Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Κορίτσια που είστε? κοιμηθήκατε?

Ειρήνη, δηλώνω fun της πεθεράς, φοβερή μούρη και...πόζα άπαικτη...επίσης προτιμά όπως βλέπω τα ίδια χρώματα και ντυσίματα με την δική μου πεθερά....ακόμα και τα ίδια μούτρα έχουν...:lol::lol::lol:...δείχνει μεγαλύτερη από την ηλικία της...και τι στυλ, τι άνεση...έτοιμη είναι να δαγκώσει τον φωτογράφο...:tongue:

Γλυκεία μου TARA, η επαρχία εκτός από μιζέρια στην αγορά και τιμές σφαγείου δεν έχει τίποτα για να διασκεδάσεις πχ κάποιο θέατρο, ενώ στην Αθήνα έχετε άπειρες παραστάσεις και για σας και για τα παιδάκια σας. Στην Πάτρα έρχονται μόνο για αρπαχτές οι χειρότερες παραστάσεις (θυμήθηκα την μάνα του σκύλου του Μάνεση, με τα μπουλούκια).

Διαβάζω που πας τα παιδάκια σου στο Αττικό Πάρκο και σε χαίρομαι, ο πιτσιποπάκος τα μόνα ζώα που θα δει είναι τα αδέσποτα στους δρόμους:tongue:

Κάποιο κορίτσι έγραψε ότι η διασκέδαση στην επαρχία είναι φτηνή, αμ δεν είναι...χρυσοπληρώνουμε κάθε φάλτσο ψώνιο που δεν μπόρεσε να κάνει καριέρα στην δισκογραφία...και να πω και για τις σπουδές, στην Αθήνα μπορείς να κάνεις άπειρα μεταπτυχιακά, σχεδόν όπου θέλεις, εδώ μόνο κάποια λίγα τμήματα κάνουν και φυσικά προτιμούν τους εκλεκτούς τους, ένας λόγος που είχα προτιμήσει την δουλειά στην Αθήνα ήταν για να κάνω το πρώτο μεταπτυχιακό μου...γιατί εδώ ακόμα θα περίμενα...

Και στα μεγάλα αστικά κέντρα της επαρχίας η ποιότητα ζωής είναι ίδια αν όχι χειρότερη από την πρωτεύουσα και από υποδομές...μηδέν, ούτε μετρό ούτε προαστιακό (να παινέψω και το σπίτι μου) ούτε καν σε πολλές περιπτώσεις αστικά λεωφορεία. Τα σκεύτομαι και μελαγχολώ...λέτε να πάρω τον πιτσιποπάκο και να έρθω επάνω?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπέρα κοριτσάκια..Ειρήνη δεν θα σχολιάσω...το τουπέ της είναι ίδιο με της δικιάς μου..εγώ και καμμιά άλλη

σήμερα η μικρή ήπιε 240 ml γάλα,της έκανα 180 γιατί 120 το πολύ να έπινε αλλά άδειασε το μπουκάλι και ρουφούσε μόλις τέλειωσε και τα επόμενα 60 είπα φτάνει και κοιμήθηκε σαν πουλάκι για να δούμε αν θα ξυπνήσει..φτου φτου μέχρι τώρα καλά πάμε

nAcmp3.png

uZRep2.png

Καλημέρα κορίτσια!!!! ΒΑΤΡΑΧΑΚΙ και gogga να τα χαιρόμαστε τα μπεμπάκια μας που γίνανε 7 μηνών!!!! Απίστευτο ρε παιδιά πώς πέρασε ο καιρός, κάθε μήνα αυτό λέω :) Άντε καλή δουλειά !!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Βατραχάκι ναι ομολογώ ότι το Σαββατο αυτό ήταν από τα καλυτερά μου εδώ κ πολύυυυυυ καιρό!Ξεσκασα ρε παιδί μου!;) Αυτό το Σάββατο βαπτίζει κ η κουμπάρα μου τα παιδιά της κ θα πάμε σε ταβέρνα με μουσική με τα παιδιά αλλά μετά αναλόγως τη κούραση ίσος συνεχίσουμε κάπου αλλού ανευ παιδιών! ;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Γλυκεία μου TARA, η επαρχία εκτός από μιζέρια στην αγορά και τιμές σφαγείου δεν έχει τίποτα για να διασκεδάσεις πχ κάποιο θέατρο, ενώ στην Αθήνα έχετε άπειρες παραστάσεις και για σας και για τα παιδάκια σας. Στην Πάτρα έρχονται μόνο για αρπαχτές οι χειρότερες παραστάσεις (θυμήθηκα την μάνα του σκύλου του Μάνεση, με τα μπουλούκια).

