Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

καλέ ντύσου καουμπόης..καπέλοκάτω καφέ ήμαύρο παντελόνι...και τι σενοιάζει αν πουν;;;

μπορείς στο προσκέφαλο πιο σκούρο και το υπόλοιπο πιο ανοιχτό..πορτοκαλίκαι βεραμάν

nAcmp3.png

uZRep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας κοριτσια!

βατραχακι αν θες να ντυθεις καν'το! να περασετε καλα!!!

οσο για το δωματιο ψηφιζω κατι εντονο.μωβ μαλλον!

κ εγω καθομαι.δουλεια θα παω τον ιουνιο και απ'τον οκτωβριο λεω να ζητησω να δουλευω 3 φορες την εβδομαδα,να ειμαι χαλαρη.

τα μωρακια σας καθε μερα κανουν κακα? η δικια μου δεν εκανε ουτε χτες ουτε σημερα.ισως κανει το βραδυ.να παρω τον γιατρο?

κοριτσια ευχαριστω!!!:lol::lol::lol::lol:

σκεφτομαι πολυ το μωβ ενας τοιχος μωβ εντονο και ο αλλος πολυ ανοιχτο μωβ

και αν βρω στην λαικη κουρτινα διχτυ σε ανοιχτο μωβ θα ειναι ομορφο(λαικη γιατι ειπαμε οικονομικα..:wink:)

credo ο δικος μου κανει 2 φορες την ημερα κακακια

μονο οταν του αλλαξαμε το γαλα ηταν σκληρα και 1 φορα την ημερα

μηπως κι εσεις ειχατε καποια αλλαγη στην διατροφη σας?

αλλα αν σε προβληματιζει παρε τηλ τον γιατρο σας να ηρεμησεις:wink:

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Εμείς έχουμε μαύρο σιδερένιο κρεβάτι και όλα τα άλλα έπιπλα λευκά και την κρεβατοκάμαρα την βάψαμε απαλό μωβ και μόνο 1 τοίχο (στο προσκέφαλο του κρεβατιού) και ένα δοκάρι τα βάψαμε πιο σκούρο μωβ...

και κουρτίνα άσπρη!

MRIip3.png

xnmwp3.png

Διαφημίσεις

εγω επιστρεφω αρχες Μαιου, ειμαι γραμματεας ενός απο τους Γενικους Διευθυντές σε μια πολυεθνική εταιρεια. Ξερω οτι με την αντικαταστατρια μου, δεν τα παει καλα. Σκεφτομουν να ζητησω αδεια ανευ αποδοχων για Μαιο Ιουνιο και Ιούλιο και την αδεια του 2010 τον Αυγουστο και να επιστρεψω Σεπτεμβρη. Αλλα δεν ξερω τι απαντηση θα παρω. Φοβαμαι μην στραβωσει και μετα μου βγαλει το λαδι.

Επισης δεν εχω αποφασισει τι να κανω με το μειωμενο,να φευγω μια ωρα νωριτερα την ημερα ή να καθομαι μια μερα την εβδομαδα?

Χτες που πηγαμε παιδιατρο (6,5 μηνων, 7,5 κιλα, 66,5 ποντους μιας και αναφεροσασταν σε μετρήσεις νωριτερα), μου είπε καλυτερα να τη στειλω σε παιδικο παρα με κοπελα στο σπιτι. Εσεις τι λετε?

Σημερα δοκιμασε και χορτοσουπα πρωτη φορα. Εφαγε μια κουταλια, και ουτε που ξανανοιξε το στομα της. Ελπιζω να παει καλυτερα αυριο.

