Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας κ λίγο αγχώθηκα . Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Koρίτσια καλημέρα και καλή εβδομάδα!!!

Αποφάσισα χθες το βράδυ να μη βγάλω γάλα (για να αρχίσω να αποθηλάζω σιγά σιγά), έδεσα το στήθος μου και το πρωι πονούσα πάρα πολύ, ήταν απίστευτα πρησμένο, έχω ήδη βγάλει ενα μπιμπερό και πάω για το δεύτερο...:rolleyes::rolleyes: Είναι φυσιολογικό να πονάω έτσι?? Τώρα βέβαια που άδειασε λίγο είναι καλύτερα...Τέλος πάντων, μη σας πρήζω...:tongue::tongue:

Και το Καρόλι, Sanilac 2 ήπιε το πρωί...ελπίζω να μην την πειράξει...:confused:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

POLA μου τι κάνεις καιρό έχουμε να τα πούμε.

Μπράβο ρε θηρίο άντεξες μέχρι τώρα και θήλαζες? Γιατί να την πειράξει το νέο γάλα? Μια χαρά θα είναι μην ανησυχείς! Εσύ τώρα πως αποφωρτίζεσαι από τόσο γάλα!!!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Να γι'αυτό θέλω να πάω εγώ στην επαρχία....βάζεις λεφτά κ στην άκρη ενώ μπορεί όλη μέρα να γυρνάς παράλληλα για καφέδες!:rolleyes:

Αυτο κανουν οι φιλες μου στο Βολο. Ολο καφεδες και παρεες.

καλημερα κοριτσια!!!καλη μασ εβδομαδα!!!!!!

ναι βρε κοριτσια!!δικιο εχει δυστυχωσ η κασσιανη...

χτεσ κιολασ μου ελεγε η μαμα μου οτι εμενα με γεννουσε 2 ολοκληρεσ μερεσ!!!χωρισ διαστολη,στενη κτλ...αλλα τοτε βλεπεισ οι γιατροι δεν ειχαν μαθει την καισαρικη...

τελοσ παντων..σημασια εχει να γεννουμε γερα παιδακια και ο τροποσ ασ μην εχει σημασια!!

Φυσικα και το σημαντικο ειναι να γεννηθει το παιδι καλα, αλλα να μη κανουμε και χειρουργεια χωρις λογο, παλι καλο θα ηταν.

Πωλινα το στηθος ειναι φυσιολογικο να πρηζεται. Βγαλε το γαλα, αλλα μην το στραγγιξεις κιολας.

Με φυσικο τροπο δεν αποθηλαζεις απο τη μια στιγμη στην αλλη.

Αφου ομως δε σε βιαζει και κατι, γιατι να μην το κανεις φυσικα?

Λοιπον.

Ο μικρος εχει μπουκωμα μια εβδομαδα σχεδον τωρα.

Της δεσποινας τα αυτια που ηταν ερεθισμενα με πολυ ορο στη μυτη και επιμονη εγιναν τελεια και γλιτωσαμε την ωτιτιδα.

Χτες ηρθε ο παιδιατρος.

Ο ντρουλης πηρε παλι 900 γραμ, ενω επρεπε να εχει παρει 300-500...

Και ειχα και αγχος επειδη δεν πολυτρωει τις στερεες και πινει πιο πολυ γαλα.

Που θα φτασει Θεε μου? Φοραει ηδη ρουχα για 12 μηνων.

Κατα τ' αλλα καλα ειναι το παιδακι, αλλα ουτε μπουσουλαει, ουτε τιποτα το ιδιαιτερο.

Εχτες ακουσα κι αλλο ωραιο.

Δε φτανει που δεν με βοηθαει κανενας και δε μου εχει κρατησει κανεις τα παιδια, τωρα μου ζητησε η θεια μου να της κρατησω εγω τα δικα της (16 και 13 χρονων) για 3 μερες τον Απριλιο που θα παει ταξιδι επαγγελματικο:rolleyes:

Ελεος ρε γμτ!

Φυσικα ειπα ναι...

yey2p2.png BN4cp2.png

Κας κι εμείς ρούχα για 12 μηνών φοράμε, μια χαρά είναι αλλά είναι ένα μήνα μπροστά η μπέμπα όπως μας είπε η γιατρός.Δεν πειράζει. Πάντως αν τη δεις δεν είναι χοντρούλα καλή είναι.