Διαβάζω που πας τα παιδάκια σου στο Αττικό Πάρκο και σε χαίρομαι, ο πιτσιποπάκος τα μόνα ζώα που θα δει είναι τα αδέσποτα στους δρόμους:tongue:

Κάποιο κορίτσι έγραψε ότι η διασκέδαση στην επαρχία είναι φτηνή, αμ δεν είναι...χρυσοπληρώνουμε κάθε φάλτσο ψώνιο που δεν μπόρεσε να κάνει καριέρα στην δισκογραφία...και να πω και για τις σπουδές, στην Αθήνα μπορείς να κάνεις άπειρα μεταπτυχιακά, σχεδόν όπου θέλεις, εδώ μόνο κάποια λίγα τμήματα κάνουν και φυσικά προτιμούν τους εκλεκτούς τους, ένας λόγος που είχα προτιμήσει την δουλειά στην Αθήνα ήταν για να κάνω το πρώτο μεταπτυχιακό μου...γιατί εδώ ακόμα θα περίμενα...

Και στα μεγάλα αστικά κέντρα της επαρχίας η ποιότητα ζωής είναι ίδια αν όχι χειρότερη από την πρωτεύουσα και από υποδομές...μηδέν, ούτε μετρό ούτε προαστιακό (να παινέψω και το σπίτι μου) ούτε καν σε πολλές περιπτώσεις αστικά λεωφορεία. Τα σκεύτομαι και μελαγχολώ...λέτε να πάρω τον πιτσιποπάκο και να έρθω επάνω?

Mantinop έτσι είναι έχει η Αθήνα τις χάρες της αλλά από την άνοιξη και μετά είναι πολύ ασφυκτική. Εξάλλου εσύ μένεις κοντά και μπορείς να έρθεις εύκολα για όλα όσα περιγράφεις κι έπειτα να επιστρέψεις στην πόλη σου, ακόμη κι αυθημερόν.

Γειά σας κοριτσάκια!!!! Χθες όπως καταλαβαίνετε γύρισα και ασχολήθηκα αποκλειστικά με τη γοργονίτσα που μου είχε λείψει τρελλά!!!! Καλά τα πήγε που έλειψα σε γενικές γραμμές, δε γκρίνιαζε, κοιμήθηκε κανονικά κλπ αλλά...... γάλα μεμπουκάλι αρνήθηκε πεισματικά να πιεί!!!! No βυζί Νο γάλα ένα πράμα!!!! Το Σάββατο το βράδυ κοιμήθηκε νηστική και την Κυριακή είδε κι απόειδε η μάνα μου που δεν έπινε με τίποτα και της το έκανε κουάκερ όπου και το τσάκισε!!!!! Περιττό να σας πω ότι χθες το βράδυ και σήμερα το πρωί δεν ξεκόλλαγε από το βυζί με τίποτα (το χάρηκα όμως κι εγώ γιατί μου έλειψε το μπουμπουκάκι μου:) )

Πάντα όμορφα να περνάς!

Πάντως το θέμα με το θηλασμό είναι ανεξάντλητο. Τα μωρά που θηλαζουν χρησιμοποιούν το θηλασμό και για παρηγοριά, συντροφιά, παιχνίδι κι ότι άλλο θες με αποτέλεσμα όσο περνάει ο καιρός να μην τον αλλάζουν με τίποτα. Εμένα ο μπέμπης τώρα που άρχισε τις στερεές τροφές τις οποίες τρώει με πολύ όρεξη, ξυπνάει πιο συχνά τη νύχτα (αντίθετα απ' ότι περίμενα ) σχεδόν κάθε δύο ώρες για να θηλάσει. Δεν ξέρω τί να κάνω πια, αντί να αυξάνεται ο χρόνος συνεχόμενου ύπνου μειώνεται. Το θέμα είναι ότι πρέπει να μένει το στομάχι τουλάχιστον ένα πεντάωρο άδειο για να ξεκουράζεται ο οργανισμός του μωρού. Κι εγώ από την συνεχή έλλειψη ύπνου δεν ξέρω που βρίσκομαι...

