Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Kαλησπέρα κορίτσια!!

Και εγώ δεν έχω γυρίσει στο γραφείο...έχω άνευ αποδοχών μέχρι τέλος Ιουνίου, αλλά θα ζητήσω και άλλη...:rolleyes::rolleyes: Τώρα που το θυμήθηκα πάλι εκνευρίστηκα...δώρο Χριστουγέννων δεν πήρα, αλλά νομίζω ότι δικαιούμαι, αφού η άνευ αποδοχών ξεκίνησε την 1η Οκτωβρίου!!!

Κας, έτσι δεν είναι???

Επίσης, να σας πω ότι χθες έδωσα στο Καρόλι τραχανά ξινό (δεν έχει αυγό) και μάλλον δεν την πείραξε...α, και όσον αφορά στο ταξίδι μας, χλωμό το κόβω, γιατί την ημέρα της αναχώρησης έχει απεργία η ΓΣΕΕ (τι καντεμιά γμτ μου!!!:mad::x:x:x)

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κι εμενα ο μικρος με τις στερεες, θηλαζει περισσοτερο αντι να το ελαττωνει.

Χριστινα πρεπει να ειναι τελεια η τουρτα λακτα, τη θελω κι εγω (αμετανοητη..)

Χριστινα το αστειο ειναι οτι μου χρωσταει πολλες ωρες μπειμπι σιτινγκ απο παλια που τα ειχε μικρα τα παιδια της, αλλα 7 φορες που βρεθηκα σε αναγκη (και ειχα μεγαλη αναγκη μιλαμε) εκανε το κοροιδο.

Γι αυτο τρελλαθηκα που μου το ζητησε παλι.

Ρε παιδιά, εμένα που είχε μπει σε πρόγραμμα και με τα 5 γεύματα κοιμόταν όλο το βράδυ, τώρα γιατί ζητάει και ανάμεσα γάλα; Λέτε να παίζει κάτι παρόμοιο με τον θηλασμό; Μήπως να μεγάλωσε το στομάχι και να πεινάει συχνότερα; Τελευταία πάντως κάνω κόλπο: Τον ταίζω πχ 9.30-10 το βράδυ. Κατά τη 1 του ξαναδίνω κοιμισμένος όπως είναι 60-120ml (όσο πιει) κι έτσι αντί να ξυπνάει 3μιση το ξημέρωμα ξυπνάει στις 6 για γάλα...

Η τούρτα λάκτα καλή ήταν, ήθελε ένα touch παραπάνω όμως, λίγο φράουλα μέσα; Λίγο φουντούκι; Κάτι έλειπε.

Όσο για το ότι την χρειάστηκες τόσες φορές την τύπισσα κι έκανε την κορόιδα ενώ εσύ ανταποκρίθηκες αμέσως... τι να πω, εγώ κι όλη την καλή διάθεση να είχα σαν εσένα, θα είχα τον άντρα μου να τσινήσει!

Τελικά, μόνο η δική μου πεθερά είναι ψυχούλα.....??????
Κι η δικιά μου καλή είναι. Λίγο ισχυρογνώμων αλλά καλή γυναίκα
τους εδωσα παραταση μεχρι την Παρασκευη μετα θα παρω τον αρμοδιο στην Αθηνα και θα γινει της ''ποπης''
Ναι έλα για καφέ :lol:
για το 2009 δεν δουλεψα καθολου ,ημουν με αδειεσ του ικα οπωσ ειπα και τα μοναδικα ενσημα που μου μπηκαν ειναι απο το εξαμηνο του οαεδ.3,5 μηνεσ το 09 και 2,5 το 2010..α και αν μπηκαν και 1 μηνα τησ αδειασ απο τον εργοδοτη...δεν ισχυει οτι πρεπει να εχω 200 ενσημα για τα επιδοματα?μονο στο 2009 ή και στο 2010 μαζι???please μια βοηθεια!!!
Εσύ παιδί μου είσαι η χαρά του εργοδότη χαχαχα
Αχ θα τρελλαθω...

Εμενα ο δικος μου ειναι 73 ποντους και 9.300:confused:

Αρα ειμαστε χοντροι:-(

Είστε και ψηλοί ρε, μη μασάς! Είδα σε φώτο χτες μωρό 4μιση μηνών 9600 κιλά!

WN6Op3.png

Καλημέρα κορίτσια,

Nadine πραγματικά τα πήρα με αυτούς τους μακάκες από το link που μας έστειλες και όσο το διαβάζω τι γράφουν και μας κοροϊδεύουν τόσο τα παίρνω περισσότερο.

Ρούλα τι κουκλάκι είναι αυτό και δεν ξέρω τι σου λένε αλλά παιδί σου μοιάζει πολύ.

