Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημέρα.

Α το καλό δεν σας το είπα. Ο σπιτονυκοκοίρης πούλησε το σπίτι που μένω και ο νέος αγοραστής μάλλον θα το χρειαστεί από Μάρτιο. Άντε τώρα να ξεσπιτώνομαι με μωρό παιδί και χειμωνιάτικα!!! Δεν το κουνάω αν δε βρω κάτι της προκοπής και ας κάνει ότι θέλει! Το συμβόλαιο μου έχει λήξει αλλα έχω κάποιο χρονικό διάστημα έτσι δεν είναι?Κας αν γνωρίζεις επί του θέματος ενημέρωσέ με σε παρακαλώ!

Τριετια εχετε κλεισει?

Σε καθε περιπτωση πρεπει να σε ειδοποιησει εναν μηνα πριν, αλλα και παλι, αν αυτο συμβει, πες του οτι θελεις πχ 6 μηνες.

Δε νομιζω να ειναι τοσο κοροιδο που να σου κανει αγωγη εξωσεως.

Πιο πολυ χρονο θα του παρει ετσι.

To άκουσα από ένα παιδίατρο στην τηλεόραση... Αλλά λογικό δεν είναι; Πάντως έχω παρατηρήσει ότι κάποιες φορές που είχε δυσκοιλιότητα αν δεν έτρωγε για κάμποσες ώρες τον βοηθούσε.

Και λογικο ειναι και καλο να μεσολαβει ικανο διαστημα, αλλα ο δικος μου δε φαινεται να το καταλαβαινει.

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια, άσχετο, υπάρχει κάποια που δεν έχει επιστρέψει στη δουλειά της;

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Διαφημίσεις

ναι εγω

και να συμπληρωσω οτι τα εχω παρει στο κρανιο με τον

ΟΑΕΔ γιατι ειμαι απληρωτη απο τον Οκτωβριο και καθε μηνα μου λενε οτι θα τα παρω μαζεμενα στις αρχες του επομενου και η ιστορια συνεχιζεται τους εδωσα παραταση μεχρι την Παρασκευη μετα θα παρω τον αρμοδιο στην Αθηνα και θα γινει της ''ποπης''

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Ειρηνουλα μολις ειδα τη φωτογραφια και εχω να σου πω οτι μια χαρα φαινεται ο Δρακουλας εσυ εισαι η περιεργη:tongue::tongue::tongue::tongue:

:tongue::tongue::tongue:ασε και με την ξυνιλα που εβλεπα ,οπωσ ειδατε ημουν κι εγω λιγο σφιγμενη...στην συγκεκριμενη φωτο τουλαχιστον!!!

Κορίτσια, άσχετο, υπάρχει κάποια που δεν έχει επιστρέψει στη δουλειά της;

εγω!!!!γυριζω 17/03 και τωρα δεν ξερω τι θα κανω...

εν τω μεταξυ σε ολεσ τισ εγκυμοσυνεσ εβγενα παντα με αδεια λογω επαπιλουμενησ κυησησ(που οντωσ ηταν)...τωρα δεν ξερω!!!σκευτομαι οτι εαν βγω παλι θα διακαιουμε τα επιδοματα απο ικα-οαεδ???για πειτε οι λογιστριεσ...

για το 2009 δεν δουλεψα καθολου ,ημουν με αδειεσ του ικα οπωσ ειπα και τα μοναδικα ενσημα που μου μπηκαν ειναι απο το εξαμηνο του οαεδ.3,5 μηνεσ το 09 και 2,5 το 2010..α και αν μπηκαν και 1 μηνα τησ αδειασ απο τον εργοδοτη...δεν ισχυει οτι πρεπει να εχω 200 ενσημα για τα επιδοματα?μονο στο 2009 ή και στο 2010 μαζι???please μια βοηθεια!!!

παντωσ και η εγκυμοσυνη να μην ηταν παλι δεν ξερω αν θα γυριζα ,γιατι δεν ειχα που να αφησω την μικρη...σε παιδικο δεν ηθελα ακομα και για κοπελα δεν λεει να παιρνω 700-800 και τα 600 τησ κοπελασ..:confused::confused:

DnfMp3.pngqTarp3.png

Να μαι κ εγώ....ήρθε η παιδίατρος κ μας είδε....74 πόντους και 7900 θα γίνει ψιλόλιγνο κοριτσάκι μου είπε....μήπως δεν είναι παιδί μου αυτό? :rolleyes::tongue: Επίσης μας είπε ότι μπορούμε να τρώμε τα πάντα από λαχανικά-μυρωδικά έποχής κ φρούτα επίσης...κ ότι μπορούμε να της δίνουμε διάφορα να μασουλάει....η χαρά του αντρα μου είναι αυτό που έχει τρελαθεί να της δίνει ψωμί κ όλο λέει ας της δώσουμε κ κάτι άλλο θα το βαρεθεί!:P

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Ειρήνη πρέπει να έχεις 200 ενσημα τα 2 προηγούμενα χρόνια από την πιθανή ημερομηνία τοκετού δηλαδή αν γεννάς Οκτωβριο του 2010 πρέπει από τον Οκτώβριο του 2008 εώς την Πητ σου να έχεις 200 ένσημα!Τα ένσημα επίσης του οαεδ δεν νομίζω ότι πιάνονται για παροχές σε χρήμα παρα μόνο σε φαρμακευτική-νοσοκομειακή περίθαλψη! Τώρα επειδή έχεις πάρει κ άδειες θα πρέπει να πας στο ίκα κ να βγάλεις μία καρτέλα ενσήμων από το 2008 έως σήμερα να δεις τι γίνεται γιατί όταν είσαι με ασθένεια δεν σου κολάνε ένσημα επ'αόριστον αλλά για συγκεκριμένο διαστημα!

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Αχ θα τρελλαθω...

Εμενα ο δικος μου ειναι 73 ποντους και 9.300:confused:

Αρα ειμαστε χοντροι:-(

αχχαχαχα είστε έτοιμη να ξεφύγετε από τις καμπύλες με μια γρήγορη ματιά που έδειξα στο βιβλίάριο ε??? Πάντως δεν νομίζω ότι είναι χοντρός γιατί είναι κ ψηλός για την ηλικία του!:D

sjCrp3.pngUhiNp2.png

ωχ αννουλα αν ειναι ετσι σκουρα τα πραγματα...γιατι σκεψου οτι απο τον δεκεμβριο του 08 βγηκα σε αδεια...!!!αυτο ισχυει και για το εξαμηνο του οαεδ και για τα επιδοματα του ικα ε?

εμεισ ειμασταν στισ 28 του γεναρη 8100 και 75 εκατοστα..μοντελεσ ειπε ο γιατροσ...

τωρα που ειπα μοντελεσ βλεπει καμια το next top montel???ελεοσ!!!τι αλλο θα δουν τα ματακια μασ!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...