Επεξεργάστηκαν by elle

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!

Μαντινοπακι, εχεις δικιο οτι η Πατρα εχει τα κακα της μεγαλουπολης και τα κακα της επαρχιας συγχρονως. Στην Αθηνα σιγουρα εχεις πολλες επιλογες, αλλα πρεπει να εχεις και γεματο πορτοφολι και χρονο φυσικα! Χαζευα μια μερα τις παραστασεις για μικρα παιδακια. 50 λεπτα παρασταση στην Κυψελη (2 ωρες πηγαινε ελα απο το σπιτι μου δηλαδη), 10 ευρω το εισιτηριο, δηλαδη 30 ευρω οικογενειακως. Στο Αττικο παρκο εχει 14 ευρω το εισιτηριο, και απο 3 ετων τα παιδακια 10. Δηλαδη 38 ευρω, (ως τωρα πληρωναμε 28), συν ολα τα υπολοιπα (βολτα με πονυ, καρουζελ κλπ). Απλα εκει σου δινεται η δυνατοτητα να βγαλεις ετησια καρτα που σου ερχεται φθηνοτερα.

Ασε που για μενα το βασικο ειναι να ειχα ενα σπιτι, και δυστυχως το βρισκω τρομακτικα δυσκολο να αγορασω σπιτι στην Αθηνα. Οι μονοκατοικιες κυμαινονται στα 500000 ευρω, μια μεζονετα στα 300000-400000, κι ενα διαμερισμα κατι λιγοτερο...

Εμεις φευγουμε σε λιγο για την καθιερωμενη μας αιμοληψια στο νοσοκομειο παιδων. Οσο ηταν μωρο η Μαριαλενα ηταν ησυχη οταν πηγαιναμε. Τωρα αναγνωριζει τον χωρο, και με το που μπαινουμε αρχιζει τα κλαμματα.

age.png age.png

Καλημερα μανουλες

Μαριλου και gogga να χαιρομαστε τα παιδακια μαςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!

τα ζουζουνια μεγαλωνουν γρηγορα και καθε μερα εχουμε και απο ενα καινουργιο κολπακι και οι μαμαδες τρελαινομαστε απο την χαρα μας!!!!!!!!

σημερα εχει ωραια μερα και μολις ξυπνησει ο μπουσουλιτσας μου φευγουμε για βολτιτσα!!!!!!!!

mantinop συμφωνω με αυτα που λες για την επαρχια

οι επιλογες μας ειναι περιορισμενες στην διασκεδαση ως ανυπαρκτες εδω που ζουμε εμεις

αλλα εγω με τιποτα δεν θα μπορουσα να ζησω στην Αθηνα

ειναι παρα πολυ ωραια πολυ αλλα με φοβιζει...

μεγαλωσα στο χωριο και τωρα που ζουμε στη Σερρες ειμαι απολυτα ευχαριστημενη

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Καλημερα μανουλες

Μαριλου και gogga να χαιρομαστε τα παιδακια μαςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!

τα ζουζουνια μεγαλωνουν γρηγορα και καθε μερα εχουμε και απο ενα καινουργιο κολπακι και οι μαμαδες τρελαινομαστε απο την χαρα μας!!!!!!!!

σημερα εχει ωραια μερα και μολις ξυπνησει ο μπουσουλιτσας μου φευγουμε για βολτιτσα!!!!!!!!

mantinop συμφωνω με αυτα που λες για την επαρχια

οι επιλογες μας ειναι περιορισμενες στην διασκεδαση ως ανυπαρκτες εδω που ζουμε εμεις

αλλα εγω με τιποτα δεν θα μπορουσα να ζησω στην Αθηνα

ειναι παρα πολυ ωραια πολυ αλλα με φοβιζει...