Ειρήνη μου συγνώμη κιόλας αλλά νομίζω ότι τα θέλεις και τα παθαίνεις. Αφού ξέρεις ότι δεν σε γουστάρουν και δεν πρόκειται να σε γουστάρουν ότι και να κάνεις, γιατί θέλεις σώνει και ντε επαφές μαζί τους?? Την είδα και την πεθερά σου σαν να έχει καταπιεί λοστό είναι!! Και σίγουρα δεν είναι 50 χρονών είναι πολύ παραπάνω και σας δουλεύει όλους!! Μορφή μιλάμε ελληνίδας δυσκοίλιας πεθεράς

Mantipop σχετικά με την Αθήνα και τις τιμές του με κάλυψε απόλυτα η Tara εδώ αγοράζεις 85 τμ σε τιμή που στην επαρχία παίρνεις μεζονέτα !!!

Επαρχία και πάλι επαρχία (γιατί και εγώ και ο άντρας μου από επαρχία είμαστε αλλά λόγω δουλείας δυστυχώς ξεμείναμε εδώ!!

Εγώ ένα ξέρω ότι στη επαρχία πχ ο κουμπάρος μας δουλεύει και παίρνει ένα μισθό που αντιστοιχεί με ένα δικό μας και ζει την οικογένεια του και αποταμιεύεσαι για να χτίσει σπίτι και εδώ εμείς με 2 μισθούς και το απόγευμα δική μας δουλεία και μέχρι να έρθω δουλεία ξανά μπαίναμε μέσα κάθε μήνα.

Και όσο αφορά την διασκέδαση είναι τέτοια η δουλεία οι αποστάσεις και τόσο λίγος ο χρόνος που τα έχεις στα πόδια σου και πουθενά δεν πας! Στα μπουζούκια και στα θέατρα περισσότερους θα δεις που έχουν έρθει από την επαρχία παρά από αυτούς που μένουν εδώ!!

Σοφία και εμείς πήραμε μεγάλο κουμπάρα αλλά τον κουνάς και δεν κάνει κανένα ήχο!!

Φατσάκι ελπίζω και εύχομαι μέσα από την καρδία μου να είναι ένα τίποτα!

Κας και μας τα ρούχα μας είναι 12-18 μηνών γιατί είμαστε 80 εκ και περίπου 9,5 κιλά. Και μένα τον τελευταίο μήνα (με το που ξεκίνησε στερεές πήρε απότομα 1,2 κιλά!! Ελπίζω να μην συνεχίσει έτσι!

Δηλαδή Κας για να καταλάβω το κολιέ ήταν τουρτένιο??

Τα νέα μας.

Ο γιατρός μας επειδή δεν θέλει να του δίνω κρέμες μου είπε 3 φορές την εβδομάδα να του δίνω γιαούρτι αλλά δυστυχώς παρόλο που ήταν στραγγιστό και γενικά γλυκό για γιαούρτι μόλις το έβαλε στο στόμα του αναγούλιασε και έτσι γιαούρτι γιοκ!!

Ουφ είμαι η Ράνια και μόλις τέλειωσα!!!

Εγώ Χριστινάκι έκανα πάνω από 3 ώρες για να γράψω το μήνυμα!! Τι μανία σε έχει πιάσει με αυτά τα ξύδια!

an1cEXV0g410000MzAwNDlkfDY3MTY4MTQzZGF8VG8gYW50cmFraSBtb3UgZWluYWk.gif

an1cOLN0g410000MjAzZHw5MDIyOTVkYXwmIzkyNTsmIzk1MzsmIzk0NTsmIzk3MDsg.gif

Στις καμπυλες ειμαστε και στο υψος και στο βαρος στην ανωτατη.

Αλλα βλεπω τα δικα σου νουμερα και ανησυχω

Κασσιανη μην στεναχωριεσαι μια χαρα παιδακι ειναι!!!!

ο δικος μου στις 12 Ιανουαριου που ειχαμε γιατρο ηταν 73 ποντους και 9 κιλα τωρα στις 16 φεβρουαριο που εχουμε μετρησεις ποσο θα ναι?????

και η γιατρος μας λεει οτι ναι μεν λιγο ακομη θα υπερβουμε τις καμπυλες αλλα ειναι μια χαρα παιδακι!!!!!!!!!!!!

και νομιζω οτι τα παιδακια μας εχουν καναδυο μερες διαφορα

και τα κοριτσακια παντα ειναι πιο αδυνατουλικα

οι γυναικες απο μωρα πρεσεχουν την σιλουετα τους!!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

Kαλησπέρα κορίτσια!!

