από τον οαεδ....χλωμή σε κόβω....δες πόσα ένσημα έχεις αν είναι να πάς κανα 2-3 μήνες για δουλειά κρίμα είναι να τα χάσεις:( Οσο για τα μοντέλα....next top mpazo έπρεπε να λέγεται....έλεος.....:mad:

καλα αννουλα δε θα το πιστεψεισ...στην αρχη next top mpazo ειχα γραψει αλλα ειπα να μην πω κακια και το εσβησα!!!!!:tongue::tongue::tongue:

σημερα εχουμε αποκριατικο χορο!!!!ανυπομονω!!!

οσο για το θεμα τησ δουλειασ , να σασ πω την αληθεια θελω να γυρισω (παρολο που το κλιμα εκει ηταν παρα πολυ χαλια...).παλια που δουλευα δεν εμενα λεπτο στο σπιτι και τωρα απορω πωσ ενα χρονο και ,ειμαι μεσα...βεβαια τωρα με την πριγκιπισσα δεν μου κακοφαινεται καθολου,το αντιθετο μαλιστα...

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...