μεγαλωσα στο χωριο και τωρα που ζουμε στη Σερρες ειμαι απολυτα ευχαριστημενη

κοριτσια συγνωμη πολη ηθελα να γραψω:(:(:lol::lol:

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:Τρελαρες!Εχω κατουρηθει απο τα γελια!Βρε Ειρηνη ενταξει εχει ενα περιεργο βλεμμα....Αλλα κοκετα ε; το φορεματακι με το μαντο τελειο.Και σε παλ αποχρωση!Σαν την Ελισσαβετ της αγγλιας !Μονο που η δικια σας ερχεται πιο κοντα στο στυλ του Δερβεναγα!Σαν να λεει εγω κανω κουμαντο και σε οποιον αρεσει!Στην πυρα που λεει και η Αννουλα!!!!:cool:

Αψογη περιγραφη, αλλα μην ξεχνας και τη ξινιλα.

Πολυ ξινη η μουρη...:P

Πάντως το θέμα με το θηλασμό είναι ανεξάντλητο. Τα μωρά που θηλαζουν χρησιμοποιούν το θηλασμό και για παρηγοριά, συντροφιά, παιχνίδι κι ότι άλλο θες με αποτέλεσμα όσο περνάει ο καιρός να μην τον αλλάζουν με τίποτα. Εμένα ο μπέμπης τώρα που άρχισε τις στερεές τροφές τις οποίες τρώει με πολύ όρεξη, ξυπνάει πιο συχνά τη νύχτα (αντίθετα απ' ότι περίμενα ) σχεδόν κάθε δύο ώρες για να θηλάσει. Δεν ξέρω τί να κάνω πια, αντί να αυξάνεται ο χρόνος συνεχόμενου ύπνου μειώνεται. Το θέμα είναι ότι πρέπει να μένει το στομάχι τουλάχιστον ένα πεντάωρο άδειο για να ξεκουράζεται ο οργανισμός του μωρού. Κι εγώ από την συνεχή έλλειψη ύπνου δεν ξέρω που βρίσκομαι...

Κι εμενα ο μικρος με τις στερεες, θηλαζει περισσοτερο αντι να το ελαττωνει.

Ηρθε ο γιατρος την κυριακη και τον βρηκε 9.320!!! Πηρε παλι 900 γραμ.

Ελενη το πενταωρο ισχυει απο τοσο μικρα? Αγχωθηκα τωρα...

Χριστινα πρεπει να ειναι τελεια η τουρτα λακτα, τη θελω κι εγω (αμετανοητη..)

Μαριαλενα το αλατσι μου αρεσε πολυ, αλλα την τελευταια φορα που πηγαμε ηταν τραγικο. Ελπιζω απλως να ετυχε εκεινη την ημερα.

Η κορη μου ντυθηκε σημερα μπαλαρινα πριγκηπισσα για το παρτυ του σταθμου.

Το σαββατο εχουν παρτυ στη δουλεια του αντρα μου και αρα πρεπει να ντυσω και τον μικρο.

Σκεφτομαι να παω στα hm οπου ειδα ενα ωραιο φορμακι σουπερμαν, οποτε να ντυθει μεν κατι, να τουμεινει και σαν πυτζαμακι για το σπιτι.

Επιπελον την αλλη τριτη ειναι τα γενεθλια της δεσποινας. Θα κανει παρτυ μεσα στο σταθμο και τελικα αποφασισα να της κανω και μια μικρη γιορτουλα στο σπιτι το απογευμα.

Οχι που θα ψοφησω παλι, αλλα τι να την κανω? θα χαρει πολυ...

Χριστινα το αστειο ειναι οτι μου χρωσταει πολλες ωρες μπειμπι σιτινγκ απο παλια που τα ειχε μικρα τα παιδια της, αλλα 7 φορες που βρεθηκα σε αναγκη (και ειχα μεγαλη αναγκη μιλαμε) εκανε το κοροιδο.

Γι αυτο τρελλαθηκα που μου το ζητησε παλι.

yey2p2.png BN4cp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!!Τελικά το θέμα "πεθερά" είναι ανεξάντλητο!!!Όλες ίδιες είναι???