4Rnfp3.png

εγω επιστρεφω αρχες Μαιου, ειμαι γραμματεας ενός απο τους Γενικους Διευθυντές σε μια πολυεθνική εταιρεια. Ξερω οτι με την αντικαταστατρια μου, δεν τα παει καλα. Σκεφτομουν να ζητησω αδεια ανευ αποδοχων για Μαιο Ιουνιο και Ιούλιο και την αδεια του 2010 τον Αυγουστο και να επιστρεψω Σεπτεμβρη. Αλλα δεν ξερω τι απαντηση θα παρω. Φοβαμαι μην στραβωσει και μετα μου βγαλει το λαδι.

Επισης δεν εχω αποφασισει τι να κανω με το μειωμενο,να φευγω μια ωρα νωριτερα την ημερα ή να καθομαι μια μερα την εβδομαδα?

QUOTE]

το μειωμενο ειναι 2 ωρες για τους πρωτους 6 μηνες και επειτα απο μια ωρα για τους επομενους 6 , επισης εχεις δικαιωμα να το μαζεψεις σε αδεια ολο το μειωμενο που αντιστοιχει σε 1 1/2 μηνα

εμενα με βλεπω να φευγω νωριτερα γιατι σε εμενα εχει μεγαλη σημασια να ερχομαι σπιτι στις 14:30 Παρα στις 16:30 γιατι το να κατσω μια ημερα σπιτι το σκεφτηκα και εγω αλλα δεν λεει γιατι θα πλακωνομαι στις δουλειες και θα περνα η ημερα χωρις να το καταλαβω ενω νωριτερα στο σπιτι και ειδικα το καλοκαιρι θα ειναι πιο βολικο και να κανω τις απαραιτητα και να παω και τα παιδια για μπανιο και οχι να τρεχω με τη ψυχη στο στομα:rolleyes:

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

εν τω μεταξυ σε ολεσ τισ εγκυμοσυνεσ εβγενα παντα με αδεια λογω επαπιλουμενησ κυησησ(που οντωσ ηταν)...τωρα δεν ξερω!!!σκευτομαι οτι εαν βγω παλι θα διακαιουμε τα επιδοματα απο ικα-οαεδ???για πειτε οι λογιστριεσ...

για το 2009 δεν δουλεψα καθολου ,ημουν με αδειεσ του ικα οπωσ ειπα και τα μοναδικα ενσημα που μου μπηκαν ειναι απο το εξαμηνο του οαεδ.3,5 μηνεσ το 09 και 2,5 το 2010..α και αν μπηκαν και 1 μηνα τησ αδειασ απο τον εργοδοτη...δεν ισχυει οτι πρεπει να εχω 200 ενσημα για τα επιδοματα?μονο στο 2009 ή και στο 2010 μαζι???please μια βοηθεια!!!

Κάνω έναν γρήγορο υπολογισμό και....

2009 που ήσουν με άδειες τα ένσημα στα κολλούσαν κανονικά,σωστά??Άρα έχεις σίγουρα 200...

Ακόμα κι αν δεν στα κολλούσαν έχεις σίγουρα τα ένσημα από το 4άμηνο κυοφορίας-λοχείας που σου κολλάει το ΙΚΑ,δλδ 25*4=100,αλλά δεν ξέρω επειδή έχουν άλλο κωδικό αν μετράνε για τα επιδόματα...αν καταφέρεις και δουλέψεις τουλάχιστον 4 μήνες ακόμα τα δικαιούσαι κανονικά...καλού κακού όμως τύπωσε μια καρτέλα ενσήμων από το ΙΚΑ γαι να σιγουρευτείς....Μπορεί να κάνω και λάθος...:confused::confused:

Ααα...κια τα ένσημα του ΟΑΕΔ μετράνε μόνο για σύνταξη και ταμείο ανεργίας..

MRIip3.png

xnmwp3.png

Καλησπέρα

εγω το μειωμένο το πήρα 3 ωρες την ημέρα, βέβαια δεν πήρα την εξάμηνη απο χαζομάρα μου γιατι δεν ήθελα η χαζή,δεν ήθελα να τους ζορίσω....γατι είχαν έρθει δυο κοπέλες στην θέση μου και δεν μπορουσαν να τα βγάλουν πέρα.