Και εγώ δεν έχω γυρίσει στο γραφείο...έχω άνευ αποδοχών μέχρι τέλος Ιουνίου, αλλά θα ζητήσω και άλλη...:rolleyes::rolleyes: Τώρα που το θυμήθηκα πάλι εκνευρίστηκα...δώρο Χριστουγέννων δεν πήρα, αλλά νομίζω ότι δικαιούμαι, αφού η άνευ αποδοχών ξεκίνησε την 1η Οκτωβρίου!!!

Κας, έτσι δεν είναι???

Επίσης, να σας πω ότι χθες έδωσα στο Καρόλι τραχανά ξινό (δεν έχει αυγό) και μάλλον δεν την πείραξε...α, και όσον αφορά στο ταξίδι μας, χλωμό το κόβω, γιατί την ημέρα της αναχώρησης έχει απεργία η ΓΣΕΕ (τι καντεμιά γμτ μου!!!:mad::x:x:x)

να χαιρεσαι το κοριτσακι σου εγινε 8 μηνων?!?!?!?!?!?!

κοριτσια θα μου δωσετε την γνωμη σας???

εχω μια κρεβατοκαμαρα με ασπρο κρεβατι ξυλινο ασπρη ντουλαπα κλπ ολα ασπρα

ηταν τησ μοδας καποτε.........

τι χρωμα να βαψω τους τοιχους για να σπασει η ασπριλα???

ταπετσαριες και τετοια δεν παιζει

ΜΩΒ :lol:

Σοβαρά τώρα... ΜΩΒ!

Καλά, θα σοβαρευτώ! ΜΩΒ;

Μαμώτο, πάω να γράψω άλλο χρώμα και δεν πάει το χέρι μου :lol::lol::lol:

Το υπόλοιπο σπίτι σε τι στυλ είναι; Στην κρεββατοκάμαρα δεν πάνε και πολύ έντονα χρώματα... κάνα ροδακινί, ροζουλί, σμαραγδί;

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Κας να σου θυμίσω ότι εγώ ήμουν αυτή που ανησυχούσε για το βάρος της μικρής επειδή γεννήθηκε 2550 κ τι μου έλεγες????? ;) Μια χαρά είναι ο μικρός αφού είναι πάνω στις καμπύλες μην ανησυχείς....κ εμείς παραπάνω θα ήμασταν κανα κιλό αν δεν είχαμε γεννηθεί μικροκαμωμένες κ δεν είχαμε κ 40 μέρες διαροια! Εγώ λέω κ πάλι καλά που δεν πέσαμε στις καμπύλες!:-)

Βατραχάκι λιλά.....:lol:

Ειρήνη αν δεν πάρεις από το ικα επίδομα δεν παίρνεις τίποτα κ από τον οαεδ....χλωμή σε κόβω....δες πόσα ένσημα έχεις αν είναι να πάς κανα 2-3 μήνες για δουλειά κρίμα είναι να τα χάσεις:( Οσο για τα μοντέλα....next top mpazo έπρεπε να λέγεται....έλεος.....:mad:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλα και εχεις προβλημα με αυτο με το λευκο σαν ουδετερο χρωμα μπορεις να κανεις οτι θες, θα συμφωνησω με το μωβ-λιλα , και σε παλ αποχρωσεις του μπλε

Ο δικος μου στις 18 Ιανουαριου ηταν 8 κιλα και 73 ποντους

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

λετε να βαψω κανα τοιχο λιλα και να παρω και μια λιλα κουρτινα?

το υφος του σπιτιου ειναι οτι να ναι

ειναι το σπιτι μας στη θαλασσα και τωρα το κανουμε μια ανακαινηση περισσοτερο βαρος (οικονομικο) δινουμε στην κουζινα και το μπανιο

τα υπολοιπα περιορισμενα!!

κοροτσια το Σαββατο θα παμε σε ενα παρτυ γενεθλιων και θα ντυθουμε καρναβαλακια!!!!!!!!! γιουχου!!!!

εγω χαιρομαι πιο πολυ.... ο μπουσουλιτσας δεν καταλαβαινει ακομη

λετε να βαλω κι εγω καμια περουκα?

οχιιιιιιιιιιιι περουκα το Σαββατο εχω σερβις μαλλιων ολο το πακετο

και την Κυριακη θα παμε στη βαπτιση της κουμπαρας μου δε λεει να το χαλασω το πιστολακι!!!!!!!!!!!

ισως βαλω κανα καπελο (απαλα απαλα) κανα κρεμαστο θα δω

λετε να με κοροιδεψουν οι αλλες μανουλες?

μα τι να κανω εχω την αναγκη να βγω να ξεσκασω να ξεδωσω!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...