Να σας πω εγώ τί έπαθα χτες (στο θέμα "μαμ" όλο κάτι μου συμβαίνει)...πήραμε το Σάββατο "Μπουγάτσα Θεσσαλονίκης" Χρυσή Ζύμη κια είχαμε χτες όλη την καψούρα να την τσακίσουμε,την βγάζω από την κατάψυξη,ανοίγω το καπάκι και τί να δω????.....ένα μαμούνι ξάπλα δίπλα ακριβώς στην μπουγάτσα!!!!Πήρα το πρωί τηλέφωνο στην Χρυσή Ζύμη και τους είπα το περιστατικό,μου ζήτησαν 1000 συγνώμη και είπαν ότι θα στείλουν συνεργάτη να το παραλάβει για να γίνουν όλοι οι έλεγχοι και θα μου αντικαταστήσουν την συσκευασία.....Πρώτη φορά τους συμβαίνει κάτι τέτοιο,είπαν.....Ναι καλά!!!

MRIip3.png

xnmwp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα

Κας τελεια τα δωρακια που πηρες ..θελω και εγω και απο τα δυο

Συμφωνω και εγω αυτη η τουρτα απο το Papagalino πρεπει να ειναι τελεια (ενα απο τα καλα της Αθηνας , εδω εγω που να την βρω να παω να γλειφω την τηλεοραση καθε φορα που βαζει τη διαφημηση?)

Μου λειπει πολυ η Αθηνα και δυστηχως δεν της βρισκω κανενα στραβο ....

Απο πεθερα και εγω δεν εχω παραπονο ειναι χρυση γυναικα και με βοηθαει με το παραπανω δεν εχω λογια

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

καλημερα κοριτσια!!!!!!

λοιπον απο χτεσ το απογευμα ενω σιδερωνα μπηκα για λιγο και σασ διαβαζα και ακομα γελαω!!!!για μια στιγμη θα απορρησε και ο αντρασ μου και με το δικιο του θα με ειπε οτι ειμαι μαζοχα αφου σιδερωνα κ γελουσα!!!ειστε απαιχτεσ και ειδικα τα σχολια σασ το κατι αλλο!!!

Δεν παίζεται με τίποτα, έχω ρίξει τρελό γέλιο!
βαλτε κ εμενα στο γκρουπακι!!!!!

ε ειμαι πολυ πισω!:-(:-(:-(:-(

βαριεμαι να κανω δουλειες τωρα,μετα θα τις κανω.εκανα καφε και θελω να δω την πεθερα σου ειρηνη!

Πωωω, τί μούρη είναι αυτή.....????
ΑΓΑΠΗΤΕΣ ΜΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΕΣ,

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΟ ΓΚΡΟΥΠ ΜΑΣ ''ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ''. ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ!!!!

ουφ την ειδα! χριστινα στειλε της εκεινο το μπουκλακι με το ξυδι!

καλα οτι θα δημιουργουσε τοση αναστατωση η φωτο πεθερασ δεν το περιμενα καθολου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

flora+mama

Eφτασεεεεεε! Και γλυκόξιδο, να την γλυκάνουμε!

οχι καλε γλυκοξιδο!!!κριμα ειναι ,για το ξιδι ,οχι για την πεθερα.....:tongue::tongue::tongue:

βγενει και πικροξιδο???:confused::confused:

Ο ίσιος δρόμος είναι ο ΠΑΟ... αχαχαχαχαχαχ...

Ειρήνη μου, τι να πω για την πεθερά σου? Τι δολοφονικό βλέμμα είναι αυτό καλέ? Και ειδικά με την γωνία που την έχει τραβήξει ο φωτόγκραφερ είναι λες και βγήκε από ταινία τρόμου... Βρε ούσττττττττττ.... Να φωνάξεις την Λουκά να την ξορκίσει.... αχαχαχαχαχαχ.....

Κορίτσια που είστε? κοιμηθήκατε?

Ειρήνη, δηλώνω fun της πεθεράς, φοβερή μούρη και...πόζα άπαικτη...επίσης προτιμά όπως βλέπω τα ίδια χρώματα και ντυσίματα με την δική μου πεθερά....ακόμα και τα ίδια μούτρα έχουν...:lol::lol::lol:...δείχνει μεγαλύτερη από την ηλικία της...και τι στυλ, τι άνεση...έτοιμη είναι να δαγκώσει τον φωτογράφο...:tongue:

λοιπον κοριτσια με παραδεχεστε?(για να μην λετε οτι τοσο καιρο σασ τα λεω αδικωσ!!!παιρνω το βραβειο πεθερασ?????????????????:confused::tongue::tongue::confused:

:lol::lol:Τρελαρες!Εχω κατουρηθει απο τα γελια!Βρε Ειρηνη ενταξει εχει ενα περιεργο βλεμμα....Αλλα κοκετα ε; το φορεματακι με το μαντο τελειο.Και σε παλ αποχρωση!Σαν την Ελισσαβετ της αγγλιας !Μονο που η δικια σας ερχεται πιο κοντα στο στυλ του Δερβεναγα!Σαν να λεει εγω κανω κουμαντο και σε οποιον αρεσει!Στην πυρα που λεει και η Αννουλα!!!!:cool:

το συγκεκριμενο το ειχε κατι χρονια!!!!ωραιο δε λεω...αλλα στην βαπτιση του πρωτου εγγονιου σου παιρνεισ κατι καινουριο (εαν εχεισ κ την οικονομικη ανεση ,για να μην παρεξηγηθω...) . αλλα απο την μια αν θυμαστε ηταν να μην ελθουν καθολου κ επομενωσ δεν αγορασε...και απο την αλλη το εκανε απο λογουσ αντιδρασησ...μαλλον για το δευτερο την κοβω!!!

Με καλυψες λεμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! χα!χα!

Ειρηνη οντως ειναι καπως...το μουτρο της

εσυ ενα τοσο χαμογελστο κοριτσι πως κανεις "χωριο" μαζι της?

ελα ντε????

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλημέρα.

Καλά Ειρηνάκι η πεθερά έκανε πάταγο εχθές.Άσε που έχει γίνει και διάσημη!:D Αν έρθω Χίο θα την γνωρίσω αμέσως!!!Χι χι χι!:lol:

Για το θέμα Αθήνας - Επαρχίας...αφήστε ρε παιδιά, τι είναι αυτά που λέτε? Αναρωτηθήτε ποια ήταν η τελευταία φορά που πήγατε θέατρο ή σε μουσική σκηνή στην Αθήνα? Εγω ούτε που θυμάμαι! Όλα είναι στα πόδια μας αλλά χρειάζεται παραδάκι και πολύς χρόνος τον οποίο δεν τον έχουμε εδώ. Πάω Γιάννενα και είμαι σε χρόνο dt όπου θέλω! Χωριό, πόλη, λίμνη, αγορά, καφέ, παιδότοπους - χωρίς κινδύνους - και ότι άλλο τραβάει η ψυχή σου!!!

Παιδιά το ενοίκιο που πληρώνω στα Πατήσια είναι κοντά στα 600 €. Δράμα και σε τέτοια περιοχή κιόλας!:confused:

Mantinop αν θες τη γνώμη μου - που μάλλον δεν τη θες - αλλά κουβέντα να γίνεται...κάτσε εκεί που είσαι και μη μπλέξεις με τη ζούγκλα της Αθήνας. Φιλικά στο λέω. Η Πάτρα είναι κι αυτή μεγάλο αστικό κέντρο και γίνεται χαμός το ξέρω - ο άντρας μου είναι από εκεί - αλλά είναι σίγουρα πολύ καλύτερη!

Α το καλό δεν σας το είπα. Ο σπιτονυκοκοίρης πούλησε το σπίτι που μένω και ο νέος αγοραστής μάλλον θα το χρειαστεί από Μάρτιο. Άντε τώρα να ξεσπιτώνομαι με μωρό παιδί και χειμωνιάτικα!!! Δεν το κουνάω αν δε βρω κάτι της προκοπής και ας κάνει ότι θέλει! Το συμβόλαιο μου έχει λήξει αλλα έχω κάποιο χρονικό διάστημα έτσι δεν είναι?Κας αν γνωρίζεις επί του θέματος ενημέρωσέ με σε παρακαλώ!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Κι εμενα ο μικρος με τις στερεες, θηλαζει περισσοτερο αντι να το ελαττωνει.

Ηρθε ο γιατρος την κυριακη και τον βρηκε 9.320!!! Πηρε παλι 900 γραμ.

Ελενη το πενταωρο ισχυει απο τοσο μικρα? Αγχωθηκα τωρα...

To άκουσα από ένα παιδίατρο στην τηλεόραση... Αλλά λογικό δεν είναι; Πάντως έχω παρατηρήσει ότι κάποιες φορές που είχε δυσκοιλιότητα αν δεν έτρωγε για κάμποσες ώρες τον βοηθούσε.

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...