εγω δουλεύω γραμματεία σε ένα εργοστάσιο αλλα δεν έχω μονο αυτόν τον ρόλο,τράπεζες τελωνεία....για όλες τις δουλειες...σε λίγο τελειώνει το μειωμένο και δεν ξέρω ακόμη τι θα κάνω....σκέφτομαι και να καθήσω για ΄ενα διαστημα γιατι έχω κουραστεί την μικρή την πάω στην αδερφή μου καθε πρωι 7 χιλ μακρυα απο το σπίτι μου και σε αντίθετη κατεύθυνση απο την δουλειά με τον πορτ μπεμπε που δεν την χωράει και είναι 9 κιλα η μικρή και να μην είναι και δυο κιλά το πορτ μπεμπε????? αλλα εκείνη την ώρα κοιμαται και δεν μπορω να την βάλω στο καρεκλάκι θα ξυπνήσει και μεσημέρι γυρνάμε σπιτι αλλα δεν έχω καθόλου χρόνο... δεν έχω καθόλου βοήθεια απο μαμα και πεθερά ούτε στις δουλειες του σπιτιου, το σπίτι μας είναι μικρό και θέλει καθάρισμα κάθε μέρα....όσο πιο μικρο....ο άντρας μου με βοήθάει παρα πολύ αλλα δεν είναι αρκετό για να τα καταφέρω.....!!!!!!ξεκίνησα οταν η μικρή ηταν 2 μηνων και η ζωή της είναι ενα αυτοκίνητο....πανε...ελα....λετε εδω στο φόρουμ για βόλτες με το καρότσι και ακόμη δεν ξέρει η μικρούλα μου τι θα πεί καρότσι....!!!!

τους το έφερα να σταματήσω για λίγο την δουλεια αλλα δεν καταλαβαίνουν και ετσι οπως το βλέπω θα φύγω...καλή και η δούλεία κορίτσια αλλα σαν τα μωρά μας....νομίζω πως είναι η καλύτερη εποχή να τα χαρούμε...πιστεύω θα φρικάρω λίγο στην αρχή γιατί δουλέυω χρόνια τωρα...αλλα το αποφάσισα

nuidsoz2w.png

vnqfr9cay.png

Διαφημίσεις

Πηρα mothercare ποτηράκι δεν τρέχει οταν το γυρίσεις ανάποδα...πολύ ωραίο αλλα προσπάθησα να δώσω νεράκι την Κυριακή μου και το έβλεπε σαν να ταν εξωγηινος...με τίποτα κοριτσια και είχε μια δίψα....της έδωσα μετά με το μπιμπερό και ήπιε 60 ml νερό..τι να κάνω?πρέπει να το μαθεί τωρά?????

nuidsoz2w.png

vnqfr9cay.png

Χτες που πηγαμε παιδιατρο (6,5 μηνων, 7,5 κιλα, 66,5 ποντους μιας και αναφεροσασταν σε μετρήσεις νωριτερα), μου είπε καλυτερα να τη στειλω σε παιδικο παρα με κοπελα στο σπιτι. Εσεις τι λετε?

Σημερα δοκιμασε και χορτοσουπα πρωτη φορα. Εφαγε μια κουταλια, και ουτε που ξανανοιξε το στομα της. Ελπιζω να παει καλυτερα αυριο.