Ωραία θα περάσετε με 4 πιτσιρίκια βρε ...μπράβο!

n8m8p2.png

X9drp2.png

[quote name=mantinop;155487Ο μπαμπάς σου τι κάνει? και προσπάθησε όσο μπορείς να μην σηκώνεις την μικρή' date=' το ξέρω ότι είναι δύσκολο αλλά όσο μπορείς να το κάνεις, δώστης και ένα φιλάκι από τον γκομενιάρη πιτσιποπάκο.

Χριστίνα, άκυρο για την Τρίτη, τα πήρα όλα όσα είχα παραγγείλει την Παρασκευή.

[/quote]

μαντινοπακι μια χαρα ο πατερασ μου!!!ευτυχωσ τα παει πολυ καλα!!σευχαριστω!!

τα βαρη ,δηλαδη την αγγελικουλα μου ,προσπαθω οταν ειναι τουλαχιστον ο πατερασ τησ εδω να την σηκωνει εκεινοσ...εν τω μεταξυ βρε κοριτσια απο προχτεσ σαν να καταλαβα μια περιεργη προσκοληση τησ πανω μου!!!!!ηταν και παλια ,αν και περισσοτερο ηταν με τον πατερα τησ,αλλα τωρα πιο πολυ σε μενα!!:rolleyes:δεν ξερω αν ειναι ιδεα μου ,ή αν ετυχε!!

ανταποδιδουμε το φιλακι στον γκομενιαρη πιτσι!!!!!!!!:tongue::tongue:

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Ελενη ετσι μου ειπε και η δεσποινα "μαμα εισαι 3 χρονων, σαν εμενα"

Επισης μου ειπε οτι οταν γινω μωρο θα με προσεχει:D

Χτες φευγουν με τον αντρα μου να πανε να μου παρουν τουρτα να σβησουμε κανενα κερακι.

Παω λοιπον και βγαζω ενα σακουλακι με κερακια που εχω και μετραω 34 και αποφασιζω να τα βαλω ολα επανω στην τουρτα...

Αρχιζω να διαβαζω ενα περιοδικο και βλεπω ενα ωραιο κολιε απο τα φολι για του αγ. βαλεντινου. Κοβω λοιπον τη σελιδα για να παω να το δω απο κοντα. Το κρυβω κιολας για να μην το δει ο αντρας μου και νομιζει οτι το θελω, γιατι υποτιθεται οτι πρεπει να κανουμε οικονομια:rolleyes:

Ερχεται λοιπον ο αντρας μου κρατωντας ενα τεραστιο κουτι απο το φρες.

Τους δινω τα κερια και μου λεει "μονο ενα χωραει":confused:

Παω λοιπον στο σαλονι και τι να δω?

Το κολιε της φωτογραφιας σε τουρτα:o

Εκανε λεει συνεργασια η φολι με τα φρες και το φτιαχνουν τουρτα...

Μετα λεω γιατι τον παντρευτηκα:-P

Δωρο μου εκανε μια μπλουζα με τη φωτο των παιδιων μας τυπωμενη.

yey2p2.png BN4cp2.png

Καλά, Κας, απίστευτη σύμπτωση!!!! Τέλεια!!! Ε, και αφού πήρες την τούρτα, πάρε και το κολιέ!!!:tongue::tongue::tongue:

Fatsaki μου τί κάνεις??? Σε χάσαμε, δεν ήρθες και στη συνάντηση..Μην ανησυχείς πάντως για το λιπωματάκι, τίποτα δεν θα είναι!!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Την καλυτερη εκπληξη.

Μου λεει μετα " ευχομαι του χρονου να ειναι πιο ωραια τα γενεθλια σου", δηλαδη εννοωντας να παμε καπου κλπ και σκεφτομουν οτι ποσο πιο ωραια απο το οτι ειμαστε υγιεις, μαζι και η κορη μου τραγουδησε το να ζησεις μανουλα και χρονια πολλα και το appy birthday????

Ειμαι ικανοποιημενη και ετσι.

Βασικα το οτι ειμαστε υγιεις ειναι το μονο που με νοιαζει.

Αν και με αυτα που εφαγα πριν λιγο, δε με βλεπω για πολυ ακομα:tongue:

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...