Κοίτα εγώ έχω πάρει το 1 χρόνο 2 ώρες νωρίτερα και 6 μήνες 1 ώρα και μέχρι τώρα μου δουλεύει καλά γιατί ακόμη και καμιά φορά που χρειάζεται να μείνω λίγο παραπάνω πάλι γυρίζω νωρίς στη γοργονίτσα. Τώρα γι' αυτό που σου είπε ο παιδίατρος θα διαφωνήσω. Το καλύτερο είναι αυτό με το οποίο το παιδί είναι πιο ευχαριστημένο κι εσύ πιο σίγουρη ότι έχει την καλύτερη φροντίδα και αγάπη. Εμένα η μικρή την περιμένει την κοπέλα που την προσέχει όλε χαμόγελο και της απλώνει τα χεράκια και το απόγευμα που φεύγει της κάνει γειά σου γειά σου με το χεράκι. Δε νομίζω πώς θα το πετύχαινα σε σταθμό αυτό;) και παράλληλα να της έχω την εμπιστοσύνη που της έχω... Νιώθω σα να αφήνω το παιδί σε δικό μου άνθρωπο.:P:p:p Βέβαια εμείς ήμαστε τυχεροί γιατί την ξέρουμε πολλά χρόνια, μας βοηθούσε και πριν στο σπίτι και τον μπαμπά μου στο μαγαζί και με τη μικρή είναι τρελλή και παλαβή:P:p:p:p Γενικά πάντως πιστεύω να κάνεις ό,τι νομίζεις ότι θα είναι πιο ευχάριστο και ασφαλές για το παιδί.

Αχ, κορίτσια μάλλον την πείραξε στο στομάχι το μεσημεριανό κουνουπίδι γιατί ήταν όλο το απόγευμα μέσα στη γκρίνια και το νεύρο και μέχρι και πριν από λίγο έβγαζε γουλιές τεράστιες με το μεσημεριανό και αρνήθηκε πεισματικά να θηλάσει για βράδυ και έπεσε ξερή για ύπνο :confused::confused::confused::confused::confused: τι να είναι αυτό τώρα?!?!?

dWXVp3.png

YqUap3.png

Αχ, κορίτσια μάλλον την πείραξε στο στομάχι το μεσημεριανό κουνουπίδι γιατί ήταν όλο το απόγευμα μέσα στη γκρίνια και το νεύρο και μέχρι και πριν από λίγο έβγαζε γουλιές τεράστιες με το μεσημεριανό και αρνήθηκε πεισματικά να θηλάσει για βράδυ και έπεσε ξερή για ύπνο :confused::confused::confused::confused::confused: τι να είναι αυτό τώρα?!?!?

αχ την καημενη την γοργονιτσα:(:(

μηπωσ να αφησεις το κουνουπιδη για αργοτερα???:wink:

ΜΩΒ :lol:

Σοβαρά τώρα... ΜΩΒ!

Καλά, θα σοβαρευτώ! ΜΩΒ;

Μαμώτο, πάω να γράψω άλλο χρώμα και δεν πάει το χέρι μου :lol::lol::lol:

Το υπόλοιπο σπίτι σε τι στυλ είναι; Στην κρεββατοκάμαρα δεν πάνε και πολύ έντονα χρώματα... κάνα ροδακινί, ροζουλί, σμαραγδί;

Χριστινα...ΜΩΒ? ΜΩΒ?:confused::confused:

ναιιιιιιι!!!!!!!!!μωβ:tongue::tongue:

ειναι ωραιο?:?::?:

πολυ ωραιο!!:lol::lol:

Πηρα mothercare ποτηράκι δεν τρέχει οταν το γυρίσεις ανάποδα...πολύ ωραίο αλλα προσπάθησα να δώσω νεράκι την Κυριακή μου και το έβλεπε σαν να ταν εξωγηινος...με τίποτα κοριτσια και είχε μια δίψα....της έδωσα μετά με το μπιμπερό και ήπιε 60 ml νερό..τι να κάνω?πρέπει να το μαθεί τωρά?????

κι εγω πηρα ποτηρακι απο το mothercare αλλα δυσκολευεται να πιει

το εχουμε σαν παιχνιδι

το μπιμπερο τον βολευει καλυτερα

θα το ξαναδοκιμασω οταν μεγαλωσει λιγο ακομη

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...